Elizabeth Hjelme | Ezedoll.Blogg.no

TING JEG ER AVHENGIG AV!

  • 22.03.2017 kl.21:36- Jeg er utrolig avhengig av bamsen min som jeg fikk av R.! Når jeg ikke sover i nærheten av den så får jeg nesten panikk fordi jeg føler meg da så alene, haha. 

- Carmex! Leppene blir tusen ganger mykere og det ser mer smooth ut selv etter man har påført leppestift. Det verste jeg vet er tykt overlag med leppestift på sprukne og tørre lepper! Det ser så ubehagelig ut. 


- Min daglige dose av facebook og instagram (+ mobilen min, haha)! Hva skulle jeg ha gjort uten det???


-  Jalla butikker som selger alt! Hver gang jeg går inn i en sånn butikk så kommer jeg ut igjen med unødvendige ting, og uheldigvis for lommeboken min så digger jeg det. 


- Siden jeg nevnte jalla butikker, klarer jeg meg ikke uten asiatiske eller "utenlandske" små butikker. Der kjøper jeg grønn te, naturlig hårkur, krydder, frø og mye mer! Det beste er at det sjeldent koster mye. #Gjerrig 


- SJOKOLADE! I hele mitt liv så har jeg overlevd på nugatti, og jeg lever enda. 


-  Bukselommer. Jeg klarer meg så vidt uten bukselommer. Det mest irriterende jeg vet om er bukser med "late lommer". Hva faen? Hva er meninga med livet? Hvor skal jeg putte tingene mine hen? Hvorfor skal designeren gjør livet så jævla innviklet? Stop it. 


- Sminke! Greit nok om man skal chille hjemme eller på skolen, men når det er snakk om å dra ut med venner eller noe lignende så skyt meg heller i leggen. Kan like godt stikke innom sykehuset uten sminke. :-) 


- Klaroline fanfiction.. ? Dere som ser på TVD vet hva jeg snakker om! 


- Kinesisk mat (!!). For de som ikke vet det så er kinesisk mat favoritten min. Jeg elsker biff med peppersaus, innbakt kylling, nudler, ris, osv.! Aah, kjenner at jeg begynner å sleve bare ved å tenke på det! Om det hadde vært Chinese takeaway i nærheten så hadde jeg bestilt det uten tvil at this moment. 

2 Kommentarer

Nora Piscopo

22.03.2017 kl. 22:10
Så morsomt innlegg! Hvor eg jakka på bilde fra?

ezedoll

23.03.2017 kl. 09:00
Nora Piscopo: Den er fra BSB!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits