Elizabeth Hjelme | Ezedoll.Blogg.no

Sjalue venninner

  • 26.05.2017 kl.16:08

God dag alle sammen ♥ Endelig så er det varmt ute selv om sola ikke titter fram bak skyene! 

I dag så skal jeg nemlig bare være hjemme, kanskje se på gamle filmer og spise noe godt. Skulle egentlig på kjøpesenteret, men får heller gjør det i morgen sammen med moren min, haha! Elsker å gå på shopping med mamma, hun har jo tross alt visakortet på seg. Det som er så herlig med å dra på shopping med mødrer er at de er deadass ærlige! La oss bare si at du er på shopping med venninner og prøver på kjoler. Den ene kjolen du prøver på er jævlig fin og er 100% deg, men "venninnene" dine påstår helt det motsatte. Hahah, det er ikke alltid lett med misunnelser, spesielt ikke når det er snakk om jenter! Dere aner ikke hvor mange ganger dette har skjedd med meg, ikke bare på klær, men også med bilder og alt det der. 

Har du noen gang opplevd sjalue venninner? 

4 Kommentarer

26.05.2017 kl. 17:41
hørtes bare ut som forskjellige klessmak ikke sjalusi

Kan jo være at dei syns kjolen var dritt stygg

ezedoll

26.05.2017 kl. 17:54
Anonym: Det er en grunn jeg skrev "la oss bare si" og at kjolen er "jævlig fin og 100% deg". :-) Folk har selvfølgelig ulike meninger, men i dette innlegget skulle alle sammen ha den "samme meningen" om den ikke-eksisterende kjolen.

by charlotte

26.05.2017 kl. 18:26
Fy faen, ja!! Sjalue venninner på shopping går ikke ass. Prøvde to jakker her om dagen og spurte venninna mi hvem jeg burde kjøpe selv om det var helt åpenbart, og hun stilte seg litt tvilende før hun bare "neei, den andre." Lol!

Selv om man har forskjellig smak endrer det jo ikke hva som passer til DEG, det burde jo venninna også se. Jeg bruker alltid å si at "den kledde du" osv, selv om det overhode ikke er noe jeg kunne gått med, fordi vi ser jo bra ut på forskjellige måter!

ezedoll

26.05.2017 kl. 18:29
by charlotte: AMEN, 100% enig!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits