Elizabeth Hjelme | Ezedoll.Blogg.no

Da håret mitt falt av!

  • 11.09.2017 kl.17:05

Jeg har bleket håret mitt snart i 4-5 år uten noe som helst problemer, eller - de første gangene ble håret mitt oransje, gult og grønt, men det er ikke poenget. Poenget er at for noen veldig få måneder siden da jeg bleket håret mitt to ganger og farget det én gang, falt meste parten av håret mitt av. Husker da fargen var helt perfekt, var ikke gult i det hele tatt, men da jeg børstet gjennom håret så datt det rett og slett bare.. av? Heldigvis var det ikke over hele håret, men STORE deler av det. Husker også jeg ikke gråt, men lo. Tror det er noe uforsiktige blondiner må gå gjennom løpet av livet, haha! 

Men ja, nå som jeg har fått ettervekst må jeg bleke håret igjen. Vi snakker kun om etterveksten, men jeg er litt redd. Jeg nekter å dra til frisøren fordi hver gang må jeg betale 2-3000kr og resultatet blir som oftest stygt. Husker dere den oransje eller flekkende etterveksten? Ja, det er noe som jeg vil unngå å få igjen. Også orker jeg ikke å høre på all kjeften, det er bare irriterende. Jeg er redd for at håret mitt skal bli brent igjen, men tror det skal gå bra. Tror det ikke er slitt ved overgangen mellom brunt og blondt? Ser i hvert fall ikke slik ut. Jeg har også vært flinkere med å behandle håret og holde meg unna varmeapparater. Å ha brent hår var et helvete! Håret føltes helt livløst og stivt ut, selv etter runder med balsam. Det verste var at håret mitt ble tusen ganger tynnere.. Det hjalp svært lite at jeg tynnet ut håret mitt noen måneder tidligere for tilpassing av extensions.
 


Det som "reddet" håret mitt var egentlig hjemmelaget hårmaske og det måtte jeg bruke hver gang jeg skulle dusje. Jeg hadde hårmasken omtrent 3 timer i håret med "hårpose" over sånn det skulle holde seg varmt. Etter 1 uke føltes det mye mer sterkere, men tror jeg brukte hårmasken i 2-3 uker? Prøvde meg også på 100% kokosolje, men det gjorde håret mitt bare stivt. 

 

Nå vet jeg ikke når tid jeg skal bleke etterveksten, tror jeg skal vente litt til med det. Kanskje om en måned eller to? Vurderer å bleke håret i Romania fordi for 2000kr har de behandlet, bleket og behandlet håret mitt igjen i 2-3 uker. Også vet jeg om en frisørsalong som aldri har hatt misfornøyde kunder, inkludert moren min som er veldig vanskelig å imponere. MEEN VI FÅR SE! Plutselig blogger jeg i morgen med bleking i håret, haha! 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits