Elizabeth Hjelme | Ezedoll.Blogg.no

Er enda ikke over det

  • 14.09.2017 kl.22:55

Jeg er faktisk ikke enda over det. Jeg har sikkert kastet opp 5 ganger i dag og når jeg tenker over det som har skjedd vil jeg bare kaste opp mer. Jeg vurderer virkelig å bli en vegetarianer. Matlysten har totalt forsvunnet og den kommer sikkert aldri tilbake. Ja, det er SÅ ille! Forestill dere å spise skinke som du har kjøpt noen få dager siden og finne makk i den ETTER DU HAR SPIST 2 SKIVER. Fyfaen, har sikkert pusset tennene mine annen hver time, men føler meg uansett like ekkel. Tror jeg bare skal begynne å leve av slankete og vann, kommer sikkert fortere ned i vekt.

Selv om jeg har gått fram og tilbake på badet har jeg tatt meg en tur la med hundene. Lite overraskende var det mye regn og joggesko med tights i regnværet er ikke det smarteste valget jeg har tatt. Ellers har jeg ikke gjort så mye, venter nå på mamma som skal komme hjem. Håper hun kan gi meg litt trøst fordi pappa sier bare "nå fikk du litt ekstra vitaminer i kroppen, Elizabeth! HEHEHEHE!".. Med andre ord har han ikke vært særlig snill mot meg i dag. 


En utrolig kvalm "botox" jente

1 Kommentar

15.09.2017 kl. 15:01
Æsj faen så ekkelt...hadde selv mistet matlyst på alt skinke og kjøtt hvis det der hadde vært meg. Jeg har så fobi for sånt i maten, så jeg måtte hatt pskykolg etter det der, for og glemme det. Håper du kommer deg:-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits