hits

Elizabeth Hjelme | Ezedoll.Blogg.no

Kjøpte julegaver til meg selv

 • 31.12.2017 - 15:12

Litt sånn komisk dette her, haha.. Siden jeg ikke fikk "noe" til jul (utenom et pledd, telysholder og hodelykt) gledet jeg meg selv med å kaste bort penger. Jeg vet jula ikke skal handle om gaver, men jeg føler at å bli skjemmet bort etter flere måneder med helvete er noe som jeg virkelig fortjener. 

Jeg har ikke oversikt over hvor mye penger jeg har brukt på meg selv i de siste dagene av den enkle grunnen jeg hadde fått dårlig samvittighet. For eksempel da den nye vesken min fra Guess som jeg sa til kassedamen at jeg ikke ville vite prisen på ble, ja - kjøpt. Jeg så ikke en gang på vesken mer enn to ganger før pinkoden ble tastet ned, og fyfaen hvor deilig det var! Den følelsen har jeg ikke hatt på LENGE, haha. 

Uansett, akkurat nå har jeg dusjet og venter egentlig bare på at håret skal bli tørt. Jeg har ikke akkurat planlagt hva jeg skal styre på med denne kvelden, om jeg skal chille hjemme eller dra ut å feste, men det finner jeg ut av senere! Skal i hvert fall ha på meg en søt gjennomsiktig kjole fra New Yorker og bølge håret litt ekstra denne gangen. En ting er sikkert og det er at jeg skal starte det nye året med å føle meg fin (mens jeg holder en vinglass i den ene hånden, haha). 

Eier ikke selvkontroll

 • 16.12.2017 - 22:29

Tidligere dag dro jeg til frisøren for å ta en ettervekst som ikke har blitt rørt på over sju måneder, lite visste jeg at besøket skulle føre til tap av selvkontroll. Siden jeg har fått lønn og alt det der, ville jeg bare skjemme meg litt bort - bare litt. Frisørbesøket gikk ikke helt etter planen med tanken på jeg har igjen mistet mye av håret og måtte reise meg opp fra stolen med gyldent ettervekst. Jeg betalte omtrent 3000,- for et resultat som jeg ikke ble fornøyd med og ville egentlig bare muntre meg selv opp med å kjøpe ting. Når jeg er forbanna eller lei blir jeg veldig spontan, og blanding av det med visakort i hånden er ikke bra for bankkontoen min. 

Kort fortalt begynte jeg å shoppe og holde samtaler med selgere som utnyttet spontant kjøpet mitt. Nå sitter jeg igjen på rommet mitt med forskjellige handleposer og en hel haug med klær, sminke- og kremprodukter. Uheldigvis varer ikke lykkefølelsen av å shoppe så lenge og det får meg lyst til å kjøpe enda mer, men da ender jeg bare opp på Dr.Phil. Haha, jeg trenger en mann som kan distrahere meg fra å tømme kontoen min på sånne dager som dette her.

Livet mitt nå

 • 10.12.2017 - 21:04

Gud så lenge siden jeg har vært innom bloggen min, haha. Har egentlig glemt at jeg i det hele tatt har en blogg, men ja. Grunnen til jeg ikke har blogget i det siste er av mange grunner. Det er så mange forandringer og tilpasninger som har snudd livet mitt på hodet. Jeg har ikke særlig lyst til å blogge om det fordi det er som å skyte seg to ganger på den samme sted i leggen, med andre ord gjør det litt vondt å snakke om det. 

Ellers har jeg "nylig" vært i Trondheim og jobbet ræva av meg, bokstavelig talt. Hendene mine var dekt av kutt og andre skader, selv en uke etter sliter jeg litt med høyrehånden. Jeg dro sammen med noen andre ansatte fra Jysk Ålesund og hjalp til med å gjør butikken i Tiller klar for åpningsdagen. Vi overnattet på to forskjellige hoteller, den ene hotellet hadde et badekar. Haha, husker da jeg ville skru av vannet på badekaret men i stedet for skrudde på dusjhodet sånn jeg ble klissvåt. Har aldri følt meg dummere enn den gang, heh. Hva mer?.. Åjaaa, JO! Jeg har også sluttet hos Elkjøp sånn jeg kan fokusere mer på den andre jobben.

Jeg har vært utrolig opptatt i de siste ukene og har totalt mistet motivasjonen min til å blogge. Hva jeg liksom blogge? Dagen min som består av å jobbe og sove? Dagens outfit? Tror det blir fort kjedelig med tanken på jeg må ta bilde av den samme uniformen hver dag, haha! Nei, uff! Hadde heller tatt livet av meg. 

Litt sånn TB bilder siden jeg ikke har tatt selfies på EVIGHETER. Om jeg skal forsette med bloggen må jeg bli flinkere å utnytte den lille tiden jeg har igjen av dagen. Blir vel litt blogging om morgenen og kvelden.. Eller noe sånt. 

Kan leve av to epler om dagen

 • 12.11.2017 - 13:35

God dag! ♥♥ Gud så digg det var å sove lenge etter å ha sovet rundt 3-5 timer hver dag i en uke. Jeg kjenner på kroppen min at jeg er sliten og gruer meg litt til 12 timers arbeid i morgen, men det er ikke akkurat noe som jeg kan gjøre noe med om jeg vil tjene litt penger. 

Jeg har ikke planlagt søndagen min helt, vil nesten bare slappe av sånn helt ærlig. Det blåser sykt mye ute og av en eller annen grunn frister det litt å jogge?? Haha, jeg er så rar. Kommer helt sikkert til å droppe joggeturen som vanlig og switche det med å se på en jentete film. TMI, spesielt nå som tanterød er på besøk.   


Et random bilde fra i sommer siden jeg ikke har kommet meg ut av senga enda. 


Akkurat nå skal jeg bare kose meg i sengen og senere flytte på ræva og få i meg dagens første måltid. I går levde jeg kun på baguett med ost/skinke også litt vafler. Jeg spiser sinnsykt lite nå for tiden og det er ikke for å gå ned i vekt eller noe. Kan seriøs spise to epler på en hel dag uten å bli ekstrem sulten. Jeg er heller ikke sulten nå, men jeg har bare lyst å tygge på noe godt, haha. 

Ting jeg gjør når jeg kjeder meg

 • 11.11.2017 - 20:50

1. Redigerer bilder. Når jeg sitter for eksempel på flyet og kjeder livet av meg bruker jeg å ta fram maccen og redigere bilder. Husker sist gang jeg gjorde dette og endte opp med å redigere meg selv som en stygg havfrue. Haha, mannen som satt ved siden av meg begynte å gnise.

2. Jogge. I ekstreme tilfeller når jeg kjeder meg tar jeg en lang joggetur. Nå har jeg ikke jogget noe særlig i det siste, men vurderer (som ALLTID) å gjøre det i morgen.. Det kommer an på om pledd og puter frister eller ikke. 

3. Se på dokumentarer / filmer. I det siste har jeg sett på dokumentarer av "Timeline - World History Documentaries" på youtube. Hittil har jeg sett Mary I - Bloody Mary, The Six Wives Of Henry VIII, The Pendle Witch Child og nå i skrivendestund 'Queen Nefertiti' The Most Beautiful Face of Egypt. Synes det er så spennende med sånne dokumentarer! 

4. Spille. De fleste mennesker som har en datemaskin hjemme bruker sikkert å spille når de kjeder seg, og jeg skiller meg ikke ut fra de der. Favorittspillet er solklart SIMS 4, spesielt nå som jeg har alle tilleggspakkene. ♥ 

5. Lese en bok. Det er ikke mange som vet det, men jeg er veldig glad i å lese bøker. Jeg elsker å sitte i godstolen med en bok i hånden pakket inn i en varm pledd på regnfulle dager. 

En vond avgjørelse

 • 06.11.2017 - 15:33

For noen dager siden måtte jeg ta en veldig vond avgjørelse, nemlig klippe neglene som jeg har spart i flere måneder. Trodde aldri jeg skulle gjøre det "frivillig", men siden jeg ikke kan jobbe med lange og tynne negler måtte jeg altså ta den avgjørelsen. Jeg må bare si at det er sykt ubehagelig og jeg føler at fingrene mine ser veldig mannete ut. Hahha?? Sykt teit! Men det er altså sånn jeg føler. Tillegg føler jeg at fingrene mine har blitt sykt mye kortere, med andre ord er jeg ikke særlig fornøyd. 

Akkurat nå skal jeg ut av døren og på jobb. Jeg har midlertidig droppet å bruke falskevipper siden det hele tiden treffer glasset på brillene mine. Jeg bruker egentlig ikke briller så ofte, men på jobben må jeg kunne se detaljer 2 meter unna meg. Kjipt, men sånn er det bare. Såå vi snakkeesss


hahah så fin. 

Dagene blir bare verre

 • 02.11.2017 - 22:03

Det blir ikke noe bedre med dagene, ganske enkelt - det blir faktisk bare verre. Jeg kunne ønske det var lettere og jeg kunne dele alt på bloggen, men det kan jeg ikke. Jeg vil ikke dele det som blir gått gjennom fordi det gjør bare ting virkeligere, og jeg vil ikke at det skal vær virkelig. Jeg vil at det skal vær en stygg mareritt som jeg våkner straks ut av. Jeg vil at livet skal bli enklere. Jeg vil slippe å bekymre for ting et menneske i utgangspunktet ikke burde bekymre seg for, eller rettere sagt oppleve. Ingen fortjener dette her, ingen.

Det er en grunn til jeg blir dårligere med å oppdatere bloggen, instagram og hele pakken. Jeg er redd for hva som kommer til å skje videre med livet, veldig redd. Jeg har ingen makt og føler meg nå veldig liten. Ting påvirker ikke bare meg, men også de som jeg er glad i. Akkurat nå kan jeg bare be og ikke annet. 

Nå som jeg har fått det litt ut av kroppen vil jeg bare beklage for dårlig oppdatering på bloggen. Jeg skal prøve å bli bedre. 

10 ting jeg ikke liker!

 • 01.11.2017 - 14:31

1. Når jeg er sulten og må dra til matbutikken. Jeg kjøper da så mye unødvendig mat som jeg mest sannsynligvis ikke kommer til å spise! Haha, blir bare bortkastet mat. 

2. Når noen skriver for eksempel "Jeg er trist :(" på facebook også begynner folk å kommentere "hva skjedde????". Verre er det når personen svarer tilbake "kan ikke si det :(".. Jammen??? UGH?! Bare skriv at du vil ha oppmerksomhet og that's it. 

3. Tinder, haha! Jeg har en tinderprofil som jeg svært sjelden bruker, men når jeg gjør det så er det bare for å se hvem som har "likt" meg. Fin måte på å booste selvtilliten! Men jeg angrer så fort når guttene ikke tar hintet at du ikke vil møte dem, haha. Like boii, I am not that kind of girl. 

4. Folk som tagger hverandre på facebook når de sitter rett ved siden av hverandre.. Trenger jeg å si noe mer?

5. Når jeg skal gå av bussen og sjåføren glemmer å åpne dørene bak. Det er SÅÅ kleint å måtte rope ut, haha! 

6. Når folk synes synd i meg.. Jeg er ingen stakkarslig person så slutt med det. 

7. Når familiemedlemmer spør om jeg har fått meg en kjærest. Haha, hva er egentlig greia med det?

9. Ekstrem religiøse mennesker. Altså jeg er religiøs selv, men av og til er enkelte mennesker veldig trangsynte og går over til det ekstreme. For eksempel bruker de å si "Dette her er ikke normalt", "I bibelen står det..", "Jeg har studert det og Gud mener..." osv. Kunne ønske det gikk an å mute sånne mennesker, haha! 

10. Bønner! Jeg liker virkelig ikke bønner. Jeg liker ikke smaken av det, strukturen når man har den i munnen eller noe som helst ved det. Jeg sverger at jeg alltid kommer til å mislike bønner. 

Da jeg hadde full av energi..

 • 01.11.2017 - 13:18

Uansett hvor tidlig jeg legger meg eller hvor sent jeg våkner vil jeg fortsatt bare gjømme meg under dyna og gå i dvale. I stad så sovnet jeg med hodet på kjøkkenbenken, PÅ KJØKKENBENKEN.. Hva er det som feiler meg? Begynner snart å lure om jeg deler samme DNA som en bjørn siden jeg trives best å ligge i varmen og sove. Om det ikke hadde vært for jobb og mat hadde jeg sikkert kunnet sove gjennom hele vinteren. Haha, det hadde vært digg! 

TB DA JEG HADDE FULL AV ENERGI. #SOMMER2017 


 
Fine minner! ♥

GLEDELIG HALLOWEEN!

 • 31.10.2017 - 19:39

Heia! I dag har jeg vært veldig opptatt, på hva kan jeg dessverre ikke utdype meg veldig mye om. Av og til kan ting vær litt for privat å dele om på nettet så ja, hysjhysj. 

Tilbake til hva jeg vil få fram på bloggen.. Jeg har fått meg jobb! To på den samme dag faktisk, haha. Jeg hadde aldri trodd at det skulle gå så fort, tenkte at det ville ta noen måneder før denne dagen skulle komme, men her sitter jeg med to fine jobbmuligheter. Jeg sverger at det finnes en Gud der oppe i himmelen! 

Akkurat nå vurderer jeg en joggetur, men siden det er Halloween er jeg litt skeptisk. Tenk om det plutselig dukker opp en utkledd galning som løper etter meg med en motorsag? Haha, om jeg hadde løpt 3 km uten noen som helst pustepauser hadde jeg brukt han som personlig trener. Ok, strykt det fordi tanken av det skremmer meg litt. 

Siden det er 31.oktober og jeg ikke er sminket har dere et fint bilde av meg som ble tatt for noen (??) dager siden. En annen Halloweenlook som jeg personlig liker bedre finner dere HER. Dersom jeg skulle droppe joggeturen skal jeg kose meg med litt snop og skrekkfilm. Vi snakkes! ♥

Åja ja, GLEDELIG HALLOWEEN! 

Stolt over min egen kropp

 • 29.10.2017 - 22:31


Det er kanskje rart for meg å kunne si det, å vær stolt over min egen kropp. Altså, jeg er jo egentlig ganske stolt over den. Jeg har gått gjennom mye som har gjort kroppen min som den er. Jeg har arr, strekkmerker og sikkert cellulitter, og hver stripe og klumper det er på kroppen min har en fortid som jeg ikke kan forandre. Jeg veier nå 49 kg etter flere måneder med stress og slanking. Jeg føler meg ikke annerledes. Jeg føler meg heller ikke verre. Det er egentlig bare en kropp som en dag skal smuldres av naturen. 

Og ja, jeg vil ta operasjoner selv om det bare er en kropp. Bare fordi jeg vil få større pupper og en annen nese betyr ikke at jeg er mindre stolt av kroppen min. Jeg liker den og fortsatt vil jeg forandre den. Ved å forandre noe som helst er som å snu ryggen til moderjord, selv om det er på godt eller vondt - eller det har jeg i hvert fall hørt. Og vet dere hva? Det er greit så lenge personen har hodet på skuldrene. Kommer jeg til å føle meg penere? Kanskje til en viss tid. Kommer jeg til å bli lykkeligere etter operasjonene? Sikkert ikke. Jeg vil ikke forandre kroppen min for å bli lykkeligere og det er fordi jeg ikke er ulykkelig å starte med. Ja, jeg har mine tider der jeg føler ting hadde vært enklere om jeg for eksempel hadde sett sånn og sånn ut, men det har vel alle sikkert opplevd. 

Selve grunnen til jeg vil forandre noe som helst er vanskelig å si når det ikke er snakk om lykke eller for å føle meg penere. Jeg tror hovedgrunnen er fordi jeg vil føle mer som meg selv. Jeg er stolt, men for nå ikke hel. Jeg vil føle meg mer som "Elizabeth" om jeg for eksempel fikk litt større pupper, ikke at det gjør meg stoltere fordi jeg er som sagt allerede stolt. 

Det er nesten teit å si fordi om det hadde vært "meg" så hadde jeg blitt født med større pupper. Om det hadde vært "meg" hadde jeg blitt født med en annen nese. Det er det sikkert fleste tenker eller hva? Bare fordi man er født sånn som man er betyr ikke at man skal føle seg hel eller selv. Jeg kan ta opp et eksempel der folk føler at de har blitt født i feil kropp. Okei, min situasjon er ikke like ekstrem, men dere skjønner poenget. 

Jeg skal ikke gå alt for dypt i dette. Jeg måtte bare få det ut av hodet og forsette dagen min som ingenting har skjedd. Det er så mange som dømmer meg fordi jeg vil ta andre avgjørelser og det er jeg lei av. Kropp er bare kropp, om jeg vil forandre den er det fortsatt bare en kropp.. Så hva er greia med at folk blir så provosert av det? La folk gjør som de vil sier jeg bare. 

Nok drama!

 • 29.10.2017 - 16:20

Heihei! Vet jeg har vært veldig sløv med å oppdatere bloggen, men av og til må man bare trekke seg unna når andre ting dukker opp, andre ting som påvirker en person veldig sterkt. UANSETT, nok drama fra nå! 

I går var jeg på en hjemmefest hos noen og feiret Halloween. Jeg kjente ingen andre der bortsett fra søsteren som virkelig skapte liv. Tror jeg aldri har sett noen ha det så gøy som hun der, haha! Hele verden er hennes etter noen par øl.

Selve festen var ganske alright, kjedet meg i hvert fall ikke. Der var mange folk, men det var bare en som fikk oppmerksomheten min og det var hunden til huseieren! HERREGUD FOR EN HUND!! Når den blir skikkelig glad begynner hun å lage griselyder, awiii! ♥♥ Jeg overnattet der borte fordi ingen kunne kjøre meg hjem igjen, men det gikk bra siden jeg våknet opp til en kjempe søt hund. Filmet faktisk denne lille skapningen da jeg våknet tidligere i dag, videoen finner du på instagram storyen min! 

Akkurat nå er jeg hjemme og slapper litt av. Jeg sov relativt dårlig, men det er ikke noe rart med tanken på det var en barneseng jeg lå i. Gjennom de få timene jeg sov frøs jeg som faen og fikk krampe i begge hoftene. Selv nå kjenner jeg litt smerte akkurat i det området. Haha, om det skulle oppstå en lignende situasjon tar jeg gulvet. 

Tok ikke særlig mange bilder i går, men her har dere noen! 

Sykepleier + skinnjakke 8))) 
Min fine (men gale) søster! ♥


Ingenting er skumlere enn å ha noen fra juleevangeliet på bordet når det er Halloween, hahah

Mandags morgen

 • 23.10.2017 - 10:06

God morgen! Kan ikke tro at jeg kan starte innlegget med en "god morgen" i stedet for "god dag", haha. Jeg våknet ganske tidlig i dag på grunn av den ene katten min som begynte å mjaue i øret mitt. Den katten der kan virkelig å mjaue og forstår seg ikke på personlig rom. Han legger legit over nakken min og blir veldig irritert om jeg beveger meg, men jeg er fortsatt veldig glad i han. ♥

Anywayyysss.. Jeg har ikke planlagt denne mandagen helt enda, tror jeg skal på bowling senere? Det er så lenge siden jeg har vært ute og bowlet, tror det faktisk har gått 2 år. Herregud hvor fort tiden går, haha! Det skremmer meg litt. 

Akkurat nå skal jeg lage meg en veldig fin frokost (blir sikkert bare stekt egg, haha) og deretter pakke meg selv inn i et varm pledd og se American dad. Jeg har blitt så avhengig av å se på denne komiserien, sikkert fordi Roger med alle de forskjellige karakterene er veldig underholdende. 


Poser under øynene er nice 

Ingen kødder med meg

 • 23.10.2017 - 01:24

Nå føler jeg veldig fin etter å ha dratt av limt dopapir og bomull fra ansiktet. Det gjorde litt vondt, men hva gjør jeg ikke for Halloween look? Haha! Etter å ha skremt foreldrene mine og noen til har jeg prøvd å få i meg iskrem, og la oss bare si det var vanskelig å spise da øyeeplet traff hele tiden skjeen. Det endte opp med meg rive ut øyeeplet og resten av sminken. Ingen kødder med meg når jeg spiser iskrem, ingen. Nå skal jeg se på noen youtube videoer og deretter legge meg. God natt! ♥


Hot
 

Man kan ikke et bloggøye uten falske vipper, det går bare ikke 


Zalo + koktvann = Smart, smart  

Halloween sminke 2017

 • 22.10.2017 - 21:19
#halloween2017look

Nok en gang satt jeg foran speilet og lekte Picasso med halloween tema bak i tankene. Jeg visste ikke helt hva jeg ville, men det skulle ha noe med blogg å gjøre.

Halloweensminken min er inspirert av blogg.no. Jeg satt som sagt foran speilet og lekte meg med ulike sminkeprodukter. Det er ingen hemmelighet Halloween er favoritt årsfeiringen min helt siden jeg var en liten jente, det vet foreldrene mine utrolig godt. 

Det jeg liker best med Halloween er den unormale sminken man helst ikke skal gå ut på gaten med, spesielt ikke om kvelden. Det er bare en gang i året man kan overdrive med masse blod og gjør deg skikkelig skummel. Det er bare den ene kvelden man kan se psykopatisk ut og ikke bli sett rart på. Kunne ønske Halloween varte gjennom hele oktober, men det gjør det ikke - så om man kun skal feire det en gang i året burde man gjør sitt beste og ikke vær redd for å overdrive. Å overdrive noe som jeg er veldig flink til, haha! Er det noe rart jeg elsker Halloween da? ♥


Akkurat nå sitter jeg her med bomull dynket i vippelim over øyet, over den jeg faktisk ser best med. Haha, uansett! Jeg brukte kun "normale" sminkeprodukter man kan finne hos Kicks, Vita og kanskje til og med matbutikken. Siden jeg ikke hadde "fakeblood" brukte jeg rødt leppestift, svart liquid eyeliner og gjennomsiktig lipgloss for at det skulle se mest realistisk ut.Det falske øyet er laget av bomull og dopapir med litt hjelp av vippelim, samme går det for den "blodåren" (??) som holder øyet. Rosa fargen på øyet er av en billig liquid lipstick, brukte også øyeskygge fra ABH Modern renaissance i fargen "Love letter". Jeg ville ikke ha et typisk øye så jeg bestemte meg heller for å ha blogg logo som øye fordi bloggere ser og tenker som oftest på blogg. Jeg brukte en veldig lys concealer for b'en i øyet og kinnet. Såret på kinnet er også laget av bomull. Jeg ville igjen ha blogg logoen i fokus og prøvde få fram den kjente rosafargen rundt bokstaven blandet med blod på kinnet. 
 
 


 


 


 


Baktanken med denne sminken er presset toppbloggerne kanskje må gjennomgå på grunn av ja, sosiale medier. Ikke at press fører til et hengende øye og massevis av skader, men hallo - det er Halloween, haha! MEN nå skal jeg få i meg litt mat og deretter vandre rundt i huset og skremme foreldrene mine. Vi snakkes senere! ♥

Glad for å ha droppet byen

 • 22.10.2017 - 14:19

Herregud for en kveld/natt! Etter å ha spist kinesisk mat (nå som jeg er sulten vil jeg bare tilbake og spise mer, haha) dro vi hjem og jeg hadde da bare tenkt å være hjemme. slappe av og blogge.. Men nei. Jeg ble tvunget til å være med på fest. Vi skulle først opp til en venninne, chille der og deretter dra til byen. Heldigvis glemte vi av tiden da vi var på besøk og endte opp med å droppe byen. Tror jeg aldri har vært så glad for å droppe byen, haha! Uansett, etter hjemmefesten hadde vi ingen sjåfør tilbake og måtte gå hjem 2 km med høye hæler i regnvær. :) For å si det sånn det var ikke gøy, spesielt da jeg bare ville sove. 

Tok ikke særlig bilder i går, bare av maten og en katt fra festen, haha 

Nomnom 


Haha, se den katten da! ♥


Nå skal jeg få i meg mat og ta det med ro. Har ikke planlagt søndagen min, men holder meg sikkert bare hjemme med massevis av godteri. Snakkes senere! 

Skolejente uten skole

 • 21.10.2017 - 17:26

Heia! Denne frøkenen her skal straks ut og spise kinesisk mat. Haha, er det teit at jeg gleder meg til pepperbiff og innbakt kylling? Jeg sverger på man aldri kan få nok av det! 

Jeg gikk gjennom klesskapet for å finne et antrekk og kom over en skikkelig søt "skoleuniform" kjole. Tror jeg bare har brukt den en gang for 3 års siden? Uansett, jeg føler meg som en skolejente, haha!

Gossip Girl vibe. Det er ikke gøy

 • 21.10.2017 - 00:25

Da jeg gikk på skolen kunne jeg lett skrive "det er så deilig med fredager", men nå som jeg har tatt friår føles alle dagene ut som i dag. Jeg har aldri skjønt meg på folk som heller vil være på skolen enn å være hjemme.. Vel jeg skjønte meg ikke på det før NÅ. Det er døds kjedelig å ikke gjør noe produktivt og bare sitte med mobilen i mens man venter på en håpløs intervju. Det er døds kjedelig å våkne opp og ikke oppnå noe. Det er døds kjedelig å ikke ha noen forandringer. 

Men ja, akkurat nå sitter jeg i sengen med maccen på fanget. Ble nettopp ferdig med å se en av favoritt filmene mine "The Devil wears prada" og drømmer nå om å jobbe som assistent for en av de største motemagasinene. Det er ingen hemmelighet jeg elsker alt som har med mote å gjøre og en jobb som går ut akkurat ut på det hadde passet perfekt for meg. Tror jeg ganske fort hadde blitt lei av å jobbe et sted der mote ikke blir settet pris på, haha. 


Ja, baksiden av mobilen min er dekt av hudsminke. No biggie 


Nå skal jeg finne en annen film og prøve å ikke kjede meg. Skal tvinge å legge meg tidligere sånn døgne rytmen kommer seg på plass. Har i det siste ukene sovet langt ut på dagene og det er jævlig dårlig gjort av meg. Jeg vil egentlig starte dagen så tidlig som mulig sånn jeg får gjort mer av.. ingenting? Hahah. Shit, håper jeg får meg en jobb snart! Kaster bokstavlig dagene mine på å være hjemme. 

Hva har skjedd med meg?

 • 20.10.2017 - 19:02

Heihei! Vet ikke helt hva jeg skal skrive i dette innlegget, men jeg kan jo starte med å fortelle kort om dagen min. Denne dagen har ikke skilt seg ut fra de andre dagene og egentlig bare har vært kjedelig. Katten min har igjen ikke fått behandlingen denne morgenen fordi en av arbeiderne har sluppet han ut og nå venter jeg på han skal dukke opp. 

Skulle egentlig dra på en bursdagsfeiring ut på havet, men vet ikke helt om jeg faktisk gidder når det er kun familievenner som drikker. Haha, jeg har jammen meg blitt skikkelig kjedelig! Vet ikke helt hva som har skjedd med meg, har bare plutselig blitt lei av alt og ingenting. Det frister lite å feste og jeg vil egentlig bare gjør noe mer fornuftig. MEN JA, akkurat nå skal jeg finne fram støvlene og gå på tur med hundene mine! Faren min er den som oftest lufter hundene, men denne gangen er det jeg som skal siden han må kjøre noen til sykehuset.

Snakkes senere! ♥
 

Pannelugg ved et uhell

 • 20.10.2017 - 02:14

Haha, hvor morsomt er ikke det? Tok håret mitt opp i en dott også etter en stund begynte det å samle korte hårstrå foran pannen. De som ikke vet eller husker det så brente jeg halvparten av håret for noen få måneder siden og det har ført til slitt og ekstremt tynt hår. Halvparten av håret datt seriøst rett av etter to runder med bleking og fyfaen hvor forskrekket jeg ble! Selv nå kan jeg ikke bleke håret mitt og må vente litt til før jeg kan ta etterveksten, meeen etterveksten min er vel ikke SÅÅÅ ille? Kunne ha vært verre, heh. 


Tror jeg skal utelukke pannelugg i framtiden, haha.
Her har dere katten min med øyeskade og barbert panne. Skjønner ikke hvorfor dyrelegen barberte pannen så ekstremt mye, haha. Stakkar liten ♥♥ Vokser heldigvis fort

Lever av kjeks

 • 19.10.2017 - 19:55

Heihei! Jeg har igjen vært urolig hele dag. Jeg har ikke sett katten min som er skadet på øyet siden jeg gikk og la meg, med andre ord har han ikke fått behandlingen han trenger denne morgenen. Jaja, kan ikke akkurat gjør noe med det før han har kommet hjem. 

Ellers har jeg ikke gjort så forferdelig mye, i hvert fall ikke noe som skiller seg ut fra de andre dagene. Jeg har kjedet vasket rommet mitt og sminket meg, og nå venter jeg bare på den forbanna katten skal komme hjem sånn jeg slipper å stresse. OGSÅ har jeg spist mye sjokoladekjeks, haha! Har faktisk ikke spist noe annet enn kjeks i dag.. Fin diett. 

Meg akkurat nå

Det går bra ♥

 • 18.10.2017 - 19:03

Jeg kom hjem ikke alt for lenge siden og føler meg tusen ganger bedre, det gjør nok katten min det også. Det viste seg han har vært i en slåsskamp og fått sår på øyet. Han trenger bare litt behandling og masse oppmerksomhet. Visst han ikke blir noe bedre løpet av to uker må han sy igjen øyet, men tror alt skal gå bra.

Akkurat nå er han våken og ligger på rommet mitt fordi han surret rundt nært trappa som en tulling. Om tre timer skal jeg skjemme han bort med masse skinke sånn han ikke lengre er sint på meg for å ha tatt han med til dyrelegen. Den katten der kan virkelig bære nag, haha! ♥ 

En mindre fin morgen

 • 18.10.2017 - 15:47

Heihei! Våknet opp til en veldig fin frokost, men den fine morgenen (dagen blir det vel, haha) varte ikke lenge da jeg først fikk se katten min med hovent øye. Jeg blir så lei meg når en av kattene mine ikke har det så godt, og nå som jeg er alene i huset føler jeg meg så hjelpesløs. Jeg frykter han har fått katteklo og må operere øyet bort, men tviler det er ekstremt alvorlig. Akkurat nå er jeg veldig urolig og mater han hele tiden med noe godt. Jeg får ikke dratt til dyrelegen før om 20 minutter og det gjør meg vond. Håper så inderlig at det bare er betennelse og ikke noe annet. 

Ellers tror jeg bare skal utsette shoppingen og være hjemme for katten min. Haha, høres sikkert gal ut, men jeg er faktisk veldig glad i dyr, spesielt når det kommer til mine egne. Jeg bærer så stort hjerte for dyr at jeg hadde gjort alt for dem, dessverre kan jeg ikke akkurat si det samme om mennesker, haha. 

Flaut

 • 17.10.2017 - 23:02

Heihei! Var på senteret i dag og hadde egentlig tenkt til å shoppe, men så glemte jeg så klart kortet mitt hjemme og da gikk jeg bare rundt og tittet på ting som jeg skal kjøpe i morgen. Haha, gleder meg litt til i morgen! Uansett, da jeg var på senteret sammen med moren min og en familievenn (ja, den samme familievennen som kjørte oss til en strippeklubb på kødd) så ville denne spesifikke vennen more seg litt med å trykke på stoppknappen for rulletrappen og "snakke" nok en gang kinesisk til en som jobber på senteret. Jeg tror virkelig at han elsker å gjør oss flau, haha. Han er jo egentlig ganske morsom, men av og til går han litt over grensen. 
Dagens lille antrekk 


Nå skal jeg sette bort matvarer som nettopp ble kjøpt på butikken og deretter kose meg med en film. Vi snakkes! 

For blond til å lage popcorn

 • 17.10.2017 - 01:00

Wow, hvor trist er ikke det? Haha! Har ikke laget popcorn siden gud vet hvor lenge og tok noen minutter ekstra enn hva det skulle ha vært. Altså det var bare 2-3 minutter forskjell, hehh smart. Men herregud da! Hørte ikke noen popping i de første 60 sekundene så jeg bare antok at den skulle ligge lengre. Uansett, jeg har fått besøk igjen og vi alle skal se på en klassisk film, nemlig The proposal! Har sett den før, men husker så lite av filmen at jeg kommer til å bli like spent da jeg så den for alle første gang. 😂  Dårlig hukommelse er ikke alltid dårlig, haha. 

Høst header!

 • 16.10.2017 - 22:25

Oioi, ser dere det? Jeg har endelig tatt meg tid til å redigere og bytte header! Det som irriterte meg sååå sinnsykt mye er redigeringsprogrammet som viser mindre farge enn det den egentlig gjør ellers. Måtte redigere headeren flere ganger fordi jeg så veldig oransje ut da den ble vist på på bloggen, haha! Men ja, selv om headeren ikke er helt perfekt så er jeg på noen måter fornøyd med den. Jaja, kommer uansett til å skifte den løpet av noen få uker. ♥

I dag har jeg ikke gjort så mye. Jeg har egentlig bare gått rundt i huset og ryddet fordi jeg hadde alt for mye energi til å ikke gjør noe, men i morgen skal jeg vær litt mer sosial og shoppe. Jeg vurderer å dra til frisøren, men jeg vet jeg bare kommer til å få masse kjeft og få et resultat som jeg IKKE kommer til å bli fornøyd med. I tillegg er jeg ikke keen på å betale over 2000 kr på gult ettervekst igjen. Hahah minner! ☹ 

Dagens plan

 • 08.10.2017 - 18:14

Siden jeg ikke skal ut å sosialisere skal jeg bare vær hjemme, kanskje finne en ny serie bli obsessed med (ble ferdig med Gossip Girl for hundrede gang) og trene. Den siste nevnte skjer helt sikkert ikke fordi det er kleint å komme hjem svett og uten sminke når man har besøk, men vi får se!

Åja, jo! Om det er en ting jeg skal gjør i dag er å finne ledige stillinger rundt der jeg bor på nettet! Har både sendt og gitt CV og jobbsøknader til forskjellige steder, men de fleste gir ikke tilbakemeldinger før det har gått flere uker. Altså jeg trenger en jobb så fort som mulig, haha! Det er døds kjedelig å bare sitte på ræva og ikke gjør noe produktivt. 

Deilig morgen

 • 08.10.2017 - 15:20

Heihei! Det var utrolig deilig å våkne opp til "nytt" soverom, kanskje litt uvandt, men allikevel godt. Jeg har tenkt å kjøpe et stort speil som kan henge på veggen ved siden av sengen min. Vil helst ha et speil med innebygd lys eller noe lignende. OGSÅ må jeg kjøpe de falske rosene som jeg har gått rundt og tenkt på, men null stress. ♥

Uansett, hodepinen har endelig forsvunnet og jeg føler meg tusen ganger bedre. Hadde tenkt å dra ut av huset, men kom da på at alle vennene mine utenom én har flyttet til både ut- og innland. Har følt meg venneløs helt siden jeg kom hjem fra ferien. Vurderer snart stalke randome folk i byen og tvinge dem til å bli venn med meg, haha! Eller kanskje lage en app der man søker venner i stedet for hook ups. Men ja, vet ikke helt hva jeg skal gjøre i dag.. Kanskje male noe eller dolle meg skikkelig opp og ta masse bilder? Hmm. 

MEN får stikke og ta meg en dusj! Skjønner meg ikke på folk som ikke dusjer hver morgen og kveld siden jeg elsker følelsen av å være ren, haha! 


Nettopp våknet, kinda 
 


 


#messyhair 

Får ikke bli med

 • 07.10.2017 - 19:42

Jeg er så himla lei av hodepine! I de to siste dagene har det kraftig dunket i hodet. Det som gjør alt verre er at jeg har fått besøk igjen og formen jeg er i nå tillater meg ikke til å bli med på shopping eller noe andre morsomme ting. I dag ville jeg gjør noe "produktivt" så jeg flyttet på alle møbler i soverommet (utenom klesskapet fordi den er stuck, haha) og nå føles rommet mye større. Jeg er enda mer fornøyd med soverommet, men all flyttingen gjorde bare hodepinen verre. Heldigvis har jeg tre pakker med paracet liggende rundt meg og en sesong igjen av Gossip Girl. ♥

Favoritt slankemetode

 • 28.09.2017 - 17:38

Heihei! Det var på tide jeg fylte opp skapet med favoritt teen min. Før jeg reiste på ferie drakk jeg hele tiden slankete og det må vær min favoritt slankemetode! Jeg får seriøst ikke søtsug og jeg får heller ikke særlig lyst på store mengder av mat etter å ha drukket teen. Haha, det er så sinnsykt rart fordi før spiste jeg hver dag brødskive med 2 cm lag av nugatti og nå kunne jeg ikke ha brydd meg mindre om sjokolade. Ikke misforstå meg, elsker alt søtt, men kroppen min krever det bare ikke lengre. Det jeg faktisk liker best med teen er fargen, haha! Sinnsykt teit, men det er hva jeg liker best med den. Smaken er helt ok, litt sånn sur aktig, men ellers helt greit. 

Nå skal jeg kose meg med teen og deretter sminke meg. Har tidligere i dag både vasket håret og extensionene etter å ha behandlet det med en eller annen form av hårolje fra en asiatisk butikk. Hadde det i håret over natten og gud så fornøyd jeg er med resultatet! Ikke bare er håret silkemyk, men det lukter så jævlig godt! ♥♥ 

For ung til å drikke martini

 • 27.09.2017 - 23:12

Det er rart å leve i et land der jeg er for "ung" til å drikke, spesielt når man har vært i utlandet så pass lenge at sterkere alkohol fås kjøpt på bensinstasjonen midt på natten uten leg. Det at jeg nesten må spør de eldre om å kjøpe noe så lite som vodka er utrolig rart. Jeg kan bare glemme å drikke red apple på utesteder her i byen, sverger at folk som jobber der er for strenge på dette her, haha! Uansett, nå slapper jeg av med martini og Gossip girl. Det er så digg å sippe på martiniglasset og drømme seg litt bort. Hadde vært tusen ganger gøyere om venninnene mine hadde vært her, men fire av dem har flyttet både ut- og innland. Har bare en venn igjen som jeg kan henge med og han er bokstavlig talt opptatt hele tiden. Jaja, martini kan i stedet for holde meg i selskap! ♥  
 

Når rompa er den beste siden ved meg

 • 27.09.2017 - 16:49

Heihei! Har bare 13% igjen på macen og jeg er alt for lat til å finne fram laderen. Skal ikke gjør noe big i dag, blir sikkert bare en chill dag der jeg besøker kompisen min som jeg ikke har sett på utrolig lenge. Har tatt på meg extensions igjen, men den ene klemmen forsvann og jeg finner den virkelig ikke igjen. Det føles litt rart, men jaja. Får kjøpe meg en lignende klemme eller helt nytt hår. Vurderer egentlig den siste alternativet siden den jeg har nå begynner å bli litt for gammel.. 

MEN JA, til overskriften! Om det er en ting jeg har lagt merke til når det kommer til utseendet mitt så må det vær rompa! Tror jeg ikke har noen andre "fine" sider enn fettklumpene mine, trist men kinda true. Om den en dag plutselig skulle forsvinne hva annet kan jeg liksom vise fram? Hahah! Nei uff, skal faktisk jogge i dag (håper jeg, haha) sånn jeg ikke ødelegger formen jeg har nå. Hadde vært sinnsykt irriterende om jeg hadde lagt på meg etter å ha slanket meg så mye! 


  


Lov å leke deilig

 • 27.09.2017 - 01:14

Heiaa! Skal slutte å skrive "lenge siden sist" fordi det gjør jeg nesten hele tiden når jeg er "for opptatt" til å blogge. UANSETT, skal oppsummere veldig kort om uken som har gått. Fikk besøk av en familievenn som elsker å gjør meg og moren min flau (det er den samme duden som kjørte oss til en strippeklubb, nudiststrand, osv). Han gikk rundt på kjøpesenteret og hilste på alle sammen, deretter gikk vi inn på butikken Volt der han kalte selgeren for "Borat my friend". Denne karen her som elsker å tulle med folk begynte å prute ned på sko som nettopp har kommet inn i butikken, tok av seg sokkene og poserte feminint foran et speil. Heldigvis kjøpte han skoene, men herregud så flau jeg ble! Etter det dro vi til en kinesisk restaurant der han "snakket kinesisk" til de som jobbet der. Så ja, det var en opplevelse som jeg ALDRI kommer til å glemme og det vet han helt sikkert godt, haha!

Ellers har jeg egentlig ikke gjort så utrolig mye enn å være borte fra både mac og pc. Tiden går så utrolig fort og plutselig glemmer man å oppdatere bloggen, men det skal bli slutt på! Må skjerpe meg når det kommer til dette her. I dag har jeg vært "opptatt" med å rydde huset og organisere det som er i sminkeskuffen. Fant fram en leppestift som jeg digget å bruke da jeg var yngre og måtte selvfølgelig da smøre det på meg og posere foran kameraet. Følte meg altså litt deilig med røde lepper, haha! Like bichh, I came out of the womb waving red lipstick. 

Åja jaa, knipset på extensions og det blandet seg så fint inn i mitt eget hår! Tror jeg virkelig skal begynne med det på igjen.. 

Tilbake til normalen

 • 22.09.2017 - 13:27

Heihei! Vet det er lenge siden sist, men har gått gjennom noe personlig og kunne derfor ikke blogge. Uansett, det er fredag i dag og jeg har egentlig tenkt å dra ut i byen selv om det aldri skjer noe spennende der. Tror Ålesund må vær en av de mest kjedeligste byene her i Norge, nesten ingenting å gjør jo, haha! Om jeg heller bestemmer meg for å bli hjemme blir det sikkert film eller noe lignende. Kjedelig, men bedre det enn å kaste bort penger på noe som jeg kommer til å bli misfornøgd med. Det er sånne dager som dette jeg savner utelivet i utlandet, der fikk jeg som oftest gratis inngang og drikke. Herlige tider, haha! 

Nå skal jeg ta meg en dusj og spise frokost. Ja. jeg har faktisk enda ikke kommet meg opp fra sengen. Var oppe veldig sent i natt og trengte virkelig å sove noen ekstra par timer for å bli helt uthvilt. Skjønnhetssøvn er viktig folkens. Husker da jeg kun sov mellom 2 og 4 timer på skoledager, jeg var jo helt syk i huet haha. Dro til skolen som oftest uten sminke og brydde meg midt i ræva om alt mulig og da jeg kom hjem sovnet jeg raskt på sofaen. MEN ja, avslutter blogginnlegget nå så vi snakkes senere! ♥


Savn!

Har det ikke bra

 • 20.09.2017 - 23:58

Hei! Sorry for ikke ha oppdatert på evigheter, men har det ikke så bra nå og må dessverre prioritere andre ting. Håper jeg kan blogge som normalt i morgen! Snakkes om ikke alt for lenge ❤

Bukser er for tapere

 • 19.09.2017 - 00:29

Heia! I dag har jeg ikke gjort så mye sånn egentlig, har sovet på sofaen siden jeg sov så dårlig i natt. Kommer sikkert til å publisere en uredigert video igjen fordi ja, hvorfor ikke? Når man kjeder livet av seg er det bare å posere foran kameraet og få all kjedsomheten med på video, haha. Uansett, jeg sendte jobbsøknad tidligere i dag på mail, men outlook var nedlagt og søknaden ble plutselig til utkast. Jeg prøvde selvfølgelig å sende det på nytt tusen ganger, men det jeg ikke tenkte over er at de tusen meldingene blir sendt til vedkommende når nettsiden er oppe igjen. Haha, nå har personen fått tusen mail av meg! Håper hun tror jeg bare er SUPER interessert (noe som jeg faktisk er) og ikke blond. Oii så store lår, haha!


Snakket i stad med en venninne om hvor digg det er å gå rundt i huset uten bukse. Siden jeg har vært lenge i utlandet har jeg blitt mer vandt til å ikke dekke bena mine med tights, bukser, osv. På tull sa vi at bukser er for tapere, men jeg elsker egentlig å gå i inntilsittende bukser. Jeg får en så fin rompe av det, haha! Savner uansett å gå ut av huset i shorts og kjoler, spesielt nå som jeg ikke er blek! Eller ikke såå blek, haha. 

Det er noe demonisk

 • 18.09.2017 - 13:48

Dette her er sikkert den tredje gangen jeg har drømt om noe demonisk i huset siden jeg har kommet hjem. Det er ikke akkurat noe gøy å våkne livredd i mørket, men skal fortelle fort om det.

Rett etter jeg la ut videobloggen der jeg klaget om alt og ingenting så jeg på youtube, litt etter hørte jeg plutselig svakt gråting. Jeg ble ganske forvirret og tok videoen på pause, og det hørtes ut som gråtelyden kom fra etasjen over meg. Sekunder etter forsvann lyden og jeg hørte en katteluke fra kjelleren smelle hardt igjen. Jeg tok det som et hint at jeg burde legge meg så jeg gikk forsiktig bort til trappen. Da jeg tok mitt første steg hørte jeg igjen en svak gråting. Jeg prøvde å ignorere det og gikk normalt opp trappen, men la merke til at lyden kom fra soverommet til hundene mine. Smarte meg gikk bort til soverommet for å sjekke det ut, men da jeg åpnet døren forsvann gråtingen og begge hundene mine sov som vanlig. Uansett, jeg gikk til soverommet mitt (som er ved siden av) og la meg. 


Da jeg sov drømte jeg noe demonisk. Jeg husker ikke alt, men noen deler av det. Det jeg husker er at noe demonisk var i huset mitt og ville ta over livet mitt. Jeg gråt gjennom hele drømmen og hadde hele tiden panikk. Demonen i drømmen freste nesten kun om å drepe meg, så jeg maste på moren min om å gi meg hellig vann og ringe en prest. Presten kom aldri, men hellig vann fikk jeg (haha, vi har faktisk en flaske med hellig vann). I drømmen "våknet" jeg plutselig opp i sengen min med panikk og rett etter våknet jeg igjen bare på ordentlig. Det skumle er at drømmen var så realistisk at jeg ikke var sikker med det samme om det faktisk var en drøm da jeg våknet. Det tok noen sekunder før jeg forstod at alt har bare foregått innsiden av hodet og ingenting "skummelt" har skjedd. Det er ingen demon etter meg, håper nå jeg da, haha! Om jeg får en lignende drøm igjen ringer jeg seriøst en prest, dette her må vær den tredje gangen jeg har drømt om en demon siden jeg har kommet hjem. 

Uredigert videoblogg der jeg er forbanna

 • 18.09.2017 - 03:22
Skulle egentlig bli ferdig med å filme meg selv etter å ha publisert "Sykt forbanna" innlegget, men tenkte at jeg bare skulle publisere en uredigert videoblogg der jeg sitter for meg selv, klager og spiser isbiter midt på natten. Den andre videoen skulle jo vær om da jeg og en venninne stjal et grantre fra naboen, men tar det en annen dag når jeg finner en redigeringsprogram som faktisk liker meg.

Sykt forbanna!

 • 18.09.2017 - 02:29

Nå er jeg bare sykt forbanna! Har holdt på å filme en videoblogg for dere der jeg snakker om et grantre som jeg og en venninne har stjålet fra naboen, men guess what? Etter å ha blitt ferdig med å filme + redigere så måtte jeg tydeligvis betale flere hundre kroner bare for å publisere den uten å ha "watermark" over hele videoen. Jeg lastet da ned en annen redigeringsprogram, men fikk det samme problemet. Kunne ha brukt Imovie om jeg bare ikke hadde slettet den for 40 år siden. Prøvde å laste den ned, MEN KOMMER BARE OPP AT JEG MÅ OPPDATERE MACEN FOR Å KUNNE LASTE DEN NED IGJEN. Problemet er at det ikke finnes noen oppdateringer på macen, har seriøst sjekket TUSEN ganger. Haha, jeg er bare så jævlig sint nå! Nå skal jeg spise knuste isbiter i mens jeg ser på en video som ikke har en "watermark" klistret midt i skjermen og deretter legge meg, god natt! ♥

Redd i mitt eget hjem

 • 17.09.2017 - 21:28

Hei! Beklager for ikke ha blogget tidligere i dag, men har hatt noen ekstreme kramper. Jeg måtte bare legge meg ned og slappe av etter å ha tatt medisin. Heldigvis føler jeg meg tusen ganger bedre nå og har fått sminket meg, blir alltid bedre av å sminke meg, haha! Uansett, jeg begynner å bli lei av å være redd i mitt eget hjem. Jeg hører nesten hele tiden forskjellige lyder som jeg ikke kan forklare og for 10 minutter siden hørte jeg skrape lyder fra klesskapet mitt. Jeg gikk faktisk bort for å sjekke det ut, men fant ingenting. Hva faen liksom?? 

MEN JA, nok om det! Har lyst til å lage en videoblogg for dere og har søkt litt rundt om hva jeg kan videoblogge om. Tenkte jeg kunne fortelle noe fra dagboken min siden jeg har tidligere skrevet mye i den. Hva tror dere? Det er lenge siden jeg har åpnet og lest noe fra den. Husker da jeg fikk dagboken av en venninne og jeg ble såå utrolig glad! Dagboken fulgte med en rosa plastrose som jeg har mistet for lenge siden. Dumt jeg ikke passet bedre på tingene mine da jeg var yngre, hadde blitt glad om fikk se den igjen! ♥

Er så hoven i ansiktet, ikke mobb haha

Sjokkmodus om 3, 2, 1

 • 16.09.2017 - 22:32

HAHA, jeg er i sjokkmodus! Fant ut alderen til han jeg holder på med og for å si det sånn, han er mye eldre enn meg. Jeg har altså ikke nok fingrer til å vise hvor mange år eldre han er enn meg, men alder er bare tall.. Ikke sant? ♥ MEN hva er det jeg egentlig forventet? En fyr i 20 års alderen som er champion innen boksing, eier et treningssenter og flere leiligheter?? Jeg er så blond, haha!

Barbie katastrofe!

 • 16.09.2017 - 18:46

Heia! ♥

I dag er det bursdagsfeiring og jeg har vært opptatt med å hjelpe til i huset, ordne meg, osv. Det tok seriøst 2 timer å krølle håret fordi nederste delen ble utrolig fett av varmebeskyttelsen Redken. Jeg måtte vaske håret mitt ikke to, men fire ganger for at oljen skulle komme ut. Tror jeg skal til neste gang holde meg unna akkurat den varmebeskyttelsen, haha!

Uansett, jeg går gjennom klesskapet og har null peiling på hva jeg skal ha på meg. Jeg føler egentlig for å gå i jeans, men vil samtidig ha på meg en søt kjole. Haha, dårlig hårdag + usikker på hva jeg skal ha på meg = katastrofe! Har heldigvis god tid på meg og skal først snike bort til kjøkkenet og stjele bær fra fruktkaken. Vi snakkes senere! ♥♥


Kan ha på meg denne! ♥♥♥♥♥♥ neida, haha 
 

Kjole .. 


.. eller topp 

Rosa og bukseløs

 • 16.09.2017 - 00:13

Nå sitter jeg her på godstolen min på soverommet og koser meg med 3Amigos. Det er deilig å sette seg ned på en fredags kveld og se på youtube videoer. En av favoritt kanalene er av Channon Rose. Hun har tidligere vært en pornostjerne og forteller nå mange syke historier som barnemishandling, livet som pornostjerne og mye mer! Om du kjeder deg kan du sjekke ut en av videoene hennes. Holder nå på å se "HOW MY PARENTS FOUND OUT I DID PORN", haha syyykt! ♥


Rosa og bukseløs! Ligner på en ku som tygger, haha 

Sånn kan det gå..

 • 15.09.2017 - 22:09

Har vært å "unfollowa" folk som ikke lengre følger bloggen min, det har jeg ikke gjort siden i fjor! Heldigvis var det bare rundt tre personer jeg måtte fjerne fra følgelisten. Haha, sånn kan det gå! Om jeg ikke følger bloggen din så si gjerne i fra sånn jeg kan følge deg tilbake! Alltid like kjekt å lese hva andre skriver. ♥ Forresten går jeg rundt og tenker på ny header, tror jeg skal skifte det i morgen til noe mer passende. Er så himla lei av den jeg har nå, haha! Det var aldri ment å ha den så lenge, men shit happens.  

Dagens antrekk: Vis mage!

 • 15.09.2017 - 20:06

Endelig er jeg ferdig med det jeg skulle ha gjort for evigheter siden! Det tok faktisk ikke så langt tid.. Trodde helt ærlig at det skulle vær verre, haha! Jeg sitter nå her i soverommet og slapper av. Har knipset til noen bilder som jeg ble skikkelig fornøyd med! Elsker den hvite t-skjorten jeg har på meg, den er veldig simpel og deilig å gå rundt med. Det jeg liker veldig godt med t-skjorten er nettingen under og at den viser litt av magen min. Synd det begynner å bli drit kaldt, hadde så brukt den ute nå! 


     

Viktigere å sminke seg

 • 15.09.2017 - 17:48

Heia! Skulle egentlig rydde rommet mitt for tre timer siden, men fikk heller lyst til å sminke meg. Og ja, jeg brukte omtrent tre timer på badet, men det er fordi jeg også tok meg en dusj. Nå føler jeg mye mer fresh og våken! Jeg må bare pakke sammen klærne (IGJEN) og støvsuge rommet. Haha, kunne ønske jeg hadde vaskedame som kunne gjøre det for meg. Hun kan komme bort annen hver dag og holde gulvet rent, det hadde vært litt chill.

Uansett, som sagt skal jeg ikke gjør noe spesielt i dag. Tror jeg bare skal hjelpe moren min med å lage kake siden vi skal feire bursdag i morgen. Bursdagsfeiring er noe som jeg ikke er særlig vandt til, det er så vidt jeg feirer min egen bursdag. For å si det sånn, jeg gleder meg mer til Halloween enn det jeg gjør til bursdagen min. Jeg er såå rar, haha! MEN JA, får avslutte innlegget og rydde rommet.. Snakkes senere! ♥Fredags morgen ♥

 • 15.09.2017 - 11:17

Gjett hvem som våknet klokken 8, men kom ikke ut av sengen før halv 10? Denne jenta her! Synes det er digg å ikke våkne opp til skole, men av en rar grunn er jeg like trøtt. Jeg startet dagen min med å drikke te og en kort treningsvideo. Jeg er trolig nok fortsatt satt ut av det som skjedde i går og enda ikke rørt noe annet enn te. Jeg er ikke redd for at det skal skje igjen fordi hva er sjansen? Har bare mistet appetitten, haha. Den kommer sikkert tilbake om noen dager! 

Men ja, i dag skal jeg ikke gjør noe spesielt. Tror jeg bare skal holde meg hjemme, føler ikke akkurat for å feste eller noe lignende. Det kan dere sikkert skjønne etter jeg har nesten drukket tequila hver dag i snart to måneder. Det er deilig å kunne være hjemme og ta meg en kopp te ved kjøkkenbordet når det pøsregner ute, spesielt når jeg har på meg "juletightsen" min! Kanskje litt tidlig for det, men det var ekstremt kaldt tidligere (eller kanskje det er bare jeg som er trøtt, haha!). 


 


Fancy tights fra Raspberry 


Obligatorisk, men klein selfie 

Er enda ikke over det

 • 14.09.2017 - 22:55

Jeg er faktisk ikke enda over det. Jeg har sikkert kastet opp 5 ganger i dag og når jeg tenker over det som har skjedd vil jeg bare kaste opp mer. Jeg vurderer virkelig å bli en vegetarianer. Matlysten har totalt forsvunnet og den kommer sikkert aldri tilbake. Ja, det er SÅ ille! Forestill dere å spise skinke som du har kjøpt noen få dager siden og finne makk i den ETTER DU HAR SPIST 2 SKIVER. Fyfaen, har sikkert pusset tennene mine annen hver time, men føler meg uansett like ekkel. Tror jeg bare skal begynne å leve av slankete og vann, kommer sikkert fortere ned i vekt.

Selv om jeg har gått fram og tilbake på badet har jeg tatt meg en tur la med hundene. Lite overraskende var det mye regn og joggesko med tights i regnværet er ikke det smarteste valget jeg har tatt. Ellers har jeg ikke gjort så mye, venter nå på mamma som skal komme hjem. Håper hun kan gi meg litt trøst fordi pappa sier bare "nå fikk du litt ekstra vitaminer i kroppen, Elizabeth! HEHEHEHE!".. Med andre ord har han ikke vært særlig snill mot meg i dag. 


En utrolig kvalm "botox" jente

JEG KASTET OPP!

 • 14.09.2017 - 15:28

DETTE HER ER DET VERSTE JEG HAR VÆRT BORTI!!! For bare noen få minutter siden stod jeg ved dassen og kastet opp, bokstavelig talt. Tror jeg ALDRI i mitt liv har kastet SÅ jævlig mye opp! Kjenner enda at jeg må kaste opp og det kommer jeg helt sikkert til å gjøre. Kort tid før oppkastet bestemte jeg for å spise brød med skinke, ikke noe gale med det. Da jeg skulle gå for skinke nr. 3 kastet jeg den fra meg og sprang rett opp til badet med hånden foran munnen! Tror dere ikke at skinken jeg skulle gå for HADDE MAKK I SEG??? Skinken har ikke en gang gått ut på dato OGSÅ HADDE DEN MAKK I SEG?! Jeg vet ikke om de andre skinkene hadde makk, men magen min tok altså ikke sjansen. Fyfaen, skal bli vegetarianer fra nå av!


ÆSJJ, SE DA?????????? MÅ SPY 
 

Kan ikke bruke Iphone X

 • 14.09.2017 - 14:49

Når jeg tenker over det kan jeg ikke bruke Iphone X. Det frister litt å ha den, men jeg skal vær logisk. Hvorfor skal jeg kaste bort penger på noe som trolig nok ikke kommer til å funke på meg? Altså i stedet for fingeravtrykkleseren så er det ansiktgjenkjenning?? DET Kommer ikke til å bli en hit for de som bruker mye sminke! Må jeg virkelig ha på meg sminke for å kunne låse opp mobilen? Haha, AS IF! Ser for meg det er midt på natten og jeg vil sjekke noe på mobilen, men får ikke gjort det før sminkekosten blir løftet opp. I tillegg er baksiden laget av glass, kan love dere at jeg hadde klart å knust den etter 1 uke. 

PROBLEMER

 • 14.09.2017 - 14:10

God dag! Ønsker jeg hadde våknet tidligere for å kunne starte blogginnlegget med "God morgen", men ja. Shit happenes! I dag så kommer moren min hjem fra Stavanger og det gleder jeg egentlig mye til! Lurer på om hun har kjøpt noe til meg, haha! Det er noe hun bruker å gjør når hun kommer hjem fra møter, men vi får se! Ønsker meg en ny guess veske. Den andre som er favoritten min har jeg brukt litt for mange ganger, også føler jeg for en hvit veske nå.

Uaaansett, i dag oppstod det problemer med mobilen min. Nettet ville ikke koble til igjen. Jeg lot mobilen ha litt tid for seg selv (haha, it needs space) og nå ser det ut som den funker, men dessverre er litt treig. Jeg gir den noen få timer, om det ikke har blitt noe bedre kaster jeg den. Joda, neida. 

Videoblogg forslag!

 • 14.09.2017 - 00:01

Nå som jeg er hjemme og har lite å gjør på, må jeg ta den neste skritt og dumme meg ut foran kameraet. Jeg vet ikke hva jeg skal videoblogge om, tror det ikke blir spørsmålsrunde fordi det hadde jeg på innlegg for noen dager siden. Sminkevideo? Would you rather video? Kommer ikke på flere temaer, haha! Kom gjerne med forslag ♥ 

Jeg kan ikke si det

 • 13.09.2017 - 23:41

Husker dere innlegget dere jeg lovde om å fortelle "alt" da jeg kom hjem? For at jeg ikke skal havne i trøbbel må jeg holde munn. Det var snakk om bortførelser, vold og mye annet. Jeg vil ikke skrive for mye og så angre det i ettertid, så jeg kan virkelig ikke fortelle dere det. Jeg skrev faktisk et innlegg for en time siden om ALT som har skjedd, men lagret det som utkast. Om jeg hadde publisert det hadde dere sikkert fått sjokk og trodd noe helt annet om meg, og det vil jeg ikke. Enkelte ting bør aldri bli skrevet, spesielt ikke på en blogg der alt blir lagret. Håper dere forstår meg! Men vit at jeg har det bra ♥ 

Kort eller langt hår?

 • 13.09.2017 - 20:42


Jeg er enda ikke ferdig med å rydde bort klærne, mest fordi jeg føler meg lat i dag. Jeg hadde ikke akkurat vært verdens beste stuepike for å si det mildt, hehe. Uansett, i hele dag har jeg gått fram og tilbake med hva jeg skal gjøre med håret mitt. Jeg savner å bruke extensions fordi det får meg til å føle mer jentete, men samtidig ligger der mye arbeid. Orker jeg virkelig å stå opp, tupere håret, sette de inn og rette eller krølle håret for at det skal blande seg mer inn? Føler jeg er mye søtere med langt hår og alvorlig uten, haha! Hva tror dere? Skal jeg begynne på extensions igjen? ♥

Stuepiken Betty!

 • 13.09.2017 - 18:21

Gjett hvem som må rydde rommet sitt igjen etter å vært innom klesskapet? NEMLIG DENNE JENTA HER. Blir så irritert over meg selv! Ryddet jeg ikke rommet for to dager siden?? Helt ærlig så vet jeg ikke hva som skjedde.. Jeg gikk bare inn i rommet og skulle finne fram en topp, men så fant jeg ikke toppen og ble utrolig frustrert. Ugh, nå må jeg pakke sammen klær og det kommer til å ta evigheter! Tror jeg skal først se Gossip girl og deretter rydde rommet mitt for andre gang. Gossip girl gir meg ro og energi. ♥


Så masse lipgloss! Takk gud for det ikke er vind inne, haha 
Dagens antrekk består av silke topp, morgenkåpe og pysjamas tights ♥


</3

Helt PERFEKT for søte meg! ♥♥

 • 13.09.2017 - 15:19

God dag alle sammen ♥ Har dere det bra? 

I natt drømte jeg om den perfekte drømmehuset. Den var rosa og hvit, hadde massevis av speil og roser. Det minte meg sykt om et typisk barbie hus og det er helt perfekt for meg! Jeg søkte opp på google og fant fram bilder som inspirerer meg til å ta opp malerkosten. En dag skal jeg ha noe lignende! ♥ Lurer bare på om min framtidige (?) kjærest kommer til å akseptere det.. Jaja, det er et problem jeg ikke skal bry meg om, haha! Han skal få lov til å ha en "man cave" i kjelleren, men den må vær lilla. Tror han faktisk kommer til å like huset når han ser det er en strippestang i stua! Da kommer han sikkert til å glemme den ekstrem store walk in closet som jeg må shoppe til, haha! 

Overdrevne restylane lepper

 • 13.09.2017 - 08:00

Jeg har kommet over flere jenter som har tatt restylane i leppene og det er greit. Det er fint med plumps så lenge det er tilpasset til ansiktet, men utrolig mange av de jeg har kommet over må faen meg ha en dårlig syn. Store og overdrevne lepper som nesten ser sprengt ut er ikke greit, det gjør meg faktisk vond. Det verste jeg vet er når det er sol klart at personen har fylt leppene sine fordi man ser det er genetisk umulig å oppnå ballong lepper. Jeg understreker ballong lepper fordi det er nøyaktig hva der er, nemlig ballong lepper. 

Altså, det trenger ikke å se "naturlig" ut, men for guds skyld la resultatet bli noe annet enn det som har blitt understrekt. Jeg vet virkelig ikke hva dagens jenter sprøyter inn i leppene sine for å få det så jævlig stort, kan sikkert konkludere det med en eller annen form av sement. Beklager for at jeg er frekk, men kom nettopp over en blogg på topplisten som har så svære overdrevne lepper at det rett og slett gjorde meg forbanna. Haha! TRIGGERED. 


Jeg elsker store lepper, tro meg når jeg sier det, men det må da vel vær en grense?? Synes det er fælt at alle plutselig skal gå på denne trenden der at leppene er 10 ganger større enn sine egne når de ikke en gang kler det. Der er folk som kler XL lepper (iluvsarahii, instagram), men bare fordi de kler det betyr ikke at resten av populasjonen kan rocke det. Ugh, Joan Rivers skulle virkelig ha vært her, hun hadde sikkert slått ned hardt på dette her, haha! 

Jeg stemte ikke

 • 12.09.2017 - 23:42

Det er egentlig flaut å skrive det, men i år stemte jeg ikke. Vi som har stemmerett burde jo egentlig bruke det, det er vi heldige med. Grunnen til jeg ikke stemte i år er fordi jeg aldri har skjønt meg på politikk. Selv nå skjønner jeg ikke hvem som vant valgkampen og jeg vil trolig nok ikke merke noe forskjell. Og ja, jeg vet det er en dårlig grunn, men det er hva jeg mener og føler. 

Jeg har aldri likt politikk. Jeg satt meg ned og leste om de forskjellige partiene, men ble bare enda mer forvirret. Om det er en ting jeg er enig i så er det en annen ting jeg er svært uenig i. Jeg var redd for å stemme på et parti og deretter angre det. Jeg trodde FRP var grei å stemme helt til Sophie Elise kom med videoen og da var FRP allikevel ikke greit. Neste gang vil jeg forhåpentligvis skjønne meg mer på politikk og endelig bruke stemmen min på et parti som jeg er hundre prosent for, men i år lot jeg det gå. 

Dum blondine på tur

 • 12.09.2017 - 21:19

Ahh, jeg er så dum av og til! Da jeg nettopp var ute og gikk tur med hundene mine begynte det å regne. Jeg visste egentlig at det skulle gjøre det, men hadde så lyst til å bruke den rosa russegenseren min som IKKE tåler regn. Jeg krysset fingrene da jeg gikk ut for at det ikke skulle regne og som vanlig ble ikke ønsket oppfylt. Jeg er syk, det vet sikkert halvparten av kloden etter all klagingen. Nå så sitter jeg på barstolen kald og sikkert enda mer forkjølet. Jeg er vet, jeg er dum.

Nå vil jeg egentlig bare ta solarium og finne på noe morsomt. Begynner å bli lei av å se på tv-serier og filmer, må da vær noe annet en syk jente kan gjør? Kanskje videoblogge og klage over tilstanden min? Uff, nå blir dette her en slags type klageblogg og det takler jeg bare ikke! Haha. Min OUIJA / SPIRITISME opplevelse!

 • 12.09.2017 - 19:15

For ikke alt for lenge siden prøvde jeg og en venn å kontakte en ånd fra den andre siden. Det er kanskje noe det dummeste jeg har gjort fordi ting har blitt verre her i huset. Det er som ånden fra brettet har kommet seg ut av spillet og blitt værende her i hjemmet. Før jeg og vennen holdt på med spiritisme, bedre kjent som OUIJA, har det vært en del aktiviteter i huset, men etter spillet har det bare blitt verre. Husker dere da jeg skulle redigere en videoblogg også så jeg en mørk skygge gående mot meg? Det var FØR spillet! Uansett, det var en kul dag da vi holdt på med dette demoniske spillet. Vi gikk ut i skogen og inn i et forlatt hus. Huset i seg selv var søt, men samtidig skummelt. Husker det lå gamle ting igjen i huset og en av tingene var for eksempel en såpe med massevis av mugg i! Fyysj! Har bilder av huset, men vet ikke om jeg tør å legge det ut her på bloggen. 

Senere på denne spesifikke dagen ville vi skremme oss selv litt mer, vi bestemte oss for å spille spiritisme. Vi dro hjem til han fordi vi ikke ville spille det i den andre huset, haha vi var pysete. Han vennen som jeg er veldig god venn med har tidligere laget seg et brett. Vi var totalt gira på å kontakte noen ånder og var forberedt på det verste. Jeg hadde på meg en hellig armband og ring døpt av en ortodoks prest, kompisen min hadde sage og andre ting. Det var ikke mørkt ute da vi spilte det, men vi lukket gardinene og tente lys fordi vi ikke klarte å vente noe lengre. Vi stilte noen spørsmål og prøvde å kontakte en ånd. Glasset begynte å bevege helt av seg selv. Når jeg sier av seg selv, så mener jeg av seg selv! Pekefingeren var SÅ vidt borti, en millimeter fra glasset. Vi ble skremt, men stoppet ikke.

Etter hvert begynte vi å stille spørsmål om alt mulig som ikke kunne gjør skader. På tull spurte om jeg skulle vinne lotto og den svarte på "ja" og en kort tid etter fikk jeg en melding fra foreldrene mine, vet du hva de skrev til meg? At de vant 200.000 kr i lotto! Jeg ble redd, men mest sjokkert av det hele. Underveis i spillet stilte vi andre spørsmål som hvem ånden var, osv. Vi fikk aldri en direkte svar, bare at det var en 80 år gammel dame eller 6 år gammel jente som har druknet i innsjøen nært huset. Det var som ånden ikke ville fortelle oss hvem den var, kanskje det var fordi det ikke var en ånd, men noe demonisk. Alle de tente lysa i rommet begynte å stige høyere jo mer vi stilte spørsmål. 


Brettet som vi spilte med!


En stund etter fikk vi nok og avsluttet spillet ved på dra glasset på "bye". Ikke lenge etter fikk jeg en melding av foreldrene mine som skrev at de allikevel ikke hadde vunnet i lotto. Nettsiden de så på ble ikke oppdatert og viste fram gamle lottotall som merkelig nok matchet med hva de hadde satset. Jeg tror det kanskje var en slags type advarsel fra skapningen av spillet, den ville sikkert vise fram hva den kunne gjøre. Tror det ikke gjorde noe bedre da vi spilte i huset hans siden det også spøker der, mer enn det gjør i huset mitt. Har sett ånder der og det har virkelig skremt meg fordi man kunne nesten se detaljer, men den historien tar vi en annen dag! 
 


Dårlig kvalitet, men det får funke! 

Den perfekte diett!

 • 12.09.2017 - 18:11
Vi jenter har sikkert hørt om den perfekte dietten, der man erstatter vanlig mat med babymat. Husker det var en greie da den svenske bloggeren Kissies holdt på med det. Selv hadde jeg lyst til å prøve, men fikk aldri lov. Nå som jeg har blitt eldre kan jeg prøve meg på det uten kjeft fra foreldrene mine, tror jeg. Haha! Vurderer å ha en uke der jeg KUN spiser babymat, vet det høres utrolig ekkelt ut, men det gir sikkert resultater. Vet ikke om jeg klarer å holde det helt ut. Det kommer sikkert til å smake forferdelig (også er jeg glad i mat ♥). Har noen av dere hørt eller prøvd ut dietten? 

                                                                 

Om-meg innlegg

 • 12.09.2017 - 17:49

Heii alle søte og stygge ♥ Tenkte jeg skulle ta en "om-meg innlegg" siden det har vært så lenge siden. Noen av dere vet sikkert noe om meg fra før av og andre ikke, men det er uansett like gøy å lese fakta om søte blondiner. Ja, jeg er søt. 

♥ Jeg ble født på fredag den 13! Siden da har folk alltid tullet meg med å være ulykkesfugl siden jeg har brukket alle ben, fått tredjegradsforbrenning, osv. 

♥ Jeg er for øyeblikket singel, tror jeg? Vet ikke om jeg er sammen med han fyren jeg har skrevet så mye om haha! KOMPLISERT. 


♥ Jeg har hørt fra flere at jeg er en bitch, men som oftest på en god måte (HÅPER JEG). 

♥ Jeg har en hjemmelaget "burn book" inspirert av filmen Mean girls fra de tidligere tenårne! Den er rosa og ser faktisk ganske lik ut som den originale, eller den gjorde det før bokstavene som ble limt på datt av. Hoho, det var gøy å holde på sammen med vennene mine.


♥ Jeg har tatt meg et friår! Det skjønte sikkert de aller fleste da jeg var på ferie under skolestart. Jeg er egentlig ganske glad for å ta pause fra studiene mine, som Kylie en gang sa "I feel like every year has a new energy, and I feel like this year is really about, like, the year of realizing stuff. And everyone around me, we?re all just, like, realizing things". 

♥ Min tip oldefar nr. 27, tror jeg det var, var konge over Frankrike. Når folk bare "slutt å lek prinsesse" svarer jeg bare tilbake med at det ligger i blodet, bokstavlig talt. 


♥ Jeg elsker shopping! Hva slags type blondine gjør ikke det?

♥ Jeg bryr meg mer om dyr enn mennesker, tuller ikke når jeg sier det. Helt siden jeg var liten har jeg alltid vært glad i dyr, spesielt katter siden jeg hadde 9 av dem. Nå har jeg bare 7, men vurderer å adoptere litt flere fordi man kan aldri ha nok av katter. Hilsen gal kattedame 2K17. 

 

Jeg må skjerpe meg!

 • 12.09.2017 - 15:38

Vet jeg skulle "bare" slappe av, men å sovne på sofaen? Nei, vent - sovne på sofaen 2 ganger*! Kommer ikke til å sovne i natt jeg, haha! Nå som jeg er mye mer våken må jeg gjør noe produktivt med dagen, men hva? Sminke meg og ta bilder til bloggen? Må vær noe som innebærer å ikke gå ut av huset, for eks. feste på extensions.. Det minner meg at jeg kanskje skal klippe og gjør den finere? Jeg som er så flink med saksa *not* får sikkert et fantastisk resultat! Om de blir stygge er det bare å kjøpe nye, right? Penger er heldigvis bare penger. 

Hvordan få smalere midje

 • 12.09.2017 - 12:00


Å ha smal midje er noe som jeg vil definere feminint. Selvfølgelig kan man føle seg feminin uten å ha noen som helst former, men det er den Marilyn Monroe viben enkelte gjerne vil føle. Uansett, med riktig diett og trening så kan alle få en slags type midje. Jeg har prøvd ulike metoder og har funnet det som passer best meg, og det er noe dere selv må finne ut av. Prøv dere litt frem, trenger ikke å vær ekstremt. Jeg kommer ikke til å nevne dietten min fordi det hender det ikke passer for kroppen deres. Alt jeg vil skrive om den er å spis sunt og drikk mye vann! ♥ :) 
 

- Korsett:
Ja, jeg har faktisk prøvd meg på korsett! Jeg kjøpte det på ebay, men det viste seg at stengene var laget av plastikk og ikke stål. For de som ikke vet det må korsettet ha en slags type stål som vil forme seg rundt midjen og det er noe plastikk ikke vil gjøre. Jeg prøvde ut korsettet hver eneste dag i 12 timer for 4-5 uker uten resultat, midjen min ble altså ikke noe smalere. Jeg begynte da å mistenke at det var noe galt med korsettet så jeg åpnet den, stengene var som sagt laget av plastikk. Gjett om jeg ble forbanna, haha! Etter det prøvde jeg må "hold in" topper som skviste alt inn. Skal ikke lyge, fikk smerter i ryggen av de toppene, men fikk en fin midje. Uansett, et korsett skal som regel funke om man bruker den riktig over lengre tid, det er det ingen tvil om. Jeg vurderer å prøve meg på det igjen, må bare finne en nettside som er hundre prosent til å stole på. 

 

- Riktig undertøy og klær  
Det er utrolig hvor mye undertøy har si for smalere midje, det så jeg i sommer! Og nei, jeg mener ikke de bestemor trusene som holder alt inn. Jeg mener normale truser som framhever rompen din. Når rompen ser større kan man jukse midjen sin mindre. Det jeg ofte bruker for å framheve smalere midje er å bruke noe stramt akkurat rundt den. Jeg elsker high waisted jeans som sitter godt rundt meg OG som framhever rompen min! Nå som jeg har gått ned i vekt må jeg kjøpe flere bukser som passer meg bedre, kan ikke akkurat bruke str. 38 når jeg er nede i 34 på stretch.

 

- Trening
Det finnes forskjellige måter å trene seg til en smalere midje, men denne videoen passer seriøst perfekt for meg som IKKE liker å trene hver dag! Videoen går ut på enkle øvelser som å trekke inn og ut magen og alt det der. Resultatet får man utrolig raskt! Dette gjør jeg hver morgen og kveld, no joke. Anbefaler virkelig å sjekke ut videoen nedenfor fordi her hjalp det meg VELDIG med midjen. 

Man skulle aldri ha trodd

 • 12.09.2017 - 11:33

God morgen! Første gang på LENGE jeg har våknet tidlig, haha! Det skulle man aldri ha trodd. Det eneste jeg håpet på da jeg skulle våkne var til solskinn, men neida. Så klart skal det regne om høsten her i Norge! Ikke at jeg misliker regn, men jeg er fortsatt på sommer stadiet. Det eneste jeg ser frem til høsten er Halloween. Dumt det kun feires en gang i året. Kunne ønske det var en hel uke dedikert kun til Halloween, haha!

Uansett, i dag skal jeg igjen ikke gjør noe stort, tror jeg bare skal slappe helt av og se litt på tv. Har nettopp tatt meg en dusj og fjernet all kokosoljen fra håret. Synes det er svært ubehagelig å sove med det, men håret mitt har bare godt av det. Avslutter innlegget nå litt sånn brått, frokosten min ble nettopp ferdig, haha! Snakkes ♥

Jeg er nydelig uansett hva!

 • 12.09.2017 - 00:19

Ok, kanskje ikke akkurat NÅ, men ellers er jeg nydelig uansett hva! Haha! Nå sitter jeg blogger med kokosolje i håret. Tok en hodepose eller hva faen det heter, på for at det ikke skal bli stivt. Sånn er det å ha skadet hår! :-( Nå må jeg bare ha den på hodet til jeg våkner og så skylle det ut med kaldt vann, men frem til da skal jeg se på Gossip Girl! Jeg har skrevet det tidligere, men kommer til å gjør det igjen: Jeg elsker Blair! Hun er seriøst rollemodellen min. 


Hodepose! :-) OG nei, det er ikke vanlig plastpose, haha! Går sikkert an å bruke det tho

Neseoperasjon 2017

 • 11.09.2017 - 21:06

Det er sånne dager som dette jeg bare vil legge meg under kniven. Siden jeg har en sterk forkjølelse og må snyte meg 24/7 har nesen min hovnet opp. Ser nesten ut som Rudolf og sangen "Rudolf er rød på nesen" går på repeat i hodet mitt. Jeg har tenkt å ta neseoperasjon, men aldri visst når tid. Jeg har snakket med venninner som har tatt det hos en spesiell lege i Bucharest, også har jeg snakket litt med selve legen. Det er ingen hemmelighet at det er billigere å gjør det i utlandet, men da jeg fikk vite prisen fikk jeg sjokk! 8000kr for neseoperasjon??? Hos en av de beste?? JA TAKK, haha! Riktig nok skal jeg ta silikon først, kanskje skal jeg ta neseoperasjon med det samme?  Hadde vært lekkert! Lurer på om jeg kommer til å bli avhengig av operasjoner og ende opp på tv-showet Botched. 
Nå skal jeg faktisk fjerne sminken og ta solarium! Orker ikke å bli blek igjen når jeg har fått en så fin farge. Jeg er ganske takknemlig for at foreldrene mine kjøpte solarium sånn jeg slipper å betale annen hver dag, haha! Jeg er en bakterie freak og ligge i en solarium som andre folk bruker gjør meg litt ja, ubehagelig. Tenk dere all bakterien da?? Nei, Fysjjj.. Etter det skal jeg spise gulrøtter og se på en film eller noe, blir helt sikkert Gossip Girl. Helt siden jeg har kommet meg tilbake i Norge har jeg passet på dietten min! Synes det er EKSTREMT lett å legge på seg her når man ikke er ute hver dag og natt. Kunne spise mcdonalds og kfc uten å bry meg, men her? Klarer ikke tanken av brød en gang, haha! :((

Da håret mitt falt av!

 • 11.09.2017 - 17:05

Jeg har bleket håret mitt snart i 4-5 år uten noe som helst problemer, eller - de første gangene ble håret mitt oransje, gult og grønt, men det er ikke poenget. Poenget er at for noen veldig få måneder siden da jeg bleket håret mitt to ganger og farget det én gang, falt meste parten av håret mitt av. Husker da fargen var helt perfekt, var ikke gult i det hele tatt, men da jeg børstet gjennom håret så datt det rett og slett bare.. av? Heldigvis var det ikke over hele håret, men STORE deler av det. Husker også jeg ikke gråt, men lo. Tror det er noe uforsiktige blondiner må gå gjennom løpet av livet, haha! 

Men ja, nå som jeg har fått ettervekst må jeg bleke håret igjen. Vi snakker kun om etterveksten, men jeg er litt redd. Jeg nekter å dra til frisøren fordi hver gang må jeg betale 2-3000kr og resultatet blir som oftest stygt. Husker dere den oransje eller flekkende etterveksten? Ja, det er noe som jeg vil unngå å få igjen. Også orker jeg ikke å høre på all kjeften, det er bare irriterende. Jeg er redd for at håret mitt skal bli brent igjen, men tror det skal gå bra. Tror det ikke er slitt ved overgangen mellom brunt og blondt? Ser i hvert fall ikke slik ut. Jeg har også vært flinkere med å behandle håret og holde meg unna varmeapparater. Å ha brent hår var et helvete! Håret føltes helt livløst og stivt ut, selv etter runder med balsam. Det verste var at håret mitt ble tusen ganger tynnere.. Det hjalp svært lite at jeg tynnet ut håret mitt noen måneder tidligere for tilpassing av extensions.
 


Det som "reddet" håret mitt var egentlig hjemmelaget hårmaske og det måtte jeg bruke hver gang jeg skulle dusje. Jeg hadde hårmasken omtrent 3 timer i håret med "hårpose" over sånn det skulle holde seg varmt. Etter 1 uke føltes det mye mer sterkere, men tror jeg brukte hårmasken i 2-3 uker? Prøvde meg også på 100% kokosolje, men det gjorde håret mitt bare stivt. 

 

Nå vet jeg ikke når tid jeg skal bleke etterveksten, tror jeg skal vente litt til med det. Kanskje om en måned eller to? Vurderer å bleke håret i Romania fordi for 2000kr har de behandlet, bleket og behandlet håret mitt igjen i 2-3 uker. Også vet jeg om en frisørsalong som aldri har hatt misfornøyde kunder, inkludert moren min som er veldig vanskelig å imponere. MEEN VI FÅR SE! Plutselig blogger jeg i morgen med bleking i håret, haha! 

Uken som gikk!

 • 11.09.2017 - 14:51

God dag alle sammen! ♥ Jeg våknet for litt siden, kanskje toppen av 20 minutter? Selv når jeg er i Norge sover jeg lenge, haha! Uansett, siden det er en ny uke med nye muligheter skal jeg nå ta "uken som gikk". Er det ikke obligatorisk? Hehe. 


Ukens høydepunkt:

Kommer ikke på noen høydepunkt, alt har egentlig vært litt nøytralt. Eller, vent! Bursdagen til moren min! Vi har i grunn ikke feiret bursdagen, men løpet av denne helgen skal vi nettopp gjøre det. 


Ukens nedtur: 
Da jeg ble (og fortsatt er, hahah) syk! Ble faktisk syk dagen før jeg reiste hjem og det sugde! Det jeg ikke nevnte på bloggen er at på reisen hjemover følte jeg meg helt for jævlig. Jeg var kvalm, dårlig mage, hodepine og alt annet bullshit, men det var bare å ignorere det. Selv om jeg følte meg ekstremt dårlig tok jeg meg til å le, ta bilder for bloggen, osv. 


Ukens tanke:
Ukens tanke ja.. Skaffe meg en jobb? Haha! 


Ukens irritasjon:
Da jeg og moren min leta etter spor "11" på Oslo lufthavn på grunn av en skrivefeil på billetten. Vi sprang seriøst fram og tilbake med tunge kofferter, også visste vi ikke at det fantes en heis SÅ VI BÆRTE DET NED TRAPPENE FORDI INGEN AV RULLETRAPPENE GIKK NEDOVER. Det var jævlig tungt!! 


Ukens sang: 
Taylor Swift - Look What You Made Me Do


Akkurat nå:
Akkurat nå skal jeg avslutte blogginnlegget, dusje og ta meg en (veldig sen) frokost. Skal tvilsomt ut i dag siden jeg er ja, dere vet. 

Gud som JEG SAVNER ROMANIA! Gleder meg å komme meg dit løpet av noen veldig få måneder. Tror jeg skal bortover okt/nov/des. 

Jeg er over han

 • 11.09.2017 - 02:22

Det var godt å pakke bort tingene som jeg har fått av han. Personlig synes jeg soverommet har blitt mye finere uten rosene og kortene, det ser mer simpel ut. Når man kan pakke og fjerne ting av eksen uten anger er det da man er over denne personen og det føles godt. Det er ok å beholde noen av de fineste minnene i en eske og ha det opp i loftet. Ser ikke grunnen til å kaste alt bort når gjenstandene ikke gjør deg noe vondt, de er bare ting fra et lite del av livet ditt. Han var min første kjærlighet, men ikke den siste og det er jeg egentlig glad for.

Ellers har jeg fjernet litt støv her og der og tatt alle kjolene ut, men ble lei av å sortere så jeg stappet de bare tilbake i klesskapet, haha! Jeg må kanskje vær den lateste personen i hele verden! Skal prøve å sortere klærne mine i morgen, men skal ikke love noe. Da jeg ble "ferdig" med å rydde rommet sovnet jeg i sengen med Gossip Girl gående på macen. Lite overraskende våknet jeg med feber og det var ikke noe særlig gøy. Jeg er SÅ lei av å vær syk og dere er sikkert enda mer lei av å høre på klagingen min. Søker trøst fra dere siden ingen andre i familien bryr seg, hahah! Jeg er syyyyk.. :(


Fikk ikke ryddet klesskapet fordi det ville ha tatt EVIGHETER. Det dere ikke ser er under bildet ligger det en haug med klær. 
 

Jævlig ekkelt!!! :(

 • 10.09.2017 - 14:15

Faen så ekkelt drøm jeg hadde! Tror jeg aldri har vært så skremt før! I natt drømte jeg noe demonisk og det ble ikke noe bedre da jeg våknet. Drømmen gikk ut på at dørene på klesskapet i rommet mitt åpnet seg og noe mørkt krøp sakte fram. Den mørke skapningen var på vei mot meg og det var ingenting jeg kunne gjør for å komme meg ut av sengen, jeg satt altså fast. "Heldigvis" våknet jeg før den hadde kommet helt frem, men jeg skulle virkelig ikke ha sett bort på klesskapet. Alle dørene som bruker å være lukket (fordi hvem sover med åpne dører?? creeps) var åpent. Det tok evigheter før jeg hadde nok baller til å komme meg ut av sengen og lukke dørene, og det tok enda lengre tid før jeg sovnet igjen. Jeg vet det er noe i huset, men dette tok virkelig kaka. 


Jeg prøver å se bort fra drømmen fordi selv om det er dagslys har jeg enda ikke kommet meg over det. Ja, jeg ble virkelig skremt. For å distrahere meg selv skal jeg rydde rommet, fjerne klær som jeg mest sannsynligvis ikke kommer til å bruke og kanskje litt ommøblering for moro skyld. Jeg må faktisk fjerne/rydde bort/kaste ting som jeg har fått av eksen, skjønner ikke hva er poenget med å ha det i rommet lengre. Det gjør ikke vondt å ha tingene fordi jeg har ikke noen følelser for han lengre, men blir kanskje for dumt å brenne opp minner fra den tiden vi hadde det godt? Tror jeg bare skal legge alt i en eske og sette det opp på loftet. Hmm, finner vel ut av det, haha! 

XOXO Gossip Girl

 • 09.09.2017 - 21:54

Gjett hva denne frøken skal gjøre nå? Nemlig gumle på gulrot og se på den første sesongen av Gossip Girl. Jeg har faktisk sett alle sesongene noen par ganger, men blir seriøst aldri lei! Blair har alltid vært favoritten min selv om hun er en bitch, men hva kan jeg si? It takes one to know one. Også elsker jeg stilen hennes, haha. På tide å oppdatere klesskapet snart, men først må jeg bli en millionær. Tror det blir dyrt å fylle inn 3-4 klesskap kun med Chanel, Prada og Gucci.. Må finne meg en sugardaddy, haha! 


Tok av meg akrylneglene i går, rip (ignorer rotet rundt neglene, gikk tom for neglelakkfjerner)


Demonen min ♥ Han biter om han ikke får oppmerksomhet 

Bilde av rompen min

 • 09.09.2017 - 19:23

Heia! Kunne ha sverget på at jeg ikke skulle komme meg ut av sengen, men så ble jeg sulten, haha! Det er ikke mye annet å gjør enn å klage over hvor syk jeg er. Det eneste jeg har gjort i dag er å sove, blogge, spise og dusje. ÅJA, ja - tok rompebilde fordi ansiktet mitt ser ikke ut og tenk dere, no squats just nugatti. Burde egentlig trene og komme meg i bedre form, men jeg er for lat til det. Lurer på hvordan rompen min hadde sett ut om jeg hadde trent den? Vurderer å begynne med jogging igjen, kanskje neste uke om jeg føler meg noe sprekere. Uansett, nå skal jeg få i meg mer mat fordi av en eller annen grunn er jeg hele tiden sulten og moody. Begynner snart å tro at jeg er gravid, haha! 

Avhengig av paracet

 • 09.09.2017 - 15:23

I dag skal jeg bare bli værende i sengen. Jeg skal bare ligge her og tygge på paracet fordi jeg føler meg så pass dårlig. Om jeg får i meg noe mer paracet så ender jeg opp med leversvikt, no joke. Å bli syk er så sinnsykt min flaks! Tror jeg har blitt smittet av "Sugar Ray" aka bokseren siden han er selv syk nå. MEN ja, planen var å dra ut i dag. Det er utrolig lenge siden jeg har sett noen av vennene mine, men får vel ta det en annen dag. Krysser fingrene for å bli frisk igjen så fort som mulig, hater å vær hjemme mens andre er ute å har det gøy! 

 

Svar på spørsmålsrunde

 • 09.09.2017 - 12:00

Siden det var så få spørsmål tar jeg heller det på innlegg i stedet for video, håper det går bra! ♥ 
 

Er du helt norsk? Du ser litt utenlandsk ut☺
- Nei, er ikke helt norsk! Har en mor som kommer fra Romania. 

Hva er ditt fulle navn?
- Elizabeth Kalinka Hjelme. 

Hvor gammel er du?
- 19 

Hva er favorittmaten din?
- Kinesisk og KFC! Kunne ønske det fantes KFC her i Norge. Hadde sikkert kjøpt det hver dag, haha!  Favoritt drikke?
- Vann og coca cola. 

Tre ting du savner fra barndommen din?
- Leke spion sammen med vennene mine, plage broren min og henge i vågen. 

Dine tre bestevenner nå og da(før)?
- Hadde mange bestevenner tidligere og da vet jeg ikke hvem jeg skal velge, men mine tre bestevenner nå heter Daria, Robin og Sabina. Har du fylt i leppene dine?
- Leppene mine er like naturlig som rompen min. 

Er rumpa di operert?
-
 Ja, nei. 

Hva synes du om å ha sex med mensen?
-
 Ekkelt, haha! 

Har du noen gang vært utro?
- Nei, kommer mest sannsynligvis aldri til å bli utro heller. Synes det er kvalmt og respektløs. 

Ditt beste barndomsminne?
- Da jeg og en venninne terroriserte huset til folk som var slemme mot dyr ved å kaste egg og matrester på vinduene deres. 

Hvordan vil du beskrive din klesstil?
-
 Varierende! Liker som oftest å ha det inntilsittende, spesielt rundt midjen. 

Hvor mange har du datet?
- 2 eller 3, tror jeg? 

Har du lappen?
- Nei, er for ekstra til det. Hva musikk liker du å høre på?
- Alt mulig! Klassisk, pop, rock, metal.. you name it! 

Hvilken årstid liker du best?
- Sommer og høst! Elsker sommeren fordi da kan jeg vær lenge i Romania også elsker jeg høsten cuz' things get spooky. Liker du å lage mat?
- Ja, men tror jeg ikke er så flink til det. 

Har du vært forlovet?
- Bare i fylla.. 

Lengste forhold?
- ca. 2 år. 

Hvem ringte deg sist?
- Pappa! 

Har du jobb?
- Nei, men skal få meg det straks som mulig siden jeg har tatt meg et friår! Synes det er døds kjedelig å ikke gjør noe og dessuten liker jeg å jobbe, haha! Hva er din beste egenskap?
- Det har jeg faktisk svart på før, men ja: Min beste egenskap er at jeg aldri forteller hemmeligheter videre selv om jeg ikke er venn med h*n lengre. 

Og din verste?
- Jeg er alt for perfekt til å ha dårlige egenskaper, kremt. 

Hva er det rareste du har spist?
- Det vet jeg faktisk ikke. Jeg er alt for kresen på mat og velger sjeldent ting som er utenfor "det normale". 

Sover du på en spesiell side?
- Sover som oftest på magen med høyre hånden under puten og venstre foten over dynen, haha! 

Håper du svarer på video denne gangen..
- ilu 

Syk blondine trenger tipppsss

 • 08.09.2017 - 23:22

Nå sitter jeg innpakket i ullpledd på sofaen og kjeder livet av meg. Det er ikke mye man kan gjør når man er syk. Overraskende nok fikk jeg fikset neglene mine, det skulle man ikke ha trodd siden jeg har feber. Vurderer egentlig å se på film så kom gjerne med tips fordi jeg finner bare fram gamle filmer som jeg har sett tusen ganger. 


Ser IKKE ut så har dere et gammel bilde av meg da jeg var syk, men sminket.. Hehh

Trodde vi aldri skulle komme hjem

 • 08.09.2017 - 16:27

Heia! Etter 17 timer med reising er vi endelig hjemme, trodde egentlig vi aldri skulle komme fram. Reisen gikk ganske greit, men da vi måtte sitte på toget og deretter bilen i 4 timer ble det litt for mye.

Jeg kan oppsummere torsdagen min ganske kort. Det startet med å kjøre til flyplassen i Bucharest, vi fikk se to bilulykker på motorveien. Vi satt på flyet rundt 3 timer og hadde latterkrampe fordi lilletåen min fikk krampe (overtrøtt, hahah). Da vi kom til Oslo lufthavn måtte vi ta tog til Dombås, men på billetten stod det at toget var på spor 11. Vi sprang seriøst fram og tilbake for å finne "spor 11" når det ikke en gang fantes. Jeg ble så varm at jeg tok av meg genseren inne på flyplassen. En kontrollør gikk forbi og bare "no, no, no! No strip'isk allowed here, but you can do it outside". Jeg ble såå flau fordi folk som var der begynte å le, haha! Etter det var det egentlig bare hoppe inn på toget og deretter kjøre hjem. 


 


 


 


benplass 8) 
 


 


 


Flinka sølte vann på seg selv
 

Da jeg hadde latterkrampe, haha!
 


 


 


 


Finally home

Skal fortelle dere alt

 • 06.09.2017 - 17:41

Heia! Unnskyld for å ikke ha blogget noe særlig i det siste, men har vært som sagt opptatt. Skal reise hjem til Norge i morgen og det er noe som jeg GRUER meg skikkelig mye til! Jeg vil egentlig bare bli her, men ja, whatever. Når jeg har kommet hjem skal jeg fortelle dere "alt" som har skjedd i de siste dagene, kan hinte det handler om bortførelser, vold og fyren jeg på en måte holder på med (med andre ord, syke ting). Nå skal jeg faktisk sminke meg og møte denne fyren som jeg har blitt så glad i, hehhh. 

Jeg gleder meg!

 • 04.09.2017 - 15:29

Heihei! I går møtte jeg ikke "Sugar Ray" (klikker HER // HER om du ikke skjønner hvem jeg snakker om, haha) fordi han var på bryllup. I hele dagen i går gikk jeg rundt og sutret fordi jeg savnet han så mye, meeen i dag skal jeg faktisk møte han og det gleder jeg sinnsykt til! Riktig nok skal jeg ikke møte han før om kvelden, men da har jeg flere timer på meg med sminke og alt det der. Jeg elsker å bruke massevis av timer på sminke fordi det er chill. Synes det er avslappende å påføre øyeskyggen uten stress i mens jeg hører på noe fra youtube og tar meg en sjokoladebit fra kjøleskapet. Jeg nyter livet når jeg sminker meg, haha!

Prostitusjon på hotellet

 • 04.09.2017 - 14:25

For omtrent 2 års siden da det var høst reiste jeg og moren min til Romania. Vi spurte om søsteren min kunne hjelpe oss med å finne et hotell fra booking.com fordi de fleste av hotellene var stengt på denne tiden av året. Vi kom fram til hotellet midt på natten, men gikk aldri ut av bilen. Det som ble skrevet på nettsiden om hotellet var bullsh%t. 

BEP/PATRICK GHERDOUSSI/LA PROVENCE
Illustration sur la prostitution


Hotellet lå i en kjent prostitusjon gate og tror ikke dere kvinnene tok med klientene på akkurat den samme hotellet vi hadde booket? Unnskyld, men hotellet ble beskrevet "familievennlig" på nettsiden. Husker da moren min ringte sint til Booking og begynte å rope i mobilen, haha! Husker også ved inngangen av hotellet kom det fargerik neonlys sånn det så ut som en billig strippeklubb. Booking ville ikke ta ansvar for det som skjedde. Vi fikk aldri pengene tilbake eller hjelp for å finne et annet hotell. Midt på natten kjørte vi seriøst rundt fra hotell til hotell for å finne et ledig rom fordi vi ikke ville bli igjen på den andre. Heldigvis fikk vi det til, men kommer aldri til å glemme da Booking ikke tok ansvar. 

Hårføneren kunne ha drept meg

 • 03.09.2017 - 20:43

Dette her er siste gangen jeg kommer til å bruke hårføner fra hotellet. Vurderer egentlig sterkt å kjøpe meg en, men skal reise hjem om 3 dager så det blir for dumt. Ok, så jeg måtte føne håret mitt fordi det var vått (duhh) og plutselig kom det røyk ut av den. Før jeg visste ordet kom det legit ild ved av og på knappen. Heldigvis ble jeg ikke selv brent, men faen som det stinker! 


 

Bilulykke og frastjålet brud

 • 03.09.2017 - 16:34

La meg begynne fra starten: Jeg var på casino i går sammen med noen venner, men spilte ikke fordi jeg ikke hadde lyst til det. Plutselig kom det en "frastjålet" brud med kamera og hele pakken. Det er en tradisjon i Romania og bli "kidnappet" midt i bryllupet, og vennene hennes bestemte seg for å sende hun til en Casino. Synes det var en morsom opplevelse! Det er ikke hver dag man ser en brud spille bort penger (med eller mindre man er i Las Vegas, haha). Håper jeg kan gifte meg i Romania og bli sendt til kule steder midt i bryllupet! 8) Noen timer senere da vi var på mcdonalds skjedde det en bilulykke utenfor. En blå bil krasjet i en annen bil, men tviler det var særlig alvorlig siden begge sjåførene kom ut av bilen for å krangle. Den ene ble fraktet til sykehuset med en hvit ambulanse og den andre ble igjen med politet. Bilulykker skjer så ofte i Romania at det har blitt "normalisert". Folk blir ikke lengre sjokkerte, ikke en gang når personen ligger død på veien..

Blondine på stranda

 • 03.09.2017 - 11:59

Endelig kan jeg slikke sol igjen! Skal straks ut til stranden og kose meg. Det er noen dager siden jeg har gjort det på grunn av været, men i dag er det altså fint nok vær til å bli brun! Stikker nå, snakkes senere ♥♥

Ser ikke ut akkurat nå, velger derfor et gammelt bilde

Biluykke (igjen) og brud på casino!

 • 03.09.2017 - 02:18

Hahah, for en overskrift! Men ja, ble vitne til bilulykke som vanlig og en "frastjålet" brud på casino. Skal blogge mer om det i morgen ellers blir innlegget unødvendig lang (tok bilder fordi ja, hvorfor ikke?). Uansett, dagen i dag har vært stressende. Jeg har vært fram og tilbake overalt, har til og med møtt "Sugar Ray", altså bokseren. Tror jeg bare blir mer og mer forelsket i han, haha! Søtt..♥♥ Ellers har jeg drukket tequila og kjøpt meg mat på Mcdonalds. Må seriøst slutte å spise så sent, kommer til å legge på meg igjen. Kan ikke feite meg opp når jeg først holder på med noen, spesielt ikke når han har DEN kroppen! Gårsdagens shopping!

 • 02.09.2017 - 19:38

Sorry for sent oppdatering, men har vært utrolig opptatt i dag! 

Hver gang jeg er på kjøpesenteret i Romania så må jeg alltid ha med meg noe hjem. Grunnen til det er fordi ting er så mye billigere her borte enn i Norge. Jeg kjøpte meg en genser for 60kr på H&M og en settingspray for omtrent den samme prisen. Jeg bruker egentlig en settingspray fra NYX, men siden den var utsolgt prøvde jeg meg på en fra Flormar. Jeg kan bare fortelle med en gang at den SITTER. Det svir litt med det første, spesielt om man åpner øynene rett etter, men er ellers greit å bruke.


 


 

One tequila, two tequila..

 • 02.09.2017 - 00:37

three tequila, floor! Haha, heii! Kom meg tidlig hjem denne gangen! Eller.. hjem og hjem, er på hotellet, hehe. Har vært så lenge her at det føles ut som jeg er hjemme. Uansett, jeg hang med folk og drakk noen par shots av tequila. Jeg er så vandt med å shotte det at det nesten smakes ut som vann, haha! Bartenderen har begynt å like meg og gir meg alt drikke gratis. Han shotter også sammen med meg, det er jo egentlig bare hyggelig! Fikk smake på absint eller noe med flammer på overflaten og måtte drikke det gjennom et sugerør sånn jeg ikke skulle brenne meg. Herregud det kjentes ut som hele spiserøret var i flammer, noe som var ekstremt rart og ubehagelig. Ellers har jeg kost meg utrolig mye denne kvelden og skal ut igjen i morgen! Sorry for skrivefeil og alt det der, men er ikke akkurat hundre prosent edru over her. 

Er jeg fin nå?

 • 01.09.2017 - 18:29

Nå er rollene i håret, jeg må bare vente en stund sånn håret mitt blir skikkelig krøllet før jeg kan ta de ut igjen. Jeg skal snart ut å møte bokseren igjen! Tror jeg må finne et kallenavn til han der sånn jeg slipper å referere han som bokseren. Kom gjerne med et kallenavn, haha! Jeg tenker "Sugar Ray" passer fint til han..? 


Ble jeg fin nå? 8-) 

Jeg er Leonardo da vinci, ok?

 • 01.09.2017 - 17:11

Her om dagen fikk jeg en melding av en fyr på instagram som ville dele en mening om utseendet mitt. Jeg ble så klart nysgjerrig fordi folk har ulike meninger når det kommer til det. Tydeligvis mente han på at jeg hadde sett bedre ut med naturlig sminke og jeg gjømmer meg selv med all sminken. Hahah, hva for noe? Jeg gjømmer meg ikke selv, jeg framhever det. Jeg får alltid høre at naturlig er best, spesielt fra gutter. Og det stemmer helt sikkert for enkelte jenter, men det driter jeg vel i. Jeg bruker sminke fordi det får meg til å føle meg mer selvsikker. Jeg føler meg tusen ganger finere når løsvippene og leppestiften er på. Jeg er født til å vifte sminkekosten rundt ansiktet mitt fordi i min verden er jeg Leonardo da vinci. 

Folk tror jeg er en bimbo og overfladisk bare fordi jeg bruker "for mye" sminke og det er trist. Å bruke mye sminke gjør deg ikke overfladisk, å dømme og kun bry seg det som er på overflaten gjør deg det. Man kan bry seg både om utseendet og det som skjer rundt deg, det må ikke vær den ene eller det andre. 

Han kjørte oss til en nudist strand

 • 01.09.2017 - 15:24

Skulle egentlig til en vanlig strand, men etter han kjørte oss til en nudist strand mistet jeg lysten så nå er jeg tilbake på hotellet. Synes det var ganske unødvendig av han, spesielt da dette ikke er den første gangen han har kjørt oss til "syke" steder. Der var seriøst kun nakne pensjonister! Det eneste de hadde på seg var kanskje solbriller eller en solhatt. Sist gang kjørte han oss til en strippeklubb (skrev et innlegg om det HER) og nå nudist strand? Hva blir det neste? Haha! Han mannen der er ikke riktig i hodet. Nå skal jeg sminke meg, tror jeg går for "the dumb blonde makeup look", vi får se! 

Surrer rundt som en idiot

 • 01.09.2017 - 13:00

Forelskelse kommer og går, men når man ikke vet hva man føler for noen, er man da forelsket? Personen er attraktivt og gjør meg glad, og allikevel er jeg usikker. Hva er det som stopper opp? Rettere sagt, hva er det som stopper meg? Kunne ønske det fantes et fasitsvar fordi jeg begynner å gå lei av å surre rundt som en idiot. 

Ikke sosial, men lykkelig

 • 01.09.2017 - 12:11

Heihå! Fikk en spontan telefonsamtale da jeg lå trygt under dynen. Vedkommende ville invitere meg ut for å spise frokost, men siden jeg er morgengretten og bruker alt for langt tid på badet takket jeg nei og la på. Angrer litt på det nå fordi magen min har begynt å rumle igjen, haha. Jeg kunne ha spist 5 stjernes frokost, men sitter nå med paprika potetgull fra i går. Jaja, storkoser meg uansett! ♥ 


Ringskille 8))
 

Instagram inspirasjon!

 • 01.09.2017 - 12:00

Om det er én ting som jeg er veldig glad i å sjekke HVER dag så er det vær Instagram! Der finner jeg så mange inspirasjoner og det vil jeg gjerne dele med dere! Dere kan gjerne følge meg på instagram; ezedoll Om dere ikke følger denne kontoen her allerede så anbefaler jeg virkelig å trykke på "FØLG" knappen! Her legger de ut utrolige bilder som får deg til å dagdrømme om å bli en millioner, haha. 

 Har du null anelse på hva du har lyst til å spise? Da finner man en rask løsning ved å følge Foodydiy, lettere enn det blir det ikke! Personlig er jeg alt for lat til å mikse til noe, men av en rar grunn liker å se på videoer av folk som lager mat. 

HAN HER, jeg kødder ikke - han er helt syk i hodet! De redigerte bildene (som ser seriøst helt ekte ut) får meg alltid til å smile eller le på en dårlig dag. Da jeg først så instaen hans trodde jeg bildene var ekte, ble SÅÅ skuffet da jeg fant ut de ikke var det! Nå er det ikke "instagram inspirasjon", men jeg måtte bare ha han med fordi instaen hans er helt rå, haha! 
Bildene luxyfashion legger ut er fantastiske! Her finner man inspirasjon til outfits og noen ganger photoshoots. Når jeg er usikker på hva jeg skal ha på meg så titter jeg inn på profilen og henter ideer. 

Vil aldri tilbake til Norge!

 • 01.09.2017 - 04:10

Nå er jeg endelig tilbake på hotellet. Jeg var ute med noen venner (inkludert bokseren, heheh) og har kost oss med litt drikking. Det føles ut som folk drikker hele tiden her i Romania, haha! En ølflaske koster bokstavelig talt 4kr, ikke noe rart mange menn har ølmage her. Noen timer senere stoppet vi på drive through Mcdonald's siden magen min begynte å rumle. Selv om det er midt på natten så måtte vi vente lenge fordi der var så mange folk som skulle ha seg mat. Dette er hva jeg elsker med Romania, landet er fullt av liv og det gjør meg virkelig glad! Av og til føles det ut som Norge er mer kommunistisk enn der jeg er nå, rart eller hva?Vant penger på casino i utlandet!

 • 31.08.2017 - 21:48

Haha, gjett hvor jeg mobilblogger nå? Jeg er for øyeblikket på casino. Er ingen fan av det, men kom hit med venner for å møte noen. Prøvde på en maskin med 20kr på kødd og vant ca. 1000kr. Hoho, lykke! Uansett, folk taper utrolig mye penger her og det suger selvfølgelig. Casino er noe dritt, haha! Uansett, tidligere i dag møtte jeg på hunden som ble nevnt. Den var drit søt! Hunden oppførte seg helt likt som min egen og det fikk meg til å savne Lisa enda mer, uff! Oops, nå må jeg stikke så vi snakkes når jeg kommer hjem! ❤

HVA SKAL JEG GJØRE?

 • 31.08.2017 - 17:07

Heihei! Det er utrolig lenge siden jeg har prøvd meg på videoblogging og jeg tenkte det er kanskje på tide med å filme meg selv. Hahah, det høres så teit ut, men ja! Skal jeg ta meg en spørsmålsrunde på video? Sminke meg selv? Holde en såkalt "my story" og fortelle syke ting? Tror det er kanskje best å starte med en spørsmålsrunde sånn dere blir bedre kjent med meg, men da må dere komme med spørsmål! ♥ Orker ikke å lage et eget innlegg for det så kommenter under om det er noe dere lurer på! Ilyy

Kjente blogger jeg tidligere leste!

 • 31.08.2017 - 16:21

For noen år tilbake  leste jeg mange forskjellige blogger på topplisten, og den første bloggen jeg ble introdusert til var nemlig VOE. åhh, gud som jeg elsket de morsomme fjortis videoene. Husker da hun "fikk" både meg og min tidligere bestevenninne til å spise isbiter, haha! Vi hadde sååå lyst til å bli mest mulig lik hun at vi hermet ALT hun gjorde! Lagde til og med en blogg som het "NaOE" sånn det skulle rime på Voe.  

Da jeg gikk på barneskolen ble jeg inspirert til å bruke fargerike klær og løsvipper av Caroiz. Der var ikke en dag der jeg IKKE var innom bloggen hennes! På den tiden så hun ut som en dukke, noe som var populært hos vennegjengen min den gang. Jeg husker jeg måtte mase på foreldrene mine om penger sånn jeg kunne kjøpe billige løsvipper på H&M. 
 Hvem kan glemme Heidi Alexandra Olsen? Selvom der var tider jeg rett og slett ble provosert av alt hun skrev så leste jeg allikevel bloggen hennes! Husker da jeg og en venninne gjorde narr av hun fordi vi trodde hun var legit dum, altså "Alle trær bør hugges ned"?? Tviler vi kommenterte noe på bloggen hennes, men lagde en blogg (hadde mange blogger vi, haha!) der vi provoserte folk ved å leke like dum. Bloggen er foresten fortsatt oppe, hahah! Fikk den aldri slettet. 

Kommer til å grine!

 • 31.08.2017 - 14:20

God dag alle sammen! ♥ På grunn av dårlig vær blir det ingen soling på stranden, men det skal nok gå bra fordi jeg skal møte på en hund! Eieren av hotellet har en chowchow som ser ganske lik ut min egen. Siden jeg og moren min har vært så lenge her på hotellet har vi fått mange nye venner og det inkluderer også eieren. Dere vet sikkert hvor glad jeg er i dyr og hvor mye jeg savner mine. Jeg skrev jo en liste over ting jeg savner i Norge HER. Kommer helt sikkert til å grine når jeg møter hunden, haha. Nå skal jeg sminke og gjør meg klar, vi snakkes senere!  


Hunden min, Lisa ♥

Jeg er enda forvirret!

 • 31.08.2017 - 13:00

Haha, what? Dere vet bokseren som liker meg? Om ikke har jeg skrevet litt om han HER. Da jeg var på en balkong utenfor senteret fikk han øye på meg. I stedet for å hilse som en normal person så kysset han meg på kinnet. Jeg så ikke først det var han siden han kom bak meg, og da jeg kjente noen kysse meg på kinnet ble jeg totalt forvirret! Eller, jeg ble egentlig først skremt fordi jeg trodde det var en random dude som prøvde på meg, haha! Jeg vet enda ikke om jeg liker-liker han fordi kommunikasjonen er litt dårlig. Han snakker altså dårlig engelsk, men er søt fordi han prøver. Hater når jeg står fast som dette her. Forhåpentligvis finner jeg det ut straks! 

Er jeg bortskjemt?

 • 31.08.2017 - 03:49

Som jeg skrev tidligere på bloggen min kjøpte jeg nye heler. Jeg bestemte meg for å bruke de siden det passet så fint med outfiten, men orket ikke å bære på de gamle favoritt skoene mine som jeg tidligere trasset rundt i. Kanskje er jeg allikevel bortskjemt (og lat) fordi jeg ba hun kaste de gamle skoene sånn jeg slapp å bære på de. Jeg kommer helt sikkert til å angre på den avgjørelsen om noen par dager, haha! De var jo tross alt fine. 

Folk stirrer på meg

 • 30.08.2017 - 20:52

Heiiaa! Nå sitter jeg ved et bord på kjøpesenteret og mobilblogger. Jeg venter på salaten min.. Neida! Venter egentlig på KFC.

Jeg har kjøpt meg nye heler fordi de andre er kinda too fancy, jeg er nå ganske så fornøyd. Folk stirrer på meg og jeg vet ikke om det er fordi jeg ser bra eller rar ut. Woopwoop, maten min kom nå! Snakkes senere ❤

Resultatet!

 • 30.08.2017 - 19:33

Så ja, ikke en helt rettferdig resultat siden det har gått omtrent 2 timer siden jeg har tatt ut rollene. Jeg har heller ikke brukt hårspray så meste av bølgene har gått ut, men nå må jeg gå så vi snakkes! 

Sånn krøller jeg håret mitt!

 • 30.08.2017 - 16:47

Jeg har bleket håret mitt flere ganger gjennom årene og det har slitt utrolig mye på håret. For to måneder siden mistet jeg omtrent halvparten av håret etter hjemmebleking, så nå har jeg en "oppklipt" frisyre, haha! Siden jeg behandler håret mitt daglig for at det skal bli friskere kan jeg ikke vær borti krølltangen for da sliter jeg bare mer på håret. Personlig hater jeg rett hår på meg, spesielt fordi det har blitt så tynt. Når jeg skal bølge eller krølle håret surrer jeg det rundt en slags type rollers (eller ha håret mitt bare oppe i en dott, haha easyy). Nå har jeg ikke resultatet fordi rollene sitter fortsatt i håret, men legger ut et bilde senere! 

 

 

Hva savner jeg i Norge?

 • 30.08.2017 - 13:55

Jeg har vært lenge borte fra Norge og det er jeg glad for, men ofte savner jeg noe der i fra som jeg ikke har "tatt med meg" til Romania. Jeg skulle egentlig reise hjem i morgen, men har (igjen, haha!) bestemt meg for å bli bittelitt lengre. Jeg har laget meg en slags type liste over ting jeg savner i Norge, enjoy!  Puten min! Dere vet sånne harde klumpete puter man får på hotellet? Det har jeg overlevd med nå i over 40 dager. Jeg har begynt å venne meg til det, men av og til blir nakken min veldig fort stiv. 

 

 Dyrene mine! Jeg er et dyremenneske og har blitt oppvokst med massevis av dyr rundt meg. Dyr gjør meg utrolig glad og jeg føler meg heldig som har 2 hunder og 7 katter, man føler seg aldri alene da, haha! 

 

 Faren min! Det er trist at han ikke kunne bli med på reisen til Romania, men av forskjellige grunner kunne han ikke bli med. 

 

 Vennene mine! Jeg har jo venner her i Romania, men ingen kan erstatte de i Norge. 

 

 Vann! Jeg savner norsk vann! Hver gang jeg kommer hjem fra utlandet hiver jeg meg over springen. Det er så godt å drikke friskt vann fra glasset og ikke de vannflaskene jeg må drikke her i Romania. 

 

 Klærne mine! Hahah, jeg skulle ha tatt med meg mer klær! Jeg trodde ikke vi skulle bli noe lengre og dermed jeg pakket ikke med meg så mye. 

 

 Sengen min! Den var så myk, haha. 
 


 Sminke-sminke! Dessverre tok jeg ikke med meg for eksempel alle øyeskyggene mine. Jeg overbeviste hjernen min at ABH og Bobby brown var nok for meg. Ugh, jeg er så dum! 

 

INGEN KAN TVINGE MEG!

 • 30.08.2017 - 13:26

Selv om klokken er rundt 14:00 her i Romania så sover jeg. Det kan vær fordi jeg var oppe hele natten eller bare vil slappe av noen timer til. Om noen våkner meg helt ut av det blå med "vi skal gå ut å spise, ta på deg klær" blir jeg forbanna. I dag våknet moren min og en venn meg med det. De kunne tydeligvis ikke ringe meg én time tidligere for å gi meg tid til å dusje og sminke meg. Hahah, som jeg går ut av hotellrommet uten dusj og sminke! Nå sitter de med en hel gruppe med kule folk og spiser fancy mat i en annen kul by uten meg, men vet dere hva? Jeg har kinder bueno her på hotellrommet og det skal jeg spise som frokost, haha! 

Youtube kanaler du må subscribe!

 • 30.08.2017 - 12:00

Jeg er ganske så ofte på youtube, spesielt når jeg sminker eller bare kjeder meg. Personlig synes jeg det er gøyere å høre på personlige historier i stedet for musikk når jeg sitter alene. Det føles nesten ut som youtuberen snakker direkte til deg, noe som er mer underholdende. Jeg har plukket ut noen youtube kanler som får meg i godt humør på kjedelige dager som dere bare må sjekke ut! Har du favoritter? Del det gjerne i kommentarfeltet. Ciao ♥

 

 

 

 

 

 

Han kjørte oss til en strippeklubb

 • 30.08.2017 - 05:27

Ærligtalt, han er ikke riktig i hodet, haha! For noen timer siden var jeg og moren min på kjøpesenteret. Vi møtte på en "god venn" som vi hang litt med mot slutten av kvelden. Siden det var snart stengetid på kjøpesenteret og ingen av oss (me & my mom) ville hjem bestemte vi oss for å finne en annen kafe eller bar der vi kunne henge. Den "gode vennen" insisterte på at han kunne kjøre oss til en kjempe bra kafe..BIG MISTAKE! Han ville tydeligvis vær morsom og kjøre oss til en ratchet strippeklubb. Det verste er at vi skjønte ikke det var en strippeklubb før vi stod rett utenfor hovedinngangen la med vaktene. Herregud så flaut det var! Forestill dere å stå utenfor en strippeklubb sammen med personen som har fødd deg. Skal aldri stole på denne mannen igjen, hahah. 


Det var skikkelig ubehagelig bare med å stå utenfor, spesielt da folk som gikk forbi stirret ned på oss. Jeg følte meg nesten skitten, noe som egentlig ikke gir mening fordi vi gikk aldri inn. Folk tenkte helt sikkert at vi kom ut av klubben og skulle hjem igjen. Hahah, jeg hadde dødd om vi ikke så det var en strippeklubb FØR vi hadde gått inn! Å se nakne damer i et mørkt rom er ikke akkurat noe jeg vil oppleve, i hvert fall ikke la med moren min, haha! 

Sminker som IKKE er testet på dyr!

 • 30.08.2017 - 00:37

Det er ganske lett å glemme sminkemerker som blir testet på dyr, det er jeg skyldig i. Ekte pels på klær holder jeg meg langt unna fordi det er synlig. Jeg ser pelsen og blir kvalm. Man kan føle på pelsen og se for seg urettferdigheten dyret måtte lide gjennom, det gjør man som oftest ikke på sminkeprodukter. Jeg har lenge bestemt meg for å bli flinkere på dette, bli flinkere på å ikke støtte bedrifter som tester på dyr. Jeg har søkt opp på nettet merker som støtter og ikke støtter dyretesting, og det vil jeg gjerne dele med dere! 

Jeg er ALT for dum!

 • 29.08.2017 - 23:57

Jeg er alt for dum! Jeg klarte å glemme innloggings passordet på Nordea for noen få uker siden, men fikk det ordnet etter å ha snakket med dem. Tror dere ikke at jeg har glemt passordet igjen?? Jeg prøvde å logge meg inn via mobilbanken i dag og av en eller annen grunn kom jeg meg ikke inn, så jeg prøvde å logge meg inn på den "normale" måten.. Hjernen min stod still da jeg skulle taste inn den personlige passordet som nylig ble byttet. Det endte opp med at jeg måtte ringe Nordea (IGJEN) for å bytte passord, uff! Ser ut som blekingen har kommet seg gjennom hodeskallen, haha! 

Taylor Swift

 • 29.08.2017 - 14:17

THE SHADE! Jeg har aldri vært en stor fan av Taylor Swift, men den nye sangen "Look What You Made Me Do" trykker jeg på repeat! Jeg digger at hun bruker alt hatet hun har fått på å lage en badass sang og musikkvideo. Hun leverte, bravo. 

Jeg er forvirret!

 • 29.08.2017 - 13:41

God dag! ♥ Jeg sitter nå i senga og klør meg litt i bakhodet etter hva som skjedde i går. Jeg tror jeg var ute på en date med en fyr eller noe sånt? Ok, la meg forklare. Jeg møtte på en eldre fyr som skremte meg litt. Han er bokstavelig talt to meter høy, er en kjent bokser, har tatoveringer og er full av muskler.. Er det noe rart jeg først ble redd da jeg så han? Haha! Etter to glass med vodka og én shot med tequila ble jeg brisen, det var akkurat nok til å ikke bry meg. Vi snakket og hadde noe tilfelles. Det viste seg at han egentlig var ganske søt.

Litt senere kjørte han meg rundt i byen for å finne en åpent pub, men på grunn av regnværet og lite turisme var alt stengt. Det endte opp med at han kjørte meg tilbake til hotellet og prøvde å kysse meg. Jeg vet ikke om jeg liker han eller ikke. Jeg vet heller ikke om jeg orker avstandsforhold spesielt etter hva som skjedde med den forrige. Jeg er forvirret, haha! 

Blir aldri lei!

 • 28.08.2017 - 17:02

Om det er en ting jeg aldri blir lei av må det vær å gå til stranden. 


Har på meg alt for store shorts, haha! 
 

 

 

En ekkel mann sprer rykter om meg

 • 27.08.2017 - 23:39

To ord, AS IF! Fikk nettopp vite at der er en mann som har spredd rykter om meg, og vet dere hva ryktene går ut på? At jeg har ligget med han! Ikke bare er denne mannen rundt 40 år, men også lav, GIFT, rund og utrolig selvgod. Blir faktisk direkte kvalm bare ved tanken av han. Lol, bare fordi jeg har "nettopp" blitt singel betyr det ikke jeg er desperat etter oppmerksomhet. Selv om jeg hadde vært desperat hadde jeg ALDRI sunket så lavt ned, og det tror jeg ingen andre hadde gjort heller, haha! Da jeg fikk vite det han har sagt til folk fikk jeg en instant Cher Hotowitz reaksjon, no joke.

Jeg danset med prostituerte

 • 27.08.2017 - 17:04

For en rar natt, haha! Uten å vite det (men hadde en mistanke) danset jeg med to prostituerte. De ble tydeligvis plukket opp fra gaten for moro skyld av gjengen jeg var med. Altså de så normale ut? Litt slutty, men det gjør de fleste jentene her i Romania, haha! 


Igjen dro vi på nattklubben Breeze og deretter en annen nattklubb som er kjent for sigøynere. Folk kastet tusenlapper på en mannlig sanger der og danset til 7 om morgenen i et tåkete rom forårsaket av sigaretter. Der var litt drama, men det orker jeg ikke å dra fram på bloggen. Kan nevne det var fordi en mann ikke forstod betydningen av nei da han prøvde seg på meg. Ble sykt irritert! Nei er nei, at enkelte folk ikke forstår det.. 

Livet er for kort til å sitte inne

 • 26.08.2017 - 23:50

Heihei! Akkurat nå sitter jeg inne og skal straks gjør meg klar til fest. Tidligere på kvelden var jeg på kjøpesenteret og kjøpte meg litt mat, det var egentlig alt. Haha! Dessverre fikk jeg ikke moren min med på kino så jeg får se filmen en annen gang. Kjipt! </3 

halvnaken på stranda

 • 26.08.2017 - 17:31


For en fin dag! Selv om jeg kom meg litt sent til stranden fikk jeg kjenne på solen og den var sterk, haha! Jeg er alt for lat til å smøre på solkrem, så nå venter jeg bare på å bli rød løpet av noen få timer. Jeg prøvde meg på å bade i havet igjen, men det gikk ikke helt etter planen. Jeg tviler sterkt på at jeg er norsk, hater å bli kald! Jeg så sikkert ut som en skikkelig pyse da jeg gikk fram og tilbake til havet, spesielt da småunger hoppet rett ut i. 

 

Men ja, just like yesterday har jeg ingen planer for senere i dag. Jeg har egentlig lyst til å dra på kino for å se på Annabelle 2, men vet om ingen som vil bli med. Alle vennene mine her i Romania (inkludert moren min, haha) hater skrekkfilm. Hadde vurdert å se filmen alene om det ikke hadde vært for ja, meg selv? Synes det er kleint å dra på kino alene, også liker jeg å ha noen å dele opplevelsen med. Jaja, finner ut av det. Skal prøve tvinge moren min, haha!

Litt blogging

 • 26.08.2017 - 13:27

God dag! ♥ Akkurat nå sitter jeg på hotellrommet og skal snart ut til stranden. Det er SÅ herlig å kunne skrive det når det er høst! Tenk dere at jeg egentlig skulle ha vært i Norge for flere dager siden. Haha, jeg vurderer å "miste" flyet sånn jeg kan bli litt lengre, men da kaster jeg bare bort massevis av penger på nye flybilletter.. sukk! 

100 spørsmål og svar!

 • 26.08.2017 - 02:18

 

1. HAR DU VÆRT FORLOVET?
Nei, men eksen spurte om jeg ville det hver gang han drakk, lol. 

2. LENGSTE FORHOLD? 
Lengste varte ca. 2 år

3. SISTE GAVE DU MOT TOK?
Pandora armbånd, men den bruker jeg ikke lengre :-) 

4. NOEN GANG MISTET EN TELEFON I GULVET?
Hvem har ikke det? Haha 

5. NÅR ER SISTE GANG DU TRENTE?
Ehh, sikkert noen måneder siden.. 

6. TING DU BRUKER MYE PENGER PÅ?
Sminke og hårprodukter! Det er så sykt dyrt i Norge, haha. 

7. SISTE MAT DU SPISTE?
Potetgull, men den smakte ikke noe særlig godt.  

8. FØRSTE TING DU LEGGER MERKE TIL VED DET MOTSATTE KJØNN?
Høyden! Deretter blir det fjes, stil, osv. 

9. FAVORITTSANG?
At the moment, Lana Del Rey - The Man I Love. 

10. HVOR BOR DU?
Rett utenfor Ålesund, kinda. 

 

 

11. UNGDOMSSKOLE DU HAR GÅTT PÅ?
Sula ungdomsskole, var kun syke folk der, haha! 

12. CELL PHONE SERVICE PROVIDER?
Teleeenor. 

13. FAVORITT- KJØPESENTER I NORGE?
Har ingen favoritter i Norge, men om det skulle ha vært mellom Moa og Ålesund storsenter hadde jeg valgt den første alternativet. 

14. LENGSTE JOBBEN DU HAR HATT?
Husker faktisk ikke, hahah 

15. EIER DU ET PAR TERNINGER?
Ja. 

16. TULLERINGER DU FOLK?
Ikke nå lengre nei, haha! Husker for noen år tilbake tulleringte jeg eldre ungdommer sammen med noen venner og lot som de vant en gratis moped. 

17. SISTE BRYLLUP DU VAR I?
Det er noen år siden, men ja søsteren min sin i 2012 (?) 

18. DEN FØRSTE VENNEN DU HADDE RINGT HVIS DU HADDE VUNNET ET LOTTERI?
Robin uten tvil! 

19. SISTE GANGEN DU SÅ DIN BESTE VENN?
Rundt 40 dager siden :-( </3 

20. FAVORITT FASTFOOD-RESTAURANT?
Oii, har ingen fav. fastfood-restaurant. Kan jeg ta kfc? Hahah 

 

 

21. STØRSTE LØGNEN DU NOEN GANG HAR HØRT?
Hah, good one. Har blitt fortalt så mange store løgner at jeg ikke vet hvilket av dem er aller størst. 

23. HVOR ER DITT FAVORITTSTED Å SPISE MED VENNER?
Hmm, kommer ikke på navnet, men det er i hvert fall en kinesisk restaurant. 

24. KAN DU LAGE MAT?
Spørs, hahah 

25. HVORDAN SLAGS BIL KJØRER DU?
Kjører ikke.. 

26. BESTE KYSSER?
;-) 

27. SISTE GANG DU GRÅT?
Det husker jeg ærligtalt ikke, gråter svært sjeldent. 

28. VONDESTE MAT?
Jegergryte, æsj! 

29. DET DU LIKER BEST VED DEG SELV?
Rompa og øynene mine. 

30. DET DU LIKER MINST VED DEG SELV?
Magen. På tide med litt trening, haha. 

 

 

31. KATT ELLER HUND?
Vanskelig å velge, men katt tror jeg. 

32. LENGSTE SKIFT DU HAR JOBBET?
Husker og vet ikke. 

33. FAVORITTFILM?
Åhh, jeg har så mange favoritter! Disney og alt det der. 

34. KAN DU SYNGE?
HAHAH NEI, blir ikke en gang med på bursdagssanger! 

35. SISTE KONSERT DU VAR PÅ?
Konsert-konsert? P!nk. 

36. SISTE KYSS?
Uggh, skyt meg. 

37. SISTE FILM DU LEIDE?
House Bunny for sånn 40 års siden, haha. 

38. EN TING DU ALDRI FORLATER HUSET UTEN?
Veska!

39. BÆRBAR ELLER STASJONÆR PC
Mac the fuck. 

40. FAVORITTKOMIKER?
KEVIN HART OG BERT KREISCHER 

 

 

41. RØYKER DU?
Yes, no, maybe so 

42. SOVER DU MED ELLER UTEN KLÆR?
Spørs hvem jeg sover med, haha 

43. HVEM SOVER MED DEG HVER NATT?
Kattene mine, no joke 

44. FUNGERER AVSTANDS- FORHOLD?
:-) Tydeligvis ikke 

45. HVOR MANGE GANGER ER DU BLITT STOPPET AV POLITIET?
Aldri. 

46. PANNEKAKER ELLER FRENCH TOAST?
Pannekake med sjokolade på takk 

47. LIKER DU KAFFE?
Ja, men ikke svart. 

48. HVORDAN LIKER DU EGG?
Gjennomstekt. 

49. TROR DU PÅ ASTROLOGI?
Nei, det er bare bs. 

50. SISTE PERSON DU SNAKKET MED PÅ TELEFON?
Venninnen min! ♥

 

 

51. SISTE PERSON PÅ DIN TAPTE ANROP- LISTE?
Ukjent

52. HVA SIER DEN NYESTE MELDINGEN PÅ MOBILEN DIN?
"hahahhah awww" 

53. ANTALL PUTER?
Mange, klarer aldri å sove mindre enn 3 

54. HVA HAR DU PÅ DEG AKKURAT NÅ?
En inntilsittende kjole fra New Yorker. 

55. VELG EN SANGTEKST, OG SKRIV TEKSTEN FRA OG MED FØRSTE VERS OG TIL REFRENGET ER FERDIG
DET orker jeg faktisk ikke å gjøre. 

56. HVA SLAGS SYLTETØY LIKER DU BEST?
Bringebær! 

57. KAN DU SPILLE BILJARD?
Nei, men jeg later som jeg kan det. 

58. KAN DU SVØMME?
Hoho, gjett om! 

59. FAVORITT-IS?
Alt som inneholder sjokolade av Ben & Jerry's. 

60. LIKER DU KART?
Tror det ja, haha 

 

 

61. FORTELL EN FAKTA OM DEG SELV?
Jeg har nyst hver dag siden jeg kom i Romania. 

62. NOEN GANG VÆRT PÅ TEMA-FEST?
Noen få ganger. 

63. HVA ER DIN FAVORITTSESONG?
Sommer og høst! 

64. SISTE GANG DU LO AV NOE DUMT?
Da jeg så en mann med langt hår på stranden, trodde først det var en dame før han snudde seg mot meg. 

65. NÅR VÅKNET DU OPP IDAG?
Rundt 12 tiden, tror jeg det var? 

66. DET BESTE MED VINTEREN?
At det nærmer seg bursdagen min! 

67. SISTE GANG DU FIKK EN BOT?
Aldri fått. 

68. NAVN PÅ DITT FØRSTE KJÆLEDYR?
Aldri hatt "første kjæledyr" siden jeg ble samtidig oppvokst med flere katter, haha! 

69. SYNS DU PIRATER ER KULE ELLER OVERVURDERTE?
Pirater er nice. 

70. HVA SKAL DU DENNE HELGEN?
Har ikke planlagt noe særlig, men blir helt sikkert fæææst. 

 

 

71. BURSDAG?
21. Februar. 

72. HVA VIL DU BLI?
Millonær. 

73. ER DU PÅ BÆRBAR PC NÅ?
Mac 

74. SMILER DU?
Ganske ofte! 

75. SAVNER DU NOEN AKKURAT NÅ?
Nope, not at all. 

76. HVIS DU KUNNE DRATT HVOR DU VILLE I VERDEN, HVOR?
Dubai! 

77 . GÅR DU PÅ UNGDOMSKOLEN?
Nei, haha! 

78. ER DU BETATT?
Nei. 

79. HVA ER FAVORITTNAVNET DITT?
Consuela, inspirert av Family guy. 

80. HVILKE FARGER HAR BIKINIEN DIN?
Svart, hvit og flerfarget. 

 

 

81. STARTER SKOLEÅRET DITT I AUGUST?
Har faktisk tatt meg et friår! 

82. VAR DU PÅ FERIE FORRIGE MÅNED?
Er fortsatt på ferie, hehe. ♥

83. NOEN GANG VÆRT PÅ CRUISE?
Nei, men har sykt lyst til det. 

84. HAR DU EN SØSTER?
Ja, har to eldre halvsøstre. 

85. ER DU I OVER-ETASJEN?
Akkurat nå? ja. 

86. ER DU FORELSKET?
Nei. 

87. HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ SYKEHUSET , HVORFOR?
Haha, har vært der alt for mange ganger! 

88. SKULLE DU ØNSKE DU KUNNE SE EN SPESIELL AKKURAT NÅ?
Nei, kommer isåfall ikke på noen. 

89. HVILKE SMYKKER HAR DU PÅ DEG NÅ?
"Diamant" øreringer. 

 

 

90. HVILKET DYR ER DU REDD FOR?
Elg, haha! Har alltid vært redd for elger. 

91. HÅRFARGER DU HAR HATT?
Har hatt rødt, lilla, svart og alle slags type brunfarger. 

92. SJOKOLADE ELLER VANILJE?
Sjokolade uten tvil! 

93. SNAPCHAT ELLER INSTAGRAM?
Instagram, bruker ikke snapchat. 

94. HAR DU NOEN GANG NAKENBADET?
Det har jeg faktisk! 

95. DRIKKER DU BRUS?
Svært sjeldent i Norge, ofte i utlandet.

96. HOBBY?
Har ingen hobby akkurat nå, men har gått på freestyle, skyting, modell drit, poledancing, osv. 

97. FOR ELLER MOT EKTE PELS?
I mot! Fatter ikke folk som synes det er søtt å gå med ekte pels for fashion. 

98. DRIKKER DU?
Ja, men aldri alene. 

99. FAVORITT APP?
Bubble with. Når jeg kjeder meg og har ikke tilgang til wifi eller mobildata, underholder jeg meg selv med Bubble with. 

100. HVA SKAL DU GJØRE NÅR DU ER FERDIG MED SPØRSMÅLENE?
Fjerne sminken og legge meg. God natt! ♥

Rett fra havet

 • 25.08.2017 - 16:56

 

Jeg føler meg super heldig som er i varmen når alle andre jeg kjenner sitter i kulden. Jeg har virkelig ikke lyst tilbake til Norge, men har ikke akkurat noe valg. Tiden går utrolig fort, spesielt om sommeren. Det føles ut som det er enda juni og ikke snart september, og det gjør meg litt forbanna. Det eneste jeg gleder meg til er halloween, men det er alt. Heldigvis har jeg noen få dager igjen og de dagene skal jeg utnytte! 

 

Uansett! I dag har jeg vært på stranden og storkosa meg! Havet var litt for kaldt til å bade, men da vasset jeg bare litt uti. Jeg er litt usikker på hva som kommer til å skje videre i dag, kanskje fest? Finne meg en ny sommerflørt? Hvem vet, haha!  

 

 

 

 

I veska mi

 • 25.08.2017 - 02:31


Vesken ovenfor bruker jeg hver dag, jeg går altså ikke ut av rommet uten den! Det jeg liker så godt med denne vesken er at den er stor og passer som oftest til alle typer outfits. En mindre veske passer meg svært dårlig med tanken på hvor mye ting jeg liker å ha med meg. Når jeg ikke har med meg de "nødvendige" tingene mine blir jeg helt stressa. Siden vesken blir med meg overalt tenkte jeg å vise dere hva som ligger opp i den akkurat nå! 

 

Lommebok, det er jo nesten det viktigste! Solbriller siden solen liker å gjør meg blind. Briller, de bruker jeg bare når jeg "må" se noe detaljert som ansikter fem meter unna meg, haha! Orker svært sjeldent å bruke de. Det passer fint når jeg er i samme rom med folk som jeg ikke liker, haha! Parfyme av DavidDoff Cool Water, signaturen min! Bind fordi man vet aldri, hehe. 

Pudder, concealer og speil for å holde sminken fresh. Vippelim om de faller av en eller annen grunn (det har faktisk skjedd før!!). Pinsett har jeg med meg for det skal bli lettere å plassere vippene på igjen. Liten rosa sminkekost for pudderet. Liquid lipstick, lipliner og leppestift for obvious reasons. ♥ 

Hårbørste tilfelle håret har bestemt seg for å irritere meg. Myggspray fordi det er så innmari mange mygger som liker blodet mitt. Handkrem for å holde hendene mine silkemyk. Jeg takler ikke tørre hender! 

Sist, men ikke minst.. babyen min! ♥♥ Uten den hadde jeg ikke klart meg. Jeg er den kjipe personen i vennegjengen som alltid må sjekke mobilen hvert tredje sekund. Jeg klarer aldri å legge den fra meg og det er ikke fordi folk skriver eller snapper til meg, haha! Jeg er som oftest innom instagram for å legge ut eller like bilder, så ja.. Det var egentlig alt. 

Vennene mine suger

 • 23.08.2017 - 23:35

Heihåå! Nå så sitter jeg på hotellrommet og skal snart ut. Jeg har vært på restaurant med noen venner og de fikk meg til å shotte noen par glass tequila. Haha, beklager om det blir noen skrivefeil her, men you know the reason behind that. Vi skal senere ut et sted, jeg vet enda ikke hvor. Det blir sikkert til en pub eller noe lignende. Jeg vet ikke om jeg vil legge meg eller feste, men tror jeg satser på den siste alternativet. 

En av mine mange shotter.. Vennene mine suger, haha! ♥

 

Meg akkurat nå!

Kylie ripped bottom jeans

 • 23.08.2017 - 13:57

Jeg vet trenden er over, men hvem bryr seg? Jeg har enda ikke prøvd ut "kylie ripped bottom jeans" av den enkle grunnen det har vært for kaldt da det var en greie. Jeg liker å holde rompen min varm, haha! Det har vært mye snakking om det burde i det hele tatt vært en greie, men jeg liker det. 


Noen enkelte mener trenden er litt for drøyt, man skal bare vise fram rompeballene sine, noe som er for så vidt sant. Jeg vurderer å bare klippe opp en gammel bukse når jeg kommer hjem siden det er litt dumt å betale ekstra for hullet. 

Nattens outfit - 23.08.17

 • 23.08.2017 - 01:38

Skinnjakke fra Stradivarius​ // Topp fra Saints & mortals // bukse fra PULL&BEAR // Sko fra ?? 
 

 

Nyttårsforsett liste - SJEKK

 • 23.08.2017 - 00:43


Det har gått 8 måneder inn i 2017 og jeg er ikke helt ferdig med å fullføre nyttårsforsettet. Trolig nok har jeg kunnet krysset 5 av 9 på listen. Jeg må bare skaffe meg en jobb (easyy), blogge bedre og oftere, fornye hele garderoben og bli penere (?). Den siste nevnte har jeg ikke krysset av fordi utseendet mitt har ikke forandret seg siden da, tror jeg? Hva tror dere, har jeg blitt penere, still the same eller styggere? Haha! 

Hun ble drept

 • 22.08.2017 - 14:20

Det er ingen hemmelighet folk blir nesten påkjørt eller at biler kolliderer hver dag der jeg er nå, man blir jo nesten vandt til det. Jeg har flere ganger vært vitne til det. Jeg har sett en gammel dame bli slengt flere meter fra overgangsfeltet etter hun ble påkjørt, biler som kolliderte med hverandre og svært alvorlige dødsulykker. Denne gangen ble jeg ikke vitne, men en bekjent kjørte godt over 150 km/t under påvirkning av alkohol og andre rusmidler da han traff en dame i 50-årene. Hun gikk over overgangsfeltet på vei til jobb da hendelsen skjedde. En av vennene hans sendte et bilde til meg der tarmene hennes var spredd utover asfalten og låret som ble revet av. Bildet ovenfor ble tatt av meg ca. samme tid og morgen da 50-åringen ble drept. Jeg var på vei hjem fra en nattklubb da to biler kolliderte. Heldigvis var det ikke like alvorlig, men det skapte naturligvis mye styr i trafikken. Han bekjente ligger nå i kunstig koma med to politifolk stående ved døren. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje videre, om han i det hele tatt overlever så kommer han sikkert til å sone 10 år i fengsel. Dette her er bare en vanlig dag i Romania, folk kjører som tullinger og har null sympati for fotgjengere. Det er rart hvor stor forskjell det er med trafikken mellom Norge og andre land som Romania. 

Uken som gikk!

 • 22.08.2017 - 01:46

♥ Ukens høydepunkt 

- Ukens høydepunkt må da nok vær da jeg var oppe og festet til klokken seks om morgenen. Jeg koste meg veldig bortsett fra da en fremmed mann kysset meg, du kan lese om det HER

 

♥ Ukens nedtur 

- Da jeg fikk vite at eksen min fått seg en ny kjærest, tror jeg? Det er ikke sånn jeg bryr meg noe særlig, men det suger litt å bli erstattet så fort etter man har prøvd hardt over en lengre periode. Der igjen er jeg kanskje litt glad for det, altså jeg fortjener det så mye bedre og nå kan jeg endelig finne en som faktisk setter pris på meg. Jeg skrev et innlegg om hvorfor jeg slo med han og den finner du HER

 

♥ Ukens serie

- Jeg har blitt dilla på Sherlock serien! Jeg har tidligere sett alle episodene, men blir aldri lei! Hahah, jeg husker først da jeg så Sherlock Holmes og tenkte hvor stygg han var, men ble senere tiltrukket av personligheten. 

 

♥ Ukens fokus

- I en god stund nå har jeg ikke hatt noen fokus. Jeg surret egentlig bare rundt. Denne gangen må jeg strukturere tiden min bedre sånn jeg får gjort det jeg vil. For eksempel har jeg hatt så lyst til å dra til dyrehagen uten å droppe stranden, men har ikke fått det til siden jeg alltid våkner i 14-16 tiden. Jeg sover alt for mye og det suger nå som jeg skal reise snart. 

Jeg vil følge din blogg!

 • 22.08.2017 - 01:12

Jeg synes det er så kjekt å følge blogger, spesielt når den skiller seg litt ut fra de andre. Med noen få enkle trinn kan du få bloggen følget ved å kommentere hva bloggen din heter og følge meg, enklere blir det ikke! Skriv gjerne hva bloggen din går ut på ♥

Det var så utrolig kleint og barnslig av meg!

 • 21.08.2017 - 16:45

Heihei! På grunn av dårlig form så ble jeg igjen på rommet imens de andre dro ut for å bade. Jeg trodde jeg skulle ha rommet for meg selv, men neidaa. Jeg har tydeligvis glemt helt av at noen skulle komme hit for å fikse en tett sluk på badet. Uansett, jeg hørte noen banke på døren og det første jeg gjorde var å skru av lyset og late som jeg sov. Hahah, jeg er så patetisk. 


Døren var altså ikke låst, de gikk bare inn i rommet og prøvde forsiktig vekke meg. HAHAH, OG FORTSATT LOT JEG SOM JEG SOV. Det var så utrolig kleint og barnslig av meg! De trodde sikkert at jeg var en heavy sleeper fordi da de innså jeg ikke kom til å våkne gikk de videre til badet og forsvann etter 10-15 minutter. 

Rom inspirasjon

 • 21.08.2017 - 12:00

Når jeg kjeder meg bruker jeg som oftest å søke opp rom inspirasjon. Jeg elsker å pusse opp rom og kjøpe inn nye møbler, men mest av alt så elsker jeg å gi rommet en helt ny følelse. Denne gangen bestemte jeg meg for å publisere noen av mange bilder som inspirerer meg til å pusse opp (eller bli en millionær haha).

Ble kysset av en fremmed mann!

 • 21.08.2017 - 01:02

Ok, kvelden min i går var nærmest utenom det vanlige. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, men jeg kan begynne med da jeg og noen venner drakk cocktails ved baren i nattklubben. Vi hadde det ganske gøy på tross av der var drit mange folk. Helt ut av det blå kom det en mann i 20-årene bort til meg og snakket rumensk. Jeg måtte altså forklare denne pratsomme karen at jeg var en ikke-interessert turist, men det stoppet ikke han. Hoho, denne mannen begynte å skryte om at han var en rik mann fra Dubai, hadde en 50 mill euro verdt bil utenfor nattklubben og så videre. 


Etter han nesten ble ferdig med å skryte så maste han om en dans. Jeg prøvde først å si nei uten å virke ut som en totalt bitch, men han tok ikke hintet så det endte opp med at jeg danset med han. Dere vet filmen Princess diaries 2 der Mia måtte danse med rare menn som hadde crazy moves? Ja, det føltes ut som han var en av de. Han snurret meg rundt til alle kanter og da han lente meg bakover så kysset han halsen min!?? Hva faen liksom, haha! Jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere så jeg ignorerte det bare. 


Deretter begynte han å mase om nummeret mitt. Jeg svarte tilbake med hva han het på facebook sånn jeg kunne sjekke om alt rikdommen han skrøt på seg var sant. Siden han nektet å gi meg den så konkluderer jeg det med at alt som kom ut av munnen hans var BS. Minutter senere begynte mobilen hans å ringe og han viste meg såå knapt skjermen og bare "it's my girlfriend" når det egentlig stod Mama. Jeg tror han skjønte feilen han gjorde da han snudde skjermen mot meg fordi noen sekunder etter sprang han bort fra meg uten å si noe som helst. Man kan trygt si at jeg ikke så han resten av kvelden og takk Gud for det, haha!

sprit + barnevakt

 • 20.08.2017 - 14:57

God dag alle sammen! Er det ikke en fin dag å starte med å passe på en fremmed hund etter å ha festet hele natten? La meg forklare. Etter å ha festet på en nattklubb i mamaia som heter Breeze eller hva faen, så dro jeg tilbake til hotellet rundt sekstiden om morgenen. (Kommer et eget innlegg om det senere, en random fyr kysset meg på halsen!?) Flere timer senere ble jeg våknet av moren min som forklarte at vi ikke skulle dra til stranden i dag fordi vi skulle passe på en "baby". Hahah, da hun sa baby fikk jeg nesten panikk! Jeg er ikke et menneske som liker spesielt små barn utenom familien. Uansett, istedenfor en baby så kom det en liten søt hund inn i rommet. Hunden heter Betty og hun liker å grine non-stop etter eieren, men det går fint. ♥

DAG 32 I ROMANIA

 • 19.08.2017 - 13:22

Heihei! Skulle akkurat ut av døren og bort til stranden, men så kom jeg på bloggen min! Jeg skal oppsummere kvelden min i går ganske kort: Jeg dro først til kjøpesenteret, var med på en casinofest, dro til en strandklubb og deretter en nattklubb. Haha, jeg vet ikke når tid jeg kom tilbake til hotellet, men det var sikkert 05-06 tiden. Heldigvis vet jeg mine grenser når det kommer til alkohol, så jeg drakk ikke alt for mye. #besmart

 

 

 

 

Han fortjener meg ikke

 • 18.08.2017 - 16:53

Hvor skal jeg begynne? Skal jeg bare starte med at jeg fortjener så mye bedre? Eller hvor dum han er? Fordi det er jo sant. I det siste månedene har det svunget ganske mye opp og ned i forholdet, og nå er det over. Jeg er ikke lei meg, men når jeg får øye på lykkelige kjærestepar har jeg bare lyst til å holde opp langfingeren og skylle ned den negative følelsen med sprit. Synes det er så dritt at jeg har kastet bort nesten 2 år og masse penger på flyreiser på noe så håpløst. Jeg droppet bokstavelig talt halve russefeiringen for at han ikke skulle bli urolig. Jeg tok fridager fra skolen for å besøke han og det resulterte anmerkninger og mye fravær, men jeg brydde meg ikke fordi jeg ville bare møte han. 


I en god stund nå har jeg gitt 100% innsats i forholdet, men han ga bare 2% tilbake. Han var og fortsatt er egoistisk, han har alltid vært det, men den var sjeldent rettet mot meg i de første månedene. Jeg skjemmet han alltid bort ved å gi alt han ønsket seg uten å klage, selv et brettspill som kostet meg tusenlappen, men han kunne ikke en gang gi meg en cheeseburger meny fra McDonalds (ca. 30 kr) uten å åpne kjeften sin. Han begynte å klage på små ting som ikke ga mening, og hver gang jeg stilte spørsmål om forholdet lekte han søt mot meg. Så dum og forelsket jeg var falt jeg for det hver gang. For noen måneder siden spurte jeg hva han hadde valgt mellom kjærlighet og penger, dere kan bare gjette hva han svarte tilbake. 

 

På 2 års jubileumet for noen få uker siden dro han heller på en musikkfestival på den andre siden av landet istedenfor å besøke meg. Han sendte ikke en gang en eneste melding og det var da jeg fikk nok. Det endte opp med jeg blokkerte han på messenger uten å si noe som helst. Det komiske er at han aldri prøvde å kontakte meg hverken på andre sosiale medier eller mobilen etter blokkeringen.

 

I de 31 dagene jeg har vært her har han ikke besøkt meg. I går fikk jeg vite at han har funnet seg en annen jente og det får meg til å mistenke at han har vært utro. Jeg måtte le litt fordi det var en obvious downgrade og det fikk meg til å føle tusen ganger bedre, haha! Hvor smålig og teit er ikke det? Jeg er ikke sjalu, men fornærmet. Fornærmet over hvor feig han er. Han fortjener meg ikke, jeg vet det nå. Andre jenter eller gutter som går gjennom noe lignende der kjæresten oppfører seg svært dårlig bør revurdere forholdet, man fortjener så mye mer. 

like a million bucks

 • 18.08.2017 - 01:03

Sorryy, jeg har en dårlig vane med å blogge sent om nettene, men av og til er jeg bare for opptatt til å oppdatere noe tidligere. UANSETT, denne bleke kjerringa her har klart å bli solbrent etter å ha sovnet på magen under solen. Det jeg har glemt å nevne tidligere i dag på bloggen min var da jeg rullet bort fra håndduken i søvne og rett over til sanden. Gjett hvor forvirret jeg ble da moren min våknet meg, haha! 


Til tross for å vær litt rosa ser jeg ikke så verst ut.. Synes i hvert fall jeg da, haha! Med denne leppestiften og overdelen så får jeg en sånn "a million bucks" vibes. Jeg føler meg i hundre selv om jeg ikke skal ut i kveld, men der er alltids en ny dag (natt ♥) til å feste. Kommer sikkert ikke til å bruke denne kjolen av den enkle grunnen den er for trang rundt knærne. Jeg får ikke vist mine moves på dansegulvet, noe som er svært tragisk når jeg er så flink til å danse (not). Kanskje skal jeg klippe den litt opp på baksiden av skjørtet? Vi får se, haha! 

DAG 30 I ROMANIA

 • 17.08.2017 - 18:20

 Akkurat nå sitter jeg på hotellrommet og skal være her i 2 dager siden det har skjedd en feil. Tydeligvis var det den 19.aug rommet var opptatt og ikke den 17, men jaja - slipper å stresse enn så lenge med å overnatte på et annet hotell da, haha! 


Det var utrolig deilig å komme seg til havet igjen etter noen dager på tørt land
 

Måtte bare ta bilde av denne mannen, han lå slik på stranden minst 1 time før han bevegde på seg 
 


Jeg har ikke planlagt hva som kommer til å skje videre i kveld, men jeg har en følelse at det kommer til å bli rolig. Nesten hver dag drikker jeg enten vodka eller tequila, og nå så begynner jeg bare å bli lei av hele alkohol opplegget her i Romania, haha! Får jo gratis cocktails og shots her borte uten at jeg spør jo! Det frister mye mer å drikke sjokomelk for å si det rett ut.. 

Hva som kommer til å skje?

 • 17.08.2017 - 03:32

klokken er halv 5 om natten og jeg er enda ikke ferdig med å pakke. Jeg har null anelse hva som kommer til å skje om noen timer, men det er like greit. Skal jeg reise rundt eller bli værende i Constanta? Jeg vet faktisk ikke.. Blir i hvert fall spennende å finne ut av det senere i dag, haha! 


 


Jeg vurderer egentlig bare legge meg nå siden det er ingen stress med å sjekke meg ut av hotellet. Det jeg har lagt merke til er at jeg aldri stresser når jeg egentlig skulle ha gjort det, men når jeg faktisk gjør det så roter jeg bare meg bort. Jeg tror faktisk ikke hjernen min takler stress, haha! ALTSÅÅ, jeg får store røde merker over brystkassen, blir helt varm, det hender hendene mine begynner å riste og jeg glemmer ting utrolig lett. Sinnsykt irriterende, men sånn er det bare av og til.. 

Hjelp til tatovering!

 • 16.08.2017 - 18:07

Hver sommer vurderer jeg å ta mist en tatovering, men sjelden gang utfører jeg dette ønsket. Første gangen jeg tok tatovering var da i alderen 16, og det var veldig spontant. Tatoveringen har null betydning og det er greit. Jeg glemmer ofte at jeg har den siden den er plassert et sted på kroppen som jeg ikke kan se uten hjelp av et speil. Denne gangen trenger ikke den neste tatoveringen ha noen betydning, men den skal vær mer synlig for meg. Jeg er enda usikker på hva jeg skal ha på kroppen og derfor funnet noe fram fra google som jeg gjerne kunne ha hatt. Hvilken av tatoveringene liker du best? 

Hvor skal jeg?

 • 16.08.2017 - 15:10

Hahah, sykt at jeg ikke våknet før NÅ! Men, ja - i morgen skal jeg mest sannsynligvis reise litt rundt i Romania siden hotellrommet kommer til å bli opptatt til den 20.aug. Tror det kommer til å bli kjekt å reise til steder jeg ikke har vært tidligere. I fjor ble det en kjøretur gjennom Transylvania og der fikk jeg se "dracula slottet". For å besøke slottet så må du betale for inngangen, noe som virkelig ikke er verdt det siden x-presidenten har gjort slottet om seg selv. Man ser bare møbler fra hans tid og litt informasjon om Vlad Tepes, that's it. 


Senere i dag blir det litt shopping og deretter pakking med kofferter. Jeg er utrolig glad for å bestemt meg for å bli værende i Romania mot slutten av denne måneden. Hver gang jeg reiser tilbake til Norge snur humøret mitt så fort jeg ser misfornøyde nordmenn og kalde været. Hvorfor har det seg sånn nordmenn åpner seg svært sjelden for fremmende? Spesielt på bussen. Haha, blir nesten kleint å ignorere eller bli ignorert av sidemannen, eller er det bare meg? 

Psst! 5 ting du kanskje ikke visste om meg

 • 16.08.2017 - 00:16

 Det jeg som oftest hører på nå for tiden når jeg sminker meg er "Female killers" på youtube. Kort fortalt handler videoene om kvinner som har tatt livet av noen. Synes det er sykt, men samtidig fascinerende å høre på hvorfor de har bestemt seg for å ja, drepe noen. 

 

 Kinder Bueno er favoritt sjokoladen min! Her i Romania spiser jeg nesten 4 pakker hver dag, haha! Det koster ikke mer enn 4 kr pr. pakke.. Er det noe rart jeg nærmest overdoser meg selv med sjokolade da? 

 

 Til tross for å ha familie både i Norge og Romania så har jeg en ganske liten familie. Jeg definerer ikke familie av blod, men av kjærlighet og vennskap. For meg vil "dele den samme blod" si at man er relatert, nothing more.  

 

 Når jeg er hjemme alene liker jeg å snakke til både meg selv og dyrene mine. Selv når jeg er alene holder jeg ikke kjeft, hehh. 

 

 Jeg har bestemt meg for å ta neseoperasjon og silikon i år! For neseoperasjon koster det rundt 8000 kr hos en av de beste i Romania, noe som er mye billigere enn i Norge. Den nyeste "metoden" av å ta silikon koster ca. 45-50 000 kr, igjen hos en av de beste i Romania. - Med andre ord er alt mye mer her jeg er nå! Purrfect
 

Ikke meg selv

 • 15.08.2017 - 22:34

I det siste har jeg ikke vært meg selv. Det har skjedd utrolig mange forandringer på så kort tid og psyken min har tydeligvis ikke vært forberedt på de forandringene. Naturligvis har blogglysten forsvunnet helt i de siste ukene, men nå er den halvveis tilbake. Jeg skulle egentlig reise hjem denne uken, men har i den siste liten bestemt meg for å bli her mot slutten av denne måneden. Fra størrelse 38 til 34

 • 28.07.2017 - 03:32

Kan dere tro at jeg gikk ned i størrelse fra 38 i stretch shorts til 34? SYKT. Jeg fikk helt sjokk da jeg først tok på meg størrelse 36 her i Romania og den ble for stor rundt midjen. Større sjokk fikk jeg da jeg tok på meg RUMENSK størrelse i 34 og den passet. Rumenske størrelser er ikke det samme som de norske, altså hva som blir sett som 34 i Romania blir sett på som 32 i Norge. Haha, jeg må bare takke slanke-teen.♥ 

Uansett, i dag så har jeg vært på shopping i lag med moren min! Jeg kjøpte ikke så mye sånn egentlig, men der var noe som jeg BARE måtte ha med meg hjem. Jeg kom over en drit kul skinnjakke. Gud som jeg ELSKER skinnjakker! Hver gang jeg ser en fin fyr i skinnjakke blir jeg helt svak i knærne. Etter min mening blir en average fyr 80% kjekkere om han har på seg en skinn- eller dressjakke. Hahah, eller er det bare meg? 


//Skinnjakke fra stradivarius​


//Body fra Bershka 


//Shorts fra Bershka 


Jeg vet ikke hvor jeg har mistet kiloene fordi rompen min ser ut til å vær like stor, eller?
 

Men ja, akkurat nå venter jeg på en privattaxi som har kjøpt mcdonalds til meg fordi jeg er både sulten og bortskjemt. Jeg har mat i kjøleskapet, men jeg føler heller for en cheeseburger etter å ha slanket meg. Haha, av og til gir ikke tankegangen min mening. 

TAKK GUD FOR AT JEG GJORDE DET!

 • 26.07.2017 - 16:12

Heihei! Tidligere i dag var jeg innom en salong for å tatovere øyebrynene mine, ikke sant? La oss bare si at jeg gikk ut av salongen etter å ha sett på før/etter bilder. Først da jeg kom inn så det ganske shady ut i salongen, det fristet altså ikke å bli værende og etter noen minutter kom damen som skulle tatovere bort til meg. Det første jeg la merke til var det fæle øyenbrynene hennes og da kom jeg på noe.. Jeg så aldri noen bilder av personene som har tatt microblading her?? Jeg så da litt rundt for å finne ut hva salongen het i mens det ble påført bedøvelsekrem på brynene (men med uten hell, hva slags salong har ikke logo eller noe lignende på eller inni bygningen??). Etter noen minutter spurte jeg damen hva salongen het på facebook, TAKK GUD FOR AT JEG GJORDE DET! Etter å ha bladd gjennom 10-15 bilder spurte jeg om bomullsdotter, deretter fjernet jeg kremet fra brynene og gikk ut av salongen. That's it. Hun ble ikke noe særlig glad, men hva faen forventer hun da? 

 

ALTSÅ???????????


 

Kan dere forestille MEG med DE brynene der?? FORDI OM JEG IKKE HADDE SJEKKET UT PROFILEN DERES SÅ HADDE JEG ENDT OPP PÅ INSTAGRAM FAIL PAGE. Jeg hadde seriøst brent ned bygningen, no joke. 

Nå har jeg funnet en skikkelig salong som hele tiden drar på kurs. Jeg har sett gjennom bildene og det ser millioner ganger bedre ut! Man ser ikke at det er tatovert eller noe, just good eyebrows on fleek - OG DET KOSTER BARE 100KR MER. Om noen har sett instaen til @Margrethebrows så er det den slags type resultat den nye salongen leverer. Jeg har gått inn i salongen og spionert på øyenbryna til de som jobber der (hahah, tuller ikke) og er fornøyd. Siden personen jeg vil skal fikse brynene mine er på kurs, kan hun ikke tatovere meg før neste uke, noe som er bedre for min del med tanken på soling, osv. ♥

Drømmen blir oppfylt!

 • 25.07.2017 - 23:00

I morgen må jeg opp tidlig for å fullføre min livslange drøm, NEMLIG TATOVERE ØYENBRYNA MINE! Aldri har jeg trodd at jeg kom til å ta microblading av den enkle grunnen jeg ikke stoler lett på folk, spesielt ikke når det kommer til å touche ansiktet mitt med noe (semi) permanent. Kvinnen som skal fikse øyenbryna mine er en av de beste, visst ikke DEN beste i byen. Hun er tydeligvis ganske opptatt og vanskelig å få timer av, men heldigvis var det en som kjente hun og hjalp til å bestille en time - Så nå er jeg bare OVERLYKKELIG! ♥

 

Uansett, i dag har jeg igjen ikke gjort noe merkbart. Jeg har egentlig bare vært på hotellet med ekstrem kramper og deretter dratt til senteret på kvelden for å få i meg mat. Det lyner og tordner ekstremt her og folk bryr seg fint lite om det, haha! Jeg ser folk bare strutse rundt på gaten i all uværet uten å vise noe som helst panikk selv om det lyner flere ganger på rad. Altså, jeg elsker lyn og torden, men det er når jeg sitter trygt under et tak. Jeg hadde ALDRI klart å gått i ro på gaten i lynvær, hehh.  

Hva skjedde?

 • 25.07.2017 - 22:23

God kveld! Så nettopp på bloggen min at mange av innleggene har blitt gjort om til utkast (??). Synes det var utrolig rart siden jeg ikke har tatt de bort selv, men jaja, innleggene blir publisert på nytt. Tenkte at jeg bare skulle gi dere en heads-up. 

 

Moren min stakk rett under filmen!

 • 24.07.2017 - 14:49

God dag alle sammen! ♥ I går kveld dro jeg som sagt på kino med noen folk (og moren min, haha!) og så på en film. Jeg husket ikke hva tittelen på filmen var, men etter litt søking fant jeg ut at den heter Dunkirk og er basert på en sann historie. Det var veldig intens med all skyting og bombingen, og moren min som hater sånne filmer orket ikke å bli noe lengre i kinosalen og stakk etter 15-20 minutter under filmen. Jeg anbefaler virkelig å se den. 


Bildet ble tatt rett før filmen startet 
 Etter kinoen dro jeg tilbake til hotellet siden filmen ble ferdig rundt 00:00 tiden. Etter litt (mye) surfing på nettet så ble jeg utrolig sulten og fikk moren min til å bestille McDonalds på drive-through ca. 05 på natten. Flaks at vi bor så nært McDonalds, haha! ♥

Roma, Buenos Aires

 • 23.07.2017 - 19:21

Heihei! Jeg vet oppdateringen på bloggen min suger, men jeg har ikke hatt tiden til å blogge før nå. Dagen min startet ikke før 13:00 da jeg måtte skynde å gjør meg klar til stranden siden de jeg hang med på festen skulle hente meg. Jeg ble bare på stranden til klokken 17:00 fordi det begynte å småregne og lite overraskende så fikk jeg lyst på mat, og da dro jeg hjem, haha!


Hahah, måtte sensurere hun til høyre 

 

Stranden jeg var på blir sett på som "strand for rike folk" fordi nesten kun de med penger kommer til denne spesifikke stranden har jeg blitt fortalt. Jeg vet ikke hvorfor, men sånn er det bare selv om det var normale folk der og. Jeg gjorde ikke så mye annet enn å sole meg, bade og drikke cocktails, men de jeg hang med følte for å drikke champagne (tror jeg det var?) midt i det lyse dagen, haha! UANSETT; Nå skal jeg gjør meg klar for å møte de igjen, vi skal se på en film på kino så vi snakkes senere! ♥

Ny header!

 • 23.07.2017 - 01:00

Hahah, litt komisk at den forrige innlegg ble kalt for "ny header?" med spørsmålstegn og denne med utropstegn, men ja - jeg har laget meg en ny header! Denne headeren skal selvfølgelig ikke vare mer enn kanskje 1-2 uker, men jeg ble så lei av den forrige at jeg bare tok en midlertidig header selv om bildekvaliteten får meg til å spy. 


Så litt om dagen i dag: I stedenfor å feste så dro vi heller ut på en søt burgerrestaurant i gamlebyen. Etter det gikk vi bare rundt og så på de gamle bygningene som ser utrolig fransk ut i mens vi snakket om alt og ingenting. Hahah, har ikke gjort så mye i dag med andre ord, men i morgen stikker vi på stranden for "rike folk" og der har jeg faktisk aldri vært før! Trodde det ikke fantes en sånn strand, haha. Kommer til å blogge mer om det i morgen! ♥

Gårsdagens kjøp!

 • 22.07.2017 - 17:04

Som jeg skrev tidligere så var jeg på senteret i går, og hver gang jeg er på senteret så må jeg kjøpe noe selv om jeg ikke trenger noe derifra. Denne gangen kjøpte jeg en utrolig fin festkjole som jeg faktisk brukte i går på strandfesten. Ok, hear me out - jeg visste ikke at det skulle vær en STRANDfest så jeg tok på meg finkjole, men jaja, jeg er uansett ekstra. Husker det var en skummel fyr som tok tak hardt i armen min og spurte hvor jeg skulle da jeg var på vei ut. Heldigvis var jeg ikke alene og de jeg hang med begynte å kjefte på han. Det ekle var at han prøvde å holde meg igjen. Uansett, det andre tingen jeg kjøpte var noen søte fluffy rosa sko som jeg bare MÅTTE ha! Haha ♥


Dette bildet ble faktisk tatt rett etter festen // kjole fra Atmosphere 
Skoen er litt for stor, but idc  // Sko fra Byzette 

Jeg hang med kjendiser!

 • 22.07.2017 - 14:52

Heihei! Beklager for lite oppdatering, men dagen i går var bare helt fantastisk! Etter å ha vært på stranden og senteret dro jeg og moren min til Casino fordi det var en fest der og vi ble så klart invitert. På festen møtte jeg noen herlige mennesker som er ganske så kjente her i Romania. Vi satt rundt et bord rett ved baren og drakk to forskjellige champagne i mens vi snakket om alt mulig. Siden det var en gresk fest på casinoet så var servitørene kledd ut som greske gudinner og vi hadde live musikk av en gresk kjendis. Det dukket opp et show med folk i tyrkisk nasjonaldrakter som danset rundt et sirkel av casinospillere, og overraskende nok ble jeg med og danset. Senere dro vi til en strandfest som heter Crazy beach. Grunnen til at klubben heter Crazy beach er fordi folk kommer klokken 05 om natten og fester til 10 om morgenen. Syke folk, haha! Jeg ble ikke der mer enn 2-3 timer fordi jeg var allerede ekstrem trøtt og ville egentlig bare sove, men skal ut dit senere i dag med de samme folka, så det blir litt stas! 

Ny header?

 • 21.07.2017 - 16:47

Heihei! Om det er en ting jeg har lagt merke til så er det den gamle headeren min. Jeg får så mye vinterfølelse av den, og nå som det er sommer trenger jeg virkelig et "summer feels" bilde som kan representere bloggen min. Heldigvis tok jeg kameraet med meg, men jeg har null anelse hvor bildet skal bli tatt hen, kanskje på stranden? En skikkelig Kim K style der jeg kommer opp fra vannet? Kan sikkert leie inn en profesjonell kameramann som kan ta bilde haha! #EXTRA 

Måtte ta snikbilder

 • 20.07.2017 - 23:18

Hahah, for en dag! Nå har jeg kommet hjem etter å ha spist ute, og man møter på så mange rare folk her! For eksempel da jeg gikk på en såkalt "sykkelbane" i gågaten så hørte jeg noen plinge bak meg og da gikk jeg selvfølgelig ut til siden, også syklet det forbi noen menn som bare "En så vakker blondine som deg trenger ikke å gå til siden". Tror jeg skal flytte hit jeg fordi i Norge hadde de sikkert bare syklet over meg, hahah. 
Haha, måtte ta snikbilder siden de tar betalt 


Indianeren til venstre begynte å vinke til meg da jeg gikk forbi, måtte selvfølgelig gå bort og ta bilde da!
Kleint å posere når folk plystrer 
 

Sommer 2017 - The beach

 • 20.07.2017 - 18:34

Etter noen få (men koselige) timer på stranden er jeg tilbake på hotellet. Selv om vi kom litt sent så var det drit varmt, men det samme kan jeg ikke si om havet fordi den var alt for kaldt til å bade, eller det er jo i hvert fall det jeg mener fordi de andre kastet seg ut i kulde-vannet. Og med "andre" så mener jeg både mennesker og dyr, haha! Ut fra det blå kom det en hundeflokk som skulle kjøle seg ned i vannet og videre gikk de rundt på stranden for å finne mat. Siden jeg er en turist måtte jeg bare knipse til noen bilder av hundene, meg selv og alt annet jeg kom over. ♥ 

Ananas bikini

 • 20.07.2017 - 13:56

Heii håå! Herregud så sent jeg våknet i dag da?? Planen var å stikke til stranden klokken 11, men ser ut som det ikke blir noe soling før 15:00 -jaja, slipper i hvert fall å bli solbrent. 


No makeup 


For noen dager siden så fant jeg denne drit gamle ananas bikinien som var for stor meg da jeg var yngre. Synes det er så søtt med palietter sydd på bikinier, spesielt denne her! Husker ikke helt hvor jeg kjøpte den, men det var nok i Mamaia. Uansett, stikker nå til stranden så vi snakkes senere! ♥

Om dagen i dag

 • 19.07.2017 - 23:52

God kveld-natt (haha), klokken er nå rundt 01 på natten og denne dagen har for så vidt vært chill. Som sagt på den forrige blogginnlegget så har jeg vært på senteret sammen med moren min. Det første jeg gjorde var å løpe vekk fra mamma og rett bort til KFC disken. Selv nå er jeg enda mett og har ikke spist noe siden, vet ikke om det er helt bra? Hehe. Etter å ha trykket i meg KFC dro vi til en matvarebutikk som minner meg sykt om Coop obs, bare at denne butikken er mye mer større! Jeg kødder ikke når jeg sier vi har vært der i 2 timer bare for å handle litt snacks, kaffe og mat - man kommer jo over så mye rart?? Også er butikken litt uorganisert så om du vil kjøpe for eksempel en sokk må du gå i alle retninger siden utvalget av sokker er spredt til alle hjørner.

En skikkelig turist! Måtte ta bilde av vannmeloner fordi de var så svære
 Sukker som heter Daddy, sugardaddy 


 
At the moment gumler jeg på bueno sjokolade fra Tax free og er døds trøtt! Vurderer egentlig bare å se på en film i mens jeg styrer på med litt "homespa" etter reisen i går. Det jeg hater med reising er de mørke posene under øynene og en forstyrret døgnrytme. Forhåpentligvis forsvinner de "negative bivirkningene" av å reise etter noen timer med sol på stranden, åhh som jeg savner stranden! Jeg gleder meg så sykt mye til i morgen! Skal slikke sol, sovne på solsengen og bli solbrent. Lykke ♥♥ 

2 stjernes priser med 5 stjernes service

 • 19.07.2017 - 15:02

God dag alle sammen! Nå sitter jeg på hotellrommet etter en utrolig lang reise. Jeg kom fram rundt 06-tiden, men var oppe til klokken 9 for å spise frokost. Hotellet jeg og moren min har valgt er egentlig en 2 stjernes hotell, men etter å ha blitt tipset om dette hotellet så bestemte vi oss for å ta den.. Og dere, da jeg først så hotellet ble jeg så skuffet! Utenfra ser det ut som en billig motell, men da jeg gikk inn i døren fikk jeg helt bakover sveis. Ikke bare ser hotellrommet drit fint ut, men servicen er utrolig bra her. Vi fikk servert frokost på sengen og folkene her er så hyggelige! 

Nå skal jeg bare ta meg en dusj og slappe av før jeg og moren tar oss en tur innom senteret. Jeg sliter sånn med å finne ut hva jeg skal ha på meg, haha. Jeg er for lat til å dolle meg opp, men vil ikke gå ut av hotellet uten sminke og en fin kjole - ya feel me? Anyway, får stikke å gjør meg klar ♥ Vi snakkes!

Svartelisten på flyplassen??

 • 18.07.2017 - 21:37

Haha, så voldsomt jeg skal oppdatere i dag da?? Har i grunn ikke skjedd så mye siden edderkopp-episoden der jeg stivnet av skrekk og ropte etter moren min, men jeg er i godt humør - det er ikke ofte det er direktefly fra Norge til Bucharest! Tror de faktisk har startet med det noen få måneder siden, MEN UANSETT: Jeg får så voldsom lykkespredning i hele kroppen min bare ved tanken av å kjenne hetebølgen og trykke i meg KFC. Den siste nevnte er noe som jeg gleder meg sinnsykt mye til å spise, kjenner at jeg nesten begynner å sleve nå, heheh. Det er nesten skummelt hvor mye makt KFC har over meg. 


Bluse fra Raspberry // bukse fra (?) // Veske fra Guess 
 
I stad fikk jeg meg en liten overraskelse da jeg var på passkontrollen og damen bak skranken stirret rart både på meg og passet. Først trodde jeg at det var noe galt med passet siden hun senket brynene sine, og helt ærlig ble jeg egentlig ganske så skremt! Verre ble det da hun spurte om jeg kom fra Langevåg og alt det der, men det viste seg at hun hang med søsknene mine da hun var yngre. Haha, jeg er aaalt for paranoid og i ett sekund der trodde jeg at jeg stod på "svartelisten" (???). Uff, jeg trenger virkelig hjelp. 

HOLDT PÅ Å DØ.

 • 18.07.2017 - 19:59

Å herregud, jeg holdt på å dø. Nå så sitter jeg ute på en benk ved flyplassen i Oslo og blogger på mobilen min, men noen minutter tidligere satt jeg på rolig på den svarte kofferten min og ante fred og ingen fare, OG SÅ KRØP DET EN JÆVLA STOR EDDERKOPP OPP PÅ LEGGEN MIN. For de som ikke vet det er jeg utrolig redd for edderkopper, men får dårlig samvittighet av å drepe uansett hvor mye de får meg til å grøsse. Da edderkoppen krøp rundt på leggen min kunne jeg ikke gjør noe annet enn å klemme rundt vesken og rope "mami" - I KNOW, JEG ER EN DUM KU. Moren min kom som en helt og klasket edderkoppen langt bort til helvete. Uheldigvis for edderkoppen og min samvittighet døde den av slaget.

Reisefeber om 3, 2, 1

 • 18.07.2017 - 15:27

Heiia! Lenge siden sist som vanlig? Haha! I det siste dagene har jeg ikke gjort så særlig mye enn å fikse neglene mine, sole meg og henge med venner - en ganske basic uke. Anyway! Om 5 minutter må jeg ut av huset og så kommer meg til flyplassen siden jeg skal reise i dag.. ENDELIG! Dessverre blir det bare meg og moren min for denne gangen. Bestevennen min kunne allikevel ikke bli med. Det er litt trist, men, men - denne turen skal uansett bli rått! Jeg er ikke framme før klokken er 6 eller 7 om morgenen, med andre ord så kommer jeg til å bli dødstrøtt, haha! MEEN, nå er klokken så pass mye, vi snakkes! ♥

Slanke-te om morgenen!

 • 06.07.2017 - 13:10

God morgen ♥, kinda. 

Er det bare meg eller går dagene utrolig fort om sommeren? Jeg våknet ikke så alt for lenge siden, kanskje toppen av 40 min? For å starte morgenen (med andre ord dagen) min, begynner jeg alltid med å drikke slanke-te på en tom mage. Det er en fast rutine som bare går helt automatisk for meg uten at jeg tenker over det, haha. Dagen min har ikke startet med eller mindre jeg drikker te! 

Senere i dag må jeg begynne å finne fram sommerklærne siden både jeg og moren min har pakket de bort for lengst! Jeg er ikke en gang sikker på om jeg husker de klærne som har forsvunnet fra klesskapet, jaja - blir i hvert fall spennende å se hva som blir pakket frem. Det blir som å få presang, men fra meg. ♥

What to do?

 • 05.07.2017 - 21:40

Det er sommer for heaven's sake! Jeg burde egentlig ha vært ute nå sammen med venner, men neida. Jeg kaster bokstavlig talt sommeren min bort på å late meg foran hvilket som helst digitalt skjerm. Jeg føler at det er så utrolig lite å gjør her i Norge forhold til mange andre land. Jeg gleder meg til å høre jazzmusikk rundt om på gatene. Jeg gleder meg til å se all slags typer neonlys blinke midt på natten. Jeg gleder meg til å spise KFC (haha!). Jeg gleder meg å steke meg under solen i mens jeg tar en svømmetur i svartehavet, mulig med delfiner. 


Heldigvis skal jeg reise snart og forsvinne inn i et land med 30-40 varmegrader for noen uker, men ofte catcher jeg meg selv å ønske om Norge kunne ha gitt meg den slags type glede. Tenk så kult det hadde vært om nattklubbene var åpen til klokken 7 om morgenen? Eller om man kunne kjøpe vodka på bensinstasjonen midt på natten? Haha, det hadde vært sykt! I mellomtiden har jeg ikke noe annet valg enn å vente på reisedagen, så what to do?

Sommer 2017 - I got this

 • 03.07.2017 - 23:00

God kveld (natt)! Nå så kjenner jeg på kroppen at jeg må ut av Norge, ut av regnværet. Jeg orker ikke å bruke sommeren min på å være igjen i kulden når jeg kan slikke sol på stranden med en martini i en varmere strøk. Siden typen min stadig må jobbe har jeg planlagt hvordan jeg skal bruke sommeren min på, OG GUD SOM JEG GLEDER MEG! Har fått med meg en veldig god venn som jeg skal henge med siden det er litt kjedelig å reise alene, så dette her blir nok veldig gøy! ♥For syk til å sminke seg?

 • 21.06.2017 - 19:48

Åhh så digg det er å starte sommerferien med influensa, not!! Jeg skulle egentlig rydde rommet mitt, men det ser ut som jeg må gjør det en annen dag. Det er bare litt over en måned siden jeg ble syk under russetiden, også nå som jeg ikke har skole så blir jeg syk igjen. Litt trøst fikk jeg da 3 pakker fra posten dukket opp. Selv om jeg går rundt med feber, vond hals og både tett og rennende nese, har jeg nok styrke til å sminke meg. Altså, jeg har ingen grunn til å sminke meg siden jeg bare skal sløse meg på sofaen, men sånn er det å være meg. ♥ 


Og ja, huden min ser helt forferdelig ut i dag. #teenageproblems 

Sommerferie + Pakker fra posten

 • 20.06.2017 - 15:12

For en herlig dag selv om det regner ute! Endelig er jeg ferdig med videregående og kan da late meg i to måneder uten å løfte en eneste finger. Jeg skal bare kose meg i denne lange ferien og reise litt rundt, men først må jeg hive meg inn i solariumet.. Kan ikke dra ut på ferie seende ut som en bleikfis, haha!


I dag har jeg bare vært innom skolen for å levere inn bøker, men av en eller annen grunn har noen tatt markedsføringsboken min! Boken skulle egentlig kastes fordi halvparten av sidene ble limt igjen av kaffesøl, men siden det ikke fantes andre ML-bøker så fikk jeg låne den ubrukelige helt til den nye kom - MEN den kom aldri og dermed måtte jeg søke ca. halvparten av det som stod der på nettet. Uansett, i det siste har jeg hver dag fått pakker i posten. I går så kom det trolig nok 6 pakker og ikke 2 eller 3 som egentlig er det jeg er vandt til, så det var jo kjekt! Nå venter jeg bare på at posten skal dukke opp sånn jeg får sjekke hva jeg har fått. Det er som å ha bursdag hver dag, haha, elsker det! ♥ 

For lat til å stresse

 • 14.06.2017 - 21:49

Fyfaen så lat jeg er, haha! Kom opp i historie og skal ha muntlig eksamen på fredag, men jeg har enda ikke åpnet boken. Stort sett har jeg kontroll fordi jeg alltid har likt historie, men jeg burde virkelig ha brukt tiden min på å lese gjennom kapitelene og ikke på sminken som jeg har fått i posten. Jaja, får starte senere på det eller i morgen på skolen. Eller sånn ellers har jeg prøvd å finne bleking rundt i huset. I går blekte jeg håret mitt, men det var ikke nok av favoritt blekingen min så det endte opp med at jeg måtte bleke midten av bakhodet med en jævlig dårlig blekemiddel som gjorde håret mitt oransje. Hahah, nå har jeg en stor oransje flekk der og det ser SÅ lite fint ut! MEN resten ble jo helt ok? Får kjøpe mer bleking i morgen eller noe, blir litt rart å komme på eksamen med både blondt og oransje.. Wish me good luck tho ♥

Fine Norge

 • 13.06.2017 - 19:36

På søndag så tok jeg og foreldrene mine en spontantur til sommerhuset i Valldalen med hundene våres. Jeg har ikke vært innom sommerhuset siden 2009 av den enkle grunnen jeg har glømt det, haha. Det er ikke akkurat et sommerhus man kan overnatte i, huset er jo drit gammel og nærmest forlatt. Da vi gikk inn i huset så var det tydelig at noen har brutt seg inn, døren var jo ikke der? Hahah! I tillegg har en rev vært der i følge søsteren min. Trodde ikke på hun før jeg så tørket shit på stolene, æsj. 


Måtte selvfølgelig ta oss en tur til Trollstigen etter å ha vært innom sommerhuset! Fine Norge♥


#Thegrannylook 

Kåte menn på heksejakt

 • 07.06.2017 - 15:49

Jeg vet ikke om jeg skal le eller fyke til med håndflaten hver gang en full mann åpner kjeften sin på en lørdagskveld ute i byen. Forrige lørdag ble jeg plaget av minst fem eldre menn som kom bort til meg og maste om å bli utnyttet, hva jeg hadde gjort for en 200 hundre lapp eller noe i den duren. Det går nesten ikke an å kose seg med venninner ute i byen uten at en eller annen kåt mann skal prøve seg på noen, det går bare ikke. Det er som at de er på en moderne heksejakt etter yngre jenter, og det eneste vi jenter kan gjøre er enten bite tungen eller be dem holde seg unna. 


Vel, da den mannen begynte å mase om å bli utnyttet (bokstavelig talt, han sa bare "utnytt meg da" 40 sånn ganger) utenfor 7eleven var det ikke så mye som tok til før jeg åpnet kjeften min. Greia er at jeg blir forbanna når folk ikke skjønner definisjonen av nei. Jeg kan si nei på 11 forskjellige språk og fortsatt kan ikke hjernen deres begripe ordene som kommer ut av munnen min. Det verste er etter jeg knurret "nei, ha deg vekk" til den kåte mannen, prøvde han å touche skulderen min. Jeg husker ikke helt hva jeg skrek, men det var noe med "skitne fingrer" og "ikke rør meg". Han stakk ganske fort etter det. 

Hva skal man gjøre på en dag som denne?

 • 02.06.2017 - 17:31Sommeren har startet, men det føles ikke ut som sommer. Det kan kanskje vær fordi jeg bor der jeg bor, men jeg finner ingen trøst i det. Hva skal man gjøre på en dag som denne? Jeg vurderer egentlig bare vær hjemme, mikse til en cocktail, ligge under solariumet og forsvinne. Finnes det ingen knapp som man kan trykke på der jeg hopper over muntlig eksamen og starte rett på sommerferien? Haha, det hadde vært utrolig digg! 

Søke på Paradise Hotel 2018

 • 31.05.2017 - 22:22

ENDELIG er jeg ferdig med skriftlig eksamen! Nå har jeg bare muntlig igjen, men siden skolen jeg går på aldri klarer å gi oss informasjon (kødder ikke, de suger på dette her) så vet jeg ikke når tid jeg skal opp i trekkfag. Uansett, jeg krysser fingrene mine for at jeg ikke kommer opp i markedsføring eller spansk. Om jeg blir trukket ut i spansk, griner jeg. Lover dere at jeg ikke kan spansk, ikke litt en gang. Sier hele tiden "Merci" i stedenfor "gracias", altså??? 

Nei ass, om jeg kommer opp i spansk så stryker jeg og framtiden min blir totalt ødelagt, men jeg kan alltids melde meg inn på Paradise Hotel 2018? Jeg mister bare halvparten av hjernecellene mine hver gang det dukker opp små clips av showet på facebook feeden min. Passer bra. 

#PrayForMe

Akkurat samme som Hannah Montana

 • 29.05.2017 - 21:37

Nå har jeg gjort det! Der er ingen vei tilbake! Etter å ha lastet ned og sjekket ut Wish appen, har jeg ikke gjort noe annet i dag enn å kjøpe drit som jeg ikke trenger. Det var tett før jeg kjøpte en svampeholder for kjøkkenet..  EN SVAMPEHOLDER! Hahah, hva faen liksom? Jaja, noe av det som har blitt kjøpt må i det minste vær litt fornuftig. Dersom jeg blir fornøyd med varene så sletter jeg appen, haha! Kommer bare til å kjøpe mer unødvendig drit og kaste bort penger. Jeg har til tider ingen kontroll når det kommer til netthandel eller generelt shopping. Burde kanskje gi lommeboken min til en venninne når jeg er på kjøpesenteret, akkurat samme som Hannah Montana da hun ga sin til Lily. #Barndomsminner ♥ 

10 ting som gjør meg glad

 • 29.05.2017 - 14:06

1. Roser, haha! Jeg blir så utrolig glad av å se eller lukter på roser. Goalet i livet mitt er å ha en bukett av tusen roser og pose det på instagram. #Basicbitch 

2. Se på gamle bilder/videoer av meg selv eller andre som jeg kjenner. Her om dagen fant faren min fram en gammel kamera med videoer av da jeg danset foran speilet, da broren min feiret bursdagen sin og mye mer! Åhh, som jeg savner den tiden. 


3. Å gå ned i vekt, hahah! Det er så teit, men jeg blir faktisk glad av å miste kg. 

4. Flyplasser! Jeg er sjeldent i dårlig humør når jeg er på flyplassen (men det er fordi jeg elsker å reise, heheh). 

5. Den lange sommerferien, hvem blir ikke glad av det? 

6. Asiatisk mat (!!). Jeg dropper gjerne junkfood for litt pepperbiff, innbakt kylling, nudler og ris. 


 

7. Å shoppe! ♥ Kan kjøpe hva som helst og det vil faktisk gjør meg overraskende glad. Jeg kan for eksempel kjøpe briller, kokosolje (haha!), sokker eller krem, og det vil gjør dagen min 100 ganger bedre! 

8. Sminke meg! Det er noe avslappende og hyggelig ved å sitte foran speilet med sminkekosten i den ene handen og leppestiften i den andre. 

9. Kommentarer! Om det er koselige eller stygge kommentarer, har ingenting å si! Det vises bare at folk tenker på deg :-)

10. Å blogge! Jeg er fullstendig klar over at bloggingen min suger, men det gjør meg fortsatt utrolig glad! ♥

Dagens outfit + poledancing

 • 28.05.2017 - 18:27

Heiia! I dag så skal typen min ha konsert, men siden jeg ikke kan dra (for obvious reasons) skal jeg bare være hjemme og spise godteri! Haha, blir nesten det samme, sier vi. Uansett. I dag har har jeg bokstavelig talt ikke gjort noe annet enn å sminke meg og knipe til noen bilder. Fyfaen, jeg er så lite sosial, haha! Når det nærmer seg mot høsten MÅ jeg skaffe meg en hobby. Kanskje starte med poledancing igjen? Jeg var jo såå flink før.  

FRIVILLIG ARBEID MED PINGVINER

 • 28.05.2017 - 01:07

Jeg har alltid køddet med å gi opp med livet og flytte til et sted med masse pingviner, og da sendte selvfølgelig venninnen min en link der du kunne gjøre akkurat det! Altså, jeg visste ikke at det fantes pingviner i Sør-Afrika, men man lærer noe nytt hver dag. Tenk å bare pakke kofferten og jobbe frivillig med dyr? MED PINGVINER?? Riktig nok er det snakk om å rehabilitere afrikanske pingviner som har blitt utsatt av oljesøl, som er forresten utrolig viktig med tanken på de står i faresonen. De som vil lese mer om de skjønne pingvinene kan trykke HER

Blackfoot (or jackass) penguins. Mama and the young. Spheniscus demersus.

Åhh, jeg har så lyst til å melde meg inn, men jeg knytter meg så fort til med dyr at det gjør vondt om det skjer noe med dem. Jeg vil bare pakke inn dyr jeg finner i jakken min, snike inn i huset og aldri forlate dem! Haha, det er en grunn til at jeg har 7 katter og 2 hunder. 

Vippene mine falt av

 • 27.05.2017 - 22:41

KORT FORTALT OM DAGEN MIN: Dagen min startet først med at jeg følte meg oppblåst og rar (haha??). Jeg våknet egentlig ganske tidlig på grunn av det var så SYKT varmt inne på rommet! Jeg hater å sove når det er drit varmt, jeg takler det bare ikke. Jeg sover best når det er kaldt inne i soverommet og det eneste som holder meg varm er sengen min (eller typen, heheh). Uansett, jeg stakk på kjøpesenteret og fikk i meg kinesisk mat! Hadde kanskje vært litt mer fornøyd med maten om det ikke hadde vært for den steinharde kyllingen eller sure biffen, men risen var nå' ok da. 


På kjøpesenteret skjedde det som jeg har lenge har fryktet for, vippene mine falt av! Hahah, etter å ha prøvd sånn 7 kjoler hos NEW YORKER, kjente jeg at den ene øyet plutselig ble lettere. Jeg tenkte ikke så særlig mye over det, men folk som gikk forbi meg så litt rart på meg. Jeg gikk ut av butikken og bortover til H&M der moren min var og ventet på meg, og fortsatt så folk litt rart på meg. Da jeg endelig møtte på moren min begynte hun å flire. Jeg spurte hva det var og hun sa at jeg skulle se meg selv i speilet. OG TROR DERE IKKE AT VIPPENE PÅ DET ENE ØYET VAR KLISTRET RETT VED ØYENBRYNET?? Fyfaen så flaut det var! Fort sprang jeg til apoteket (som ligger på den andre delen av kjøpesenteret!!) og kjøpte vippelim. ALDRI IGJEN skal jeg kjøpe lim fra ebay, hahah. 

Fra dagens shopping:

 • 27.05.2017 - 20:56

Dette kjøpte jeg i dag! Tidligere så har det blitt nevnt på bloggen min at jeg skulle ut på shopping sammen med moren min, noe som jeg er utrolig glad for! Jeg kom hjem med 3 fine kjoler, vippelim, briller og kokosolje, haha. Jeg shopper som regel på billige butikker som Cubus, H&M og New Yorker. Altså, kunne gjerne ha shoppet på high fashion butikker, men er ikke Kim K (I wish). Vippelimen er fra apoteket og kostet sånn 49kr, og brillene mellom 20-30kr fra søstrene Grene. 
ROSEDRESS NEW YORKER, 179,- 
Favoritt kjolen min at the moment, haha! FlAMINGO-GRAYDRESS NEW YORKER, 179,- 
GREENDRESS NEW YORKER, 149,- 


Kommer ikke på navnet til butikken, men er en asiatisk butikk. Ca. 50,- 

Oppblåst og rar

 • 27.05.2017 - 14:49

Hei! Jeg må bare starte med å skrive først at det er DRIT varmt ute! Det er hele 22 grader og jeg brukte legit 2 timer på å finne ut hva jeg skulle ha på meg. Jeg føler ikke for shorts eller kjoler, så det endte opp med dongeribukse, svart topp og en simpel cardigan fra Raspberry. Selv med 45kg med sminke på, føler jeg meg ikke fin i det hele tatt. Håret mitt er halvveis vått og flatt, og hjernen min forteller meg at jeg er oppblåst og rar. MEN - jeg får bare kjøpe stuff i dag som kan fjerne den negative humøret mitt! Shopping får meg alltid i godt humør anywayysss. Men nå må jeg faktisk stikke. Vi snakkes! ♥

Prikken over i-en

 • 27.05.2017 - 00:11

For en berte, jeg spretter rundt i huset med full sminke og korsettbelte på. Jeg driter vel i at ingen andre enn folka fra husets fire vegger får sett meg, jeg vil føle meg fin. I morgen så får jeg vist meg fram til mange flere, takk Gud, hahha. Trenger oppmerksomhet! Jeg lurer på hva jeg skal ha på meg.. En kort kjole? Dongeribukse? Undertøy? Who knows? Får finne det ut om noen par timer, men først skal jeg spille sims! Jeg er sykelig obsessed med sims 4. Det kan umulig være sunt.

Den hvite "East 72" kjolen er bare nydelig. Bruker den egentlig som nattkjole, men med korsett på så blir det som prikken over i-en. Elsker det! ♥

Skyt meg ned med rosa roser

 • 26.05.2017 - 22:37

Åhh, som jeg elsker roser! Jeg har bare lyst til å fylle opp hvert eneste rom med forskjellige roser, men siden jeg ikke klarer å holde dem i live så satser jeg alltid på plastikk, haha teeeit. Ofte så blar jeg gjennom hele buketter av falske roser på Wish-appen eller Ebay, men kjøper det aldri. Jeg tenker jo hele tiden "NÅ så skal jeg kjøpe det!" men neii, jeg kjøper hele tiden noe annet som jeg har mindre lyst på. Jeg husker da typen brukte å kjøpe drit mange roser til meg, og jeg samlet (no joke) på alle sammen. Jeg kastet det aldri, men lot det tørke sånn jeg kan ha det for alltid. Hahah, han brukte alltid å tulle med at han skal aldri gi meg roser igjen fordi jeg samler bare på de, men rosene dukket opp uansett. Kall meg gjerne gal, men skyt meg heller ned med rosa roser. Jeg elsker rosa roser. 

Verden rundt #2

 • 26.05.2017 - 19:42

Nothing in all the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.
- Martin Luther King, Jr.


 


 


 


 


 

Guyana, Mount Roraima Tepui, Luftaufnahmen vom Mount Roraima 2723 m mit der
 


 

Sjalue venninner

 • 26.05.2017 - 16:08

God dag alle sammen ♥ Endelig så er det varmt ute selv om sola ikke titter fram bak skyene! 

I dag så skal jeg nemlig bare være hjemme, kanskje se på gamle filmer og spise noe godt. Skulle egentlig på kjøpesenteret, men får heller gjør det i morgen sammen med moren min, haha! Elsker å gå på shopping med mamma, hun har jo tross alt visakortet på seg. Det som er så herlig med å dra på shopping med mødrer er at de er deadass ærlige! La oss bare si at du er på shopping med venninner og prøver på kjoler. Den ene kjolen du prøver på er jævlig fin og er 100% deg, men "venninnene" dine påstår helt det motsatte. Hahah, det er ikke alltid lett med misunnelser, spesielt ikke når det er snakk om jenter! Dere aner ikke hvor mange ganger dette har skjedd med meg, ikke bare på klær, men også med bilder og alt det der. 

Har du noen gang opplevd sjalue venninner? 

En chill torsdag

 • 25.05.2017 - 22:41

Haha, det var tett før jeg skrev "En chill søndag" som overskrift takket være himmelfartsdag! Fikk en sånn skikkelig søndags følelse, heldigvis er det bare torsdag og alt åpnes igjen i morgen. Denne torsdagen var rett og slett både chill og kjedelig. Alt jeg gjorde i dag var å sminke meg, ta selfies, valse rundt i huset og kreve oppmerksomhet fra kattene mine. Veldig interessant eller hva? Nei. 
I morgen så har jeg faktisk fri fra skolen! Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er sånn 99% sikkert på grunn av eksamener eller noe lignende. Såå, da kan jeg spille sims 4 til klokken 03:00 og våkne så sent som mulig, hææærlig! ♥♥ Livet mitt er så produktivt. 

Hva har du gjort i dag? 

Jeg var stygg, så jævlig stygg.

 • 25.05.2017 - 14:41

 Jeg bladde gjennom gamle bilder av meg selv på facebook, faen som jeg må le. Jeg var så direkte stygg at det nesten gjør vondt, men bare nesten. Riktig nok var jeg skjønn i alderen fra 1 til 10, men etter det gikk det helt ned til bunns for meg. Er nesen min fortsatt like stor? Gikk jeg virkelig ut av huset med de øyenbrynene? Faen som skjedde med leppene mine? Ser ut som jeg har blitt slått ned av the Oogli stick av hun heksa fra Pair of kings. Hahah, for real! 


Da jeg var sånn 11-12, hahah 

The glow up is real, og TAKK GUD for det! Da jeg var yngre tenkte jeg aldri over leppene mine eller den svære nesen min, men der igjen blir man ikke oppmerksom på dette her før det har gått over en viss tid. Leppene mine har på magisk vis blitt større og jeg føler at nesen har blitt mindre, just the way I like it. Hahah, tenk om ingenting har forandret seg og jeg går rundt å innbiller meg at jeg har blitt finere? Flaut. 

Long time no see

 • 25.05.2017 - 03:15

Haha, er det ikke sånn jævlig typisk av meg å blogge midt på natten? Av forskjellige grunner har jeg sære perioder der blogglysten forsvinner og som tilfeldig dukker opp igjen etter en viss tid. Anywayy, i det siste har jeg feiret 2% av russetiden og egentlig bare vært syk. Feber, migrene, bihulebetennelse og hovne mandler er bare noen få av de mange problemene som har oppstått under/etter russefeiringen. Kunne like godt kastet pengene jeg har brukt på russeklærne ut av vinduet, haha! Men, ja - får heller ødelegge leveren i sommerferien. No stress ♥ 

Russekortene mine kom!

 • 27.03.2017 - 15:40

Hooho! å sjekke posten er noe som jeg nesten aldri gjør, men denne gangen hadde jeg faktisk en rar følelse som fikk meg til å vandre mot posten og åpne luken. Helt overrasket lå der en liten pakke med store bokstaver trykket på siden, og gud så spent jeg ble! Det gir egentlig ikke mening hvorfor jeg skal stresse sånn og glede meg over russekort, fordi jeg får jo uansett ikke utdelt dem før mai. Der igjen så er russekortene mine litt på kanten med tanken på det er småtroll under alderen av 13 som samler på dem, men jaja - too late to apologize. ♥ Kommer sikkert til å forbanne meg selv den dagen jeg deler ut kortene, hahah rip. 

Dagens lille outfit

 • 25.03.2017 - 20:51

Nå så sitter jeg snart klar til å farge håret mitt, og jeg vet jeg egentlig skulle gjør det i morgen men jeg har virkelig ikke tålmodighet!  Hver gang jeg ser meg selv i speilet så klikker jeg nesten, haha. Hater den gule/oransje fargen. Men vi da snakkes vi senere! 
Zombie hand, hahah what happened 


Det er egentlig min mors bukse som jeg har stjålet fra, kan dere tro at denne buksen er sånn 20 år gammel? Hahah.

Jeg har mistet så utrolig mye hår!

 • 25.03.2017 - 14:06

Blekingen gikk ikke helt som forventet, jeg sitter enda med litt orange/gul farge og jeg har mistet UTROLIG mye hår! Det knekker seg heldigvis ikke fra hodebunnen men nærmere ved tuppene. Angrer jeg? Ikke sånn egentlig, jeg skal jo uansett bruke extensions en eller annen dag. Er jeg irritert? Ja, veldig - for å si det sånn, det er ikke behagelig å vandre rundt med sår i hodebunnen. Det føles nesten ut som det har lekket en eller annen slags form av væske ut av hodebunnen min og deretter tørket rundt hårsekkene, æsj. Jeg kan ikke gjør noe annet enn å ta en liten pause i dag og farge håret mitt aske blondt i morgen (med uten ammoniakk, selvfølgelig). Min kjære mor prøvde så klart å oppmuntre meg etter hårtabben og viste fram et 10 år gammelt bilde av hun med langt hår. Jeg kan huske den tiden da hun bare veide 49kg og håret rakk hun ved rompa. I flere år unngikk hun saksen, men en dag så ville hun farge håret sitt lysere og dro dermed til en frisør i utlandet. Der bleket hun hele håret med folie og en kort periode etter kom det røyk ut av det. Håret hadde brent seg og hun kunne ikke gjøre noe annet enn å klippe det skulderkort. Tenk å gå ut av frisørsalongen ufrivillig med kort hår når man har hatt det så sykt langt? Det hun sa fikk meg til å tenke at jeg var heldig fordi hårtabben min kunne ha gått verre. 

Prosjekt bleking!

 • 24.03.2017 - 20:36

Hei alle sammen! Må bare først beklage for at jeg ikke har blogget tidligere i dag, tiden går så utrolig fort når man først holder på med noe! Helt siden jeg kom hjem fra skolen så har jeg ikke gjort noe annet enn å spise middag sammen med foreldrene mine og bleke bort de oransje delene av håret mitt, eller ja - vi prøver iallfall bleke de bort. Jeg sitter enda med sølvfolie i håret og krysser fingrene mine for at resultatet blir bra. 

Forrige gang så var jeg hos en frisør som fucket opp håret mitt (2 ganger !!), og aldri igjen skal jeg bort til den frisørsalongen lengre! Dere husker helt sikkert hvor oransje og jævlig det var? Også 2 uker senere dro jeg tilbake dit for å rette det opp men tydeligvis så var det bare midlertidig "fiksing" fordi den ekle fargen kom tilbake etter noen få vask. Som sagt, aldri igjen. 
Fin stil, i know. 

Men nå må jeg skynde med å skylle håret mitt før alt bare faller av, haha! Blogger senere om resultatet ♥♥ Love you guys :*

Null motivasjon

 • 23.03.2017 - 21:10

Noen ganger (alltid) er det godt med to timers lur i senga, men av og til så våkner man senere enn det man hadde planlagt! Denne gangen sov jeg bittelitt for lenge (Hvem prøver jeg å lure? Jeg skulle ha våknet MYE tidligere!) og må helt sikkert jobbe med innleveringen min til klokka 2-3 på natten. Jeg har null motivasjon og vil helst bare se en dårlig film på Netflix. Fuck my life. Nå så skal jeg bare tvinge meg selv til å jobbe med innleveringen, grine litt og deretter fortsette å pine meg selv. Heldigvis er det ingen prøver på fagdagen, men om det hadde vært det (+ tillegg til innleveringen) så hadde jeg tatt livet av meg. Ja, jeg er litt dramatisk. Ønsk meg lykke til med den lille søvnen jeg kommer til å få i meg i natt, haha! 

Off-day

 • 23.03.2017 - 15:36

Det er så digg at skoledagen er over, men hjemme er jeg ikke! Jeg sitter fortsatt i klasserommet helt for meg selv og venter på båten som skal dukke opp om 20 minutter. I dag gidder jeg ikke å gå hjem i snøværet siden jeg har hatt gym, så jeg venter på at faren min skal hente meg etter den korte båtturen. 

Senere i dag så må jeg jobbe med sosialkunnskap innleveringen min som skal leveres i morgen på fagdagen! Etter det så skal jeg sikkert bare slappe av, droppe joggeturen, kanskje sole meg eller noe lignende. For meg så er torsdag en off-day, og da skal jeg ikke stresse med alt mulig annet! :-)  Etter gymmen tidligere i dag. 

Rosa hår (??)

 • 23.03.2017 - 08:14

God morgen alle sammen! 

Jeg kom over et gammel bilde av meg selv der jeg hadde rødt hår og gamle minner suste gjennom tankene mine. Deretter så fikk det meg til å tenke "Hva om jeg hadde farget håret mitt rosa?". Riktig nok hadde jeg gjort dersom det var 2-3 år tilbake, men siden jeg elsker å vær blond nå så tør jeg nesten ikke gjennomføre  prosjekt rosa. Personlig så synes jeg at jeg ikke kler noe særlig med rosa hår, men der igjen har jeg alltid hatt lyst til å prøve det ut bare for moro skyld.. Hva tror dere? Burde jeg farge håret mitt rosa?  ♥


Rip extensions + iphone 6 
 

TING JEG ER AVHENGIG AV!

 • 22.03.2017 - 21:36- Jeg er utrolig avhengig av bamsen min som jeg fikk av R.! Når jeg ikke sover i nærheten av den så får jeg nesten panikk fordi jeg føler meg da så alene, haha. 

- Carmex! Leppene blir tusen ganger mykere og det ser mer smooth ut selv etter man har påført leppestift. Det verste jeg vet er tykt overlag med leppestift på sprukne og tørre lepper! Det ser så ubehagelig ut. 


- Min daglige dose av facebook og instagram (+ mobilen min, haha)! Hva skulle jeg ha gjort uten det???


-  Jalla butikker som selger alt! Hver gang jeg går inn i en sånn butikk så kommer jeg ut igjen med unødvendige ting, og uheldigvis for lommeboken min så digger jeg det. 


- Siden jeg nevnte jalla butikker, klarer jeg meg ikke uten asiatiske eller "utenlandske" små butikker. Der kjøper jeg grønn te, naturlig hårkur, krydder, frø og mye mer! Det beste er at det sjeldent koster mye. #Gjerrig 


- SJOKOLADE! I hele mitt liv så har jeg overlevd på nugatti, og jeg lever enda. 


-  Bukselommer. Jeg klarer meg så vidt uten bukselommer. Det mest irriterende jeg vet om er bukser med "late lommer". Hva faen? Hva er meninga med livet? Hvor skal jeg putte tingene mine hen? Hvorfor skal designeren gjør livet så jævla innviklet? Stop it. 


- Sminke! Greit nok om man skal chille hjemme eller på skolen, men når det er snakk om å dra ut med venner eller noe lignende så skyt meg heller i leggen. Kan like godt stikke innom sykehuset uten sminke. :-) 


- Klaroline fanfiction.. ? Dere som ser på TVD vet hva jeg snakker om! 


- Kinesisk mat (!!). For de som ikke vet det så er kinesisk mat favoritten min. Jeg elsker biff med peppersaus, innbakt kylling, nudler, ris, osv.! Aah, kjenner at jeg begynner å sleve bare ved å tenke på det! Om det hadde vært Chinese takeaway i nærheten så hadde jeg bestilt det uten tvil at this moment. 

RUSS 2017 HERE I COME + VIKTIG video (!!)

 • 22.03.2017 - 18:32

Nå klarer jeg så vidt å vente med å bli RUSS! Kan ikke mai bare forte seg?? Jeg plukket opp pakken fra Russedress for en time siden og gjett om det første jeg gjorde var å hive meg på russebuksen. I flere måneder så har denne frøkenen her planlagt hvordan buksen skal se ut, og jeg gleder meg syykt til å vise det på bloggen min! ♥Skoledagen min bestod av markedsføring, historie, litt norsk og besøk av politiet! Den siste nevnte gikk ut på informasjon og advarsel i russetiden, de snakket spesielt mye om voldtekt under feiringen, osv. Jeg føler at i det siste tiden så har det vært så stor fokus på "russe-voldtekt" og det skremmer meg litt sånn helt egentlig.. Men det er jo uansett bra at politet og de andre gjør oss drittunger mer bevisste på ting som vi kanskje ikke tenker så mye over, spesielt når alkohol er involvert fordi da er det dessverre super lett å være mindre forsiktig. 
 

Denne videoen over er litt morsom til å begynne med, men har et godt budskap! Anbefales å se den. 

Fuck you moder jord

 • 22.03.2017 - 11:19

Jeg begynner å bli dritt lei av å bo i Norge! Dagen rundt så er det nesten bare pisskaldt, og for å gjør alt verre så våknet jeg til våt SNØ. Åhh, jeg var bare så klar til litt sol og varme, men tydeligvis har moder jord andre planer enn det som stod til forventingene mine. Jeg trodde kuldegradene var over? 


Har historie nå og kom over et bilde av han Putin. Ansiktsuttrykket hans beskriver seriøst alle de følelsene jeg gikk gjennom i dag morgens. Fuck you moder jord. Kunne du ikke bare la å være å sende ned snø mot slutten av mars?? Om det kommer til å snø i russetiden erklærer jeg faen meg krig! Haha. 

Litt sånn kos

 • 21.03.2017 - 23:27

Jeg føler meg utrolig heldig som har så mange dyr her i huset, man føler seg da aldri alene. Haha! Til tider så kan det vær litt sirkus, men hvem bryr seg? Det er en selvfølge at man aldri får det fred med 7 katter og 2 hunder! Det beste jeg vet er at der alltid er katter som skal kose i sengen min, og om jeg hører skumle lyder midt på natten så skylder jeg på de. Egentlig så er det ganske smart for da slipper jeg å vær så ekstremt redd etter å ha sett en skrekkfilm! Men om det ikke skulle hjelpe da terroriserer jeg bare han R. og får han til å holde seg våken med meg. ♥ True love. 

Outfit 21.03.17

 • 21.03.2017 - 19:28

Dette har vært mitt outfit i dag selv om jeg satt og frøs som en liten Chihuahua i klasserommet. Angrer jeg? Nope, men kommer sikkert til å bli forkjølet nå snart haha. Hva synes dere? ♥

Nå straks har jeg tenkt å ta meg en liten joggetur, deretter en varm dusj og til slutt videochatte med R. Sykt at jeg ikke har sett han siden februar! Distanseforhold er ikke for alle, men om man virkelig elsker den personen så skal alt gå ganske bra. Det er bare kjedelig at man ikke kan vær sammen med den personen 24/7, haha. #clingygirlfriend Ha en fantastisk kveld kjære lesere så snakkes vi kanskje senere ♥ klisj puss puss 

Jeg ser rødt!

 • 21.03.2017 - 12:37

Det er utrolig sjeldent jeg våkner opp før vekkeklokken, men denne morgenen så gjorde jeg akkurat det - jeg våknet med full av energi og er nesten i hundre! Tenk om jeg kunne våkne hver morgen som jeg gjorde i dag, åhh.. Det hadde vært utrolig deilig! Siden jeg ikke lengre kan bruke extensions (noe som jeg SYKT savner!!) brukte jeg bare 1 time på badet, og da koste jeg med å høre på to videoer av Nikki Glamour. Jeg tror hun er min nye favoritt youtuber fordi er bare helt syk, og historiene hennes er enda sykere. Anbefaler virkelig å sjekke ut noen av videoene om man digger drama og følelsen av "KØDDER DU"!  Av en eller annen grunn så er den ene øyet mitt rødt, what liksom. Det var ikke der da jeg så meg selv i speilet hjemme tidligere i dag. Haha, kanskje jeg utvikler meg til en vampyr eller noe? Det er helt åpenbart alle de årene med The Vampire Diaries og nå The Originals har påvirket psyken min.. 

 

Hitlers sminke syndrom

 • 20.03.2017 - 18:38

Halla babes (lol). Akkurat nå så føler jeg meg litt nedenfor og deprimert (eller er jeg kanskje bare trøtt? Haha) etter en lang mandag på skolen.. Selv om jeg bare hadde 3 fag i dag. 

Det er så utrolig kjipt å starte dagen med spansk rett etter helgen fordi hjernen min vil heller nynne på batman sangen enn å fokusere det som blir sagt av læreren. Enda verre er det å fokusere når jeg ikke en gang er interessert i spanskfaget, men shit får bare gå.. Synes det er bare er idiotisk å tvinge videregåendeskole elever til å lære seg et helt nytt språk i en så voksent alder. Om jeg skulle ha bestemt så hadde jeg gjort fremmedspråk om til et frivillig valgfag, og for de som ikke vil lære seg et helt nytt språk kan bare fortsette de 3 neste årene med engelsk. #Elizabeth2017  Uansett, jeg drev å knipset noen bilder av meg selv, og noen sekunder etter så kjente jeg den ene øyevippen løsne fra øyelokket. Jeg HATER når det skjer! Skulle ha trodd at jeg kastet bort 20 minutter på festning av øyevippene med vilje?? Nå så vil jeg bare gi opp med livet, legge meg ned på sofaen og gjømme under et pledd resten av kvelden! Hver gang vippene faller så skal jeg si at det er "Hitlers sminke syndrom" siden vippene legger seg alltid så fint over leppene mine. Det er kanskje sånn han Hitler fikk barten? Hidden dragqueen. 

Like a virgin

 • 18.03.2017 - 16:49

YAAS, det lørdag! I de 2 siste dagene så har jeg holdt på med markedsføring, men nå kan jeg endelig si at jeg er ferdig med begge markeds innleveringene! Jeg skulle egentlig ut på fylla i går men bestemte meg heller å fokusere på innleveringene og se på en fjollete film sammen med typen min. Siden det var min tur å velge film så ble det "How to lose a guy in 10 days". Helt ærlig så synes jeg ikke synd på R siden den forrige filmkvelden valgte han den første episoden av Star Wars, og som hevn kommer han til å velge fortsettelsen selv om den varer en halvtime lengre.. Men det R ikke vet er at når det er min tur å velge film igjen skal vi "kose" oss med Mean girls, haha! ♥ 


Vet ikke helt hvorfor, men hver gang jeg har på meg rødt leppestift så føler jeg meg som en virgin, hahah. Tror det kan ha noe med da jeg var yngre så stjal jeg rødt leppestift av moren min? Jeg var så skjønn og uskyldig back then.  

Det som irriterer meg

 • 15.03.2017 - 00:24Selvgode gutter
Det er en ting å ha god selvtillit, men gutter som er alt for høy på seg selv kan bare gjør som strutsen - Slå hodet gjennom bakken, og forhåpentligvis så knekker de med det samme nakken. Jeg takler ikke selvgode gutter, spesielt ikke når de skal skryte av hvor mye de har i lommeboken eller at "alle jenter" digger dem. Jeg takler det bare ikke. Hva er det de prøver å oppnå eller bevise? Hvor mye de tjener på Bunnpris? Hele saueflokken av jenter som kommer til å ende opp med klamydia? Jævlig attraktivt spør du meg, hahah. Hver gang de åpner kjeften sin så får de meg til å tenke om de i det hele tatt har en høyere IQ enn dørmatten min, trist men sant.


Folk som stirrer på treningssenteret 
Det er en grunn til at jeg SJELDENT drar til treningssenteret, og det er fordi der befinner som oftest nysgjerrige men dømmende freaks som bare elsker å stirre på deg. Jeg vet ikke helt grunnen til hvorfor de skal gjøre det på folk som trener for seg selv, men det er sinnsykt irriterende. 
 

Folk som tar alt seriøst 
Alle vet minst en person som tar alt seriøst og ikke eier selvironi. Jeg har en mørk humor og ofte når jeg er syk så bruker jeg å kødde med at jeg lider av "ebola" eller noe lignende, teit men ja. Anyway, en gang da jeg var forkjølet så overhørte en jente den useriøse "ebola samtalen" mellom meg og en annen venninne, og la oss bare si at den jenta klikket helt bananas! Jeg skjønner at det er faktisk folk som dør av det, men ærlig talt så har alle en eller annen slags form av mørk humor så shut the fuck up. Jeg er uansett 97% sikker på om den samme jenta har ledd av aids vitser om jeg ikke tar helt feil. 

 

Veggklokker 
På soverommet mitt så har jeg ingen veggklokker og det er av den enkle grunnen jeg irriterer meg over "tik tak" lyden. Hvordan folk klarer å sovne med en så irriterende lyd i bakgrunnen vet ikke jeg - men de har helt sikkert signert under en kontrakt og solgt sjelen sin til djevelen fordi hvem takler tik tak lyder? Haha. 


Iphone 7
Ikke misforstå meg, jeg elsker den nye mobilen min.. Men det er både uvant og irriterende når jeg ikke kan lade mobilen min imens jeg hører på musikk! Det som også irriterer meg er at ørepluggene ikke kan kobles til macen på grunn av den nye designet, helt idiotisk fordi nå må jeg stresse rundt med to forskjellige øreplugger. 
 

Jålebukker på flyplassen
Det verste jeg vet med flyplasser er folk som har på seg 154kg med metall og må gå gjennom sikkerhetskontrollen 40 ganger før pipingen tar slutt. Kan ikke folk bare holde seg til simpel når det kommer til valg av smykker? Det er hverken komfortabelt eller nødvendig å etterligne Victoria Beckham når man reiser med økonomiklassen, skjerp dere jenter. 

Shopping

 • 13.03.2017 - 19:40

Sånn, da er dagens lille visning over, endelig så kan jeg legge meg ned i god-sofaen med splitter nye puter imens jeg stapper nachos inn i kjeften på meg. I mens jeg og foreldrene mine var ute så bestemte vi oss for å stikke innom Devold, og da fikk vi øye på fargerike puter som passer helt perfekt til stuen våres! And guess what? De kostet bare 50kr!   
-Vil bare hjem- 


Hahah, pappa med de berømte joggeskoene sine som må bære på posene! 
 

Jeg skulle egentlig ut i kveld for ta runden men det regner så fælt! Det er en ting når det drypper forsiktig mot ansiktet mitt, men når det føles ut som pisking så holder jeg bare meg inne med ja, nacho.. smart. Jaja, jeg kan få jogge to runder i morgen om været forandrer seg, men jeg tviler på at den gjør det. Jeg kunne nesten ha gjort hva som helst for å slikke litt sol nå, hahah. Så desperat. 

visning

 • 13.03.2017 - 16:23

Endelig så har vi vasket huset (igjen) for visning, og da kom jeg over en pose med bøker som inneholder informasjon og bilder av huset våres! Selv synes jeg det er litt weird å bla gjennom sidene fordi der står jo ting som jeg aldri har visst eller lagt merke til før, haha. For eksempel så har jeg aldri tenkt over hvor gammel vinduene er eller noe lignende. Huset har jo uansett eksistert over 50 år, men vi har jo pusset opp i alle rom utenom den ene rommet nede i kjelleren der fryseren ligger.. I tillegg så har den forrige eieren dødd oppe i soverommet til foreldrene mine og jeg er ganske sikker på at det er han som har gått oss på nervene i alle år, haha! Uken som gikk

 • 12.03.2017 - 15:09

Ukens opptur

Å få en helt ny mobil i posten! Dere aner ikke hva jeg måtte gå gjennom med den andre mobilen.. Den levde sitt eget liv og høyttaleren fungerte ikke siden jeg klarte å rive ut noe som gjorde at høyttaleren var helt utilgjengelig, smart. 
 

Ukens nedtur

Da jeg og en venninne måtte stå utenfor en stengt McDonalds for å stjele wifi sånn vi kunne finne en ny sjåfør ettersom den andre ble stoppet av politiet. Det var ikke noe særlig å stå ute i kulden for å si det rett ut, haha.  
 

Ukens låt

Jeg har hørt mye på The Chainsmokers - Don't Let Me Down ft. Daya, og det er en sang som jeg elsker å høre på imens jeg sminker meg! 


 

Ukens craving

CHIPS MED DIPP OG NACHOS! 
 

Ukens youtuber

HEYPARIS, jeg digger seriøst den dama der! Hun snakker uten filter og historiene hennes er bare helt rå. Nå i stad så hørte jeg på "STORY TIME: DRUNK DRIVER HIT OUR CAR !", hahah helt sykt! Anbefaler virkelig å ta en titt innom på siden hennes. 
 

Ukens sminke 


Denne ukens fokus

Å studere! Det kommer til å vær dødshektisk denne uken med masse innleveringer, spesielt innen markedsføring! Da er det selvfølgelig viktig å sette meg ned og å forberede meg til forskjellige temaer som kommer til å dukke opp i timene og selvfølgelig levere dem inn i tide. Tror jeg bare kommer til å dra til skolen med en hettegenser og uten sminke sånn jeg kan få i meg nok søvn, haha! Til vanlig så sover jeg bare rundt 4 timer ettersom jeg aldri klarer å legge meg noe tidligere og må stå opp mellom 05-6 tiden for å gjøre meg klar. Dere skjønner sikkert grunnen til hvorfor jeg er så dødssliten og trøtt når skoledagen er over, hahah. 

Bye bye man

 • 11.03.2017 - 20:31

Etter 2 lange dager med venting så kom endelig den nye iphonen i posten i går! Det første jeg gjorde var å teste kameraet og ta 12345 selfies, hahah så sykt teit. Anyway, da den forrige kveld begynte å nærme seg så dro jeg på kino sammen med verdens fineste! Vi måtte bare se filmen Bye bye man selv om folk advarte oss mot å se den, and guess what? FILMEN SUGDE RÆV. Jeg er en pyse når det kommer til enkelte skrekkfilmer men den filmen der fikk meg faktisk til å le. Jeg anbefaler virkelig ikke å bruke pengene deres på Bye Bye man. Det er nesten bedre å bare brenne opp hundrelappen eller skylle den ned i dassen, for real. 

Rundt 01 tiden ble filmen ferdig og vi gikk da ut for å se etter "sjåføren" våres, men han ble stoppet på vegen av politet og mye shit skjedde. Det verste var nå at mobilen min ikke ville ringe og venninnen sin gikk tok for strøm. Det endte opp med at vi gikk til den nærmeste McDonalds sånn jeg kunne stjele litt gratis Wifi og finne en ny sjåfør! Takk gud vi fant noen som kunne kjøre oss selv om vi ikke kjente dem og hadde nesten ikke noen penger på oss, haha. Herlig at det fortsatt eksisterer snille mennesker der jeg bor! ♥♥

Livet mitt suger

 • 07.03.2017 - 13:41

Jeg er ofte uforsiktig med tingene mine og jeg skammer meg over å si at to av mine "must haves" ble ødelagt både i går og i dag. Etter å ha vasket og børstet exstensionene mine i går så falt flertallet av håret rett av og samlet seg rundt i sluket. Da tenker dere at jeg kan bare spare opp litt penger og deretter klikke meg inn på luxushair.. *EHMM WRONG*! Iphonen sovnet stille inn i dag morgens etter å ha falt 30 cm ned fra en benk på badet, og da må jeg selvfølgelig prioritere mobil ovenfor løshår. Rundt 7-8000kr skal forsvinne rett fra lommeboken min sånn jeg kan få kjøpt en firkantet snakkeboks, og deretter skal 3000kr forsvinne for 180g løshår bare sånn jeg kan føle meg litt pen. Thanks God, du får meg alltid til å tenke over hvor utakknemlig jeg er når jeg først og fremst mister det! Enn så lenge må jeg nok få låne meg en stygg mobil av min far som for real lever enda i stenalderen, også må dere skjønne lesere orke å se bilder av meg uten exstensions! Hahha, noen uker framover må jeg helt sikkert sette opp speilreflekskameraet for å knipse til noen bilder! Når den nye iphonen min kommer så skal jeg holde den ene hånden på bibelen og love å aldri mer ødelegge noe som helst! 

Reise rundt med Chihuahua

 • 05.03.2017 - 23:51

Ofte så har jeg bare lyst til å kjøpe meg en søt liten Chihuahua som jeg kan kose og reise rundt med! Tenk å ha en liten kamerat sittende på fanget når du for eksempel reise med fly eller bil.. Aldri kan du kjede livet av deg igjen når du har en liten turkamerat som underholder deg! Riktignok så reiser jeg ikke alt for ofte med tanken på skolen og alt det der, men sånn ellers reiser jeg til utlandet når jeg har ferie eller noe lignende (Mest på grunn av min framtidige mann, hahah). Kanskje om noen få måneder så kan jeg skaffe meg en Chihuahua eller Pomeranian? Maybe both? Only the time can tell ♥Reiser du ofte? // Har du en liten eller stor kamerat? 

Resten av spørsmålene

 • 05.03.2017 - 18:14

Hva irriterer deg?
Hahah, nå skal dere få høre!! Det er mye rart som irriterer meg: Folk som spiser med åpen munn, ler med en pitched high voice, osv. Men det som virkelig irriterer meg er folk på flyplassen som har drit masse smykker og metaller på seg, fordi når de skal gå gjennom sikkerhetskontrollen så ender det bare opp med at de går fram og tilbake 40 ganger før det tar slutt! Er det virkelig nødvendig å strutse rundt med så mye pynt? Nei. 
 

Hvordan ble du kjent med kjæresten din?
Det er en litt sånn morsom men klein historie som burde bli filmet siden det tar 10 minutter å fortelle hele greia, men jeg ble kjent med han gjennom en venninne da vi skulle på strandfest i Mamaia. Jeg var med en jentegjeng i byen, også fikk en telefon der vi ble invitert på en strandfest. Han hentet meg og den ene venninna, imens de resten tok buss til festen. Fun fact; han hadde en kjærest at that time. *drama lama* 


Hvordan fungerer avstandsforholdet? 
Vi har faktisk vært sammen snart i 2 år og det fungerer kjempe bra! Selvfølgelig så er det litt kjedelig at jeg ikke kan se han hvert eneste dag, men det er noe som man blir vandt til. Vi møter hverandre så ofte vi kan, spesielt når det er ferier. Uheldigvis så jobber han som flygeleder og kan liksom ikke ta fri med det samme, men der igjen så får han 1 måneds ferie nå snart! Gleder meg syyykt! 


Har dere trust issues?
Ikke i det hele tatt! Har aldri hatt en grunn til det heller. 
 

Kan du fortelle om ditt første kyss?
Believe me or not, så var det med han jeg er sammen med nå! Hahah. Anyway, det er en lang og morsom (men flaut) historie som jeg burde heller ha filmet! La oss bare si at jeg ikke visste at han prøvde å kysse meg 5-7 ganger fordi jeg snudde hodet mitt hver gang han nærmet seg. Det beste er at jeg ALDRI gjorde det med vilje! Poor guy, han ble skikkelig forvirret, haha (Og det samme ble jeg sånn helt egentlig). Har noen noen gang komt borttil deg på gaten for å ta bilde?
Nei, hvorfor skulle de ha gjort det? Haha. Men da jeg jobbet i en klesbutikk så var det ofte det samlet seg noen gutter utenfor butikken og tok snikbilder av meg hver gang jeg var på jobb.. 
 

Fortell 3 ting om deg som leserne dine ikke vet om deg:
1. Jeg har gått på poledancing, 2. Jeg sover hver natt med bamsen min som jeg har fått av typen min, den har også signatur parfymen hans, 3. Jeg har en 3 år gammel tatovering som min far ikke vet noe om. 
 

Hva heter kjæresten din?
Radu-Adrian, men kaller han bare for Radu, Diabito, Koala eller Smochie (hahah, den siste hater han!) ♥


Har du vært på konserter? 
Ja det har jeg! Sist var en rockekonsert/festival for Rocke / MC folk i et forlatt område oppe ved fjellet. Der var enten dårlig eller ingen dekning, i tillegg var det rett ved siden av en skog med bjørner. Gjett om jeg ble skremt da jeg møtte på både hardcore rocke- og MC folk! Typen min var med i et band som skulle spille, og ofte så kom det bort skumle folk som ville snakke med meg på grunn av det. Selve konserten/festivalen var helt awesome, men dessverre var fullt av drugs og alt det der som gjorde meg litt mer oppmerksom på sikkerheten min. Haha, jeg var jo den eneste som stod ut av folkemengden med rosa nike sko, blå jeans, blondt hår og svart topp! (Bildet til høyre er en video av en random dude som headbanga, også kom det en annen en som gjorde det akkurat det samme sånn det så ut som han stod ved siden av et speil). 

Dagen igår

 • 05.03.2017 - 16:28

Hvor skal jeg starte? Jeg hadde det utrolig gøy sammen med baben min! Vi koste oss med mat, sladder, baksnakking, spøkelse historier (hahah), makeover og en liten tur ute midt på natten! Hun er så herlig å være med fordi det befinner seg aldri noe drama mellom oss, altså ikke litt en gang. Aldri så har vi kranglet eller baksnakket om hverandre, noe som er selvfølgelig utrolig viktig i et awesome vennskap!  


Selfie med ovnen, hahah! Her ble det vårruller og hvitløksbrød. 
Jeg kom ikke hjem igjen før klokken var mellom 2-3, også kom jeg på at jeg hadde en innlevering til søndag klokken 14:00! Den er ikke sånn alt for vanskelig men jeg var så trøtt. Takk Gud for at jeg har en mor som kan hjelpe meg med innleveringen, uansett at hun ble irritert på meg for å ikke ha gjort den noe tidligere! Men jeg har startet på den for noen dager siden da, så det må jo hjelpe litt? Haha, men nei sånn helt seriøst så må jeg skaffe meg en timeplan der jeg har oversikt over alle innleveringene fordi Fronter gjør bare ikke jobben sin! 

Pulsen min var i hundre!

 • 03.03.2017 - 21:46

Heihei! Jeg stod opp ganske sent i dag med tanken på jeg la meg rundt 07 tiden, altså jeg klarte virkelig ikke å legge meg noe tidligere på grunn av jeg var in shook. Etter flere timer med mislykket videoblogg nede i kjelleren så endte jeg opp med å se på Heyparis, og en kort stund etter la jeg merke til en svart skygge som glei sakte bortover gulvet mot meg. Skyggen varte bare rundt 5 sekunder før den plutselig forsvann, men rett etter skygge-hendelsen så hørte jeg et dunk i veggen bakom meg. Haha, gjett om pulsen min var i hundre! Skulle seriøst ha filmet hendelsen fordi nå sitter dere sikkert bak skjermen med en That's so raven-Mhhmm. Nå så skal jeg kose meg med vafler i mens jeg ser på.. twilight (?) hahah. Etter det så skal jeg prøve meg på videoblogg, men om det mislykkes igjen så gir jeg bare opp og skriver da et innlegg der jeg svarer på resten av spørsmålene! 

Spørsmålsrunde - Del 1

 • 03.03.2017 - 05:42

Heihei! Jeg sitter nå nede i kjelleren med videobloggen som jeg ENDA ikke er ferdig med! Jeg har seriøst filmet 40 ganger men den blir alltid sånn over 20 minutter lang, og det kan da bli fort kjedelig å høre på for hvert enkelt som velger å se på, spesielt når lyden klikka. Det jeg har gjort er å svare på noen spørsmål nedenunder og noen andre vil bli senere svart på med en videoblogg! Kan hende at jeg er drit trøtt men jeg så nettopp en tydelig skygge og hørte en kort tid etter noe som smalt. Hvor bestilte du restylane-kitet som du tok hjemme?
Trodde jeg faktisk skrev om det på den forrige innlegget, men uansett så var det bare tull; Jeg har nettopp fått greie på bilderedigering og ville sjekke om skills'a mine var gode nok, haha! Tviler på om det var så mange som faktisk trodde på det siden det få som reagerte. 

Hvordan trives du i klassen din?
Helt ok, tror jeg? Kunne kanskje ha gått bedre, men trivsel og alt det der er noe som jeg nærmest aldri tenker over når jeg er på skolen. Fokuserer mer på skolearbeid eller hva jeg skal ha til middag, haha! 

Noe du angrer på?
Ja, da jeg satt oppe til klokken 2 i forrige natt fordi jeg trodde jeg hadde en innlevering i norsk. 

Liker du sushi?
Ikke i det hele tatt! Sjømat (utenom krabber) er noe som jeg sterkt hater! 

Hva synes du om homofile og lesber?
Synes det blir så teit å kommentere på sånt men jeg bryr meg fint lite om hva folk liker og ikke liker. Om man er en homse eller lesbe så har det ingenting å si fordi det er deres personlige sak og de skal få lov til å like/elske hvem de vil uten at folk dømmer. 

Har du noen gang tvilt på om du er heterofil?
Nei, men jeg vet om flere som har gjort det. 

Dine bestevenner?
Er det nå jeg skal komme med en liste? Haha.

Favorittrestaurant i Ålesund?
Long Cheng Restaurant på en søndag! 

Kan du lage flere videoblogger?
Om hva? haha 

Har operert deg?
what 

Dyreste du eier?
Har noen designerkjoler som koster mellom 7000-9999kr, også har jeg en annen kjole med en ukjent pris men som har swarovski stener og strutsefjær. 

Er du en bitch i virkeligheten?
Det kommer an hvem jeg møter på.. Helt ærlig så tror jeg 78% vil si at jeg er en bitch på grunn av ansiktsuttrykket mitt, haha! Spesielt når jeg er på skolen, jeg ikke noe annet enn å vise RBF. Dessverre så har jeg nok arvet det av min kjære mor, I can't help it. 

Hvordan vil du beskrive deg selv med tre ord?
Utrolig lojal, ærlig og til tider perfeksjonist

Største forbilde?
Marilyn Monroe og min mor! ♥

Har du noen gang vært utro?
Nei og jeg har null respekt for de enten gjør eller har gjort det.

Hva er din favoritt-quote?
"Normal is an illusion. What is normal to the spider is chaos to thefly." - Morticia Addams

Noen du var venn med før som du savner å være venn med nå?
Nei, det er en grunn til man ikke er venn med den personen lengre eller hva? 

Har du noen gang hatt en venn du har gjort alt sammen med?
Haha, gjett om! Her er det snakk om å late som vi var søsken, planlegge framtiden sammen der ungene våres skulle bli bestevenner og alt det der. 

Hvordan går det med deg? Har du det bra?
Jo, alt går bra her! Takk for at du spør! :-) 

Er foreldrene dine gift eller skilt?
Lykkelig gift. 

Hva er din beste egenskap?
Selv om jeg ikke er lengre venn med en person så forteller jeg ikke hemmeligheten videre med eller mindre h*n backstaber meg. 

Hva er din verste egenskap?
Jeg kan for eksempel diskutere med typen min også innser jeg raskt at det er ikke han som tar feil, men allikevel vil jeg stå på mitt og diskutere videre. Haha, det er så pointless! 

Sover du med eller uten klær om natten?
;-)

Hva foretrekker du? Å bade i havet eller i basseng?
I havet uten tvil! 

Har du hatt regulering?
Nei, men jeg husker at de fleste vennene mine hadde det og jeg hadde såå lyst på det! Bøyde til og med fliseklemmer som liksom skulle forestille "reguleringen" min, haha så teit. 
 
Kan du lage sminkevideo? Du er så sinnsykt flink!
Tusen takk, det kan jeg helt sikkert! 

Beskriv drømmegutten.
Lett; typen min! 

Hvis noen spør deg hvorfor du bruker sminke, hva svarer du? Sminker du deg for deg selv eller for å se bra ut for andre?
Helt ærlig så er det ingenting å svare tilbake på. Hvorfor skal jeg bruke energi på å forklare til folk noe som er pretty obvious; Jeg sminker både for meg selv og andre. 

Hvem liker du best av Kylie og Kendall Jenner?
Utseendet til Kylie men personligheten til.. ingen av dem. 

Hvorfor startet du å blogge?
For the attention maybe. 

Noe du bruker mye penger på?
Ja, sminke og mat. 

Noe du er takknemlig for?
For alt jeg har. 

Liker du best å sove alene eller sammen med noen?
Sammen med noen, men bare med typen!

Hva drømte du i natt?
Er oppe enda for å svare på spørsmål; med andre ord så har jeg ikke sovet enda.

Elsker bloggen din, du er så himla pen og reflektert! Håper du svarer på video, det hadde vært dritkult!
Tusen takk! Noen av de andre spørsmålene vil bli senere svart på med en videoblogg! ♥

SKOEN MIN SMELTET

 • 02.03.2017 - 11:15

Hahah, jeg skulle til å dra bort til kulturhuset i Ålesund for der skal tydeligvis vær et innspill av forskjellige klasser men uansett; da jeg reiste meg opp fra stolen så kjente jeg at det var noe som ikke stemte med den ene skoen.. Jeg tittet da ned og fikk øye på dette her: 

Hvor dum går det an å bli?? Jeg hadde liksom foten min opp på varmeovnen men det har jeg gjort 1000 ganger tidligere uten at noe som helst ble smeltet!! Hahah, så teit at verden plutselig har bestemt seg for å hate skoen min som jeg fikk av mormoren min. ALDRI igjen skal jeg vær i nærheten av den ovnen der! 

Dårlig start på dagen

 • 02.03.2017 - 08:33

Sånn helt seriøst, jeg våknet rundt 5:40 tiden og måtte gi opp etter en timers tid på badet med både sminke og hår siden ingenting ville fungere! For eksempel så rant vippelimet ned og inn på øynene mine (2 ganger!!) og selvfølgelig måtte tårene komme å ødelegge sminken. Håret mitt ville ikke i det hele tatt samarbeide med extensionsene så nå sitter jeg her i klasserommet uten sminke og med en stygg hårdott. Heldigvis er det ingen (så vidt jeg vet om) som faktisk bryr seg om man ser jævlig ut eller ikke, det er jo tross alt videregående! Men om det hadde vært på ungdomsskolen så hadde folk helt sikkert reagert litt annerledes, haha. 

RESTYLANE FAIL??

 • 01.03.2017 - 22:38

Svar på spørsmålrunden venter jeg med til i morgen, så for de som vil kan spørre meg om alt og ingenting heeer. Om det blir noen flere spørsmål så skal jeg selvfølgelig komme med en søt videoblogg der jeg svarer, men det blir dumt å publisere en 20 sekunders video! Håper det er flere som gidder å stille minst ett spørsmål sånn jeg få dumme meg ut foran kameraet, Haha! ♥

For en stund siden så kjøpte jeg meg restylane fra nettet, og jeg har nå sprøytet det inn i leppene mine! Synes det hadde sett så bra ut om det ikke hadde vært for den enorme hevelsen, blåmerkene og følelsen av tusen nåler som stikker gjennom leppene mine. Haha, jeg klarer ikke en gang å snakke siden det gjør så vondt! Men alt det problematiske forsvinner helt sikkert av seg selv en eller annen dag, right? Tenk at jeg har gjort det helt selv! Hva synes dere? 

Livet er herlig!

 • 01.03.2017 - 17:24

Livet er bare så herlig! Ja, jeg er fortsatt syk men sminken min er bare så on point i dag at jeg velger å kun fokusere på det positive! Stort sett så har jeg ikke gjort så mye annet i dag enn å møte opp på skolen, shoppe litt og deretter sminke meg hjemme på badet . Nå straks så skal jeg fikse neglene mine og deretter kanskje lage til en videoblogg der jeg svarer på spørsmålene om det dukker opp flere! Spørsmålsrunden finner du forresten >heeer!<  Still meg gjerne spørsmål om du tør! ;-) 
 

I mens jeg sminket meg på badet så hørte jeg på Dr.Phil, og der var det snakk om en mørkhudet tenåring som ville bli gravid med en meksikaner bare fordi den framtidige ungen hennes ikke skulle ende opp med mørk hud, fyfaen hahah så SYKT! Har aldri hørt om noe lignende før! Har du?

Spørsmålsrunde

 • 28.02.2017 - 21:14

Aldri så har jeg hatt spørsmålsrunde her på bloggen min, og nå har dere sjansen til å stille meg (aka botox-hora) spørsmål om hva som helst! Jeg svarer enten i morgen eller på torsdag, men da er spørsmålet mitt om det skal vær på en videoblogg eller et vanlig innlegg? Om det blir mange spørsmål så tenker jeg at det kanskje er lurt å velge video sånn det ikke blir et super lang innlegg om ja, forhåpentligvis om meg. Haha! Tror det blir litt mer underholdende for dere om jeg dummer meg ut foran kameraet eller hva?


 

Blir sikkert utrolig morsomt å lese gjennom alle spørsmålene om en dag eller to! ;-) 
 

Mamma reddet dagen min!

 • 28.02.2017 - 17:02

Dere kan prøve å tenke dere hvor mye jeg slet med formen på skolen i dag. Den venstre neseboret rann i mens den høyre var tett, slimete og brennende trykk i halsen og selvfølgelig kunne jeg føle feberen stige på tusen mil avstand! Heldigvis så kom denne jenta her hjem til en tidenes presang.. Mamma har kjøpt A.B.H øyeskygge til meg!! Dere aner ikke hvor glad og overrasket jeg ble da mamma fortalte meg at hun har sjekket hvert eneste dag siden jul om øyeskyggen på kicks.no har kommet, for den var jo utsolgt driiiiit lenge. Øyeskyggene er så pigmenterte at jeg trengte bare å duppe forsiktig børsten borti også BAAM, apparently you won't need more than that. Nå så tok jeg bare raskt litt på øyelokkene mine uten å blande det ut noe særlig, men hva synes dere?
Blessed with love. 

Når alt går til helvete..

 • 27.02.2017 - 21:21

.. kjøp nachos! Akkurat i dette stressmomentet mellom to prøver så ditcher jeg dietten og hiver meg inn på en hel pose av 3Amigos. Gjett om kroppen min kommer til å angre på dette her! Lord save me, hahah. 


Elsker denne genseren her! Den tilhørte typen min men siden jeg likte den så godt så ga han meg den. Det beste er at det fortsatt lukter som han, haha! ♥ Neste gang så stjeler jeg en bukse av han, men siden han er 192 cm høy så kommer det til å se litt rart ut..


Men sånn helt seriøst, nå må jeg skjerpe meg med puggingen min! Konsentrasjonsevnen min er ikke noe til å skryte av for å si det rett ut. Jeg starter for eksempel først med religionfaget og etter 10 minutter så sitter jeg med ansiktet mitt trykt ned i nachos i mens jeg titter på The Simpsons. Ønsk meg lykke til!

Blondere og blondest

 • 27.02.2017 - 15:48

Helvete, for en dag! I dag så kan jeg ikke gjøre noe annet enn å sitte hjemme og pugge ikke bare 1 men 2 prøver! ALTSÅ 2 JÆVLA PRØVER SOM JEG HAR GLEMT HELT AV! Skjønner ikke hvordan jeg har klart å glemme det?? Sosialkunnskap og religion er jo favoritt fagene mine! Uansett så fikk jeg flere dårlige nyheter senere på dagen.. Det ble en gloseprøve i spansk som jeg og noen par til ikke fikk noe tidligere beskjed om. Gotta love this day.På grunn av hodepine så skal jeg hvile øynene mine en timers tid før jeg må få ræva i gir og pugge til begge prøvene. Ughh, av og til så vil jeg bare finne meg en sugardaddy som ikke vil ha noe sugar men digger å gi meg penger, haha! Det hadde vært noe eller hva? 

Hvordan lage sin egen varmebeskyttende spray

 • 26.02.2017 - 23:23

Ofte så må jeg rette eller bølge håret mitt, noe som selvfølgelig hadde slitt utrolig mye på håret mitt om det ikke hadde vært for varmebeskyttende hårprodukter. For 2 års siden da jeg dro til frisøren så fikk jeg vite en liten hemmelighet.. Nemlig at kjøp av varmebeskyttende spray fra butikker er egentlig bare tull fordi man kan lage det selv hjemme! Jeg har siden den gang ikke brukt en eneste krone på å kjøpe inn nye sprayer, lover! Siden jeg er en engel så må jeg bare dele verdens enkleste oppskrift på akkurat dette her med dere babes.. ♥

 

Det første du trenger er en tom sprayflaske som du kan åpne. Deretter en selvvalgt balsam fra (eks:) dagligvarebutikken.Helt til slutt så fyller du ca. 1 cm med balsam i flasken og tilsetter lunket vann. Husk å ikke fylle helt opp siden du må riste flasken!Så er det bare å spraye det rundt i håret og deretter leke med litt varme! ♥

LIFE IN PLASTIC

 • 25.02.2017 - 21:28

God kveld babes! Etter å ha kjedet meg i hele dag så var det på tide å puffe opp ansiktet mitt med litt sminke. Jeg kan seriøst ligge i senga med ebola og allikevel bruke det siste energien jeg har igjen på sminke, helt sykt haha! Helt ærlig så droppet jeg å bruke hudsminke fordi jeg ikke gadd å bruke opp favoritt foundationen og pudderet mitt! 


 

Det jeg har bestemt meg for er å bruke resten av kvelden min på disney filmer og eventuelt drømme meg bort! Jeg kan umulig vær den eneste som elsker å se på klassiske prinsesse eller barbie filmer? Har en god følelse at jeg en dag kommer til å ende opp med å tvinge ungene mine til å se på favoritt filmene mine! Bryr meg fint lite om barnevernet dukker opp ved døren min, ungene mine skal kunne alle disney sangene! Haha ♥ Liker du disneyfilmer? Isåfall let me know! Favoritt filmene mine er den lille havfruen *hinthint bildet ovenfor* og Tornerose. 

Jeg er blond

 • 25.02.2017 - 17:39

Helt siden da jeg var en liten jente så har jeg drømt om å smøre ansiktet mitt med en grønn maske, men selv nå i dag så har jeg enda ikke gjort det. Hvorfor jeg alltid har hatt lyst på en grønn ansiktsmaske vet jeg ikke, men det kan hende fordi jeg vokste opp med å se på tegneserier der jentene brukte det. Jeg har siden da uten hell prøvd å løpe fra butikk til butikk for å finne en ansiktsmaske som vil gi meg den grønne resultatet. Det ser så mye kulere ut å ha det grønt enn hvit!
 Da jeg var yngre og så et bilde av ansiktsmaske som var "grønn" så var jeg så smart at jeg kjøpte det! Gjett hvor ofte jeg ble skuffet, spesielt av Montagne! Det verste er at jeg aldri lærte det selve produktet ikke var det samme som på bildet. Synes det er så unødvendig å gjøre seg til og gi forbrukere (aka meg) forhåpninger om at resultatet blir nøyaktig det samme som på bildet! Skulle ha stått at det ikke ga "farget" ansiktsmaske, haha! 

siiick

 • 25.02.2017 - 16:18

Jeg ligger nå her på sofaen med dobbel pledd og sokker i mens jeg stinker antibiotika. Jeg klarer så vidt å bevege meg og føttene mine er iskalde! Uansett hvor mye medisiner jeg propper i meg eller slapper av, så føles det ut som jeg ikke blir noe friskere.. Når jeg først og fremst blir syk så er jeg dessverre syk lenge! Heldigvis så har jeg en mor som lager verdens beste te og som kan passe på meg. Stakkar hun som takle all klaginga min. ♥ Hun skulle ha adoptert meg bort da hun hadde sjansen til det, haha! Jeg vil følge din blogg!

 • 25.02.2017 - 14:48

1. Følg bloggen min
2. Kommenter hva din blogg heter og jeg følger tilbake! 

Blind blondine!

 • 23.02.2017 - 16:12

Jeg må vær helt hjernedød! For noen uker siden så vet dere som har lest bloggen min tidligere at jeg har vært hos frisøren for å fikse opp en feil. Etter den andre frisørbesøket så ble jeg fornøyd fordi da "forsvann" oransjefargen, eller det var det jeg i hvert fall trodde! Etter noen få vask hjemme så er den oransje flekket kommet tilbake! Heldigvis så er den mindre synlig men uansett?? Om frisøren maser om å gå gjennom en kaldvask på håret ditt etter de har gjort noen feil, DON'T DO IT! Kaldvask skjuler bare midlertidig feilet. Men ja, jeg dro til Vita i går for å få kjøpt en kald blondfarge som skal dempe den uhyrlige fargen.. I stedenfor å kjøpe akkurat det så tok jeg med meg hjem HÅRBLEKING. Ja, jeg vet! Jeg er dum. 

Nå kan jeg ikke gjøre noe annet enn å dra tilbake til vita for å få kjøpt kaldfargen. Snakk om å kaste bort penger! Det er bare så typisk meg, haha! Anyway, nå så skal jeg spise pannekake med blåbær og bacon, namnam ♥ Legger helt sikkert på meg 8 kg, så jogging er et must i dag! 

 

Jævlig typisk av Norge

 • 23.02.2017 - 14:06

Ok, er ikke dette her så jævlig typisk av Norge? Dagen min startet da jeg våknet rundt 11:00, og lite visste denne lille rosabobla her hva som stod på vente da jeg så ut av vinduet.. DET SNØR?? Det er faen meg snart mars og i det siste månedene så har det nesten ikke vært noe som helst snø også nå bestemte hun moderjord seg at det var på tide med desembersnø? I mars? Nei faen heller! Jeg er ikke klar for snø! Jeg kom seriøst sånn for 2 dager siden fra Romania og har gledet meg til litt varme (for de som ikke vet så er Romania mye kaldere enn Norge om vinteren). Det var litt snø der borte men det er noe som jeg ikke la så særlig merke til siden jeg var som oftest inne, men det ser ut som jeg har tatt med meg denne så kalte kulden til Norge! Alt jeg vil ha er 15+ grader og litt sol, OG da er jeg fornøyd. Nå må jeg helt sikkert finne fram vinterskoene mine og dra på meg en tjukk lue som kan skjolde meg fra dette helvetet. Nei, vet du hva? Jeg gjømmer meg under dyna og går i dvale, haha. 
 

Er det snø der du bor? Hva synes du om snø? 

OPPSKRIFT: Clatite cu ciocolata

 • 22.02.2017 - 22:34

Folkens.. Etter å ha tilbrakt 11 dager i Romania med sjokoladepannekaker hvert eneste dag så har jeg fått dilla på det! Der kunne jeg seriøst betale 10kr eller mindre for to pannekaker fylt med nutella, naam! Men nå som jeg er tilbake her i Norge der alt koster skjorta så kan jeg ikke dra hver dag til restauranter for å mette behovet mitt for deilige nutella pannekaker. Jeg er jo arbeidsløs, haha! #FulltidsStudent #unnskyldninger 


Bildet er tatt for noen dager siden da typen min overrasket meg med pannekaker! ♥
 

Personlig så suger jeg til å lage mat og er usikker på om eggen er gjennomkokt selv om jeg har kokt eggen i 11 minutter. Jeg stoler ikke på matkunnskapene mine og derfor overlater jeg som oftest matlaging til min kjære mor som kan lage hva som helst. Her på bloggen min så skal jeg stjele æren for det min mor har laget fordi jeg er en bitch som vil vise fram min ikke-eksisterende ferdighet innen matlaging. 

Det du trenger er: 


4 egg
3 dl hvetemel 
1/4 ts salt 
5 dl melk
2 spiseskje sukker
 

Du starter først med å blande ut salt sammen med egg i en bolle, deretter er det bare å hive inn hvetemel, sukker og melk (kan erstatte melk med vann!). Man må blande godt ut alt sammen sånn det ikke befinner seg noen ekle klumper. Deretter er det bare å helle en øse med pannekakerøre i en stekeplate på høyt varme, husk å vende på pannen sånn røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken med hjelp av stekespade når den blir litt stiv ovenfor og gylden på undersiden. Til slutt smør nugatti eller hva enn du måtte ønske utover på pannekaken, brett det sammen og voila! Clatite cu ciocolata! 
 

Menneskebæsj på stranden!

 • 22.02.2017 - 15:26


Extensions gadd jeg ikke bruke da jeg var i Romania, jeg følte ikke for å pynte meg noe særlig eller ta så mye bilder. 

Mamaia som ligger i Constanta, er favorittstedet mitt når det kommer til ferier, men nå for tiden er området her helt forlatt! Sjeldent så kommer det folk innom her fordi mamaia gågate (som dere ser bildet ovenfor) er typisk feriested for turister. Da jeg var på gaten der for 4 dager siden så fikk jeg inntrykket av zombie apocalypse. Det er så utrolig skittent her, alt er spikret fast eller tatt bort, man ser løshunder eller katter løpe rundt og utrolig nok så fant vi menneskebæsj, haha! Det er så NASTY! RETT PÅ STRANDEN TIL OG MED! Det er skikkelig uvandt å gå rundt der når det brukes å vær overfylt med mennesker, butikker, massevis av mat og musikk! Uff, kjenner at jeg blir deppa av å skrive om dette her, haha! 

Typen min kjøpte Pandora armbånd!

 • 22.02.2017 - 14:28

For litt over en uke siden så tok typen min meg til kjøpesenteret på bursdagen min. Lite visste jeg at da han holdt meg i hånden og førte oss veien til drømmebutikken, så skulle han til å kjøpe en bursdagsgave til meg. Helt ærlig så trodde jeg at vi skulle kjøpe noe godt å spise, men i stedenfor så dro han meg smilende inn i Pandora og hvisket "Pick one". Akkurat da han sa det så følte jeg meg hun fra filmen Pretty Woman. Aldri har noen utenfor familien min dratt meg inn i en butikk eller noe lignende og sagt at jeg kunne velge hva som helst. Det er ingen hemmelighet at alt pynt fra Pandora ligger litt eller veldig høyt på prisklassen, og da han hvisket at jeg kunne velge HVA som helst, sjokkerte han meg virkelig. 


Aldri har jeg nevnt eller spurt om å titte innom Pandora, og heller har jeg aldri nevnt eller spurt om noe som helst der i fra. Det blir for egoistisk for min del å spør etter gaver selv om man har bursdag. Det blir også for egoistisk for min del å forvente en fantastisk bursdagsgave fordi det er ikke alle som har råda til å punge ut flere hundre kroner. 
 


Selv om jeg løy om at vi kunne komme tilbake senere eller at jeg ikke likte noen av tingene der, så dro han meg raskt inn igjen og var bestemt på at jeg skulle få noe fra Pandora. Jeg gikk rundt i den smale rommet og prøvde å finne den billigeste alternativet sånn han slapp å betale så mye, men det var vanskelig siden prisen ikke stod på det selve produktet men ved siden av sammen med flere priser for andre produkter. Det var uaktuelt for meg å velge det "typiske" Pandora armbåndet der man må kjøpe små men dyre smykker som man skal henge på båndet, så jeg valgte en ganske simpel men en utrolig fin armbånd.  
 


Jeg kødder ikke når jeg sir at at jeg er verdens heldigste jente! Armbåndet er bare helt meg! Jeg pakker den ALLTID inn i boksen og deretter inn i pakken sånn jeg ikke mister den. Pakken ligger fint på hyllen i soverommet mitt for pynt, haha! Jeg får vel lov å vær stolt og glad for å vise diskret fram at jeg har noe fra Pandora når noen kommer på besøk? Haha
 I love this guy so damn much ♥

 

FUCK SAS!

 • 22.02.2017 - 12:39

Hei! Lenge siden sist eller hva? På grunn av personlige årsaker som jeg helst ikke vil dele om her på bloggen min, så har jeg tatt meg "fri" og ikke blogget på en stund. 

I går så kom jeg hjem etter 11 dagers tur i Romania. På reisen hjemover så flydde jeg sammen med SAS, noe som jeg angrer litt på. Grunnen til at jeg angrer litt er fordi servicen deres er faen meg bare DRITT. La meg først starte med den for-bestilte maten fra Bucharest til København, der jeg ble lovet god og mettende mat + en flott dessert. Etter å ha kjørt flere timer med bil til flyplassen i Bucharest så var jeg naturligvis både sulten og stresset, spesielt da gaten på tv-skjermen ikke dukket opp før en kort tid boardingen skulle starte. Anyway, jeg satt meg inn i flyet og fikk reservert dette: 

Det ser kanskje ikke så ille ut men la meg først bare peke på at det "mettende og gode maten" består av erter eller noe lignende, 2 skiver med tørr og kald kalkun, en spiseskje med krem, smør og en jævlig nasty brød som smakte lite godt. Brødet lot jeg vær å spise men resten av lunsjen tvang jeg meg selv å få inn sånn jeg slapp å sulte meg ihjel. 
 Åja ja, desserten min var en liten sjokoladebit som heller ikke smakte noe særlig. Jeg satt en god halvtime med vann i munnen for å skylt bort ettersmaken. Jeg er virkelig et sjokolade-menneske men den sjokoladen der skuffet meg dypt inn i smaksløkene mine! 
 


Etter å ha flydd fra Bucharest til København og fra København til Oslo, hadde jeg mindre enn 50 minutter på å rekke den andre flyet som skulle fra Oslo til Ålesund. Lite tid hadde jeg da jeg måtte sjekke inn bagasjen min på nytt igjen og gå gjennom kontrollen. Verre ble det da på vei ut av flyet måtte alle passasjerene vise passet sitt for politet, forsinkelse av bagasje, løping til innsjekking og lang kø ved sikkerhetskontrollen. Det raskt-tenkte meg gikk rett bort til SAS-skranken for å fortelle at jeg virkelig IKKE hadde tiden til å vente på bagasjen, hente den, sjekke inn og alt det styret det. AND GUESS WHAT? De brydde seg midt i ræva! Hjelp eller forståelse fikk jeg ikke, bare at jeg måtte vente 15 minutter på bagasjen (hadde da 30 min på meg å rekke flyet) og dersom bagasjen ikke dukket opp så måtte jeg bare løpe videre til sikkerhetskontrollen og deretter til gaten. 

Da jeg allerede kom fram til gaten så var det egentlig stengt og damen som var der skulle akkurat til å dra, men heldigvis så fikk det svette-meg komme inn i flyet. Gud så mange folk stirret på meg! Jeg så virkelig ikke ut! Fett og udusjet hår, null sminke, svett ansikt og utrolig tungpustet som sikkert luktet litt ekkelt etter hvert. Thanks guys, om jeg hadde kommet noen sekunder senere så måtte jeg ha overnattet i Oslo fordi det ikke fantes senere fly til Ålesund. Ærlig talt, litt hjelp hadde gjort reiseopplevelsen min med SAS så mye bedre! Og i dette momentet sitter jeg her utrolig irritert foran skjermen med en dårlig inntrykk av SAS! 

Har du noen gang hatt en stressende eller en dårlig opplevelse med SAS eller andre reise-kompanier? Let me know! 

Skinnkåpe med blårev pels

 • 08.02.2017 - 23:33Jeg skal være ærlig.. Jeg hater ekte pels, men denne vintage kåpen er bare helt utrolig! Selv så skal jeg aldri bruke den fordi det strider mot alt jeg står for, men der igjen så hadde jeg gått i en parade med denne kåpen dersom pelsen var falskt. Ekte skinn har jeg ikke så voldsomme problemer med så lenge det er av dyr som jeg spiser, som da for eksempel griser og sauer. For meg så blir det bare gjenbruk der vi ikke kastet noe som kan brukes! Når det kommer til andre dyr som rev, er det da jeg sprekker. 

Verden rundt #2

 • 08.02.2017 - 20:05


Et tempel i Kyoto-Japan, dekket av snø. 


Frossen dam i Switzerland. 


Thor?s Well, Oregon. Bedre kjent som "The gates of the dungeon". 


Fryst bølge på øya Nantucket. 


Verdens høyeste tre i verden. Ligger i North California, USA; 115 m høy / 700-800 år gammel. 


Tusenvis av mil lange skygger, kastet av skyer på jordens overflate.


Storm. 


Verdens høyeste bildeoppløsning tatt med teleskop. 


Fotspor av en munk som har bedt hver dag i flere år på det nøyaktige samme stedet. 


En mann med kajakk, nærheten av en lava i Hawaii. 


En skillspadde som rir på en stor manet. 


Fugler som blir lyst opp av brann, prøver å komme seg ut av tjukk svart røyk.

Hvor mye koster jeg?

 • 06.02.2017 - 05:02

Hadde det ikke vært rart om alt du spiste, de små handlingene du utførte og måten du i det hele tatt levde på, resulterte helt til slutt verdien av ditt eget liv? At det bare dukker opp en nøyaktig pris stemplet inn i hjernen din sekunder før eller etter din egen død? Der du og kanskje andre personer kunne virkelig se hvor mye du selv kostet ut i fra din egen livsstil? Om det hadde gått an, hadde det hatt en eller annen slags form for betydning? Tenk om den dyre livsstilen som består av privatfly og prada vesker; hadde null betydning for hva som virkelig blir sett på som kostbar. Venner som du tror er ekte men vises til slutt at de bare er falske. Merkeklær som ikke er dyrt i seg selv, men på grunn av år med merkenavn oppbygging og billig hjelp av asiatiske barn, så stiger prisen til topps. Hva om det som virkelig er kostbar er den tiden du tilbringer sammen med familien din? Den tiden der du hjelper til din kjære mor med å tørke av bordet. Den tiden der du hjelper din far med å dele et innlegg på facebook. Den tiden der du lar dine søsken bestemme den neste som skulle vær sjef over fjernkontrollen. Hva om all de små tingene som virker så lite og verdiløst, virkelig betyr noe? Hva om det er det som bestemmer verdien av ditt liv? Ikke gjenstandene men hvor mye kjærlighet det blir lagt opp i livet ditt. Jeg tror jeg hadde kostet utrolig mye da. Jeg tror de som ligger dårlig an innen økonomisk og kanskje sliter gjennom dagene sine, hadde kostet mye mer enn både du og meg. 

Oppdatering 2: Operasjon 49 kg

 • 05.02.2017 - 19:17

Jeg elsker den følelsen jeg får av å se resultater. I det siste så har jeg jobbet hardt for å nå målet mitt og jeg er 1 kg nærmere. I forrige innlegg på "Oppdatering: Operasjon 49 kg" så veide jeg 55kg, og før der igjen 58. Nå kan jeg stolt si at jeg veier 54kg, og flere kiloer har jeg å miste! Jeg mangler bare 5 kg til, men om jeg kommer meg ned til 50 så blir jeg uansett ekstremt fornøyd! Denne søndagen her ble ikke noe særlig hyggelig med tanken på at katten min døde og jeg må jobbe videre på innleveringen min. Etter innleveringen har blitt unnagjort så blir det en fin joggetur på meg og deretter litt velfortjent avslapping. Noe annet enn det kan jeg ikke gjøre.. 

Blonde hair, pink shoes and a whole lot of attitude

 • 05.02.2017 - 14:02

Siden det ikke gikk an å publisere bildene i går her på bloggen min, så legger jeg bare dem inn nå for å bli ferdig med det. 

Sov godt min lille venn

 • 05.02.2017 - 13:53

I dag så våknet jeg med godt humør. Solen skinte inn i vinduet og fuglene sang rett utenfor. Lite visste jeg at denne dagen skulle bli utrolig trist for både meg og familien min. I en lengre periode nå så hadde min 17 år gamle katt hatt problemer med helsen; han hostet, ble svimmel, kastet opp og nektet å spise. Nærmest måtte vi tvangsfore han, men det hjalp lite når han bare kastet det opp igjen noen minutter senere. Vi var hos dyrelegen noen dager siden for å få han undersøkt, og min lille døve engel hadde problemer med nyren. Vi fikk kjøpt spesialfór til han som skulle hjelpe til med nyren, men sånn ellers var det ingenting vi kunne gjøre. Medisiner for nyrer har vi dessverre ikke i Norge, og det gjorde meg helt ærlig litt forbanna. Men, men.. Dager senere ble han bare tynnere og tynnere. Han ville bare sove og vi gjorde alt for at han skulle føle seg elsket. Tvangsforing stoppet vi ikke med, det var jo det eneste som holdt han i live. 

Han likte å sove i vinduskarmen under trappen, men det var så kaldt for han. Vi isolerte vinduet med ullteppe og saueskinn for at han skulle han det bedre, noe som han likte utrolig godt! Han brukte å sove der inne hver morgen, men denne gangen så var han ikke til stede. Det har gått flere timer og fortsatt er ikke min lille pus til stede. Hvil i fred Tigergutt ♥ Savner deg sårt. 

BARBIE header!

 • 04.02.2017 - 20:50

Heihei søtinger! :* 
 

Etter å ha sminket meg i flere timer uten grunn, så bestemte jeg meg å knipse til noen bilder sånn dagen min ikke ble heeelt bortkastet, haha! Fikk bare lyst til å dolle meg litt opp, og etter å ha bladd gjennom bildene mine så ble jeg så fornøyd at jeg måtte bare skifte header! Hva synes dere? Føler at personligheten min kommer så mye frem fram i denne headeren enn den forrige. Riktig nok så kommer jeg garantert til å skifte header igjen om noen få uker fordi jeg blir så fort lei av se på "gamle" bilder av meg selv, om dere skjønner hva jeg mener? 

 

Får seriøst ikke lastet opp noen bilder av meg, ååh så kjipt!
Kommer bare opp "500 Internal Server Error".. Ikke imponert for å si det rett ut, haha! 

Brystoperasjon

 • 02.02.2017 - 21:29

Var innom på instagram tidligere i dag og fikk da øyne på en video som gikk ut på brystoperasjon. Personen fikk brystimplanter under nippelen med hjelp av noe som ligner så sinnsykt mye på sånn derre glasur pose. Da jeg først så videoen var det første jeg tenkte "hold up, for real?? DITTA MÅ JEG PRØVE". Det ser ut til å vær heeeelt smertefritt? Altså, med det så mener jeg; utrolig lite blod og bare en liten kutt under nippelen.. And that's it! Uheldigvis for meg så finner jeg ikke ut hva metoden eller hva enn det måtte være, heter. Det hjelper fint lite å søke på glasur-pose pupper, fordi det som kommer opp er rett og slett bare pornografisk. Om noen få måneder så skal jeg nemlig blir lagt under kniven for å ta silikon. Gjett om det blir stas, hehe! Med det samme så har jeg lyst til å ta neseoperasjon, men jeg føler at jeg blir en stereotypisk fake-bimbo om jeg både tar brystimplanter og neseoperasjon. DET er så sinnsykt irriterende at folk skal gå rundt og dømme noen andre for å være en fake-bimbo bare fordi man vil fikse på utseendet sitt. Om man er ufornøyd, så er man ufornøyd. 

Verden rundt

 • 01.02.2017 - 11:58

Spiritisme - kort og sann fortelling

 • 31.01.2017 - 22:10Spiritisme. Er det noen som har prøvd det? Siden jeg har vært en liten jente så har jeg alltid vært interessert det som er mellom, over og under himmel og jord. Det er en mystisk følelse som sprer seg frem i kroppen din. Den samme mystiske følelsen som kan skape frykt i hvert eneste celle i kroppen din. Selv har jeg prøvd det for to år tilbake i en over 100 år gammel skole. Det jeg og mine daværende venninner ikke tenkte særlig mye over var at timingen, bråket og de fire A4 ark som ble limt sammen, ikke fungerte. Heller klarte vi ikke å holde oss seriøs, men selv om vi gjorde alt feil så ble nettene mine lange. Det hjalp svært lite med tanken på at huset mitt er allerede hjemsøkt fra før av. 
 

Selv om den mest logiske delen av hjernen min forteller meg at et menneske ikke burde søke kontakt med de som tidligere har levd eller verre, de som aldri har levd - så har jeg lyst til å prøve igjen. En av de største syndene en troende kan gjør er å søke kontakt med mennesker og vesner fra den andre siden av vår virkelighet. For mange er det en forbudt fristelse, og det som blir forbudt blir enda mer fristende. 

I Norge så har jeg hørt og lest over på nettet om bruk og kjøp av spiritismebrett er ulovlig. Godt kan jeg skjønne grunnen til det siden faren min sine historier er grusomme. I sjuende klasse var det da jeg fikk høre en av dem, og som sagt spredde den frykten i hvert eneste celle i kroppen min. Historien handler riktignok ikke om min kjære far, men om en kompis av han. Kort fortalt spilte søsteren til kompisen spiritisme i tenårene sine og for de som ikke vet, finnes det regler. Det er verdt å legge merke til at man aldri skal spør om død eller en bevisende tegn, og det skulle søsteren ha bært bevisst om. Etter å ha spurt om sin egen død så fikk hun et uhyggelig svar tilbake om det; I dag. 

Hun døde senere den dagen på vei hjem igjen, skvist og drept av sin 4-8 år gamle lillebror med en stor bil. Selv lillebroren ikke husker noe av dette og beskrev situasjonen som en transe han ikke kunne kontrollere, stilles det fortsatt spørsmål om hva som fikk han til å kunne styre en bil og deretter velte den over sin egen storesøster. 

Har du prøvd spiritisme? // Tror du på spøkelser? // Har du noen historier rundt om dette temaet (generelt noe "unaturlig" eller skummelt) som du vil dele? Kommenter under! 

Etter frisørbesøk

 • 30.01.2017 - 19:27

Endelig så kan jeg føle meg fin igjen! Den gul-oransje fargen har blitt bleket bort og håret mitt har blitt klipt sammen med extensionsene mine, så med andre ord blander det seg bedre inn. Frisør-besøket varte fra 15:30 til sånn 18:50. Det tok sinnsykt langt tid men det er totally verdt det! Dessverre så må nå jeg våkne sånn 05:00-05:30 hver morgen for å sminke meg og fikse håret mitt før jeg drar til skolen. Tidligere på grunn av lathet så våknet jeg ikke før sånn 06:30, dro til skolen uten sminke og håret mitt har vært oppe hver dag i 2 uker i en hestehale. Jeg var en HOTMESS og nå som den perioden er over kan jeg endelig fokusere på bloggen og ikke den fæle hårfargen som var på hodet mitt noen timer tidligere. 


Fikk ikke tiden til å sminke meg helt ferdig, så bare ignorer øyenbryna mine. 


Ja, jeg vet - Digg kvalitet! 
 

Fra den forrige innlegget så skrev jeg en kort oppsummering av dagen min, og da vet dere som har lest innlegget at jeg skal jogge meg en tur! Det MÅ jeg gjøre siden foreldrene mine har kjøpt pizza og jeg har ikke vært innom matbutikken i dag for å kjøpt inn det jeg mangler til salaten min. Jeg må vær utrolig utakknemlig om jeg ikke spiser hva de har kjøpt, right? Hahah, nå prøver jeg bare om å overbevise meg selv og ikke få skyld av å spise usunn mat! Nei, sånn helt seriøst.. Jeg kan bare stappe i meg grønt i morgen og drikke massevis av vann. Operasjon 49 kg skal for faen meg stå! 

Kvalme og skyld

 • 30.01.2017 - 08:39

Etter å ha levd nærmest hver dag i 18 år med loff og nugatti, så har kroppen min naturligvis lært å få i seg den usunne maten. Etter å ha startet med dietten og holdt den i en lang periode (vel, en lang periode i følge meg), kan man godt si at kroppen min har lært seg å kun spise grønt. I dag morgens fikk jeg ikke tid til å lage den gode salaten som jeg pleier å spise og tomt var det for andre pålegg jeg kunne ha på brødskiven. Dere kan sikkert gjette hva jeg trykte i meg da på farten: nugatti. DET skulle jeg ikke ha gjort! Nå så føler jeg meg både kvalm og litt skyld. Jeg vil helst trykke ansiktet mitt i salat og sove litt lengre sånn kvalmen og den lille skylden bare skal forsvinne! Altså, jeg har ikke kvalme fordi hjernen min tror at jeg kommer til å bli feit av det, men fordi det er så lenge siden jeg har fått i meg sjokolade og generelt brød at kroppen min sikkert reagerte litt dårlig på det. Skyldfølelsen er der fordi i stedenfor å våkne litt tidligere så sov jeg og dermed gikk glipp av en god frokost! Høres kanskje litt rart ut at jeg bare legge meg nå når søvnen min har skylden i at frokosten ble forsinket, haha. 


Lånt bilde: // google // nugatti 
 


Uansett, litt kort oppsummering om planene for dagen i dag: I friminuttet så må jeg ringe til frisørsalongen siden jeg har time i dag men har glemt når tid jeg skulle inn. Det kommer til å bli så sykt kleint fordi frisøren spurte om jeg ville ha påminnelse eller om jeg kom til å taste det inn på mobilen min, noe som jeg sa at jeg ikke trengte fordi jeg kommer til å huske det.. Eh, tror dere ikke at denne hønen har klart å glemme det?? Blir så oppgitt av meg, haha! Etter det så skal jeg nok hjem og ordne meg litt før jeg stikker til frisøren, også etter det igjen er det vel bare å avslutte dagen med litt jogging. Får ikke gjort så mye med tanken på at det sikkert kommer til å ta sånn 3 (++) timer å fikse håret mitt og krangle om å sette inn extensions. Sist gang så ville hun ikke sette det eller klippe det inn i håret mitt fordi hun mente på klipsene blir settet på forskjellig. Noe som er bullshit fordi jeg har skrevet inn nummer og plassering av de sånn jeg vet hvor enkelt av de skal inn. I tillegg så er de allerede klipt inn av en annen frisør, men må gjøres på nytt fordi håret mitt er jo ikke det samme som før? Har jo hatt bob og alt det der, kan jo ikke gå ut for andre gang av den frisørsalongen uten at extensionsene det blir klipt inn? 

Liten oppdatering: Operasjon 49 kg

 • 29.01.2017 - 18:21

Jeg lever på en streng diett og jogging på 3.50 km (++) uten pauser. Viljestyrken min er sterk og jeg skal klare å komme meg ned i vekt! Da jeg vegde meg for noen få uker siden lå jeg faktisk på 58kg, tenk dere det.. Fra 49kg til 58! Ikke at det er noe galt å vær nesten 60 kg (++) men det er ikke en normal kroppsvekt for meg. Heldigvis så har 2 ukers trening og diett gitt meg resultater; jeg har fått mer energi, kan jogge lengre enn tidligere uten pauser og magen min har minket seg. Jeg veier nå nemlig 55kg! Trikset som jeg har brukt er å ikke spise etter klokken 20:00, drikke mye vann, spise kun grønnsaker eller mat som har lite kalorier og trene cardio! Åja, ja - spise massevis av raccula. Ikke er den bare kalorifattig men den kan beskytte deg mot kreft! 


Rosa joggesko fra NIKE får meg alltid i humør til å trene! 

"Operasjon 49 kg" er fremdeles bak i tankene mine, men jeg blir jammen meg fornøyd om jeg klarer å komme meg ned til 50kg! Bare å trene bort 5 kg til og jeg kan endelig få kroppen min tilbake og være fornøyd. Nå så skal jeg få i meg litt grønnsaker, slappe av og ta meg en fin joggetur. Vi snakkes! ♥

Litt sånn drama på byen

 • 29.01.2017 - 17:28

Heihei! For to dager siden så bestemte jeg og noen venninner om å dra ut i byen på neon fest i Bachus. Jeg var kledd i en simpel svart kjole med turtle neck, uten ermer og som når meg helt ned til knærne, åja - ja, jeg hadde selvfølgelig en lysende Minnie Mouse sløyfe på hodet mitt. Alt startet sånn helt ok, inntil da jeg skulle legge fra den tomme glasset mitt hos baren. Kort fortalt så nappet en kleptoman-bitch sløyfen rett fra hodet mitt og gjemte seg i folkemengden. Greia er at den sløyfen den har en sentimental verdi for meg, og man får den bare kjøpt i mamaia.. Med andre ord så har ingen andre den sløyfen og jeg var pissed.

Jeg hadde skjønt om jeg la den fra meg på bordet eller noe, men å stjele den når jeg har den på hodet?? Hvor desperat må den jenta vær!? Full var hun i hvert fall ikke, men dårlig oppdragelse er sikkert grunnen til hele at hun stjeler. Noen sekunder senere så jeg den samme kleptomanen på dansegulvet med sløyfen på hodet, og jeg gikk da bort til hun for å konfrontere om det. Tror jeg ikke har møtt noen med en lavere IQ enn hun der, jeg kødder ikke! Det hun gjorde var å ta av seg sløyfen og gjømme den bak ryggen sin, og skrike til meg "hva er det du vil?? jeg har ikke den". Jeg tok da tak i henne for å ta sløyfen fra hun og ikke noe annet, og den ene vennen hennes bare "Dette er bestevenninna min" (??), jeg bryr meg fint lite hvem det er, hun stjal noe fra meg. Jeg ble deretter dratt bort fra hun, og jeg fortalte hva som skjedde til vaktene. Som forventet så brydde de brydde seg fint lite, men den ene vakten så jo den kjerringa med sløyfen noen minutter senere og alt han gjorde var å si "ja, der er hun!". JAMMEN, GÅ BORT TIL HUN DA?? 

En stund etter så jeg kleptomanen og vennen hennes gå mot garderoben, helt sikkert for å ta den i vesken sin eller noe. De så meg vente der ute og gikk da tilbake til dansegulvet. I mens jeg ventet i garderoben så kom heldigvis venninnene mine med den lysende sløyfen (som btw Clepto-whore har klart å ødelegge) bort til meg. De skal tydeligvis ha sett hun med sløyfen på hodet og tatt den fra hun. Sånn helt seriøst, den jenta der er verre enn sigøynere på gaten i Constanta og det får meg lyst til å poste bilder av trynet hennes på nettet for å advare andre folk om å passe på tingene sine. Jeg har null respekt for mennesker som stjeler når de har god nok økonomi til å gå ut å feste. Den kjerringa der har en mentalitet til en liten bortskjemt unge som ser ting som ikke er deres, men tar det fordi om. Nå som alt er sagt, ønsker jeg dere alle en fin søndag! 

Pose for nothing og salatmix

 • 23.01.2017 - 22:10

Åherrregud, for en dag det har vært! haha. Dagen min startet selvfølgelig med en ekkel migrene og da måtte jeg bare bli igjen hjemme fra skolen. Siden det var husvisning i dag så måtte jeg og foreldrene mine ut av huset, og da kjørte vi bort til Devold! Etter en timers tid så dro vi hjem att og kunne endelig slappe av. 
Ååh forresten, da jeg var hos Devold så fikk jeg kjøpt majones av trøffel og basilikum, og det passer jo helt perfekt til salaten min! Det jeg blander inn i salaten er gulrot, massevis av ruccula, isbergsalat, endivie, radicchio rosso, fiberrikt flatbrød sammen med de to majonesene. Og ja, jeg vet at jeg tok ALT for mye majones, men sånn går det når jeg blir så ivrig, haha! 


 Vil bare kommentere at jeg jogget i nesten 4km uten stopp i går, yay me! Sitter nå her med gangsperre og bestemte meg for å bare slappe av med tanken på migrenen jeg hadde tidligere. Så ja, operasjonen min kommer helt sikkert til å fungere! :-) Vi blogges ♥

Operasjon 49kg

 • 22.01.2017 - 18:44

Heihei! Lenge siden sist? Jeg har ikke blogget noe siden da frisøren fucket opp håret mitt, and guess what? Håret mitt er fortsatt fucked up! Riktig nok så skulle jeg ikke tilbake hos frisøren før neste uke, men siden jeg hele tiden må gå med hestehale så skal jeg snakke med de imorgen fordi jeg kan ærlig talt ikke gå rundt å se sånn ut. Hver dag så går jeg bare med hestehale eller gjømmer håret mitt under en hettegenser sånn folk ikke stirrer stygt på meg, haha. Når jeg føler meg så stygg mister jeg bare blogglysten og det er egentlig hovedgrunnen til jeg blogger såå utrolig sjeldent! Jeg får bare håpe at frisøren fisker håret mitt så fort som mulig sånn jeg endelig kan blogge igjen uten å føle meg som en gulrot, hahah! 

Anywayyy.. I det siste så har jeg startet med noe som jeg gjerne vil kalle for "operasjon 49kg", der jeg som veier 56kg skal slanke meg til 49, eller i hvert fall ned til 50. Det jeg gjør er å kun spise grønnsaker, hive på meg vann og jogge hver dag. I løpet av en halvtimes jogging så har jeg utrolig nok brent 300 kalorier og det er noe som jeg er litt stolt av med tanken på at jeg er en utrolig lat person. Jeg har hørt fra folk at det hjelper å spise babymat, altså sånn der fra glassflaske. Det høres lite attraktivt ut men jeg vurderer å prøve det for å eksperimentere om den slags slankemetode er en woop eller noop. Grunnen til at jeg vil bli slankere er fordi jeg føler meg utrolig feit! Ja, det virker kanskje litt rart men sånn er det bare. Det irriterer meg så sinnsykt mye at det føles ut som jeg har en dobbelhake og når jeg setter meg ned så ruller magen min ut. I dagens samfunn så føles det ut som jeg ikke holder til de forventingene en jentekropp burde ha.. Altså en flat og definert mage, stram rumpe og smalere lår. 
 

Uansett, akkurat nå skal jeg bare rydde rommet mitt ferdig og deretter ta meg en flott joggetur, snakkes! ♥

JEG GRINER

 • 16.01.2017 - 21:24

Altså, jeg har ikke noe blogglyst i det heletatt men jeg får bare blogge ut hva som skjedde i dag. Om noen av dere har lest innlegget under så vet dere at jeg har vært hos frisøren og skulle farge/klippe håret mitt. Først så fikk jeg beskjed at vi ikke skulle sette inn extensionsen i håret mitt og klippe det, eller sette det inn i det hele tatt fordi frisøren ikke gadd å gjøre det. I følge frisøren så mente hun tydeligvis at det var feil å klippe håret sammen med det fordi man varierer hvor du fester extensionsene. Det har jeg aldri hørt om eller hatt problemer med tidligere da jeg klipte både håret mitt og extensionsene hos en annen frisørsalong, men men.. whatever. Etter å ha stripet håret mitt og brukt kraftig mye kaldvask så endte jeg opp med å gå ut av frisørsalongen sånn:.. MED ANDRE ORD: Jeg så (og fortsatt ser) jævlig ut! Håret mitt har en gul sirkel rundt gjennom hele hodet som en jævla munk, og håret mitt er ikke gang klipt opp skikkelig for tilpassing av extensionsene fordi frisøren mente på at det ikke trengte mer klipping. Jeg skulle virkelig ikke ha hørt på hun men hun har jo en utdannelse og mye mer erfaring enn meg, så jeg tenkte at hun hadde rett angående om akkurat dette her.
 

UANSETT så skal jeg tilbake dit om 2 uker for å rette det opp gratis men jeg tviler at hårklippen er inkludert selvom jeg betalte både for klipp og farge. Seriøst, jeg vil bare legge meg under dyna og grine! 

Frisøren next!

 • 16.01.2017 - 12:16

God d! 

Nå har jeg bestemt meg! Jeg skal til frisøren i dag for å farge + klippe håret mitt og sette på extensions fra luxushair! Som dere sikkert vet (eller ikke?) så brukte jeg utrolig mye extensions for to år tilbake, og å ha den lange håret er noe som jeg virkelig savner. Riktig nok så var jeg utrolig dum som klipte håret mitt skulderkort sånn 2-3 ganger, noe som jeg sykt angrer på nå! Jeg hadde hatt 60 cm (++) langt hår nå om jeg lot være, men neeida! Denne jenta her skulle ha en forandring. Folkens, om mammaen forteller at du kommer til å andre så lytt! 
 

Uansett, jeg har gått gjennom sånn 1000 bilder og har da deretter valgt ut bildet under: 
 

 

Hva synes dere?

Min fremtidige hus

 • 12.01.2017 - 19:23

When fur is not enough

 • 12.01.2017 - 18:53

I dag så fikk jeg en utrolig søt pakke av en herlig person, nemlig typen min! Jeg synes det er så søtt og romantisk når man skjemmer bort sin kjærest med gaver når det ikke er en gang jul eller noe, spesielt når personen bor i utlandet. ♥ Det trenger ikke å vær noe dyrt og dramatisk som en Pandora Princesess Ring eller en Prada veske, men det kan vær noe som har en søt betydning for dere begge to! Siden typen min vet at jeg ikke får tak i favoritt foundationen min her i Norge så kjøpte han rett og slett den (til og med i riktig farge!!) og en kosete genser. Om man virkelig vil få meg fornøyd så er det bare å gi meg fluffy klær som jeg kan sprade rundt med her i hjemmet! 


Fluffy klær har alltid vært en greie mellom meg og typen min. Jeg vet ikke helt hvorfor men det er liksom noe som vi ofte snakker om av en eller annen grunn, haha! Om ikke lenge så drar jeg bort til han, så jeg lurte på om det er noen som vet hva jeg skal kjøpe til han? Jeg skal jo selvfølgelig kjøpe en fluffy genser, men jeg vil kjøpe noe litt ekstra for å gjør han litt ekstra glad. ♥ Kanskje jeg skal kjøpe noe som har med jobben hans å gjør? Men hva i all verden kan du kjøpe til en flygeleder? haha. 

OOTD - Outfit of the day

 • 10.01.2017 - 16:34


 

//Jakke: Raspberry // Bluse: Raspberry // Bukse: Pull & Bear // Sko: ??//  Bikkje: Polen // 

Blue jeans, White shirt

 • 10.01.2017 - 09:32

Walked into the room you know you made my eyes burn.


 

God morgen! ♥ Nå sitter jeg her i klasserommet og blogger når jeg egentlig skulle ha følgt med i historietimen, go me. Hver tirsdag så starter ikke skoledagen før sånn 09:00, og av en eller annen grunn så våkner jeg av meg selv sånn 05:00 hver morgen. Det kan vær fordi at jeg tar meg en 3 timers lur hvert eneste dag siden jeg blir så utrolig trøtt og sliten av alt og ingenting. Jeg mistenker at hovedårsaken for min trøtte ræv kan vær mangel på vitaminer eller noe i den duren, men siden jeg har lovd meg selv å få mere energi (noe som jeg sliter sykt med!) så får jeg satse på å kjøpe asiatisk gunpowder te eller dra til legen.

Etter skoledagen som faktisk ikke slutter før sånn 15:00, så skal jeg rett hjem og rydde soverommet mitt for visning i morgen. Forhåpentligvis så blir huset solgt i løpet av denne måneden sånn jeg kan reise bort til typen min i februar. Om huset blir solgt neste måned så krasjer det med planene mine å reise ned dit siden jeg må da være hjemme og hjelpe til med flyttingen. Jeg får krysse fingrene mine at det IKKE skjer!

2017 inspirasjon

 • 03.01.2017 - 09:00Det er lov å drømme ♥

Me vs 2017

 • 01.01.2017 - 06:14

Nytt år, nye muligheter.. Er det ikke hva de fleste bruker å si? Jeg er i hvert fall en av de som lurer seg selv og gjør det akkurat samme drittet gang på gang. Men er jeg faktisk lei. Dette året her eller rettere sagt den forrige året, har vært utrolig utfordrende og har slått meg som jeg skulle ha vært en world's first class bokseupute. Masse dritt har blitt slengt rett i trynet på meg og jeg kan dessverre konkludere med at 2016 har vært den VERSTE året av alle de 18 årene jeg har eksistert på denne jordkloden. Men, det som gjør meg litt, men bare litt lykkeligere er at ingenting kan gjør dette året her verre enn den forrige.

OG det skal jeg jammen meg sørge for! 

 

 

7 timer på sminke??

 • 28.12.2016 - 17:02

Ok, jeg vet at det kommer som et sjokk men jeg stod faktisk opp klokken 08:30 idag. Hopefully så får jeg den normale døgnerymen min tilbake!

Uansett, siden jeg kjedet meg så utrolig mye da jeg stod opp så bestemte jeg meg for å smøre ansiktet mitt inn med sminke omtrent fra 09:00 til 16:00. Det vil si at jeg har sminket meg i 7 timer (!!). Selvfølgelig så tok jeg noen pauser for at jeg skulle få i meg mat (osv.), men når jeg har sminket meg i så pass mange timer så skulle man ha trodd at sminken ble amazeballs? Nei.Foundationen jeg bruker som passer helt perfekt til hudfargen min ble tom for noen dager siden, og dessverre får jeg bare kjøpt den i Romania. Heldigvis så har jeg en herlig type som er villig til å sende favoritt foundationen min i posten sånn jeg slipper å klage på feil farge som jeg alltid får av Kicks. Men siden jeg holder på å flytte så kan han ikke sende den før jeg er i den nye huset, og det kan ta litt tid. 
 Dere har ingen anelse hvor mange "feil" sminkeprodukter jeg har blitt lurt til å kjøpe av Kicks på grunn av den dårlige butikk lyset. Når jeg får prøvd fargen der så ser det ganske ok ut, men når jeg går ut i dagslyset så er jeg enten rosa, gul eller oransje. OG nå som jeg er tom for foundation så har jeg ikke noe annet valg enn å bruke en foundation av Kicks som får meg til å se ut som han selveste Donald Trump. Om man ser i bort fra den ekle oransje hudfargen (som faktisk er 500x ganger verre i virkeligheten) så slet jeg med å få til cut creasen og det endte bare opp med to forskjellige design. Den høyre øyet er ganske ok, men den til venstre får meg bare lyst til å stikke en gaffel i og deretter vri 180 grader. Please, la meg ikke begynne på øyenbrynene mine fordi det kan ta litt tid å ramse opp hvor oppgitt jeg blir av å se på de.  Ja, jeg er ganske dramatisk når jeg ikke får til noe. 

 

Akkurat nå så føler jeg meg ekkel og vil bare fjerne sminken og deretter gjømme meg under dyna. #Dårligdag

Visste dere at..

 • 25.12.2016 - 23:33

♥ Jeg har en type som bor i Romania, og ofte så reiser jeg ned dit for å besøke han?

♥ Gjennom barneskolen og ungdomsskolen så fikk jeg masse hate og rykter?

♥ Jeg har sett dødelige bilulykker og en gammel italiensk dame bli påkjørt i Constanta?

♥ på barneskolen så var der en lang periode der jeg bare satt for meg selv og leste "grøsserbøker"?

♥ Jeg elsker å male og startet å male i 2005? 

♥ Selv om jeg har en rumensk mor så snakker jeg faktisk ikke rumensk? Jeg forstår det meste som som blir sagt men jeg klarer ikke å kommunisere tilbake! 

♥  Jeg elsker drama, men så lenge det ikke involverer meg? haha, typisk! 

♥  Jeg vurderer å starte med extensions igjen?

♥ Jeg hadde rødt hår tidligere? 

♥ Jeg danset og konkurrerte i kategorien Freestyle Disco Jazz? hahah, det var tider! 

♥ Når jeg studerer så hører jeg som oftest på "white sound"? 

♥ Da jeg bleket håret mitt i Romania så fikk jeg en kraftig allergisk reaksjon? Det endte med at jeg holdt på å svime av under blekingsprosessen, fikk gult ettervekst og MASSE ekle sår på hodebunnen. 

Gårdagens gaver

 • 25.12.2016 - 22:09

Heihei! I går så fikk jeg utrolige fine gaver fra mine nærmeste som jeg gjerne vil publisere om her på bloggen min. For det meste så fikk jeg bare penger og julekort, men siden det er litt uinteressant å lese om så dropper jeg å ta det med i dette innlegget. 


-Genserene og ringen fikk jeg av broren min og forloveren hans // parfyme og sminke av foreldrene mine (+ kamerautstyr) // resten av gavene var bare gavekort eller penger -
 Om noen få dager så skal jeg på shopping med tanken på hvor mye penger/gavekort jeg fikk i år, og da skal jeg jammen meg kjøpe Anastasia.B.H. Øyeskygge! Skulle egentlig få det til jul men dessverre så var det allerede utsolgt da foreldrene mine skulle til å kjøpe den, så de kjøpte heller en "color book" av kicks. 

#SelfieQueen

 • 25.12.2016 - 12:20

Trolig nok så er Jul 2016 over og nå venter jeg spent på overgangen fra dette årstallet til det neste! Som dere sikkert vet så har jeg den verste døgnerytmen EVER og våknet helt seriøst sånn 16:00. Heldigvis så bruker vi ikke å ha juleferingen før sånn klokken er 18:00 og da brukte jeg (duuh) de to timene på å sminke meg, feste på extensions, bølge håret og finne meg en glam kjole. Denne gangen så feiret kun jeg, bruderen og foreldrene mine jul sammen i dette huset, men helt ærlig så synes jeg at det er mye koseligere å feire med de aller nærmeste enn å feire med fullt hus av familiemedlemmer som man kanskje misliker, hahah skål! 

Siden jeg ble så fin etter all sminken så måtte jeg bare ta sånn 10000 bilder av meg selv! Sånn helt seriøst så prøvde jeg å ta bilder med speilreflekskameraet men bildene ble så unaturlige og stygge, så jeg tok heller opp mobilen min og knipset flere tusen selfies'er. Om bildene kommer ut i forskjellige størrelser så må jeg bare først beklage, men denne gangen så ville ikke bildene samarbeide med bloggen.Folks, hva synes dere om outfiten?
Det blir btw et blogginnlegg senere av det jeg fikk i går! ♥

Liten hilsen

 • 24.12.2016 - 18:25

Sminken er smøret på, extensionsene er festet og jeg er kledd i en nydelig kjole. God jul alle sammen ♥

Et lengre innlegg med flere bilder kommer senere 

Jeg hater virkelig overraskelser

 • 22.12.2016 - 22:22

Sånn helt seriøst, det finnes ikke en eneste tålmodighet i kroppen min. Etter jeg har åpnet julegavene fra foreldrene mine for noen dager siden fordi jeg er en utålmodig bitch, så kjøpte de en ny gave for meg som skal stå under juletreet. Selve pakken er utrolig tung men om jeg kjenner de rett så har de puttet noe ekstra heavy i pakken for å lure meg. Jeg er ganske sikker på at foreldrene mine har kjøpt enten Anastasia Beverly Hills modern renaissance eyeshadow eller A.B.H Glowkit, eller kanskje begge deler? 

Jeg hater virkelig overraskelser.

Tilfeldige bilder fra mobilen #2

 • 22.12.2016 - 12:00

Må bare først beklage for dårlig kvalitet og ekkel bildestørrelse dersom du nå bruker pcen, men av en eller annen grunn så forandrer ikke bildestørrelsen seg. 


Dette bildet her ble tatt i fjor sommer da jeg reiste til Romania, Constanta. Jeg var med en fyr som faktisk er min nåværende kjærest, og vi var innom dyrebutikken. Da jeg for første gang så denne lille skapningen her så smeltet jeg helt! Jeg hadde så syyykt lyst til å kjøpe den og om jeg husker det rett så kostet den bare rundt 50-100kr.. Men siden jeg bor her i Norge sammen med 8 katter og 2 hunder, så fikk jeg ikke lov til å kjøpe den av foreldrene mine. 
 


Denne dagen her så var jeg med typen min og ventet på at kompisen hans skulle komme ut av huset siden vi alle skulle til bowling. Ringen jeg har på fingeren har jeg aldri tatt av i sånn 3 år, men dessverre så mistet jeg den i sommer på stranda. Den ble kjøpt på en bod i Ålesund da det var båtfestival/matfestival, og var laget av sølv og hadde en utrolig fin blå stein på den. Om dere ser nøye etter så ligner den litt på en "daylight ring" fra TVD. Trolig nok så sørger jeg fortsatt etter den og er enda på utkikk etter en lignende ring, men jeg finner ingen som kan erstatte den. #rip


Hahah, jeg husker denne dagen så utrolig godt! Her var jeg på vei til Tyskland i første klasse, og dere vet "pilot" døren på flyet? Den stod liksom åpent og siden jeg satt helt fremst så prøvde jeg diskré å titte inn, men flyvertinnen så meg og gikk deretter bort til pilotene. Overraskende nok så kom en av pilotene ut og inviterte meg inn til dem! Der fikk jeg sjokolade av dem og ene piloten ville ta et bilde av hele hendelsen som dere ser ovenfor på bildet. Helt ærlig så var hele greia litt kleint og sjokoladen smakte dritt. Etter vi har landet og alt det der, så var jeg i en DYRT veske butikk på flyplassen og tok selvfølgelig en selfie foran speilet. DET skulle jeg ikke ha gjort! Det var en asiatisk dame som jobbet der og hun trodde at jeg var fattig og skulle til å stjele fordi jeg så ut som en hjemløs person. Den kjerringa var så utrolig frekk mot meg og ALDRI mer skal jeg inn dit igjen! 

"Do you still think that I am beautiful?"

 • 21.12.2016 - 22:26

Nå synes jeg litt synd på han som må leve hver dag med det som gjerne blir kalt for "dårlig humor" av kjæresten sin, men sånn går det når man er med meg. Personligheten min inkluderer både det beste og det verste.

Dere vet den uttalelsen: "If you can't handle at my Kim, you dont deserve me at my Kim"? Ja, det er bare å se samtalen jeg har med denne stakkaren her: 


 

XOXO

 • 21.12.2016 - 16:11

Haha, er det mulig? Klokken er sånn 4 og jeg er allerede ferdig og trøtt med denne onsdagen! Resten av dagen så skal jeg bare slappe av og se på Gossip Girl, noe annet enn det blir det sikkert ikke. Siden jeg har så utrolig lite energi nå for tiden så vurderer jeg sterkt å få i meg piller eller noe som kan hjelpe å holde meg våken om dagene. Det er virkelig ille at jeg må ta meg en lur med en gang jeg kommer hjem fra skolen til klokken er sånn 6 eller 8, men der igjen så får jeg bare i meg sånn 3-5 timers søvn.

♥ Er der noen som har et tips om hvordan jeg kan få i meg mer energi naturlig? Let me know in comments down below! 
 

Nå så skal jeg skrape av meg sminken, bytte til pysj og fortsette med å se på Gossip Girl. XOXO 

Siste skoledag 2016

 • 21.12.2016 - 07:52

God morgen! ♥ Jeg må snart dra for å rekke båten over til byen så dette her blir en veldig kort innlegg. 

I dag så er det den siste skoledag i 2016 og det er noe som jeg har ventet på siden høst, haha! Klassen som jeg går i skal først møte opp i et hotell for å spise frokost eller noe, men siden jeg allerede har spist frokost så får jeg heller sitte der med mobilen min trykt opp i ansiktet. Så vi snakkes senere!


 

Får sikkert masse dirty looks i kirken siden jeg skal sitte der med denne outfiten, men jaja. Sånn er livet. 

Brave

 • 19.12.2016 - 15:58

Har dere hørt sangen "Brave" av Jhene Aiko? Fikk høre den for første gang igår, og gud som jeg digger denne sangen! I dag så har den bare gått på repeat på spotify, selv nå. Hahah ♥ Sånn går det når jeg først og fremst blir dilla på noe! Kommer til å høre på Brave til jeg rett og slett spyr av den. #Obsessed 

 

Nyttårsforsett liste

 • 18.12.2016 - 20:24

Snart så runder vi av til det nye året, nemlig 2017! Og det er da de fleste lager løfter til seg selv som de skal holde fast på. Vi vet alle at å holde nyttårsforsett løftene sine er utrolig vanskelig! Sjansen for at jeg holder mine ikke er 100%, men jeg skal i hvert fall prøve.Har du nyttårsforsett som du vil dele? Kommenter under! :-) 

A$$ og spøkelse (??)

 • 16.12.2016 - 21:59

Endelig så er det fredag! Som dere sikkert vet så har jeg hatt en stor markedsføringsprøve i dag, men det dere sikkert ikke vet så har jeg kun sovet 2 timer i natt. På grunn av for lite søvn så gadd jeg ikke å sminke eller fikse meg, og dro til skolen lookin' like a homeless person. Haha! Helt ærlig så vet jeg ikke hvordan det gikk med prøven, men jeg endte opp med å skrive 11 sider. Etter prøven så måtte jeg springe for det harde livet til båten, og la oss bare si at kondisen min er ræv! Fikk helt vondt i brystkassen og jeg pustet som jeg skulle ha hatt kols. Når jeg får så vondt i kroppen av å løpe så burde jeg kanskje vurdere å trene igjen? I såfall blir det etter nyttår! 


Vil dere lese noe skummelt som skjedde i natt før jeg la meg? Jeg og moren min var oppe med forberedelse til markedsføringen også hørte vi noen dunke hardt på gulvet 3 ganger ovenfor oss, og deretter så skrudde volumet seg av til TV'en. Jeg tror virkelig at huset ikke vil at vi skal flytte siden alle oss i huset har drømt om en spøkelse som ikke vil la oss dra, hahah helt sykt! For eksempel så drømte jeg for 2 dager siden der ting ble possessed og jeg fikk ikke gå ut av huset med tingene mine. Under drømmen så dukket det opp gjennomsiktige øyner som utviklet seg sakte til en gjennomsiktig mann som bare ristet på hodet som sa "bli". Rart! 

Hvor får man kjøpt jakken?

 • 15.12.2016 - 23:17

Heia bloggen! #rosablogger 

Beklager (igjen) for så lite blogging i det siste, men jeg sitter enten på skolen eller hjemme med ansiktet mitt nedtrykt i innleveringer og prøver. I dag så må jeg gjør ferdig en norsk innlevering der jeg må skrive en resonnerende tekst, og etter det så må jeg forberede meg til en stor markedsføringsprøve som jeg må ta imorgen. Man kan sammenligne denne prøven med en vanlig tentamen. Jeg har enda ikke forberedt meg skikkelig til imorgen fordi jeg har en streng frist til i norsken (Som også er til imorgen), og om jeg ikke innleverer innen fristen så sliter jeg! God, show me some mercy!

Uansett; Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt en skikkelig fin parka jakke med falskt pels rundt hetten? Jeg har sett igjennom flere nettsider men jeg finner bare de fra nelly, og kvaliteten på pelsen ser ikke bra ut..  

-En sånn lignende jakke hadde vært perfekt!-
 

Ultraviolence

 • 13.12.2016 - 14:51

He hit me and it felt like a kiss

                                                   
                                               ZFWC4SiZBao
 

Det er helt sykt hvor vridd og vakker denne sangen er med tanken på teksten som handler om å elske en som mishandler deg. Jeg tror at det er bare Lana Del Rey som kan få folk til å romantisere av å bli slått, og jeg elsker det. Selv om sangen er gammel og lite populært å høre på, så kan jeg ikke noe for å sette den på når jeg sitter alene i soverommet. Jeg får litt sånn der Joker og Harley vibes, haha!

I could have died right there, 'Cause he was right beside me

litt sånn feit og blek

 • 12.12.2016 - 22:16

Wow, sånn helt seriøst.. Det første jeg gjorde etter å ha sovnet på sofaen med katten min var å feite meg opp med vaniljeis dunket i daim. Det blir litt sånn stakkars klapp på skulderen, haha! Jeg kan jo egentlig bare legge på meg 40 kg og deretter trene det bort etter nyttår. På denne måten så kan jeg vise før/etter bilde på instagram og få masse likes! #smartogdesperat 


                                                                              -ohh yes, browsa er on fleek. Ikke døm meg- 


                                                                              OG ja, jeg vet at jeg er drit blek! Men sånn går det når jeg ikke svømmer i selvbruning eller hopper inn i solariumet i kjelleren min som jeg gjorde ett år tilbake. Men er det virkelig SÅ ille å vær blek?? Det er jo uansett vinter, og om jeg en dag skulle facepalme i snøen så vil jeg helst ikke etterlate spor av et oransje ansiskt, haha. 

Sims 4 på mac og uten sminke

 • 11.12.2016 - 01:19

Hei alle søte og stygge ♥ Klokken er over 00:00, noe som betyr at man skal tenne den tredje adventslyset! Men det blir ikke noen tenning av lys før det har blitt kveld, eller det er i hvert fall det jeg og familien min bruker å gjøre.


    -Her blir niplene mine skjult, you guys are welcome. Trynet mitt er forresten et resultat av å spille sims i flere timer + lite søvn- 


I dag våknet jeg ikke før sånn 16:00-17:00 fordi jeg har vært så dum og holdt meg våken med Sims til 7 om morgenen. Jeg har virkelig problemer, haha! Siden jeg våknet utrolig sent idag så har jeg selvfølgelig holdt meg inne med pysjamas og ikke sminket meg. MEN imorgen så blir det full sminke og outfit bilder, I promise. 

Beklager for dårlig blogging i det siste, men jeg har så lite blogglyst med tanken på at jeg stresser både med skole og flytting. Etter jeg har flyttet, og kanskje til og med før det (!!) så skal det bli mer innlegg på bloggen!  Blogges imorgen ♥

Ødelagt lillefinger

 • 08.12.2016 - 22:50

Heiiia. Endelig så er det snart fredag igjen, og sånn helt seriøst så gikk denne dagen her utrolig fort! Da jeg skulle stå opp idag tidlig etter 2 timers søvn, så klarte jeg selvfølgelig å sovne igjen på sofaen og miste første timen av spansken.. ja, veldig impressive. Etter spansken så var det gymtime, og siden jeg hadde så mye flaks idag ble det volleyball på meg. For å si det rett ut så suger jeg i volleyball. Jeg kan verken reglene, sende ballen eller noe som helst! Uheldigvis for meg så blir det volleyball igjen i neste uke, hahah yessdå. Uansett, etter skoledagen så måtte jeg rett hjem for å hente hundene mine fordi det var privatvisning av huset mitt.Som jeg skrev lengre oppe om den herlige flaksen min, så klarte jeg å brekke neglen på lillefingeren min rett etter visningen! Dette her er den andre gangen jeg har klart å brekke den, og det tok meg sånn 2 måneder før neglen ble lang igjen. Det er skikkelig ubehagelig nå med den fordi hver gang jeg toucher noe så får jeg frysninger. Kort oppsummert så ble denne dagen her døds kjipt, haha! Akkurat nå så skal jeg bare slappe av og legge meg snart sånn jeg spart opp litt energi for morgendagens fagdag i historie. Blogges ♥

Sphynx

 • 07.12.2016 - 22:53

Seriøst, jo mer jeg ser på bilder av de kattene der, desto mer forelsket blir jeg! Skjønner meg ikke helt på folk som synes de er stygge eller ekle bare fordi de ikke har hår?? De er jo super SKJØNNE! Hver gang jeg ser bilder av Sphynx katter så får jeg en sånn magisk og egyptisk farao følelse, noe som er litt rart med tanken på at de opprinnelig kommer fra Canada om jeg ikke tar helt feil. Nå har jeg allerede 8 katter fra før av, men i min lille verden så føles det så lite ut. Kanskje jeg burde få meg en sånn søt pusekatt? ♥ #obsessed ♥ Hva synes du om Sphynx katter? 

Sminkefri fredag

 • 02.12.2016 - 21:29

Heia! Beklager for null blogging i det siste dagene men jeg har ikke akkurat vært i godt humør.. Uansett så er jeg tilbake med enda bedre humør og helse (!!). I dag så fikk klassen min fri fra skolen og da ble jeg obviously hjemme med sjokolade og kosepledd ♥ Men sånn ellers så har jeg ikke gjort så særlig mye, har egentlig bare gått rundt som en zombie i huset + gått på tur med hundene mine. 
                                                                       

 


 


                                                                    Litt sånn dårlig selfie med Photo Booth på sofaen.


Videre i kveld så skal jeg kose meg med pizza imens jeg ser på the simpsons. Synes det er så koselig med gamle tv-serier! Jeg har null anelse hvor lenge jeg har følgt med på det, men det har nok gått noen år. Etter det så skal jeg prøve å legge meg så tidlig som mulig siden det blir photoshoot imorgen og deretter fest ut i byen. Gud som jeg gleder meg, haha! ♥ 

Inspo

 • 02.12.2016 - 18:21
 


 

Bucket list sommer 2016

 • 30.04.2016 - 02:47

Om det er én ting jeg gleder meg til så må det vær sommer! Å få en naturlig brunfarge, gå i korte denimshorts og føle den varme sommerbrisen mot huden -får meg til å fryde! Men som dere har sikkert opplevd flere ganger så går sommeren ganske fort over, og da er det kanskje litt lurt å ha en liste over ting som er et must? Isåfall har jeg laget et liste over ting som jeg har tenkt å fullføre for denne sommeren:

                                           ☼ Faktisk bli brun (!! blir nesten ALDRI brun om sommeren, trist men sant)
                                                        ☼ Ha en hel dag der jeg ikke er bort i mobilen eller pcen
                                          ☼ Overnatte i et telt sammen med kjæresten eller venner for se på stjerner 


                                                                                             ☼ Road trip
                                                ☼ lese en John Green bok, har faktisk aldri lest en bok av han
                                                ☼Ta minst én tatovering ved ribbeinet, eller kanskje flere men på andre steder? 
                         ☼ DRIVE-IN CINEMA, har alltid drømt om å dra dit med typen min! Det er bare så romantisk og koselig ♥
                    ☼ Prøve meg på yoga, helst sammen med noen nære venner sånn jeg slipper å dumme meg ut helt alene haha

                     ☼ TUBING, har aldri prøvd meg på det fordi jeg er rett og slett en pyse når det kommer til sånne aktiviteter.. 
                                                                                      ☼ Dra til et tropisk sted
                                     ☼ Bade i krystall-klart sjø i utlandet med søte og små ufarlige fisker eller noe lignende 


 

                                                                                 ☼  BONFIRE fest på stranden 

                                                                                        ☼ Twister med maling!
                                                             ☼ Sist men ikke minst, ta masse fine "tumblr" bilder!

 

♕ Har du et liste over ting som du har lyst til å fullføre i sommer 2016? Visst ikke; har du prøvd noen av det som ble nevnt på bucket listen min? 

Om meg

 • 29.04.2016 - 23:04

Hei! Mitt navn er Elizabeth Hjelme og jeg er halvt rumensk! Jeg ble født den 13.02.98 på en kald og mørk fredag i Ålesund. I hele mitt liv så har jeg alltid hatt en interesse for det som blir ansett som "typisk jentete", for eksempel: sminke, mote og selvfølgelig nesten alt som er rosa! Jeg valgte bloggnavnet EZEDOLL fordi det reflekterer litt av navn og personligheten min.. 
Jeg håper at dere vil følge meg videre på denne bloggreisen! 

♕ Kontakt: Elizabethhjelme@hotmail.com 

ezedoll

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Elizabeth Hjelme, er 19 år og kommer fra Ålesund. Her på bloggen min så vil jeg for det meste skrive om hverdagen, mote og andre ting som interesserer meg. Håper du vil følge meg!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no