Elizabeth Hjelme | Ezedoll.Blogg.no

Spørsmålsrunde

 • 28.02.2017 - 21:14

Aldri så har jeg hatt spørsmålsrunde her på bloggen min, og nå har dere sjansen til å stille meg (aka botox-hora) spørsmål om hva som helst! Jeg svarer enten i morgen eller på torsdag, men da er spørsmålet mitt om det skal vær på en videoblogg eller et vanlig innlegg? Om det blir mange spørsmål så tenker jeg at det kanskje er lurt å velge video sånn det ikke blir et super lang innlegg om ja, forhåpentligvis om meg. Haha! Tror det blir litt mer underholdende for dere om jeg dummer meg ut foran kameraet eller hva?


 

Blir sikkert utrolig morsomt å lese gjennom alle spørsmålene om en dag eller to! ;-) 
 

Mamma reddet dagen min!

 • 28.02.2017 - 17:02

Dere kan prøve å tenke dere hvor mye jeg slet med formen på skolen i dag. Den venstre neseboret rann i mens den høyre var tett, slimete og brennende trykk i halsen og selvfølgelig kunne jeg føle feberen stige på tusen mil avstand! Heldigvis så kom denne jenta her hjem til en tidenes presang.. Mamma har kjøpt A.B.H øyeskygge til meg!! Dere aner ikke hvor glad og overrasket jeg ble da mamma fortalte meg at hun har sjekket hvert eneste dag siden jul om øyeskyggen på kicks.no har kommet, for den var jo utsolgt driiiiit lenge. Øyeskyggene er så pigmenterte at jeg trengte bare å duppe forsiktig børsten borti også BAAM, apparently you won't need more than that. Nå så tok jeg bare raskt litt på øyelokkene mine uten å blande det ut noe særlig, men hva synes dere?
Blessed with love. 

Når alt går til helvete..

 • 27.02.2017 - 21:21

.. kjøp nachos! Akkurat i dette stressmomentet mellom to prøver så ditcher jeg dietten og hiver meg inn på en hel pose av 3Amigos. Gjett om kroppen min kommer til å angre på dette her! Lord save me, hahah. 


Elsker denne genseren her! Den tilhørte typen min men siden jeg likte den så godt så ga han meg den. Det beste er at det fortsatt lukter som han, haha! ♥ Neste gang så stjeler jeg en bukse av han, men siden han er 192 cm høy så kommer det til å se litt rart ut..


Men sånn helt seriøst, nå må jeg skjerpe meg med puggingen min! Konsentrasjonsevnen min er ikke noe til å skryte av for å si det rett ut. Jeg starter for eksempel først med religionfaget og etter 10 minutter så sitter jeg med ansiktet mitt trykt ned i nachos i mens jeg titter på The Simpsons. Ønsk meg lykke til!

Blondere og blondest

 • 27.02.2017 - 15:48

Helvete, for en dag! I dag så kan jeg ikke gjøre noe annet enn å sitte hjemme og pugge ikke bare 1 men 2 prøver! ALTSÅ 2 JÆVLA PRØVER SOM JEG HAR GLEMT HELT AV! Skjønner ikke hvordan jeg har klart å glemme det?? Sosialkunnskap og religion er jo favoritt fagene mine! Uansett så fikk jeg flere dårlige nyheter senere på dagen.. Det ble en gloseprøve i spansk som jeg og noen par til ikke fikk noe tidligere beskjed om. Gotta love this day.På grunn av hodepine så skal jeg hvile øynene mine en timers tid før jeg må få ræva i gir og pugge til begge prøvene. Ughh, av og til så vil jeg bare finne meg en sugardaddy som ikke vil ha noe sugar men digger å gi meg penger, haha! Det hadde vært noe eller hva? 

Hvordan lage sin egen varmebeskyttende spray

 • 26.02.2017 - 23:23

Ofte så må jeg rette eller bølge håret mitt, noe som selvfølgelig hadde slitt utrolig mye på håret mitt om det ikke hadde vært for varmebeskyttende hårprodukter. For 2 års siden da jeg dro til frisøren så fikk jeg vite en liten hemmelighet.. Nemlig at kjøp av varmebeskyttende spray fra butikker er egentlig bare tull fordi man kan lage det selv hjemme! Jeg har siden den gang ikke brukt en eneste krone på å kjøpe inn nye sprayer, lover! Siden jeg er en engel så må jeg bare dele verdens enkleste oppskrift på akkurat dette her med dere babes.. ♥

 

Det første du trenger er en tom sprayflaske som du kan åpne. Deretter en selvvalgt balsam fra (eks:) dagligvarebutikken.Helt til slutt så fyller du ca. 1 cm med balsam i flasken og tilsetter lunket vann. Husk å ikke fylle helt opp siden du må riste flasken!Så er det bare å spraye det rundt i håret og deretter leke med litt varme! ♥

LIFE IN PLASTIC

 • 25.02.2017 - 21:28

God kveld babes! Etter å ha kjedet meg i hele dag så var det på tide å puffe opp ansiktet mitt med litt sminke. Jeg kan seriøst ligge i senga med ebola og allikevel bruke det siste energien jeg har igjen på sminke, helt sykt haha! Helt ærlig så droppet jeg å bruke hudsminke fordi jeg ikke gadd å bruke opp favoritt foundationen og pudderet mitt! 


 

Det jeg har bestemt meg for er å bruke resten av kvelden min på disney filmer og eventuelt drømme meg bort! Jeg kan umulig vær den eneste som elsker å se på klassiske prinsesse eller barbie filmer? Har en god følelse at jeg en dag kommer til å ende opp med å tvinge ungene mine til å se på favoritt filmene mine! Bryr meg fint lite om barnevernet dukker opp ved døren min, ungene mine skal kunne alle disney sangene! Haha ♥ Liker du disneyfilmer? Isåfall let me know! Favoritt filmene mine er den lille havfruen *hinthint bildet ovenfor* og Tornerose. 

Jeg er blond

 • 25.02.2017 - 17:39

Helt siden da jeg var en liten jente så har jeg drømt om å smøre ansiktet mitt med en grønn maske, men selv nå i dag så har jeg enda ikke gjort det. Hvorfor jeg alltid har hatt lyst på en grønn ansiktsmaske vet jeg ikke, men det kan hende fordi jeg vokste opp med å se på tegneserier der jentene brukte det. Jeg har siden da uten hell prøvd å løpe fra butikk til butikk for å finne en ansiktsmaske som vil gi meg den grønne resultatet. Det ser så mye kulere ut å ha det grønt enn hvit!
 Da jeg var yngre og så et bilde av ansiktsmaske som var "grønn" så var jeg så smart at jeg kjøpte det! Gjett hvor ofte jeg ble skuffet, spesielt av Montagne! Det verste er at jeg aldri lærte det selve produktet ikke var det samme som på bildet. Synes det er så unødvendig å gjøre seg til og gi forbrukere (aka meg) forhåpninger om at resultatet blir nøyaktig det samme som på bildet! Skulle ha stått at det ikke ga "farget" ansiktsmaske, haha! 

siiick

 • 25.02.2017 - 16:18

Jeg ligger nå her på sofaen med dobbel pledd og sokker i mens jeg stinker antibiotika. Jeg klarer så vidt å bevege meg og føttene mine er iskalde! Uansett hvor mye medisiner jeg propper i meg eller slapper av, så føles det ut som jeg ikke blir noe friskere.. Når jeg først og fremst blir syk så er jeg dessverre syk lenge! Heldigvis så har jeg en mor som lager verdens beste te og som kan passe på meg. Stakkar hun som takle all klaginga min. ♥ Hun skulle ha adoptert meg bort da hun hadde sjansen til det, haha! Jeg vil følge din blogg!

 • 25.02.2017 - 14:48

1. Følg bloggen min
2. Kommenter hva din blogg heter og jeg følger tilbake! 

Blind blondine!

 • 23.02.2017 - 16:12

Jeg må vær helt hjernedød! For noen uker siden så vet dere som har lest bloggen min tidligere at jeg har vært hos frisøren for å fikse opp en feil. Etter den andre frisørbesøket så ble jeg fornøyd fordi da "forsvann" oransjefargen, eller det var det jeg i hvert fall trodde! Etter noen få vask hjemme så er den oransje flekket kommet tilbake! Heldigvis så er den mindre synlig men uansett?? Om frisøren maser om å gå gjennom en kaldvask på håret ditt etter de har gjort noen feil, DON'T DO IT! Kaldvask skjuler bare midlertidig feilet. Men ja, jeg dro til Vita i går for å få kjøpt en kald blondfarge som skal dempe den uhyrlige fargen.. I stedenfor å kjøpe akkurat det så tok jeg med meg hjem HÅRBLEKING. Ja, jeg vet! Jeg er dum. 

Nå kan jeg ikke gjøre noe annet enn å dra tilbake til vita for å få kjøpt kaldfargen. Snakk om å kaste bort penger! Det er bare så typisk meg, haha! Anyway, nå så skal jeg spise pannekake med blåbær og bacon, namnam ♥ Legger helt sikkert på meg 8 kg, så jogging er et must i dag! 

 

Jævlig typisk av Norge

 • 23.02.2017 - 14:06

Ok, er ikke dette her så jævlig typisk av Norge? Dagen min startet da jeg våknet rundt 11:00, og lite visste denne lille rosabobla her hva som stod på vente da jeg så ut av vinduet.. DET SNØR?? Det er faen meg snart mars og i det siste månedene så har det nesten ikke vært noe som helst snø også nå bestemte hun moderjord seg at det var på tide med desembersnø? I mars? Nei faen heller! Jeg er ikke klar for snø! Jeg kom seriøst sånn for 2 dager siden fra Romania og har gledet meg til litt varme (for de som ikke vet så er Romania mye kaldere enn Norge om vinteren). Det var litt snø der borte men det er noe som jeg ikke la så særlig merke til siden jeg var som oftest inne, men det ser ut som jeg har tatt med meg denne så kalte kulden til Norge! Alt jeg vil ha er 15+ grader og litt sol, OG da er jeg fornøyd. Nå må jeg helt sikkert finne fram vinterskoene mine og dra på meg en tjukk lue som kan skjolde meg fra dette helvetet. Nei, vet du hva? Jeg gjømmer meg under dyna og går i dvale, haha. 
 

Er det snø der du bor? Hva synes du om snø? 

OPPSKRIFT: Clatite cu ciocolata

 • 22.02.2017 - 22:34

Folkens.. Etter å ha tilbrakt 11 dager i Romania med sjokoladepannekaker hvert eneste dag så har jeg fått dilla på det! Der kunne jeg seriøst betale 10kr eller mindre for to pannekaker fylt med nutella, naam! Men nå som jeg er tilbake her i Norge der alt koster skjorta så kan jeg ikke dra hver dag til restauranter for å mette behovet mitt for deilige nutella pannekaker. Jeg er jo arbeidsløs, haha! #FulltidsStudent #unnskyldninger 


Bildet er tatt for noen dager siden da typen min overrasket meg med pannekaker! ♥
 

Personlig så suger jeg til å lage mat og er usikker på om eggen er gjennomkokt selv om jeg har kokt eggen i 11 minutter. Jeg stoler ikke på matkunnskapene mine og derfor overlater jeg som oftest matlaging til min kjære mor som kan lage hva som helst. Her på bloggen min så skal jeg stjele æren for det min mor har laget fordi jeg er en bitch som vil vise fram min ikke-eksisterende ferdighet innen matlaging. 

Det du trenger er: 


4 egg
3 dl hvetemel 
1/4 ts salt 
5 dl melk
2 spiseskje sukker
 

Du starter først med å blande ut salt sammen med egg i en bolle, deretter er det bare å hive inn hvetemel, sukker og melk (kan erstatte melk med vann!). Man må blande godt ut alt sammen sånn det ikke befinner seg noen ekle klumper. Deretter er det bare å helle en øse med pannekakerøre i en stekeplate på høyt varme, husk å vende på pannen sånn røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken med hjelp av stekespade når den blir litt stiv ovenfor og gylden på undersiden. Til slutt smør nugatti eller hva enn du måtte ønske utover på pannekaken, brett det sammen og voila! Clatite cu ciocolata! 
 

Menneskebæsj på stranden!

 • 22.02.2017 - 15:26


Extensions gadd jeg ikke bruke da jeg var i Romania, jeg følte ikke for å pynte meg noe særlig eller ta så mye bilder. 

Mamaia som ligger i Constanta, er favorittstedet mitt når det kommer til ferier, men nå for tiden er området her helt forlatt! Sjeldent så kommer det folk innom her fordi mamaia gågate (som dere ser bildet ovenfor) er typisk feriested for turister. Da jeg var på gaten der for 4 dager siden så fikk jeg inntrykket av zombie apocalypse. Det er så utrolig skittent her, alt er spikret fast eller tatt bort, man ser løshunder eller katter løpe rundt og utrolig nok så fant vi menneskebæsj, haha! Det er så NASTY! RETT PÅ STRANDEN TIL OG MED! Det er skikkelig uvandt å gå rundt der når det brukes å vær overfylt med mennesker, butikker, massevis av mat og musikk! Uff, kjenner at jeg blir deppa av å skrive om dette her, haha! 

Typen min kjøpte Pandora armbånd!

 • 22.02.2017 - 14:28

For litt over en uke siden så tok typen min meg til kjøpesenteret på bursdagen min. Lite visste jeg at da han holdt meg i hånden og førte oss veien til drømmebutikken, så skulle han til å kjøpe en bursdagsgave til meg. Helt ærlig så trodde jeg at vi skulle kjøpe noe godt å spise, men i stedenfor så dro han meg smilende inn i Pandora og hvisket "Pick one". Akkurat da han sa det så følte jeg meg hun fra filmen Pretty Woman. Aldri har noen utenfor familien min dratt meg inn i en butikk eller noe lignende og sagt at jeg kunne velge hva som helst. Det er ingen hemmelighet at alt pynt fra Pandora ligger litt eller veldig høyt på prisklassen, og da han hvisket at jeg kunne velge HVA som helst, sjokkerte han meg virkelig. 


Aldri har jeg nevnt eller spurt om å titte innom Pandora, og heller har jeg aldri nevnt eller spurt om noe som helst der i fra. Det blir for egoistisk for min del å spør etter gaver selv om man har bursdag. Det blir også for egoistisk for min del å forvente en fantastisk bursdagsgave fordi det er ikke alle som har råda til å punge ut flere hundre kroner. 
 


Selv om jeg løy om at vi kunne komme tilbake senere eller at jeg ikke likte noen av tingene der, så dro han meg raskt inn igjen og var bestemt på at jeg skulle få noe fra Pandora. Jeg gikk rundt i den smale rommet og prøvde å finne den billigeste alternativet sånn han slapp å betale så mye, men det var vanskelig siden prisen ikke stod på det selve produktet men ved siden av sammen med flere priser for andre produkter. Det var uaktuelt for meg å velge det "typiske" Pandora armbåndet der man må kjøpe små men dyre smykker som man skal henge på båndet, så jeg valgte en ganske simpel men en utrolig fin armbånd.  
 


Jeg kødder ikke når jeg sir at at jeg er verdens heldigste jente! Armbåndet er bare helt meg! Jeg pakker den ALLTID inn i boksen og deretter inn i pakken sånn jeg ikke mister den. Pakken ligger fint på hyllen i soverommet mitt for pynt, haha! Jeg får vel lov å vær stolt og glad for å vise diskret fram at jeg har noe fra Pandora når noen kommer på besøk? Haha
 I love this guy so damn much ♥

 

FUCK SAS!

 • 22.02.2017 - 12:39

Hei! Lenge siden sist eller hva? På grunn av personlige årsaker som jeg helst ikke vil dele om her på bloggen min, så har jeg tatt meg "fri" og ikke blogget på en stund. 

I går så kom jeg hjem etter 11 dagers tur i Romania. På reisen hjemover så flydde jeg sammen med SAS, noe som jeg angrer litt på. Grunnen til at jeg angrer litt er fordi servicen deres er faen meg bare DRITT. La meg først starte med den for-bestilte maten fra Bucharest til København, der jeg ble lovet god og mettende mat + en flott dessert. Etter å ha kjørt flere timer med bil til flyplassen i Bucharest så var jeg naturligvis både sulten og stresset, spesielt da gaten på tv-skjermen ikke dukket opp før en kort tid boardingen skulle starte. Anyway, jeg satt meg inn i flyet og fikk reservert dette: 

Det ser kanskje ikke så ille ut men la meg først bare peke på at det "mettende og gode maten" består av erter eller noe lignende, 2 skiver med tørr og kald kalkun, en spiseskje med krem, smør og en jævlig nasty brød som smakte lite godt. Brødet lot jeg vær å spise men resten av lunsjen tvang jeg meg selv å få inn sånn jeg slapp å sulte meg ihjel. 
 Åja ja, desserten min var en liten sjokoladebit som heller ikke smakte noe særlig. Jeg satt en god halvtime med vann i munnen for å skylt bort ettersmaken. Jeg er virkelig et sjokolade-menneske men den sjokoladen der skuffet meg dypt inn i smaksløkene mine! 
 


Etter å ha flydd fra Bucharest til København og fra København til Oslo, hadde jeg mindre enn 50 minutter på å rekke den andre flyet som skulle fra Oslo til Ålesund. Lite tid hadde jeg da jeg måtte sjekke inn bagasjen min på nytt igjen og gå gjennom kontrollen. Verre ble det da på vei ut av flyet måtte alle passasjerene vise passet sitt for politet, forsinkelse av bagasje, løping til innsjekking og lang kø ved sikkerhetskontrollen. Det raskt-tenkte meg gikk rett bort til SAS-skranken for å fortelle at jeg virkelig IKKE hadde tiden til å vente på bagasjen, hente den, sjekke inn og alt det styret det. AND GUESS WHAT? De brydde seg midt i ræva! Hjelp eller forståelse fikk jeg ikke, bare at jeg måtte vente 15 minutter på bagasjen (hadde da 30 min på meg å rekke flyet) og dersom bagasjen ikke dukket opp så måtte jeg bare løpe videre til sikkerhetskontrollen og deretter til gaten. 

Da jeg allerede kom fram til gaten så var det egentlig stengt og damen som var der skulle akkurat til å dra, men heldigvis så fikk det svette-meg komme inn i flyet. Gud så mange folk stirret på meg! Jeg så virkelig ikke ut! Fett og udusjet hår, null sminke, svett ansikt og utrolig tungpustet som sikkert luktet litt ekkelt etter hvert. Thanks guys, om jeg hadde kommet noen sekunder senere så måtte jeg ha overnattet i Oslo fordi det ikke fantes senere fly til Ålesund. Ærlig talt, litt hjelp hadde gjort reiseopplevelsen min med SAS så mye bedre! Og i dette momentet sitter jeg her utrolig irritert foran skjermen med en dårlig inntrykk av SAS! 

Har du noen gang hatt en stressende eller en dårlig opplevelse med SAS eller andre reise-kompanier? Let me know! 

Skinnkåpe med blårev pels

 • 08.02.2017 - 23:33Jeg skal være ærlig.. Jeg hater ekte pels, men denne vintage kåpen er bare helt utrolig! Selv så skal jeg aldri bruke den fordi det strider mot alt jeg står for, men der igjen så hadde jeg gått i en parade med denne kåpen dersom pelsen var falskt. Ekte skinn har jeg ikke så voldsomme problemer med så lenge det er av dyr som jeg spiser, som da for eksempel griser og sauer. For meg så blir det bare gjenbruk der vi ikke kastet noe som kan brukes! Når det kommer til andre dyr som rev, er det da jeg sprekker. 

Verden rundt #2

 • 08.02.2017 - 20:05


Et tempel i Kyoto-Japan, dekket av snø. 


Frossen dam i Switzerland. 


Thor?s Well, Oregon. Bedre kjent som "The gates of the dungeon". 


Fryst bølge på øya Nantucket. 


Verdens høyeste tre i verden. Ligger i North California, USA; 115 m høy / 700-800 år gammel. 


Tusenvis av mil lange skygger, kastet av skyer på jordens overflate.


Storm. 


Verdens høyeste bildeoppløsning tatt med teleskop. 


Fotspor av en munk som har bedt hver dag i flere år på det nøyaktige samme stedet. 


En mann med kajakk, nærheten av en lava i Hawaii. 


En skillspadde som rir på en stor manet. 


Fugler som blir lyst opp av brann, prøver å komme seg ut av tjukk svart røyk.

Hvor mye koster jeg?

 • 06.02.2017 - 05:02

Hadde det ikke vært rart om alt du spiste, de små handlingene du utførte og måten du i det hele tatt levde på, resulterte helt til slutt verdien av ditt eget liv? At det bare dukker opp en nøyaktig pris stemplet inn i hjernen din sekunder før eller etter din egen død? Der du og kanskje andre personer kunne virkelig se hvor mye du selv kostet ut i fra din egen livsstil? Om det hadde gått an, hadde det hatt en eller annen slags form for betydning? Tenk om den dyre livsstilen som består av privatfly og prada vesker; hadde null betydning for hva som virkelig blir sett på som kostbar. Venner som du tror er ekte men vises til slutt at de bare er falske. Merkeklær som ikke er dyrt i seg selv, men på grunn av år med merkenavn oppbygging og billig hjelp av asiatiske barn, så stiger prisen til topps. Hva om det som virkelig er kostbar er den tiden du tilbringer sammen med familien din? Den tiden der du hjelper til din kjære mor med å tørke av bordet. Den tiden der du hjelper din far med å dele et innlegg på facebook. Den tiden der du lar dine søsken bestemme den neste som skulle vær sjef over fjernkontrollen. Hva om all de små tingene som virker så lite og verdiløst, virkelig betyr noe? Hva om det er det som bestemmer verdien av ditt liv? Ikke gjenstandene men hvor mye kjærlighet det blir lagt opp i livet ditt. Jeg tror jeg hadde kostet utrolig mye da. Jeg tror de som ligger dårlig an innen økonomisk og kanskje sliter gjennom dagene sine, hadde kostet mye mer enn både du og meg. 

Oppdatering 2: Operasjon 49 kg

 • 05.02.2017 - 19:17

Jeg elsker den følelsen jeg får av å se resultater. I det siste så har jeg jobbet hardt for å nå målet mitt og jeg er 1 kg nærmere. I forrige innlegg på "Oppdatering: Operasjon 49 kg" så veide jeg 55kg, og før der igjen 58. Nå kan jeg stolt si at jeg veier 54kg, og flere kiloer har jeg å miste! Jeg mangler bare 5 kg til, men om jeg kommer meg ned til 50 så blir jeg uansett ekstremt fornøyd! Denne søndagen her ble ikke noe særlig hyggelig med tanken på at katten min døde og jeg må jobbe videre på innleveringen min. Etter innleveringen har blitt unnagjort så blir det en fin joggetur på meg og deretter litt velfortjent avslapping. Noe annet enn det kan jeg ikke gjøre.. 

Blonde hair, pink shoes and a whole lot of attitude

 • 05.02.2017 - 14:02

Siden det ikke gikk an å publisere bildene i går her på bloggen min, så legger jeg bare dem inn nå for å bli ferdig med det. 

Sov godt min lille venn

 • 05.02.2017 - 13:53

I dag så våknet jeg med godt humør. Solen skinte inn i vinduet og fuglene sang rett utenfor. Lite visste jeg at denne dagen skulle bli utrolig trist for både meg og familien min. I en lengre periode nå så hadde min 17 år gamle katt hatt problemer med helsen; han hostet, ble svimmel, kastet opp og nektet å spise. Nærmest måtte vi tvangsfore han, men det hjalp lite når han bare kastet det opp igjen noen minutter senere. Vi var hos dyrelegen noen dager siden for å få han undersøkt, og min lille døve engel hadde problemer med nyren. Vi fikk kjøpt spesialfór til han som skulle hjelpe til med nyren, men sånn ellers var det ingenting vi kunne gjøre. Medisiner for nyrer har vi dessverre ikke i Norge, og det gjorde meg helt ærlig litt forbanna. Men, men.. Dager senere ble han bare tynnere og tynnere. Han ville bare sove og vi gjorde alt for at han skulle føle seg elsket. Tvangsforing stoppet vi ikke med, det var jo det eneste som holdt han i live. 

Han likte å sove i vinduskarmen under trappen, men det var så kaldt for han. Vi isolerte vinduet med ullteppe og saueskinn for at han skulle han det bedre, noe som han likte utrolig godt! Han brukte å sove der inne hver morgen, men denne gangen så var han ikke til stede. Det har gått flere timer og fortsatt er ikke min lille pus til stede. Hvil i fred Tigergutt ♥ Savner deg sårt. 

BARBIE header!

 • 04.02.2017 - 20:50

Heihei søtinger! :* 
 

Etter å ha sminket meg i flere timer uten grunn, så bestemte jeg meg å knipse til noen bilder sånn dagen min ikke ble heeelt bortkastet, haha! Fikk bare lyst til å dolle meg litt opp, og etter å ha bladd gjennom bildene mine så ble jeg så fornøyd at jeg måtte bare skifte header! Hva synes dere? Føler at personligheten min kommer så mye frem fram i denne headeren enn den forrige. Riktig nok så kommer jeg garantert til å skifte header igjen om noen få uker fordi jeg blir så fort lei av se på "gamle" bilder av meg selv, om dere skjønner hva jeg mener? 

 

Får seriøst ikke lastet opp noen bilder av meg, ååh så kjipt!
Kommer bare opp "500 Internal Server Error".. Ikke imponert for å si det rett ut, haha! 

Brystoperasjon

 • 02.02.2017 - 21:29

Var innom på instagram tidligere i dag og fikk da øyne på en video som gikk ut på brystoperasjon. Personen fikk brystimplanter under nippelen med hjelp av noe som ligner så sinnsykt mye på sånn derre glasur pose. Da jeg først så videoen var det første jeg tenkte "hold up, for real?? DITTA MÅ JEG PRØVE". Det ser ut til å vær heeeelt smertefritt? Altså, med det så mener jeg; utrolig lite blod og bare en liten kutt under nippelen.. And that's it! Uheldigvis for meg så finner jeg ikke ut hva metoden eller hva enn det måtte være, heter. Det hjelper fint lite å søke på glasur-pose pupper, fordi det som kommer opp er rett og slett bare pornografisk. Om noen få måneder så skal jeg nemlig blir lagt under kniven for å ta silikon. Gjett om det blir stas, hehe! Med det samme så har jeg lyst til å ta neseoperasjon, men jeg føler at jeg blir en stereotypisk fake-bimbo om jeg både tar brystimplanter og neseoperasjon. DET er så sinnsykt irriterende at folk skal gå rundt og dømme noen andre for å være en fake-bimbo bare fordi man vil fikse på utseendet sitt. Om man er ufornøyd, så er man ufornøyd. 

Verden rundt

 • 01.02.2017 - 11:58

ezedoll

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Elizabeth Hjelme, er 19 år og kommer fra Ålesund. Her på bloggen min så vil jeg for det meste skrive om hverdagen, mote og andre ting som interesserer meg. Håper du vil følge meg!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no