Elizabeth Hjelme | Ezedoll.Blogg.no

Russekortene mine kom!

 • 27.03.2017 - 15:40

Hooho! å sjekke posten er noe som jeg nesten aldri gjør, men denne gangen hadde jeg faktisk en rar følelse som fikk meg til å vandre mot posten og åpne luken. Helt overrasket lå der en liten pakke med store bokstaver trykket på siden, og gud så spent jeg ble! Det gir egentlig ikke mening hvorfor jeg skal stresse sånn og glede meg over russekort, fordi jeg får jo uansett ikke utdelt dem før mai. Der igjen så er russekortene mine litt på kanten med tanken på det er småtroll under alderen av 13 som samler på dem, men jaja - too late to apologize. ♥ Kommer sikkert til å forbanne meg selv den dagen jeg deler ut kortene, hahah rip. 

Dagens lille outfit

 • 25.03.2017 - 20:51

Nå så sitter jeg snart klar til å farge håret mitt, og jeg vet jeg egentlig skulle gjør det i morgen men jeg har virkelig ikke tålmodighet!  Hver gang jeg ser meg selv i speilet så klikker jeg nesten, haha. Hater den gule/oransje fargen. Men vi da snakkes vi senere! 
Zombie hand, hahah what happened 


Det er egentlig min mors bukse som jeg har stjålet fra, kan dere tro at denne buksen er sånn 20 år gammel? Hahah.

Jeg har mistet så utrolig mye hår!

 • 25.03.2017 - 14:06

Blekingen gikk ikke helt som forventet, jeg sitter enda med litt orange/gul farge og jeg har mistet UTROLIG mye hår! Det knekker seg heldigvis ikke fra hodebunnen men nærmere ved tuppene. Angrer jeg? Ikke sånn egentlig, jeg skal jo uansett bruke extensions en eller annen dag. Er jeg irritert? Ja, veldig - for å si det sånn, det er ikke behagelig å vandre rundt med sår i hodebunnen. Det føles nesten ut som det har lekket en eller annen slags form av væske ut av hodebunnen min og deretter tørket rundt hårsekkene, æsj. Jeg kan ikke gjør noe annet enn å ta en liten pause i dag og farge håret mitt aske blondt i morgen (med uten ammoniakk, selvfølgelig). Min kjære mor prøvde så klart å oppmuntre meg etter hårtabben og viste fram et 10 år gammelt bilde av hun med langt hår. Jeg kan huske den tiden da hun bare veide 49kg og håret rakk hun ved rompa. I flere år unngikk hun saksen, men en dag så ville hun farge håret sitt lysere og dro dermed til en frisør i utlandet. Der bleket hun hele håret med folie og en kort periode etter kom det røyk ut av det. Håret hadde brent seg og hun kunne ikke gjøre noe annet enn å klippe det skulderkort. Tenk å gå ut av frisørsalongen ufrivillig med kort hår når man har hatt det så sykt langt? Det hun sa fikk meg til å tenke at jeg var heldig fordi hårtabben min kunne ha gått verre. 

Prosjekt bleking!

 • 24.03.2017 - 20:36

Hei alle sammen! Må bare først beklage for at jeg ikke har blogget tidligere i dag, tiden går så utrolig fort når man først holder på med noe! Helt siden jeg kom hjem fra skolen så har jeg ikke gjort noe annet enn å spise middag sammen med foreldrene mine og bleke bort de oransje delene av håret mitt, eller ja - vi prøver iallfall bleke de bort. Jeg sitter enda med sølvfolie i håret og krysser fingrene mine for at resultatet blir bra. 

Forrige gang så var jeg hos en frisør som fucket opp håret mitt (2 ganger !!), og aldri igjen skal jeg bort til den frisørsalongen lengre! Dere husker helt sikkert hvor oransje og jævlig det var? Også 2 uker senere dro jeg tilbake dit for å rette det opp men tydeligvis så var det bare midlertidig "fiksing" fordi den ekle fargen kom tilbake etter noen få vask. Som sagt, aldri igjen. 
Fin stil, i know. 

Men nå må jeg skynde med å skylle håret mitt før alt bare faller av, haha! Blogger senere om resultatet ♥♥ Love you guys :*

Null motivasjon

 • 23.03.2017 - 21:10

Noen ganger (alltid) er det godt med to timers lur i senga, men av og til så våkner man senere enn det man hadde planlagt! Denne gangen sov jeg bittelitt for lenge (Hvem prøver jeg å lure? Jeg skulle ha våknet MYE tidligere!) og må helt sikkert jobbe med innleveringen min til klokka 2-3 på natten. Jeg har null motivasjon og vil helst bare se en dårlig film på Netflix. Fuck my life. Nå så skal jeg bare tvinge meg selv til å jobbe med innleveringen, grine litt og deretter fortsette å pine meg selv. Heldigvis er det ingen prøver på fagdagen, men om det hadde vært det (+ tillegg til innleveringen) så hadde jeg tatt livet av meg. Ja, jeg er litt dramatisk. Ønsk meg lykke til med den lille søvnen jeg kommer til å få i meg i natt, haha! 

Off-day

 • 23.03.2017 - 15:36

Det er så digg at skoledagen er over, men hjemme er jeg ikke! Jeg sitter fortsatt i klasserommet helt for meg selv og venter på båten som skal dukke opp om 20 minutter. I dag gidder jeg ikke å gå hjem i snøværet siden jeg har hatt gym, så jeg venter på at faren min skal hente meg etter den korte båtturen. 

Senere i dag så må jeg jobbe med sosialkunnskap innleveringen min som skal leveres i morgen på fagdagen! Etter det så skal jeg sikkert bare slappe av, droppe joggeturen, kanskje sole meg eller noe lignende. For meg så er torsdag en off-day, og da skal jeg ikke stresse med alt mulig annet! :-)  Etter gymmen tidligere i dag. 

Rosa hår (??)

 • 23.03.2017 - 08:14

God morgen alle sammen! 

Jeg kom over et gammel bilde av meg selv der jeg hadde rødt hår og gamle minner suste gjennom tankene mine. Deretter så fikk det meg til å tenke "Hva om jeg hadde farget håret mitt rosa?". Riktig nok hadde jeg gjort dersom det var 2-3 år tilbake, men siden jeg elsker å vær blond nå så tør jeg nesten ikke gjennomføre  prosjekt rosa. Personlig så synes jeg at jeg ikke kler noe særlig med rosa hår, men der igjen har jeg alltid hatt lyst til å prøve det ut bare for moro skyld.. Hva tror dere? Burde jeg farge håret mitt rosa?  ♥


Rip extensions + iphone 6 
 

TING JEG ER AVHENGIG AV!

 • 22.03.2017 - 21:36- Jeg er utrolig avhengig av bamsen min som jeg fikk av R.! Når jeg ikke sover i nærheten av den så får jeg nesten panikk fordi jeg føler meg da så alene, haha. 

- Carmex! Leppene blir tusen ganger mykere og det ser mer smooth ut selv etter man har påført leppestift. Det verste jeg vet er tykt overlag med leppestift på sprukne og tørre lepper! Det ser så ubehagelig ut. 


- Min daglige dose av facebook og instagram (+ mobilen min, haha)! Hva skulle jeg ha gjort uten det???


-  Jalla butikker som selger alt! Hver gang jeg går inn i en sånn butikk så kommer jeg ut igjen med unødvendige ting, og uheldigvis for lommeboken min så digger jeg det. 


- Siden jeg nevnte jalla butikker, klarer jeg meg ikke uten asiatiske eller "utenlandske" små butikker. Der kjøper jeg grønn te, naturlig hårkur, krydder, frø og mye mer! Det beste er at det sjeldent koster mye. #Gjerrig 


- SJOKOLADE! I hele mitt liv så har jeg overlevd på nugatti, og jeg lever enda. 


-  Bukselommer. Jeg klarer meg så vidt uten bukselommer. Det mest irriterende jeg vet om er bukser med "late lommer". Hva faen? Hva er meninga med livet? Hvor skal jeg putte tingene mine hen? Hvorfor skal designeren gjør livet så jævla innviklet? Stop it. 


- Sminke! Greit nok om man skal chille hjemme eller på skolen, men når det er snakk om å dra ut med venner eller noe lignende så skyt meg heller i leggen. Kan like godt stikke innom sykehuset uten sminke. :-) 


- Klaroline fanfiction.. ? Dere som ser på TVD vet hva jeg snakker om! 


- Kinesisk mat (!!). For de som ikke vet det så er kinesisk mat favoritten min. Jeg elsker biff med peppersaus, innbakt kylling, nudler, ris, osv.! Aah, kjenner at jeg begynner å sleve bare ved å tenke på det! Om det hadde vært Chinese takeaway i nærheten så hadde jeg bestilt det uten tvil at this moment. 

RUSS 2017 HERE I COME + VIKTIG video (!!)

 • 22.03.2017 - 18:32

Nå klarer jeg så vidt å vente med å bli RUSS! Kan ikke mai bare forte seg?? Jeg plukket opp pakken fra Russedress for en time siden og gjett om det første jeg gjorde var å hive meg på russebuksen. I flere måneder så har denne frøkenen her planlagt hvordan buksen skal se ut, og jeg gleder meg syykt til å vise det på bloggen min! ♥Skoledagen min bestod av markedsføring, historie, litt norsk og besøk av politiet! Den siste nevnte gikk ut på informasjon og advarsel i russetiden, de snakket spesielt mye om voldtekt under feiringen, osv. Jeg føler at i det siste tiden så har det vært så stor fokus på "russe-voldtekt" og det skremmer meg litt sånn helt egentlig.. Men det er jo uansett bra at politet og de andre gjør oss drittunger mer bevisste på ting som vi kanskje ikke tenker så mye over, spesielt når alkohol er involvert fordi da er det dessverre super lett å være mindre forsiktig. 
 

Denne videoen over er litt morsom til å begynne med, men har et godt budskap! Anbefales å se den. 

Fuck you moder jord

 • 22.03.2017 - 11:19

Jeg begynner å bli dritt lei av å bo i Norge! Dagen rundt så er det nesten bare pisskaldt, og for å gjør alt verre så våknet jeg til våt SNØ. Åhh, jeg var bare så klar til litt sol og varme, men tydeligvis har moder jord andre planer enn det som stod til forventingene mine. Jeg trodde kuldegradene var over? 


Har historie nå og kom over et bilde av han Putin. Ansiktsuttrykket hans beskriver seriøst alle de følelsene jeg gikk gjennom i dag morgens. Fuck you moder jord. Kunne du ikke bare la å være å sende ned snø mot slutten av mars?? Om det kommer til å snø i russetiden erklærer jeg faen meg krig! Haha. 

Litt sånn kos

 • 21.03.2017 - 23:27

Jeg føler meg utrolig heldig som har så mange dyr her i huset, man føler seg da aldri alene. Haha! Til tider så kan det vær litt sirkus, men hvem bryr seg? Det er en selvfølge at man aldri får det fred med 7 katter og 2 hunder! Det beste jeg vet er at der alltid er katter som skal kose i sengen min, og om jeg hører skumle lyder midt på natten så skylder jeg på de. Egentlig så er det ganske smart for da slipper jeg å vær så ekstremt redd etter å ha sett en skrekkfilm! Men om det ikke skulle hjelpe da terroriserer jeg bare han R. og får han til å holde seg våken med meg. ♥ True love. 

Outfit 21.03.17

 • 21.03.2017 - 19:28

Dette har vært mitt outfit i dag selv om jeg satt og frøs som en liten Chihuahua i klasserommet. Angrer jeg? Nope, men kommer sikkert til å bli forkjølet nå snart haha. Hva synes dere? ♥

Nå straks har jeg tenkt å ta meg en liten joggetur, deretter en varm dusj og til slutt videochatte med R. Sykt at jeg ikke har sett han siden februar! Distanseforhold er ikke for alle, men om man virkelig elsker den personen så skal alt gå ganske bra. Det er bare kjedelig at man ikke kan vær sammen med den personen 24/7, haha. #clingygirlfriend Ha en fantastisk kveld kjære lesere så snakkes vi kanskje senere ♥ klisj puss puss 

Jeg ser rødt!

 • 21.03.2017 - 12:37

Det er utrolig sjeldent jeg våkner opp før vekkeklokken, men denne morgenen så gjorde jeg akkurat det - jeg våknet med full av energi og er nesten i hundre! Tenk om jeg kunne våkne hver morgen som jeg gjorde i dag, åhh.. Det hadde vært utrolig deilig! Siden jeg ikke lengre kan bruke extensions (noe som jeg SYKT savner!!) brukte jeg bare 1 time på badet, og da koste jeg med å høre på to videoer av Nikki Glamour. Jeg tror hun er min nye favoritt youtuber fordi er bare helt syk, og historiene hennes er enda sykere. Anbefaler virkelig å sjekke ut noen av videoene om man digger drama og følelsen av "KØDDER DU"!  Av en eller annen grunn så er den ene øyet mitt rødt, what liksom. Det var ikke der da jeg så meg selv i speilet hjemme tidligere i dag. Haha, kanskje jeg utvikler meg til en vampyr eller noe? Det er helt åpenbart alle de årene med The Vampire Diaries og nå The Originals har påvirket psyken min.. 

 

Hitlers sminke syndrom

 • 20.03.2017 - 18:38

Halla babes (lol). Akkurat nå så føler jeg meg litt nedenfor og deprimert (eller er jeg kanskje bare trøtt? Haha) etter en lang mandag på skolen.. Selv om jeg bare hadde 3 fag i dag. 

Det er så utrolig kjipt å starte dagen med spansk rett etter helgen fordi hjernen min vil heller nynne på batman sangen enn å fokusere det som blir sagt av læreren. Enda verre er det å fokusere når jeg ikke en gang er interessert i spanskfaget, men shit får bare gå.. Synes det er bare er idiotisk å tvinge videregåendeskole elever til å lære seg et helt nytt språk i en så voksent alder. Om jeg skulle ha bestemt så hadde jeg gjort fremmedspråk om til et frivillig valgfag, og for de som ikke vil lære seg et helt nytt språk kan bare fortsette de 3 neste årene med engelsk. #Elizabeth2017  Uansett, jeg drev å knipset noen bilder av meg selv, og noen sekunder etter så kjente jeg den ene øyevippen løsne fra øyelokket. Jeg HATER når det skjer! Skulle ha trodd at jeg kastet bort 20 minutter på festning av øyevippene med vilje?? Nå så vil jeg bare gi opp med livet, legge meg ned på sofaen og gjømme under et pledd resten av kvelden! Hver gang vippene faller så skal jeg si at det er "Hitlers sminke syndrom" siden vippene legger seg alltid så fint over leppene mine. Det er kanskje sånn han Hitler fikk barten? Hidden dragqueen. 

Like a virgin

 • 18.03.2017 - 16:49

YAAS, det lørdag! I de 2 siste dagene så har jeg holdt på med markedsføring, men nå kan jeg endelig si at jeg er ferdig med begge markeds innleveringene! Jeg skulle egentlig ut på fylla i går men bestemte meg heller å fokusere på innleveringene og se på en fjollete film sammen med typen min. Siden det var min tur å velge film så ble det "How to lose a guy in 10 days". Helt ærlig så synes jeg ikke synd på R siden den forrige filmkvelden valgte han den første episoden av Star Wars, og som hevn kommer han til å velge fortsettelsen selv om den varer en halvtime lengre.. Men det R ikke vet er at når det er min tur å velge film igjen skal vi "kose" oss med Mean girls, haha! ♥ 


Vet ikke helt hvorfor, men hver gang jeg har på meg rødt leppestift så føler jeg meg som en virgin, hahah. Tror det kan ha noe med da jeg var yngre så stjal jeg rødt leppestift av moren min? Jeg var så skjønn og uskyldig back then.  

Det som irriterer meg

 • 15.03.2017 - 00:24Selvgode gutter
Det er en ting å ha god selvtillit, men gutter som er alt for høy på seg selv kan bare gjør som strutsen - Slå hodet gjennom bakken, og forhåpentligvis så knekker de med det samme nakken. Jeg takler ikke selvgode gutter, spesielt ikke når de skal skryte av hvor mye de har i lommeboken eller at "alle jenter" digger dem. Jeg takler det bare ikke. Hva er det de prøver å oppnå eller bevise? Hvor mye de tjener på Bunnpris? Hele saueflokken av jenter som kommer til å ende opp med klamydia? Jævlig attraktivt spør du meg, hahah. Hver gang de åpner kjeften sin så får de meg til å tenke om de i det hele tatt har en høyere IQ enn dørmatten min, trist men sant.


Folk som stirrer på treningssenteret 
Det er en grunn til at jeg SJELDENT drar til treningssenteret, og det er fordi der befinner som oftest nysgjerrige men dømmende freaks som bare elsker å stirre på deg. Jeg vet ikke helt grunnen til hvorfor de skal gjøre det på folk som trener for seg selv, men det er sinnsykt irriterende. 
 

Folk som tar alt seriøst 
Alle vet minst en person som tar alt seriøst og ikke eier selvironi. Jeg har en mørk humor og ofte når jeg er syk så bruker jeg å kødde med at jeg lider av "ebola" eller noe lignende, teit men ja. Anyway, en gang da jeg var forkjølet så overhørte en jente den useriøse "ebola samtalen" mellom meg og en annen venninne, og la oss bare si at den jenta klikket helt bananas! Jeg skjønner at det er faktisk folk som dør av det, men ærlig talt så har alle en eller annen slags form av mørk humor så shut the fuck up. Jeg er uansett 97% sikker på om den samme jenta har ledd av aids vitser om jeg ikke tar helt feil. 

 

Veggklokker 
På soverommet mitt så har jeg ingen veggklokker og det er av den enkle grunnen jeg irriterer meg over "tik tak" lyden. Hvordan folk klarer å sovne med en så irriterende lyd i bakgrunnen vet ikke jeg - men de har helt sikkert signert under en kontrakt og solgt sjelen sin til djevelen fordi hvem takler tik tak lyder? Haha. 


Iphone 7
Ikke misforstå meg, jeg elsker den nye mobilen min.. Men det er både uvant og irriterende når jeg ikke kan lade mobilen min imens jeg hører på musikk! Det som også irriterer meg er at ørepluggene ikke kan kobles til macen på grunn av den nye designet, helt idiotisk fordi nå må jeg stresse rundt med to forskjellige øreplugger. 
 

Jålebukker på flyplassen
Det verste jeg vet med flyplasser er folk som har på seg 154kg med metall og må gå gjennom sikkerhetskontrollen 40 ganger før pipingen tar slutt. Kan ikke folk bare holde seg til simpel når det kommer til valg av smykker? Det er hverken komfortabelt eller nødvendig å etterligne Victoria Beckham når man reiser med økonomiklassen, skjerp dere jenter. 

Shopping

 • 13.03.2017 - 19:40

Sånn, da er dagens lille visning over, endelig så kan jeg legge meg ned i god-sofaen med splitter nye puter imens jeg stapper nachos inn i kjeften på meg. I mens jeg og foreldrene mine var ute så bestemte vi oss for å stikke innom Devold, og da fikk vi øye på fargerike puter som passer helt perfekt til stuen våres! And guess what? De kostet bare 50kr!   
-Vil bare hjem- 


Hahah, pappa med de berømte joggeskoene sine som må bære på posene! 
 

Jeg skulle egentlig ut i kveld for ta runden men det regner så fælt! Det er en ting når det drypper forsiktig mot ansiktet mitt, men når det føles ut som pisking så holder jeg bare meg inne med ja, nacho.. smart. Jaja, jeg kan få jogge to runder i morgen om været forandrer seg, men jeg tviler på at den gjør det. Jeg kunne nesten ha gjort hva som helst for å slikke litt sol nå, hahah. Så desperat. 

visning

 • 13.03.2017 - 16:23

Endelig så har vi vasket huset (igjen) for visning, og da kom jeg over en pose med bøker som inneholder informasjon og bilder av huset våres! Selv synes jeg det er litt weird å bla gjennom sidene fordi der står jo ting som jeg aldri har visst eller lagt merke til før, haha. For eksempel så har jeg aldri tenkt over hvor gammel vinduene er eller noe lignende. Huset har jo uansett eksistert over 50 år, men vi har jo pusset opp i alle rom utenom den ene rommet nede i kjelleren der fryseren ligger.. I tillegg så har den forrige eieren dødd oppe i soverommet til foreldrene mine og jeg er ganske sikker på at det er han som har gått oss på nervene i alle år, haha! Uken som gikk

 • 12.03.2017 - 15:09

Ukens opptur

Å få en helt ny mobil i posten! Dere aner ikke hva jeg måtte gå gjennom med den andre mobilen.. Den levde sitt eget liv og høyttaleren fungerte ikke siden jeg klarte å rive ut noe som gjorde at høyttaleren var helt utilgjengelig, smart. 
 

Ukens nedtur

Da jeg og en venninne måtte stå utenfor en stengt McDonalds for å stjele wifi sånn vi kunne finne en ny sjåfør ettersom den andre ble stoppet av politiet. Det var ikke noe særlig å stå ute i kulden for å si det rett ut, haha.  
 

Ukens låt

Jeg har hørt mye på The Chainsmokers - Don't Let Me Down ft. Daya, og det er en sang som jeg elsker å høre på imens jeg sminker meg! 


 

Ukens craving

CHIPS MED DIPP OG NACHOS! 
 

Ukens youtuber

HEYPARIS, jeg digger seriøst den dama der! Hun snakker uten filter og historiene hennes er bare helt rå. Nå i stad så hørte jeg på "STORY TIME: DRUNK DRIVER HIT OUR CAR !", hahah helt sykt! Anbefaler virkelig å ta en titt innom på siden hennes. 
 

Ukens sminke 


Denne ukens fokus

Å studere! Det kommer til å vær dødshektisk denne uken med masse innleveringer, spesielt innen markedsføring! Da er det selvfølgelig viktig å sette meg ned og å forberede meg til forskjellige temaer som kommer til å dukke opp i timene og selvfølgelig levere dem inn i tide. Tror jeg bare kommer til å dra til skolen med en hettegenser og uten sminke sånn jeg kan få i meg nok søvn, haha! Til vanlig så sover jeg bare rundt 4 timer ettersom jeg aldri klarer å legge meg noe tidligere og må stå opp mellom 05-6 tiden for å gjøre meg klar. Dere skjønner sikkert grunnen til hvorfor jeg er så dødssliten og trøtt når skoledagen er over, hahah. 

Bye bye man

 • 11.03.2017 - 20:31

Etter 2 lange dager med venting så kom endelig den nye iphonen i posten i går! Det første jeg gjorde var å teste kameraet og ta 12345 selfies, hahah så sykt teit. Anyway, da den forrige kveld begynte å nærme seg så dro jeg på kino sammen med verdens fineste! Vi måtte bare se filmen Bye bye man selv om folk advarte oss mot å se den, and guess what? FILMEN SUGDE RÆV. Jeg er en pyse når det kommer til enkelte skrekkfilmer men den filmen der fikk meg faktisk til å le. Jeg anbefaler virkelig ikke å bruke pengene deres på Bye Bye man. Det er nesten bedre å bare brenne opp hundrelappen eller skylle den ned i dassen, for real. 

Rundt 01 tiden ble filmen ferdig og vi gikk da ut for å se etter "sjåføren" våres, men han ble stoppet på vegen av politet og mye shit skjedde. Det verste var nå at mobilen min ikke ville ringe og venninnen sin gikk tok for strøm. Det endte opp med at vi gikk til den nærmeste McDonalds sånn jeg kunne stjele litt gratis Wifi og finne en ny sjåfør! Takk gud vi fant noen som kunne kjøre oss selv om vi ikke kjente dem og hadde nesten ikke noen penger på oss, haha. Herlig at det fortsatt eksisterer snille mennesker der jeg bor! ♥♥

Livet mitt suger

 • 07.03.2017 - 13:41

Jeg er ofte uforsiktig med tingene mine og jeg skammer meg over å si at to av mine "must haves" ble ødelagt både i går og i dag. Etter å ha vasket og børstet exstensionene mine i går så falt flertallet av håret rett av og samlet seg rundt i sluket. Da tenker dere at jeg kan bare spare opp litt penger og deretter klikke meg inn på luxushair.. *EHMM WRONG*! Iphonen sovnet stille inn i dag morgens etter å ha falt 30 cm ned fra en benk på badet, og da må jeg selvfølgelig prioritere mobil ovenfor løshår. Rundt 7-8000kr skal forsvinne rett fra lommeboken min sånn jeg kan få kjøpt en firkantet snakkeboks, og deretter skal 3000kr forsvinne for 180g løshår bare sånn jeg kan føle meg litt pen. Thanks God, du får meg alltid til å tenke over hvor utakknemlig jeg er når jeg først og fremst mister det! Enn så lenge må jeg nok få låne meg en stygg mobil av min far som for real lever enda i stenalderen, også må dere skjønne lesere orke å se bilder av meg uten exstensions! Hahha, noen uker framover må jeg helt sikkert sette opp speilreflekskameraet for å knipse til noen bilder! Når den nye iphonen min kommer så skal jeg holde den ene hånden på bibelen og love å aldri mer ødelegge noe som helst! 

Reise rundt med Chihuahua

 • 05.03.2017 - 23:51

Ofte så har jeg bare lyst til å kjøpe meg en søt liten Chihuahua som jeg kan kose og reise rundt med! Tenk å ha en liten kamerat sittende på fanget når du for eksempel reise med fly eller bil.. Aldri kan du kjede livet av deg igjen når du har en liten turkamerat som underholder deg! Riktignok så reiser jeg ikke alt for ofte med tanken på skolen og alt det der, men sånn ellers reiser jeg til utlandet når jeg har ferie eller noe lignende (Mest på grunn av min framtidige mann, hahah). Kanskje om noen få måneder så kan jeg skaffe meg en Chihuahua eller Pomeranian? Maybe both? Only the time can tell ♥Reiser du ofte? // Har du en liten eller stor kamerat? 

Resten av spørsmålene

 • 05.03.2017 - 18:14

Hva irriterer deg?
Hahah, nå skal dere få høre!! Det er mye rart som irriterer meg: Folk som spiser med åpen munn, ler med en pitched high voice, osv. Men det som virkelig irriterer meg er folk på flyplassen som har drit masse smykker og metaller på seg, fordi når de skal gå gjennom sikkerhetskontrollen så ender det bare opp med at de går fram og tilbake 40 ganger før det tar slutt! Er det virkelig nødvendig å strutse rundt med så mye pynt? Nei. 
 

Hvordan ble du kjent med kjæresten din?
Det er en litt sånn morsom men klein historie som burde bli filmet siden det tar 10 minutter å fortelle hele greia, men jeg ble kjent med han gjennom en venninne da vi skulle på strandfest i Mamaia. Jeg var med en jentegjeng i byen, også fikk en telefon der vi ble invitert på en strandfest. Han hentet meg og den ene venninna, imens de resten tok buss til festen. Fun fact; han hadde en kjærest at that time. *drama lama* 


Hvordan fungerer avstandsforholdet? 
Vi har faktisk vært sammen snart i 2 år og det fungerer kjempe bra! Selvfølgelig så er det litt kjedelig at jeg ikke kan se han hvert eneste dag, men det er noe som man blir vandt til. Vi møter hverandre så ofte vi kan, spesielt når det er ferier. Uheldigvis så jobber han som flygeleder og kan liksom ikke ta fri med det samme, men der igjen så får han 1 måneds ferie nå snart! Gleder meg syyykt! 


Har dere trust issues?
Ikke i det hele tatt! Har aldri hatt en grunn til det heller. 
 

Kan du fortelle om ditt første kyss?
Believe me or not, så var det med han jeg er sammen med nå! Hahah. Anyway, det er en lang og morsom (men flaut) historie som jeg burde heller ha filmet! La oss bare si at jeg ikke visste at han prøvde å kysse meg 5-7 ganger fordi jeg snudde hodet mitt hver gang han nærmet seg. Det beste er at jeg ALDRI gjorde det med vilje! Poor guy, han ble skikkelig forvirret, haha (Og det samme ble jeg sånn helt egentlig). Har noen noen gang komt borttil deg på gaten for å ta bilde?
Nei, hvorfor skulle de ha gjort det? Haha. Men da jeg jobbet i en klesbutikk så var det ofte det samlet seg noen gutter utenfor butikken og tok snikbilder av meg hver gang jeg var på jobb.. 
 

Fortell 3 ting om deg som leserne dine ikke vet om deg:
1. Jeg har gått på poledancing, 2. Jeg sover hver natt med bamsen min som jeg har fått av typen min, den har også signatur parfymen hans, 3. Jeg har en 3 år gammel tatovering som min far ikke vet noe om. 
 

Hva heter kjæresten din?
Radu-Adrian, men kaller han bare for Radu, Diabito, Koala eller Smochie (hahah, den siste hater han!) ♥


Har du vært på konserter? 
Ja det har jeg! Sist var en rockekonsert/festival for Rocke / MC folk i et forlatt område oppe ved fjellet. Der var enten dårlig eller ingen dekning, i tillegg var det rett ved siden av en skog med bjørner. Gjett om jeg ble skremt da jeg møtte på både hardcore rocke- og MC folk! Typen min var med i et band som skulle spille, og ofte så kom det bort skumle folk som ville snakke med meg på grunn av det. Selve konserten/festivalen var helt awesome, men dessverre var fullt av drugs og alt det der som gjorde meg litt mer oppmerksom på sikkerheten min. Haha, jeg var jo den eneste som stod ut av folkemengden med rosa nike sko, blå jeans, blondt hår og svart topp! (Bildet til høyre er en video av en random dude som headbanga, også kom det en annen en som gjorde det akkurat det samme sånn det så ut som han stod ved siden av et speil). 

Dagen igår

 • 05.03.2017 - 16:28

Hvor skal jeg starte? Jeg hadde det utrolig gøy sammen med baben min! Vi koste oss med mat, sladder, baksnakking, spøkelse historier (hahah), makeover og en liten tur ute midt på natten! Hun er så herlig å være med fordi det befinner seg aldri noe drama mellom oss, altså ikke litt en gang. Aldri så har vi kranglet eller baksnakket om hverandre, noe som er selvfølgelig utrolig viktig i et awesome vennskap!  


Selfie med ovnen, hahah! Her ble det vårruller og hvitløksbrød. 
Jeg kom ikke hjem igjen før klokken var mellom 2-3, også kom jeg på at jeg hadde en innlevering til søndag klokken 14:00! Den er ikke sånn alt for vanskelig men jeg var så trøtt. Takk Gud for at jeg har en mor som kan hjelpe meg med innleveringen, uansett at hun ble irritert på meg for å ikke ha gjort den noe tidligere! Men jeg har startet på den for noen dager siden da, så det må jo hjelpe litt? Haha, men nei sånn helt seriøst så må jeg skaffe meg en timeplan der jeg har oversikt over alle innleveringene fordi Fronter gjør bare ikke jobben sin! 

Pulsen min var i hundre!

 • 03.03.2017 - 21:46

Heihei! Jeg stod opp ganske sent i dag med tanken på jeg la meg rundt 07 tiden, altså jeg klarte virkelig ikke å legge meg noe tidligere på grunn av jeg var in shook. Etter flere timer med mislykket videoblogg nede i kjelleren så endte jeg opp med å se på Heyparis, og en kort stund etter la jeg merke til en svart skygge som glei sakte bortover gulvet mot meg. Skyggen varte bare rundt 5 sekunder før den plutselig forsvann, men rett etter skygge-hendelsen så hørte jeg et dunk i veggen bakom meg. Haha, gjett om pulsen min var i hundre! Skulle seriøst ha filmet hendelsen fordi nå sitter dere sikkert bak skjermen med en That's so raven-Mhhmm. Nå så skal jeg kose meg med vafler i mens jeg ser på.. twilight (?) hahah. Etter det så skal jeg prøve meg på videoblogg, men om det mislykkes igjen så gir jeg bare opp og skriver da et innlegg der jeg svarer på resten av spørsmålene! 

Spørsmålsrunde - Del 1

 • 03.03.2017 - 05:42

Heihei! Jeg sitter nå nede i kjelleren med videobloggen som jeg ENDA ikke er ferdig med! Jeg har seriøst filmet 40 ganger men den blir alltid sånn over 20 minutter lang, og det kan da bli fort kjedelig å høre på for hvert enkelt som velger å se på, spesielt når lyden klikka. Det jeg har gjort er å svare på noen spørsmål nedenunder og noen andre vil bli senere svart på med en videoblogg! Kan hende at jeg er drit trøtt men jeg så nettopp en tydelig skygge og hørte en kort tid etter noe som smalt. Hvor bestilte du restylane-kitet som du tok hjemme?
Trodde jeg faktisk skrev om det på den forrige innlegget, men uansett så var det bare tull; Jeg har nettopp fått greie på bilderedigering og ville sjekke om skills'a mine var gode nok, haha! Tviler på om det var så mange som faktisk trodde på det siden det få som reagerte. 

Hvordan trives du i klassen din?
Helt ok, tror jeg? Kunne kanskje ha gått bedre, men trivsel og alt det der er noe som jeg nærmest aldri tenker over når jeg er på skolen. Fokuserer mer på skolearbeid eller hva jeg skal ha til middag, haha! 

Noe du angrer på?
Ja, da jeg satt oppe til klokken 2 i forrige natt fordi jeg trodde jeg hadde en innlevering i norsk. 

Liker du sushi?
Ikke i det hele tatt! Sjømat (utenom krabber) er noe som jeg sterkt hater! 

Hva synes du om homofile og lesber?
Synes det blir så teit å kommentere på sånt men jeg bryr meg fint lite om hva folk liker og ikke liker. Om man er en homse eller lesbe så har det ingenting å si fordi det er deres personlige sak og de skal få lov til å like/elske hvem de vil uten at folk dømmer. 

Har du noen gang tvilt på om du er heterofil?
Nei, men jeg vet om flere som har gjort det. 

Dine bestevenner?
Er det nå jeg skal komme med en liste? Haha.

Favorittrestaurant i Ålesund?
Long Cheng Restaurant på en søndag! 

Kan du lage flere videoblogger?
Om hva? haha 

Har operert deg?
what 

Dyreste du eier?
Har noen designerkjoler som koster mellom 7000-9999kr, også har jeg en annen kjole med en ukjent pris men som har swarovski stener og strutsefjær. 

Er du en bitch i virkeligheten?
Det kommer an hvem jeg møter på.. Helt ærlig så tror jeg 78% vil si at jeg er en bitch på grunn av ansiktsuttrykket mitt, haha! Spesielt når jeg er på skolen, jeg ikke noe annet enn å vise RBF. Dessverre så har jeg nok arvet det av min kjære mor, I can't help it. 

Hvordan vil du beskrive deg selv med tre ord?
Utrolig lojal, ærlig og til tider perfeksjonist

Største forbilde?
Marilyn Monroe og min mor! ♥

Har du noen gang vært utro?
Nei og jeg har null respekt for de enten gjør eller har gjort det.

Hva er din favoritt-quote?
"Normal is an illusion. What is normal to the spider is chaos to thefly." - Morticia Addams

Noen du var venn med før som du savner å være venn med nå?
Nei, det er en grunn til man ikke er venn med den personen lengre eller hva? 

Har du noen gang hatt en venn du har gjort alt sammen med?
Haha, gjett om! Her er det snakk om å late som vi var søsken, planlegge framtiden sammen der ungene våres skulle bli bestevenner og alt det der. 

Hvordan går det med deg? Har du det bra?
Jo, alt går bra her! Takk for at du spør! :-) 

Er foreldrene dine gift eller skilt?
Lykkelig gift. 

Hva er din beste egenskap?
Selv om jeg ikke er lengre venn med en person så forteller jeg ikke hemmeligheten videre med eller mindre h*n backstaber meg. 

Hva er din verste egenskap?
Jeg kan for eksempel diskutere med typen min også innser jeg raskt at det er ikke han som tar feil, men allikevel vil jeg stå på mitt og diskutere videre. Haha, det er så pointless! 

Sover du med eller uten klær om natten?
;-)

Hva foretrekker du? Å bade i havet eller i basseng?
I havet uten tvil! 

Har du hatt regulering?
Nei, men jeg husker at de fleste vennene mine hadde det og jeg hadde såå lyst på det! Bøyde til og med fliseklemmer som liksom skulle forestille "reguleringen" min, haha så teit. 
 
Kan du lage sminkevideo? Du er så sinnsykt flink!
Tusen takk, det kan jeg helt sikkert! 

Beskriv drømmegutten.
Lett; typen min! 

Hvis noen spør deg hvorfor du bruker sminke, hva svarer du? Sminker du deg for deg selv eller for å se bra ut for andre?
Helt ærlig så er det ingenting å svare tilbake på. Hvorfor skal jeg bruke energi på å forklare til folk noe som er pretty obvious; Jeg sminker både for meg selv og andre. 

Hvem liker du best av Kylie og Kendall Jenner?
Utseendet til Kylie men personligheten til.. ingen av dem. 

Hvorfor startet du å blogge?
For the attention maybe. 

Noe du bruker mye penger på?
Ja, sminke og mat. 

Noe du er takknemlig for?
For alt jeg har. 

Liker du best å sove alene eller sammen med noen?
Sammen med noen, men bare med typen!

Hva drømte du i natt?
Er oppe enda for å svare på spørsmål; med andre ord så har jeg ikke sovet enda.

Elsker bloggen din, du er så himla pen og reflektert! Håper du svarer på video, det hadde vært dritkult!
Tusen takk! Noen av de andre spørsmålene vil bli senere svart på med en videoblogg! ♥

SKOEN MIN SMELTET

 • 02.03.2017 - 11:15

Hahah, jeg skulle til å dra bort til kulturhuset i Ålesund for der skal tydeligvis vær et innspill av forskjellige klasser men uansett; da jeg reiste meg opp fra stolen så kjente jeg at det var noe som ikke stemte med den ene skoen.. Jeg tittet da ned og fikk øye på dette her: 

Hvor dum går det an å bli?? Jeg hadde liksom foten min opp på varmeovnen men det har jeg gjort 1000 ganger tidligere uten at noe som helst ble smeltet!! Hahah, så teit at verden plutselig har bestemt seg for å hate skoen min som jeg fikk av mormoren min. ALDRI igjen skal jeg vær i nærheten av den ovnen der! 

Dårlig start på dagen

 • 02.03.2017 - 08:33

Sånn helt seriøst, jeg våknet rundt 5:40 tiden og måtte gi opp etter en timers tid på badet med både sminke og hår siden ingenting ville fungere! For eksempel så rant vippelimet ned og inn på øynene mine (2 ganger!!) og selvfølgelig måtte tårene komme å ødelegge sminken. Håret mitt ville ikke i det hele tatt samarbeide med extensionsene så nå sitter jeg her i klasserommet uten sminke og med en stygg hårdott. Heldigvis er det ingen (så vidt jeg vet om) som faktisk bryr seg om man ser jævlig ut eller ikke, det er jo tross alt videregående! Men om det hadde vært på ungdomsskolen så hadde folk helt sikkert reagert litt annerledes, haha. 

RESTYLANE FAIL??

 • 01.03.2017 - 22:38

Svar på spørsmålrunden venter jeg med til i morgen, så for de som vil kan spørre meg om alt og ingenting heeer. Om det blir noen flere spørsmål så skal jeg selvfølgelig komme med en søt videoblogg der jeg svarer, men det blir dumt å publisere en 20 sekunders video! Håper det er flere som gidder å stille minst ett spørsmål sånn jeg få dumme meg ut foran kameraet, Haha! ♥

For en stund siden så kjøpte jeg meg restylane fra nettet, og jeg har nå sprøytet det inn i leppene mine! Synes det hadde sett så bra ut om det ikke hadde vært for den enorme hevelsen, blåmerkene og følelsen av tusen nåler som stikker gjennom leppene mine. Haha, jeg klarer ikke en gang å snakke siden det gjør så vondt! Men alt det problematiske forsvinner helt sikkert av seg selv en eller annen dag, right? Tenk at jeg har gjort det helt selv! Hva synes dere? 

Livet er herlig!

 • 01.03.2017 - 17:24

Livet er bare så herlig! Ja, jeg er fortsatt syk men sminken min er bare så on point i dag at jeg velger å kun fokusere på det positive! Stort sett så har jeg ikke gjort så mye annet i dag enn å møte opp på skolen, shoppe litt og deretter sminke meg hjemme på badet . Nå straks så skal jeg fikse neglene mine og deretter kanskje lage til en videoblogg der jeg svarer på spørsmålene om det dukker opp flere! Spørsmålsrunden finner du forresten >heeer!<  Still meg gjerne spørsmål om du tør! ;-) 
 

I mens jeg sminket meg på badet så hørte jeg på Dr.Phil, og der var det snakk om en mørkhudet tenåring som ville bli gravid med en meksikaner bare fordi den framtidige ungen hennes ikke skulle ende opp med mørk hud, fyfaen hahah så SYKT! Har aldri hørt om noe lignende før! Har du?

ezedoll

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Elizabeth Hjelme, er 19 år og kommer fra Ålesund. Her på bloggen min så vil jeg for det meste skrive om hverdagen, mote og andre ting som interesserer meg. Håper du vil følge meg!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no