Elizabeth Hjelme | Ezedoll.Blogg.no

Søke på Paradise Hotel 2018

 • 31.05.2017 - 22:22

ENDELIG er jeg ferdig med skriftlig eksamen! Nå har jeg bare muntlig igjen, men siden skolen jeg går på aldri klarer å gi oss informasjon (kødder ikke, de suger på dette her) så vet jeg ikke når tid jeg skal opp i trekkfag. Uansett, jeg krysser fingrene mine for at jeg ikke kommer opp i markedsføring eller spansk. Om jeg blir trukket ut i spansk, griner jeg. Lover dere at jeg ikke kan spansk, ikke litt en gang. Sier hele tiden "Merci" i stedenfor "gracias", altså??? 

Nei ass, om jeg kommer opp i spansk så stryker jeg og framtiden min blir totalt ødelagt, men jeg kan alltids melde meg inn på Paradise Hotel 2018? Jeg mister bare halvparten av hjernecellene mine hver gang det dukker opp små clips av showet på facebook feeden min. Passer bra. 

#PrayForMe

Akkurat samme som Hannah Montana

 • 29.05.2017 - 21:37

Nå har jeg gjort det! Der er ingen vei tilbake! Etter å ha lastet ned og sjekket ut Wish appen, har jeg ikke gjort noe annet i dag enn å kjøpe drit som jeg ikke trenger. Det var tett før jeg kjøpte en svampeholder for kjøkkenet..  EN SVAMPEHOLDER! Hahah, hva faen liksom? Jaja, noe av det som har blitt kjøpt må i det minste vær litt fornuftig. Dersom jeg blir fornøyd med varene så sletter jeg appen, haha! Kommer bare til å kjøpe mer unødvendig drit og kaste bort penger. Jeg har til tider ingen kontroll når det kommer til netthandel eller generelt shopping. Burde kanskje gi lommeboken min til en venninne når jeg er på kjøpesenteret, akkurat samme som Hannah Montana da hun ga sin til Lily. #Barndomsminner ♥ 

10 ting som gjør meg glad

 • 29.05.2017 - 14:06

1. Roser, haha! Jeg blir så utrolig glad av å se eller lukter på roser. Goalet i livet mitt er å ha en bukett av tusen roser og pose det på instagram. #Basicbitch 

2. Se på gamle bilder/videoer av meg selv eller andre som jeg kjenner. Her om dagen fant faren min fram en gammel kamera med videoer av da jeg danset foran speilet, da broren min feiret bursdagen sin og mye mer! Åhh, som jeg savner den tiden. 


3. Å gå ned i vekt, hahah! Det er så teit, men jeg blir faktisk glad av å miste kg. 

4. Flyplasser! Jeg er sjeldent i dårlig humør når jeg er på flyplassen (men det er fordi jeg elsker å reise, heheh). 

5. Den lange sommerferien, hvem blir ikke glad av det? 

6. Asiatisk mat (!!). Jeg dropper gjerne junkfood for litt pepperbiff, innbakt kylling, nudler og ris. 


 

7. Å shoppe! ♥ Kan kjøpe hva som helst og det vil faktisk gjør meg overraskende glad. Jeg kan for eksempel kjøpe briller, kokosolje (haha!), sokker eller krem, og det vil gjør dagen min 100 ganger bedre! 

8. Sminke meg! Det er noe avslappende og hyggelig ved å sitte foran speilet med sminkekosten i den ene handen og leppestiften i den andre. 

9. Kommentarer! Om det er koselige eller stygge kommentarer, har ingenting å si! Det vises bare at folk tenker på deg :-)

10. Å blogge! Jeg er fullstendig klar over at bloggingen min suger, men det gjør meg fortsatt utrolig glad! ♥

Dagens outfit + poledancing

 • 28.05.2017 - 18:27

Heiia! I dag så skal typen min ha konsert, men siden jeg ikke kan dra (for obvious reasons) skal jeg bare være hjemme og spise godteri! Haha, blir nesten det samme, sier vi. Uansett. I dag har har jeg bokstavelig talt ikke gjort noe annet enn å sminke meg og knipe til noen bilder. Fyfaen, jeg er så lite sosial, haha! Når det nærmer seg mot høsten MÅ jeg skaffe meg en hobby. Kanskje starte med poledancing igjen? Jeg var jo såå flink før.  

FRIVILLIG ARBEID MED PINGVINER

 • 28.05.2017 - 01:07

Jeg har alltid køddet med å gi opp med livet og flytte til et sted med masse pingviner, og da sendte selvfølgelig venninnen min en link der du kunne gjøre akkurat det! Altså, jeg visste ikke at det fantes pingviner i Sør-Afrika, men man lærer noe nytt hver dag. Tenk å bare pakke kofferten og jobbe frivillig med dyr? MED PINGVINER?? Riktig nok er det snakk om å rehabilitere afrikanske pingviner som har blitt utsatt av oljesøl, som er forresten utrolig viktig med tanken på de står i faresonen. De som vil lese mer om de skjønne pingvinene kan trykke HER

Blackfoot (or jackass) penguins. Mama and the young. Spheniscus demersus.

Åhh, jeg har så lyst til å melde meg inn, men jeg knytter meg så fort til med dyr at det gjør vondt om det skjer noe med dem. Jeg vil bare pakke inn dyr jeg finner i jakken min, snike inn i huset og aldri forlate dem! Haha, det er en grunn til at jeg har 7 katter og 2 hunder. 

Vippene mine falt av

 • 27.05.2017 - 22:41

KORT FORTALT OM DAGEN MIN: Dagen min startet først med at jeg følte meg oppblåst og rar (haha??). Jeg våknet egentlig ganske tidlig på grunn av det var så SYKT varmt inne på rommet! Jeg hater å sove når det er drit varmt, jeg takler det bare ikke. Jeg sover best når det er kaldt inne i soverommet og det eneste som holder meg varm er sengen min (eller typen, heheh). Uansett, jeg stakk på kjøpesenteret og fikk i meg kinesisk mat! Hadde kanskje vært litt mer fornøyd med maten om det ikke hadde vært for den steinharde kyllingen eller sure biffen, men risen var nå' ok da. 


På kjøpesenteret skjedde det som jeg har lenge har fryktet for, vippene mine falt av! Hahah, etter å ha prøvd sånn 7 kjoler hos NEW YORKER, kjente jeg at den ene øyet plutselig ble lettere. Jeg tenkte ikke så særlig mye over det, men folk som gikk forbi meg så litt rart på meg. Jeg gikk ut av butikken og bortover til H&M der moren min var og ventet på meg, og fortsatt så folk litt rart på meg. Da jeg endelig møtte på moren min begynte hun å flire. Jeg spurte hva det var og hun sa at jeg skulle se meg selv i speilet. OG TROR DERE IKKE AT VIPPENE PÅ DET ENE ØYET VAR KLISTRET RETT VED ØYENBRYNET?? Fyfaen så flaut det var! Fort sprang jeg til apoteket (som ligger på den andre delen av kjøpesenteret!!) og kjøpte vippelim. ALDRI IGJEN skal jeg kjøpe lim fra ebay, hahah. 

Fra dagens shopping:

 • 27.05.2017 - 20:56

Dette kjøpte jeg i dag! Tidligere så har det blitt nevnt på bloggen min at jeg skulle ut på shopping sammen med moren min, noe som jeg er utrolig glad for! Jeg kom hjem med 3 fine kjoler, vippelim, briller og kokosolje, haha. Jeg shopper som regel på billige butikker som Cubus, H&M og New Yorker. Altså, kunne gjerne ha shoppet på high fashion butikker, men er ikke Kim K (I wish). Vippelimen er fra apoteket og kostet sånn 49kr, og brillene mellom 20-30kr fra søstrene Grene. 
ROSEDRESS NEW YORKER, 179,- 
Favoritt kjolen min at the moment, haha! FlAMINGO-GRAYDRESS NEW YORKER, 179,- 
GREENDRESS NEW YORKER, 149,- 


Kommer ikke på navnet til butikken, men er en asiatisk butikk. Ca. 50,- 

Oppblåst og rar

 • 27.05.2017 - 14:49

Hei! Jeg må bare starte med å skrive først at det er DRIT varmt ute! Det er hele 22 grader og jeg brukte legit 2 timer på å finne ut hva jeg skulle ha på meg. Jeg føler ikke for shorts eller kjoler, så det endte opp med dongeribukse, svart topp og en simpel cardigan fra Raspberry. Selv med 45kg med sminke på, føler jeg meg ikke fin i det hele tatt. Håret mitt er halvveis vått og flatt, og hjernen min forteller meg at jeg er oppblåst og rar. MEN - jeg får bare kjøpe stuff i dag som kan fjerne den negative humøret mitt! Shopping får meg alltid i godt humør anywayysss. Men nå må jeg faktisk stikke. Vi snakkes! ♥

Prikken over i-en

 • 27.05.2017 - 00:11

For en berte, jeg spretter rundt i huset med full sminke og korsettbelte på. Jeg driter vel i at ingen andre enn folka fra husets fire vegger får sett meg, jeg vil føle meg fin. I morgen så får jeg vist meg fram til mange flere, takk Gud, hahha. Trenger oppmerksomhet! Jeg lurer på hva jeg skal ha på meg.. En kort kjole? Dongeribukse? Undertøy? Who knows? Får finne det ut om noen par timer, men først skal jeg spille sims! Jeg er sykelig obsessed med sims 4. Det kan umulig være sunt.

Den hvite "East 72" kjolen er bare nydelig. Bruker den egentlig som nattkjole, men med korsett på så blir det som prikken over i-en. Elsker det! ♥

Skyt meg ned med rosa roser

 • 26.05.2017 - 22:37

Åhh, som jeg elsker roser! Jeg har bare lyst til å fylle opp hvert eneste rom med forskjellige roser, men siden jeg ikke klarer å holde dem i live så satser jeg alltid på plastikk, haha teeeit. Ofte så blar jeg gjennom hele buketter av falske roser på Wish-appen eller Ebay, men kjøper det aldri. Jeg tenker jo hele tiden "NÅ så skal jeg kjøpe det!" men neii, jeg kjøper hele tiden noe annet som jeg har mindre lyst på. Jeg husker da typen brukte å kjøpe drit mange roser til meg, og jeg samlet (no joke) på alle sammen. Jeg kastet det aldri, men lot det tørke sånn jeg kan ha det for alltid. Hahah, han brukte alltid å tulle med at han skal aldri gi meg roser igjen fordi jeg samler bare på de, men rosene dukket opp uansett. Kall meg gjerne gal, men skyt meg heller ned med rosa roser. Jeg elsker rosa roser. 

Verden rundt #2

 • 26.05.2017 - 19:42

Nothing in all the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.
- Martin Luther King, Jr.


 


 


 


 


 

Guyana, Mount Roraima Tepui, Luftaufnahmen vom Mount Roraima 2723 m mit der
 


 

Sjalue venninner

 • 26.05.2017 - 16:08

God dag alle sammen ♥ Endelig så er det varmt ute selv om sola ikke titter fram bak skyene! 

I dag så skal jeg nemlig bare være hjemme, kanskje se på gamle filmer og spise noe godt. Skulle egentlig på kjøpesenteret, men får heller gjør det i morgen sammen med moren min, haha! Elsker å gå på shopping med mamma, hun har jo tross alt visakortet på seg. Det som er så herlig med å dra på shopping med mødrer er at de er deadass ærlige! La oss bare si at du er på shopping med venninner og prøver på kjoler. Den ene kjolen du prøver på er jævlig fin og er 100% deg, men "venninnene" dine påstår helt det motsatte. Hahah, det er ikke alltid lett med misunnelser, spesielt ikke når det er snakk om jenter! Dere aner ikke hvor mange ganger dette har skjedd med meg, ikke bare på klær, men også med bilder og alt det der. 

Har du noen gang opplevd sjalue venninner? 

En chill torsdag

 • 25.05.2017 - 22:41

Haha, det var tett før jeg skrev "En chill søndag" som overskrift takket være himmelfartsdag! Fikk en sånn skikkelig søndags følelse, heldigvis er det bare torsdag og alt åpnes igjen i morgen. Denne torsdagen var rett og slett både chill og kjedelig. Alt jeg gjorde i dag var å sminke meg, ta selfies, valse rundt i huset og kreve oppmerksomhet fra kattene mine. Veldig interessant eller hva? Nei. 
I morgen så har jeg faktisk fri fra skolen! Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er sånn 99% sikkert på grunn av eksamener eller noe lignende. Såå, da kan jeg spille sims 4 til klokken 03:00 og våkne så sent som mulig, hææærlig! ♥♥ Livet mitt er så produktivt. 

Hva har du gjort i dag? 

Jeg var stygg, så jævlig stygg.

 • 25.05.2017 - 14:41

 Jeg bladde gjennom gamle bilder av meg selv på facebook, faen som jeg må le. Jeg var så direkte stygg at det nesten gjør vondt, men bare nesten. Riktig nok var jeg skjønn i alderen fra 1 til 10, men etter det gikk det helt ned til bunns for meg. Er nesen min fortsatt like stor? Gikk jeg virkelig ut av huset med de øyenbrynene? Faen som skjedde med leppene mine? Ser ut som jeg har blitt slått ned av the Oogli stick av hun heksa fra Pair of kings. Hahah, for real! 


Da jeg var sånn 11-12, hahah 

The glow up is real, og TAKK GUD for det! Da jeg var yngre tenkte jeg aldri over leppene mine eller den svære nesen min, men der igjen blir man ikke oppmerksom på dette her før det har gått over en viss tid. Leppene mine har på magisk vis blitt større og jeg føler at nesen har blitt mindre, just the way I like it. Hahah, tenk om ingenting har forandret seg og jeg går rundt å innbiller meg at jeg har blitt finere? Flaut. 

Long time no see

 • 25.05.2017 - 03:15

Haha, er det ikke sånn jævlig typisk av meg å blogge midt på natten? Av forskjellige grunner har jeg sære perioder der blogglysten forsvinner og som tilfeldig dukker opp igjen etter en viss tid. Anywayy, i det siste har jeg feiret 2% av russetiden og egentlig bare vært syk. Feber, migrene, bihulebetennelse og hovne mandler er bare noen få av de mange problemene som har oppstått under/etter russefeiringen. Kunne like godt kastet pengene jeg har brukt på russeklærne ut av vinduet, haha! Men, ja - får heller ødelegge leveren i sommerferien. No stress ♥ 

ezedoll

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Elizabeth Hjelme, er 19 år og kommer fra Ålesund. Her på bloggen min så vil jeg for det meste skrive om hverdagen, mote og andre ting som interesserer meg. Håper du vil følge meg!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no