Elizabeth Hjelme | Ezedoll.Blogg.no

For syk til å sminke seg?

 • 21.06.2017 - 19:48

Åhh så digg det er å starte sommerferien med influensa, not!! Jeg skulle egentlig rydde rommet mitt, men det ser ut som jeg må gjør det en annen dag. Det er bare litt over en måned siden jeg ble syk under russetiden, også nå som jeg ikke har skole så blir jeg syk igjen. Litt trøst fikk jeg da 3 pakker fra posten dukket opp. Selv om jeg går rundt med feber, vond hals og både tett og rennende nese, har jeg nok styrke til å sminke meg. Altså, jeg har ingen grunn til å sminke meg siden jeg bare skal sløse meg på sofaen, men sånn er det å være meg. ♥ 


Og ja, huden min ser helt forferdelig ut i dag. #teenageproblems 

Sommerferie + Pakker fra posten

 • 20.06.2017 - 15:12

For en herlig dag selv om det regner ute! Endelig er jeg ferdig med videregående og kan da late meg i to måneder uten å løfte en eneste finger. Jeg skal bare kose meg i denne lange ferien og reise litt rundt, men først må jeg hive meg inn i solariumet.. Kan ikke dra ut på ferie seende ut som en bleikfis, haha!


I dag har jeg bare vært innom skolen for å levere inn bøker, men av en eller annen grunn har noen tatt markedsføringsboken min! Boken skulle egentlig kastes fordi halvparten av sidene ble limt igjen av kaffesøl, men siden det ikke fantes andre ML-bøker så fikk jeg låne den ubrukelige helt til den nye kom - MEN den kom aldri og dermed måtte jeg søke ca. halvparten av det som stod der på nettet. Uansett, i det siste har jeg hver dag fått pakker i posten. I går så kom det trolig nok 6 pakker og ikke 2 eller 3 som egentlig er det jeg er vandt til, så det var jo kjekt! Nå venter jeg bare på at posten skal dukke opp sånn jeg får sjekke hva jeg har fått. Det er som å ha bursdag hver dag, haha, elsker det! ♥ 

For lat til å stresse

 • 14.06.2017 - 21:49

Fyfaen så lat jeg er, haha! Kom opp i historie og skal ha muntlig eksamen på fredag, men jeg har enda ikke åpnet boken. Stort sett har jeg kontroll fordi jeg alltid har likt historie, men jeg burde virkelig ha brukt tiden min på å lese gjennom kapitelene og ikke på sminken som jeg har fått i posten. Jaja, får starte senere på det eller i morgen på skolen. Eller sånn ellers har jeg prøvd å finne bleking rundt i huset. I går blekte jeg håret mitt, men det var ikke nok av favoritt blekingen min så det endte opp med at jeg måtte bleke midten av bakhodet med en jævlig dårlig blekemiddel som gjorde håret mitt oransje. Hahah, nå har jeg en stor oransje flekk der og det ser SÅ lite fint ut! MEN resten ble jo helt ok? Får kjøpe mer bleking i morgen eller noe, blir litt rart å komme på eksamen med både blondt og oransje.. Wish me good luck tho ♥

Fine Norge

 • 13.06.2017 - 19:36

På søndag så tok jeg og foreldrene mine en spontantur til sommerhuset i Valldalen med hundene våres. Jeg har ikke vært innom sommerhuset siden 2009 av den enkle grunnen jeg har glømt det, haha. Det er ikke akkurat et sommerhus man kan overnatte i, huset er jo drit gammel og nærmest forlatt. Da vi gikk inn i huset så var det tydelig at noen har brutt seg inn, døren var jo ikke der? Hahah! I tillegg har en rev vært der i følge søsteren min. Trodde ikke på hun før jeg så tørket shit på stolene, æsj. 


Måtte selvfølgelig ta oss en tur til Trollstigen etter å ha vært innom sommerhuset! Fine Norge♥


#Thegrannylook 

Kåte menn på heksejakt

 • 07.06.2017 - 15:49

Jeg vet ikke om jeg skal le eller fyke til med håndflaten hver gang en full mann åpner kjeften sin på en lørdagskveld ute i byen. Forrige lørdag ble jeg plaget av minst fem eldre menn som kom bort til meg og maste om å bli utnyttet, hva jeg hadde gjort for en 200 hundre lapp eller noe i den duren. Det går nesten ikke an å kose seg med venninner ute i byen uten at en eller annen kåt mann skal prøve seg på noen, det går bare ikke. Det er som at de er på en moderne heksejakt etter yngre jenter, og det eneste vi jenter kan gjøre er enten bite tungen eller be dem holde seg unna. 


Vel, da den mannen begynte å mase om å bli utnyttet (bokstavelig talt, han sa bare "utnytt meg da" 40 sånn ganger) utenfor 7eleven var det ikke så mye som tok til før jeg åpnet kjeften min. Greia er at jeg blir forbanna når folk ikke skjønner definisjonen av nei. Jeg kan si nei på 11 forskjellige språk og fortsatt kan ikke hjernen deres begripe ordene som kommer ut av munnen min. Det verste er etter jeg knurret "nei, ha deg vekk" til den kåte mannen, prøvde han å touche skulderen min. Jeg husker ikke helt hva jeg skrek, men det var noe med "skitne fingrer" og "ikke rør meg". Han stakk ganske fort etter det. 

Hva skal man gjøre på en dag som denne?

 • 02.06.2017 - 17:31Sommeren har startet, men det føles ikke ut som sommer. Det kan kanskje vær fordi jeg bor der jeg bor, men jeg finner ingen trøst i det. Hva skal man gjøre på en dag som denne? Jeg vurderer egentlig bare vær hjemme, mikse til en cocktail, ligge under solariumet og forsvinne. Finnes det ingen knapp som man kan trykke på der jeg hopper over muntlig eksamen og starte rett på sommerferien? Haha, det hadde vært utrolig digg! 

ezedoll

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Elizabeth Hjelme, er 19 år og kommer fra Ålesund. Her på bloggen min så vil jeg for det meste skrive om hverdagen, mote og andre ting som interesserer meg. Håper du vil følge meg!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no