Elizabeth Hjelme | Ezedoll.Blogg.no

7 timer på sminke??

 • 28.12.2016 - 17:02

Ok, jeg vet at det kommer som et sjokk men jeg stod faktisk opp klokken 08:30 idag. Hopefully så får jeg den normale døgnerymen min tilbake!

Uansett, siden jeg kjedet meg så utrolig mye da jeg stod opp så bestemte jeg meg for å smøre ansiktet mitt inn med sminke omtrent fra 09:00 til 16:00. Det vil si at jeg har sminket meg i 7 timer (!!). Selvfølgelig så tok jeg noen pauser for at jeg skulle få i meg mat (osv.), men når jeg har sminket meg i så pass mange timer så skulle man ha trodd at sminken ble amazeballs? Nei.Foundationen jeg bruker som passer helt perfekt til hudfargen min ble tom for noen dager siden, og dessverre får jeg bare kjøpt den i Romania. Heldigvis så har jeg en herlig type som er villig til å sende favoritt foundationen min i posten sånn jeg slipper å klage på feil farge som jeg alltid får av Kicks. Men siden jeg holder på å flytte så kan han ikke sende den før jeg er i den nye huset, og det kan ta litt tid. 
 Dere har ingen anelse hvor mange "feil" sminkeprodukter jeg har blitt lurt til å kjøpe av Kicks på grunn av den dårlige butikk lyset. Når jeg får prøvd fargen der så ser det ganske ok ut, men når jeg går ut i dagslyset så er jeg enten rosa, gul eller oransje. OG nå som jeg er tom for foundation så har jeg ikke noe annet valg enn å bruke en foundation av Kicks som får meg til å se ut som han selveste Donald Trump. Om man ser i bort fra den ekle oransje hudfargen (som faktisk er 500x ganger verre i virkeligheten) så slet jeg med å få til cut creasen og det endte bare opp med to forskjellige design. Den høyre øyet er ganske ok, men den til venstre får meg bare lyst til å stikke en gaffel i og deretter vri 180 grader. Please, la meg ikke begynne på øyenbrynene mine fordi det kan ta litt tid å ramse opp hvor oppgitt jeg blir av å se på de.  Ja, jeg er ganske dramatisk når jeg ikke får til noe. 

 

Akkurat nå så føler jeg meg ekkel og vil bare fjerne sminken og deretter gjømme meg under dyna. #Dårligdag

Visste dere at..

 • 25.12.2016 - 23:33

♥ Jeg har en type som bor i Romania, og ofte så reiser jeg ned dit for å besøke han?

♥ Gjennom barneskolen og ungdomsskolen så fikk jeg masse hate og rykter?

♥ Jeg har sett dødelige bilulykker og en gammel italiensk dame bli påkjørt i Constanta?

♥ på barneskolen så var der en lang periode der jeg bare satt for meg selv og leste "grøsserbøker"?

♥ Jeg elsker å male og startet å male i 2005? 

♥ Selv om jeg har en rumensk mor så snakker jeg faktisk ikke rumensk? Jeg forstår det meste som som blir sagt men jeg klarer ikke å kommunisere tilbake! 

♥  Jeg elsker drama, men så lenge det ikke involverer meg? haha, typisk! 

♥  Jeg vurderer å starte med extensions igjen?

♥ Jeg hadde rødt hår tidligere? 

♥ Jeg danset og konkurrerte i kategorien Freestyle Disco Jazz? hahah, det var tider! 

♥ Når jeg studerer så hører jeg som oftest på "white sound"? 

♥ Da jeg bleket håret mitt i Romania så fikk jeg en kraftig allergisk reaksjon? Det endte med at jeg holdt på å svime av under blekingsprosessen, fikk gult ettervekst og MASSE ekle sår på hodebunnen. 

Gårdagens gaver

 • 25.12.2016 - 22:09

Heihei! I går så fikk jeg utrolige fine gaver fra mine nærmeste som jeg gjerne vil publisere om her på bloggen min. For det meste så fikk jeg bare penger og julekort, men siden det er litt uinteressant å lese om så dropper jeg å ta det med i dette innlegget. 


-Genserene og ringen fikk jeg av broren min og forloveren hans // parfyme og sminke av foreldrene mine (+ kamerautstyr) // resten av gavene var bare gavekort eller penger -
 Om noen få dager så skal jeg på shopping med tanken på hvor mye penger/gavekort jeg fikk i år, og da skal jeg jammen meg kjøpe Anastasia.B.H. Øyeskygge! Skulle egentlig få det til jul men dessverre så var det allerede utsolgt da foreldrene mine skulle til å kjøpe den, så de kjøpte heller en "color book" av kicks. 

#SelfieQueen

 • 25.12.2016 - 12:20

Trolig nok så er Jul 2016 over og nå venter jeg spent på overgangen fra dette årstallet til det neste! Som dere sikkert vet så har jeg den verste døgnerytmen EVER og våknet helt seriøst sånn 16:00. Heldigvis så bruker vi ikke å ha juleferingen før sånn klokken er 18:00 og da brukte jeg (duuh) de to timene på å sminke meg, feste på extensions, bølge håret og finne meg en glam kjole. Denne gangen så feiret kun jeg, bruderen og foreldrene mine jul sammen i dette huset, men helt ærlig så synes jeg at det er mye koseligere å feire med de aller nærmeste enn å feire med fullt hus av familiemedlemmer som man kanskje misliker, hahah skål! 

Siden jeg ble så fin etter all sminken så måtte jeg bare ta sånn 10000 bilder av meg selv! Sånn helt seriøst så prøvde jeg å ta bilder med speilreflekskameraet men bildene ble så unaturlige og stygge, så jeg tok heller opp mobilen min og knipset flere tusen selfies'er. Om bildene kommer ut i forskjellige størrelser så må jeg bare først beklage, men denne gangen så ville ikke bildene samarbeide med bloggen.Folks, hva synes dere om outfiten?
Det blir btw et blogginnlegg senere av det jeg fikk i går! ♥

Liten hilsen

 • 24.12.2016 - 18:25

Sminken er smøret på, extensionsene er festet og jeg er kledd i en nydelig kjole. God jul alle sammen ♥

Et lengre innlegg med flere bilder kommer senere 

Jeg hater virkelig overraskelser

 • 22.12.2016 - 22:22

Sånn helt seriøst, det finnes ikke en eneste tålmodighet i kroppen min. Etter jeg har åpnet julegavene fra foreldrene mine for noen dager siden fordi jeg er en utålmodig bitch, så kjøpte de en ny gave for meg som skal stå under juletreet. Selve pakken er utrolig tung men om jeg kjenner de rett så har de puttet noe ekstra heavy i pakken for å lure meg. Jeg er ganske sikker på at foreldrene mine har kjøpt enten Anastasia Beverly Hills modern renaissance eyeshadow eller A.B.H Glowkit, eller kanskje begge deler? 

Jeg hater virkelig overraskelser.

Tilfeldige bilder fra mobilen #2

 • 22.12.2016 - 12:00

Må bare først beklage for dårlig kvalitet og ekkel bildestørrelse dersom du nå bruker pcen, men av en eller annen grunn så forandrer ikke bildestørrelsen seg. 


Dette bildet her ble tatt i fjor sommer da jeg reiste til Romania, Constanta. Jeg var med en fyr som faktisk er min nåværende kjærest, og vi var innom dyrebutikken. Da jeg for første gang så denne lille skapningen her så smeltet jeg helt! Jeg hadde så syyykt lyst til å kjøpe den og om jeg husker det rett så kostet den bare rundt 50-100kr.. Men siden jeg bor her i Norge sammen med 8 katter og 2 hunder, så fikk jeg ikke lov til å kjøpe den av foreldrene mine. 
 


Denne dagen her så var jeg med typen min og ventet på at kompisen hans skulle komme ut av huset siden vi alle skulle til bowling. Ringen jeg har på fingeren har jeg aldri tatt av i sånn 3 år, men dessverre så mistet jeg den i sommer på stranda. Den ble kjøpt på en bod i Ålesund da det var båtfestival/matfestival, og var laget av sølv og hadde en utrolig fin blå stein på den. Om dere ser nøye etter så ligner den litt på en "daylight ring" fra TVD. Trolig nok så sørger jeg fortsatt etter den og er enda på utkikk etter en lignende ring, men jeg finner ingen som kan erstatte den. #rip


Hahah, jeg husker denne dagen så utrolig godt! Her var jeg på vei til Tyskland i første klasse, og dere vet "pilot" døren på flyet? Den stod liksom åpent og siden jeg satt helt fremst så prøvde jeg diskré å titte inn, men flyvertinnen så meg og gikk deretter bort til pilotene. Overraskende nok så kom en av pilotene ut og inviterte meg inn til dem! Der fikk jeg sjokolade av dem og ene piloten ville ta et bilde av hele hendelsen som dere ser ovenfor på bildet. Helt ærlig så var hele greia litt kleint og sjokoladen smakte dritt. Etter vi har landet og alt det der, så var jeg i en DYRT veske butikk på flyplassen og tok selvfølgelig en selfie foran speilet. DET skulle jeg ikke ha gjort! Det var en asiatisk dame som jobbet der og hun trodde at jeg var fattig og skulle til å stjele fordi jeg så ut som en hjemløs person. Den kjerringa var så utrolig frekk mot meg og ALDRI mer skal jeg inn dit igjen! 

"Do you still think that I am beautiful?"

 • 21.12.2016 - 22:26

Nå synes jeg litt synd på han som må leve hver dag med det som gjerne blir kalt for "dårlig humor" av kjæresten sin, men sånn går det når man er med meg. Personligheten min inkluderer både det beste og det verste.

Dere vet den uttalelsen: "If you can't handle at my Kim, you dont deserve me at my Kim"? Ja, det er bare å se samtalen jeg har med denne stakkaren her: 


 

XOXO

 • 21.12.2016 - 16:11

Haha, er det mulig? Klokken er sånn 4 og jeg er allerede ferdig og trøtt med denne onsdagen! Resten av dagen så skal jeg bare slappe av og se på Gossip Girl, noe annet enn det blir det sikkert ikke. Siden jeg har så utrolig lite energi nå for tiden så vurderer jeg sterkt å få i meg piller eller noe som kan hjelpe å holde meg våken om dagene. Det er virkelig ille at jeg må ta meg en lur med en gang jeg kommer hjem fra skolen til klokken er sånn 6 eller 8, men der igjen så får jeg bare i meg sånn 3-5 timers søvn.

♥ Er der noen som har et tips om hvordan jeg kan få i meg mer energi naturlig? Let me know in comments down below! 
 

Nå så skal jeg skrape av meg sminken, bytte til pysj og fortsette med å se på Gossip Girl. XOXO 

Siste skoledag 2016

 • 21.12.2016 - 07:52

God morgen! ♥ Jeg må snart dra for å rekke båten over til byen så dette her blir en veldig kort innlegg. 

I dag så er det den siste skoledag i 2016 og det er noe som jeg har ventet på siden høst, haha! Klassen som jeg går i skal først møte opp i et hotell for å spise frokost eller noe, men siden jeg allerede har spist frokost så får jeg heller sitte der med mobilen min trykt opp i ansiktet. Så vi snakkes senere!


 

Får sikkert masse dirty looks i kirken siden jeg skal sitte der med denne outfiten, men jaja. Sånn er livet. 

Brave

 • 19.12.2016 - 15:58

Har dere hørt sangen "Brave" av Jhene Aiko? Fikk høre den for første gang igår, og gud som jeg digger denne sangen! I dag så har den bare gått på repeat på spotify, selv nå. Hahah ♥ Sånn går det når jeg først og fremst blir dilla på noe! Kommer til å høre på Brave til jeg rett og slett spyr av den. #Obsessed 

 

Outfit of the day med pels

 • 19.12.2016 - 15:18

O' Simple
// Faux fur jakke: h&m// Genser: White Wismox // Bukse: ?? //  Veske: Don Donna // Sko: ?? // 

Nyttårsforsett liste

 • 18.12.2016 - 20:24

Snart så runder vi av til det nye året, nemlig 2017! Og det er da de fleste lager løfter til seg selv som de skal holde fast på. Vi vet alle at å holde nyttårsforsett løftene sine er utrolig vanskelig! Sjansen for at jeg holder mine ikke er 100%, men jeg skal i hvert fall prøve.Har du nyttårsforsett som du vil dele? Kommenter under! :-) 

A$$ og spøkelse (??)

 • 16.12.2016 - 21:59

Endelig så er det fredag! Som dere sikkert vet så har jeg hatt en stor markedsføringsprøve i dag, men det dere sikkert ikke vet så har jeg kun sovet 2 timer i natt. På grunn av for lite søvn så gadd jeg ikke å sminke eller fikse meg, og dro til skolen lookin' like a homeless person. Haha! Helt ærlig så vet jeg ikke hvordan det gikk med prøven, men jeg endte opp med å skrive 11 sider. Etter prøven så måtte jeg springe for det harde livet til båten, og la oss bare si at kondisen min er ræv! Fikk helt vondt i brystkassen og jeg pustet som jeg skulle ha hatt kols. Når jeg får så vondt i kroppen av å løpe så burde jeg kanskje vurdere å trene igjen? I såfall blir det etter nyttår! 


Vil dere lese noe skummelt som skjedde i natt før jeg la meg? Jeg og moren min var oppe med forberedelse til markedsføringen også hørte vi noen dunke hardt på gulvet 3 ganger ovenfor oss, og deretter så skrudde volumet seg av til TV'en. Jeg tror virkelig at huset ikke vil at vi skal flytte siden alle oss i huset har drømt om en spøkelse som ikke vil la oss dra, hahah helt sykt! For eksempel så drømte jeg for 2 dager siden der ting ble possessed og jeg fikk ikke gå ut av huset med tingene mine. Under drømmen så dukket det opp gjennomsiktige øyner som utviklet seg sakte til en gjennomsiktig mann som bare ristet på hodet som sa "bli". Rart! 

Hvor får man kjøpt jakken?

 • 15.12.2016 - 23:17

Heia bloggen! #rosablogger 

Beklager (igjen) for så lite blogging i det siste, men jeg sitter enten på skolen eller hjemme med ansiktet mitt nedtrykt i innleveringer og prøver. I dag så må jeg gjør ferdig en norsk innlevering der jeg må skrive en resonnerende tekst, og etter det så må jeg forberede meg til en stor markedsføringsprøve som jeg må ta imorgen. Man kan sammenligne denne prøven med en vanlig tentamen. Jeg har enda ikke forberedt meg skikkelig til imorgen fordi jeg har en streng frist til i norsken (Som også er til imorgen), og om jeg ikke innleverer innen fristen så sliter jeg! God, show me some mercy!

Uansett; Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt en skikkelig fin parka jakke med falskt pels rundt hetten? Jeg har sett igjennom flere nettsider men jeg finner bare de fra nelly, og kvaliteten på pelsen ser ikke bra ut..  

-En sånn lignende jakke hadde vært perfekt!-
 

Ultraviolence

 • 13.12.2016 - 14:51

He hit me and it felt like a kiss

                                                   
                                               ZFWC4SiZBao
 

Det er helt sykt hvor vridd og vakker denne sangen er med tanken på teksten som handler om å elske en som mishandler deg. Jeg tror at det er bare Lana Del Rey som kan få folk til å romantisere av å bli slått, og jeg elsker det. Selv om sangen er gammel og lite populært å høre på, så kan jeg ikke noe for å sette den på når jeg sitter alene i soverommet. Jeg får litt sånn der Joker og Harley vibes, haha!

I could have died right there, 'Cause he was right beside me

litt sånn feit og blek

 • 12.12.2016 - 22:16

Wow, sånn helt seriøst.. Det første jeg gjorde etter å ha sovnet på sofaen med katten min var å feite meg opp med vaniljeis dunket i daim. Det blir litt sånn stakkars klapp på skulderen, haha! Jeg kan jo egentlig bare legge på meg 40 kg og deretter trene det bort etter nyttår. På denne måten så kan jeg vise før/etter bilde på instagram og få masse likes! #smartogdesperat 


                                                                              -ohh yes, browsa er on fleek. Ikke døm meg- 


                                                                              OG ja, jeg vet at jeg er drit blek! Men sånn går det når jeg ikke svømmer i selvbruning eller hopper inn i solariumet i kjelleren min som jeg gjorde ett år tilbake. Men er det virkelig SÅ ille å vær blek?? Det er jo uansett vinter, og om jeg en dag skulle facepalme i snøen så vil jeg helst ikke etterlate spor av et oransje ansiskt, haha. 

Outfit of the day

 • 12.12.2016 - 16:13
 
                      // Skjerf: Cubus //Jakke: Goldstein of Sweden // Genser: Ch New Look // Skjørt: BikBok // Sko: Chilli // 

Sims 4 på mac og uten sminke

 • 11.12.2016 - 01:19

Hei alle søte og stygge ♥ Klokken er over 00:00, noe som betyr at man skal tenne den tredje adventslyset! Men det blir ikke noen tenning av lys før det har blitt kveld, eller det er i hvert fall det jeg og familien min bruker å gjøre.


    -Her blir niplene mine skjult, you guys are welcome. Trynet mitt er forresten et resultat av å spille sims i flere timer + lite søvn- 


I dag våknet jeg ikke før sånn 16:00-17:00 fordi jeg har vært så dum og holdt meg våken med Sims til 7 om morgenen. Jeg har virkelig problemer, haha! Siden jeg våknet utrolig sent idag så har jeg selvfølgelig holdt meg inne med pysjamas og ikke sminket meg. MEN imorgen så blir det full sminke og outfit bilder, I promise. 

Beklager for dårlig blogging i det siste, men jeg har så lite blogglyst med tanken på at jeg stresser både med skole og flytting. Etter jeg har flyttet, og kanskje til og med før det (!!) så skal det bli mer innlegg på bloggen!  Blogges imorgen ♥

Ødelagt lillefinger

 • 08.12.2016 - 22:50

Heiiia. Endelig så er det snart fredag igjen, og sånn helt seriøst så gikk denne dagen her utrolig fort! Da jeg skulle stå opp idag tidlig etter 2 timers søvn, så klarte jeg selvfølgelig å sovne igjen på sofaen og miste første timen av spansken.. ja, veldig impressive. Etter spansken så var det gymtime, og siden jeg hadde så mye flaks idag ble det volleyball på meg. For å si det rett ut så suger jeg i volleyball. Jeg kan verken reglene, sende ballen eller noe som helst! Uheldigvis for meg så blir det volleyball igjen i neste uke, hahah yessdå. Uansett, etter skoledagen så måtte jeg rett hjem for å hente hundene mine fordi det var privatvisning av huset mitt.Som jeg skrev lengre oppe om den herlige flaksen min, så klarte jeg å brekke neglen på lillefingeren min rett etter visningen! Dette her er den andre gangen jeg har klart å brekke den, og det tok meg sånn 2 måneder før neglen ble lang igjen. Det er skikkelig ubehagelig nå med den fordi hver gang jeg toucher noe så får jeg frysninger. Kort oppsummert så ble denne dagen her døds kjipt, haha! Akkurat nå så skal jeg bare slappe av og legge meg snart sånn jeg spart opp litt energi for morgendagens fagdag i historie. Blogges ♥

Sphynx

 • 07.12.2016 - 22:53

Seriøst, jo mer jeg ser på bilder av de kattene der, desto mer forelsket blir jeg! Skjønner meg ikke helt på folk som synes de er stygge eller ekle bare fordi de ikke har hår?? De er jo super SKJØNNE! Hver gang jeg ser bilder av Sphynx katter så får jeg en sånn magisk og egyptisk farao følelse, noe som er litt rart med tanken på at de opprinnelig kommer fra Canada om jeg ikke tar helt feil. Nå har jeg allerede 8 katter fra før av, men i min lille verden så føles det så lite ut. Kanskje jeg burde få meg en sånn søt pusekatt? ♥ #obsessed ♥ Hva synes du om Sphynx katter? 

Sminkefri fredag

 • 02.12.2016 - 21:29

Heia! Beklager for null blogging i det siste dagene men jeg har ikke akkurat vært i godt humør.. Uansett så er jeg tilbake med enda bedre humør og helse (!!). I dag så fikk klassen min fri fra skolen og da ble jeg obviously hjemme med sjokolade og kosepledd ♥ Men sånn ellers så har jeg ikke gjort så særlig mye, har egentlig bare gått rundt som en zombie i huset + gått på tur med hundene mine. 
                                                                       

 


 


                                                                    Litt sånn dårlig selfie med Photo Booth på sofaen.


Videre i kveld så skal jeg kose meg med pizza imens jeg ser på the simpsons. Synes det er så koselig med gamle tv-serier! Jeg har null anelse hvor lenge jeg har følgt med på det, men det har nok gått noen år. Etter det så skal jeg prøve å legge meg så tidlig som mulig siden det blir photoshoot imorgen og deretter fest ut i byen. Gud som jeg gleder meg, haha! ♥ 

Inspo

 • 02.12.2016 - 18:21
 


 

ezedoll

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Elizabeth Hjelme, er 19 år og kommer fra Ålesund. Her på bloggen min så vil jeg for det meste skrive om hverdagen, mote og andre ting som interesserer meg. Håper du vil følge meg!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no